Geçen gün tartıştık bana tokat attı. Çok bozuldum. Sanki içimde birseyler kırıldı. Biraz uzak kalmak için ailemin yanına tatile geldim. O çok özür diledi. Unutalim karı koca arasında olur bole şeyler dedi. Ne yapmalıyım? Sizde hiç böyle birşey yasadinizmi? ? Ayrilmalimiyim? ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz de evlenmeden önce, "maço olsun, korusun, gücünü hissettirsin" diyenlerden misiniz?
www.kizlarsoruyor.com/.../q3835884-yeni-nesil-evlilikler-kadina-siddet-konulu-yaziyi-okudunuz-mu
Öyleyseniz ne diyelim, isteğiniz olmuş, mutluluğunuz daim olsun.
Değilseniz, oturup ciddi ciddi düşünün evlendiğiniz adam gerçekten evlenmeyi istediğiniz kişi mi şu anda diye.
Daha işin başındasınız.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ya tabii karı koca arasında olur böyle şeyler. Yani bu demektir ki tekrar atarım ne de olsa karı koca arasında böyl şeylerin olması normal. Hayvanın biriyle evlenmişsin arkadaşım sen. Başka açıklaması yok. Bu kadar kadına şiddet haberi görüyoruz ve şiddetle kınıyoruz ama hala var işte. Daha ne diyeyim. Öküz her yerde öküz.
64 Yorumla
Soran+1 yılBende ona takıldım. Özür diliyo ama olur bole şeyler diyo. Sogudum iyice
Soran+1 yılAynen affetcegime bir daha tokat yemiş gibi oldum
Kırılan kalbin telafisi yoktur benim için. Bazı anlar vardır asla geri dönüşü olmaz. Ayrılın ayrılmayın diyemem ama bunu her insan sindiremez. Bende sindiremezdim sanırım. Kırılganlığınızı anlıyorum ama ne yapmanız gerekir konusunda bir şey söyleyemem...
00 Yorumla
Bence bir şans daha vermelisin özür de dilemiş hatasını anlamış demektir. Eğer bir daha tekrarlarsa ozaman düşünürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama içimde birseyler kırıldı gidesim gelmiyo
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
63Cevap
- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddet kendini üstün görmektir.
Konuşacak kelimesi bitmiş demektir.
Ne kadar öfkelenirse öfkelensin, arkasını dönüp oradan çıkmak yerine tokat atmak acizliktir.
Bütün bu özellikleri taşıyan biri ile bir ömür geçirmeye çalışmak mutlaka kendinden bir şeylerden vaz geçmek olacaktır. Çocuk yoksa ayrılmayı düşünmek mantıklı olabilir.
Bir ikinci yol ; alırsınız karşınıza en ağır biçimde konuşursunuz, size " bu hatanın asla bir daha tekrarlamayacağına " güven verebilirse bir şans daha tanıyabilirsiniz.
Ben babamın annemi döverken arasında çok dayak yiyerek büyüdüm.
O travmaları çok iyi bilirim. Hiç çekmeye değmez.
Kendisini bilmeyene haddini bildirmek gerekir...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl canım ayrıl yuva zaten çok kolay kuruluyo emek harcamadın galiba böle çocuk evliliği mi sanıyosunuz ben anlamıyorum sinirden gözü görmemiş olabilir bende sinirleniyorum hemen susuyorum sakinleşelim öyle konuşalım diyorum bir 10 dk 20 dk sonra konuşuyoruz sakince gerginsen konuşmayacaksın böle olur bide kocana hede geç işe yarıyo tamam hayatım sen haklısın de geç biraz alttan almasını bil yuvayı dişi kuş kurar diye boşuna demiyorlar şimdi ki dişi kuşlar kuş değil benim gözümde karga mübarek herkeste bir asabiyet sinir sakince bir konuşma olmazmı anlamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılO tokat atiyo alttan almadigim için suçlu benim öylemi. Yemin ediyorum içinizde ne adamlik var ne insanlık. Tokat atan kocam ama o senden daha adam. En azından hata yaptığını biliyo.
yaptığı doğru değil a tabi. bu onun iradesizliğini gösterir. sen onu çok zorlamış da olabilirsin. gözü dönmüş dayanamamıştır. kesinlikle yapmamalı, katılmıyorum yapılan harekete. Fakat yorum yapanların gazına gelip bu sebepten ayrılmak da doğru değil, hatasını düzeltir ve sen de kendine çeki düzen verirsin. ortada ahlaksızlık yoksa, sadece tokatla kalmış şiddet devam etmiyorsa devam etmelisin. yuva kolay kurulmuyor. yıkmak çok kolay. konuşanların çoğu bekar ve ne demek istediğimi anlamazlar ama sen anlarsın, abi tavsiyesidir dön evine eşine şans ver ve mutluluğunuz devam etsin.
00 YorumlaOlanı mazur kabul etmiyorum ama evlilik öyle hemence yıkılacak bir birliktelik değildir. Sakince düşünüldüğünde ve biraz süre tanındığında daha sağlıklı karar verirsiniz. Ayrıca bu sayede ölene kadar karşınızda bir ezik olacak. Bir daha cesaret edebileceğini de sanmıyorum açıkcası. Ama dediğim gibi ömür oyu bunu hatırlatıp ızdırap çektirmek varken teslim olmak ne kadar mantıklı.
Ha bu arada erkekler ağaç temellidir ne yaparsan yap içlerinden mobilyada çıkar yakacak odunda...00 Yorumla
+1 yılevli değilim ama annem ve babamın ilişkisinden örnek veriyim, babam anneme tokat attığında annem babamı bıçakla kovalamış, sinir krizi geçirmiş ve ayrılmaya çalışmış babam da bir daha tokat atmaya cesaret bile edememiş... bir daha tokat atmayacağından emin ol öyle diyim, hemen ayrılmaya gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAblası olur okadar şeyler. Peki özeleştiri yaptığın oldumu. Onu tokat atacak seviyeye ne getirdi durup dururken mi vurdu? Ne dedinde vurdu. Sadece eşim tokat attı dirsen. Burada ahkam kesmek kolay olur. Objektif bir şekilde bak kendinde de kusur buluyorsan affet. Bulmuyorsan sana kalmış bir karar.
24 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyiniyorum diye tartıştık. Bende giyerim dedim tokat atti
- +1 yıl
Peki kendinde hiç suç görüyormusun? Tamamen onun hatasımı diyorsun bu olaya?
Soran+1 yılBaşta evlenirken beni taniyordu. O istedi diye kendimi degistiremem. Degistirmedim diyede tokat atmasina gerek yoktu
- +1 yıl
Eğer senin suçun olmadığına inanıyorsan affetme ayrıl der geçeriz çünkü burada soru sorduğun hiçkimse senin hayatını yaşamıyor. Bekara karı boşamak kolaymış der atalar. Düşün taşın eşinle konuş kararı kendin ver. Buraya bakarak hayatına yön vermeye kalkma.
tepki vermek ve gitmekle iyi yapmışın , hiçbirşey yapmasan ilerde tekrarı gelirdi ve şiddet te değişebilirdi.. ama 6 aylık evli birinin bu hareketi yapması biraz düşündürücü, daha önce kaç sene çıktınız bilmiyorum veya o dönemde şiddet eğilim varmıydı sen biliyorsundur?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz. Evlenmeden önce böyle değildi. Ama sanki evlenince ben senin kocanim diye daha bir garip oldu. Herşeye karisiyo yapmiycaksin gitmiyceksin gibi tavirlarda sürekli
- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHani iyi günde kötü günde? 1 tokatla evden mi gidilir? Eşin seni seviyor ve kıskanıyor.
Eve git öpsün sarılsın barışın sen de ona uyum sağla biraz ne var bunda? Bir taraf sessiz kalmadıkça evlilik yürümez.
Çözüm önerecek olursam yatakları ayırmayın ama bu şekilde davranırsa onunla yakınlaşma birlikte olma.. İster istemez sakinleşecektir.00 Yorumla Hemen ayrılmalı mıyım ne demek? Yaptığı çok yanlış evet ama tartışmanızın sebebine de bağlı. Bir anlık kontrolünü kaybetmiş... Her ne olursa olsun yapmaması gereken bir şeyi yapmış olsa da eşin o senin. Hemen gemileri yakmayı düşünürsen olmaz... Problemlerinizi konuşarak aşmalısınız.
00 Yorumla
+1 yıldavranışınu çok doğru buldum hiç bir şey yapmasan buna devam eden biri olurdu. Özür dilemiş gerçekten senin için çaba gösteriyorsa şans ver sende haklısın tokat ufak bir şey gibi görüyor millet ama saygı göstergesi bu güzelce konuşup orta yolu bulun ne güzel sevmişiniz evlenmişsiniz bu ayrılmaktan daha zor ama ayrılmak daha kolay yani kısaca çaba gösterin ikinizde inşallah çok mutlu olursunuz :)
00 Yorumla
+1 yılEsler mutlaka tartısırlar ama bırakma derim evet yaptığı cok yanlıs farkındayım ama burnunu sürttür tepkini belli et ve bir daha böyle birsey olursa onu kesin bırakacagını anlasın ama bir sans daha ver sevgili olsaydiniz bırak kes at derdim ama evlilik bu iste
00 Yorumla- Diğer konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılYuh ya. Yuh yani. Bugün bunu yapan yarın neler yapar daha cicim aylarında bunu yapıyo. En önemlisi sana tokat atma hakkını sende buluyo ve bunu normal karşılıyo. 2 gün sonra seni öldürür onu da normal karşılar. Kimsenin kimseye vurma gibi bir hakkı yok
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir tokat attı diye hemen ailenin yanına mı gittin? eşinin tokat atmasını savunmuyorum kesinlikle o ayrı bir konu aranızda ki mevzu nedir bilemeyiz ama ailenin yanına gitmen olmamış. Yok abi yok evlenmemekle en iyisini yapıyorum bu ve benzeri şeyler benim nazarımda boşanma sebebi belki bekara eş boşamak kolay denilebilir dediğimi yaparım bu konularda.
00 Yorumla
+1 yılAyrılma ama iyice Surtsun ders alsın bir kere yapan yine yapar bunu unutma ama iyice akil da kalır bir Pişmanlık yasarsa bir daha yapmaz ailene söyleme sakın siz karı kocasiniz öpüşür barisir unutursunuz ama ailen unutmaz ve kocana Karsi kin tutarlar
00 Yorumla
+1 yılSana söyle diyim devamı kesinlikle gelicek ve düşünsene cicim aylarında bunu yapan 5-10 yıl sonra daha ileri gider özür de dilemez. Saygı meselesi bu. Direk ayrıl diyemem ama gözünü fena korkutmalısın bence
00 YorumlaEve dön ama şunu net olarak ifade et, karı koca arasında değil hiç kimsenin arasında böyle bir olay olamaz ben bunu asla kabul etmiyorum ama kocamsın ve herkes hata yapabilir o yüzden unutmayı ve devam etmeyi tercih ediyorum. Bir daha böyle bir şeyin asla yaşanmayacağına söz vermeni istiyorum...
00 Yorumla
+1 yılilk tokatta hemen ayrılma olmaz bence ama tabiki tavrını koycan birdaha bırak tokatı yanında gerinmek için bile elini havaya kaldıramamalı.. Sonuçta bir hayatı paylaşmak için evet dediniz birbirinize bir çırpıda silip atılmamalı
00 Yorumlakarı koca arasında değil 2 insan arasında olmaz böyle bir şey
tokat atmak olağan bir şeyse
o zaman yumrukta ısırmakta normal
yarın insanlar birbirini parçalayıp normal der o zaman00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgen misin? Tokat atmış tamam suçlu, ailenin yanına gitmişsin ki bu hatalı bir davranış karı koca arasında çözülmesi daha iyidir.. Hatasını anlamış çok özür dilemiş sen gelmiş ayrılmalımıyım diye soruyorsun... Evlilik bu kadar basit bir şey mi...
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem bilmiyo tatile diye geldim. Daha 6 aylık evliyiz tokat attı diyirum
tabiki yaptığı affetmesi kolay birşey değil, kadın sırf güçsüz olduğu için şiddete madur kalmamalı.. bir şekilde cezasını çektirerek ve gerçekten pişman ederek olayı çözebilirsin. anlık tepkiler evlilik bozmamalı diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Döverde severde. Siz bizi konuşarak daha pis tokatlıyosunuz. Bence affet hatta dövse bile kızla eğer adamsa bir bildiği vardır !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sacmaladin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliği geçtim, sevdiğim kadın beni sinirlendirdiğinde sinirimden kendime hakim olamadığımda; rahatlayacaksan beni döv dediğinde bile ben sana zarar veremem deyip duvara yumruk atmaya başladım. Sence ayrılmalı mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun ne diyim. Sevgili olsak bir dakka durmazdim ama evlilik başka bisey
"Karı koca arasında olur böyle şeyler" sözü bence sana ne yapman gerektiğini fazlasıyla anlatıyor.
Affedersen ikinci bir tokat için fırsat ve izin vermiş olacaksın.00 Yorumla@Kimmiyim Yap hadi o meşhur yorumu :D
Ayrılmak değil de kolayca affetme. Yaptığının karı koca arasında olur denecek bir yanı yok12 Yorumla
Soran+1 yılEve gidesim yok zaten nolacak bilmiyorum
+1 yılÖnce bir tepkini belli et, eskisi gibi davranma, soğuk kal, davranışlarına bak gerçekten pişman mı, üzgün mü yoksa hiç bir şey olmamış gibi mi davranıyor? Ondan sonra kara vermelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzür diliyor ama çok ta Üzgün değil. Normal bişey gibi davraniyo
- +1 yıl
Hemen ayrılıp, pes etmek doğru olmaz bence. Aynı evdeyken onu pişman et, doğru düzgün konuşma, soğuk davran, sana dokunduğunda hiçbir şey söylemeden ondan uzaklaş. Önce yaptığını şeyin pişmanlığını anlasın, sana özlem duysun
+1 yıltokat mı? karı koca arasında olur muymuş böyle şeyler? özür diliyor ama tükürdüğünü yalıyor. karı koca arasında olur muş muş. ayrıl.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir tokatla ayrılmak bana doğru değil. Karı koca arasında olur diye bir şey d yok tabi. Sen bilirsin içindekileri. Bir şans daha verebilir eğer yüreğin isterse. Sonrasını hayata bırak. Aksın.
00 Yorumla Bir şans daha ver. Baktın şiddete eğilimi var ayrılırsın. Benim görüşüm deva
21 Yorumla
+1 yıl''Ayrılmalımıyım '' ?
git hemen ayrıll
Annen le baban hiç mi kavga etmediler?03 Yorumla
Soran+1 yılEttilerde sorun kavga değil tokat
- +1 yıl
Napsın? yumruk atarak ağzını burnunu dağıtsın mı adam? onu mu istiyosun ?
En insaflısı tokat bence.
herneyse..
+ onu savunduğumdan konuşmuyorum bunları
benim canımı sıkan tek şey '' Ayrılmalımıyım ''
BU kelimenin üzerine daha konuşmam.
Soran+1 yılSiddetin insaflisi olmaz
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek tokatla? evliliğin bukadar kolaymı bitecek? vede tokadın sebebi neydi özür dilemiş tamam kadına şiddet doğru değil ama telafi edebilirdi gene siz bilirsinz.
00 Yorumla Kadın erkek eşittir
Biz dyak yerken iyiydi dımı
Kariyi dövdün ya daha çok sever böyle bir Hatalı surumlu yaratık işte02 Yorumla
Soran+1 yılSizi bizimi dovduk ne alaka
Diğer konusunda 521 cevap paylaştı. Yüzüne de ki bir daha böyle birşey olursa 1 sn düşünmem boşanırım
bu ne l*n ... arkadaş hemcinsim ama * böyle işin
dayak hiçbirşeyin çözümü deildir kardeşim
hele ki kendinden güçsüz birine vurmak adamlık değildir!00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam anneme sadece 1 tokat atmış 20li yaşlarda ondan sonrada asla ne anneme ne de kızlarına el kaldırmadı. Bazen insanlar hatalarını anlayıp asla tekrarlamıyolar. Ama senin eşinide bilemem tabi..
00 Yorumlabence ayrıl canım bir erkeği delirtecek kadr ne yaptıysan eminim damarına bastın bence ayrıl sen başkasıyla oda başkasıyla evlensin
10 Yorumlabı sans daha ver sonucda sevgılın degıl esın o senın bı yuvayı yıkmak kolay kurmak zor
00 YorumlaŞiddet eğilimi biriyse bence uzak dur derim. Bir kere tokat atan yine yapar. ;) evcilleştiremezsin.
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. 6 aylık bır adam karısına tokat atıyorsa , 6 aylık bır kadın kocasının evinden annesine gıdıyorsa bu ilişki fazla yürümez gıbı , hakkınızda hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yıl:////
+1 yılYaptığı çok çok yanlış hatasını çok iyi anlayana kadar asla taviz verme. Hatta içine senin onu birakacagin korkusu girsin bırak. Ama yuva böylebisey için yikilmaz bbence
00 Yorumla
+1 yılBir anda sinirlenmiştir olur arada öyle ama bunları tekrarlarsa sıkıntı olur. Aranız açılmasın dön evine Barışın
00 Yorumla
+1 yılkadına tokat vuran erkeğin adamlığını s.. eyim ben. burnu sürtsün !
37 Yorumla- +1 yıl
annen ile baban hiç mi kavgalarına şahit olmadın bebe?
Soran+1 yılOldumda tokat görmedim hic
- +1 yıl
Ulan daha evli değilsin kısa pantolonu yeni çıkarmışsın ahkam kesiyorsun. Evlen sonra göreyim ben seni.
- +1 yıl
maratoncupanda senin düşüncene sokayım. tartışmak başka tokat atmak başka ulan kendinden zayıf birine hele ki bayana tokat atmak adamlık mı. s.. kerim sizin yapcağınız adamlığı
- +1 yıl
Senin adamlığın hala kendini penisinle ifade edecek kadar kardeşim. Önce adamlığını düşüncelerinle ifade etmeyi öğren sonra adamlık hakkında yorum yap.
- +1 yıl
kendimi penisimle ifade etmek mi sen ne komik birisin herkes kendini söyler bişey bulamayınca yazık sana
- +1 yıl
l*n gerizekalı ergen. Adamlığına s... yım adamlığını s... yim nasıl bir ifade şeklidir. Hem ergensin hem kalın kafalı malın birisin. Yazık ki bu kız senin gibi gerizekalılardan akıl alıyor. Kendinize prim yapacağız diye insanların evliliğiyle oynama mal herif. Aklı sıra kızlar ne kibar erkek nekadar saygılı diycek öylemi. Hakaret tarzım değil fazla ama senin seviyene ineyim dedim bu seferlik. Annen sor bakalım babandan hiç tokat yemişmi babannene anneannene sor. Her tokat yiyen ayrılsaydı belkide senin gibi bir oksijen israfı olmazdı bile.
yahu sen bunu neden burada soruyorsun annen yok mu senin ya da bir yakının onların düşüncesini alsana
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şeyi aileme yansıtmam. Eğer barisirsam kocama kin tutarlar. Böyle şeyler karı koca arasında kalmalı. Ailem duyarsa beni zaten göndermezler o eve hatta babam kocamin azini burnunu kırar. Aileler bu işlere karistirilmamali. Anca ayrılma kararı alırsam derdimi anlatırım.
+1 yılŞuna bak l*n bu yüzden evlrnmicem böyle çok örnek görüyorum etrafimda evlilikten soguyorum sanki tokat atması için evlenmissin ama yine ayrilik gecmesin aklından
00 Yorumla
+1 yılEger pismansa süründür hemen af etme ama uzatmada isi. Ha pisman degilse daha neler yapmaz.
00 Yorumla- Diğer konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılhemn ayrıl durdurgun kabahat 1 tokat olursana 10 20 30 tekmeler tokatlar havada uçuşur yani hazı gençken ve çocugun yokken ayrıl
00 Yorumla Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ayrılma ama birdaha bötle bişeyyapmadına musade etme aileme söylerimde bşraz küs kal aklı bŞına gelir
00 Yorumlaevine gidip ev hanımlığına devam etmende bir sakınca yok.. ama biraz daha soğuk kal.. güvenini tekrar kazanırsa normale dönersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle şey mi olur, tam saçmalık..
İyi karı koca arasında olur deyip ete. oka şey için hemde daha yepyeni bişeyin içine et sonra ozor dolerom, hor ovdo olor diye bahane üret..
Saçmalama, bu rezalettir, nerednesin ki sen00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılma- kelim-es-ini hemen ağzına- almaha-n-fe-n--di -:@-
00 Yorumla Tokat atması suç ve malca bir davranış ama 6 aylık hamile olduğun için ben olsam ayrılmazdım hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılHamile Değilim 6 aylık evliyim
+1 yılBen jandarmayim askerim hergun gryoruz karisini kizini dovenleri bir sikayetci olursaniz uzaklastirma bile alir
00 Yorumla
+1 yılNeden tokat attı bunu da göz önüne almalısın, ayrıca bir tokattan ayrılacaksan ne diye evlendin
00 Yorumlabir daha vurmuyacagını söz verirse bence git.. yuva kurmak kolay değil.. yıkmak zordur. bence dusunmelesın
00 Yorumla
+1 yılHerkes ikinci sansi hakeder.
Ben vermezdim o sansi, ama sen ver.00 Yorumlaİlk bir yıl geçmeden hiç birşey anlaşılmaz evlilikler de
00 Yorumla
+1 yıll*n ben kız olsam o adam bişeye sinirlenip bana tokat atacak ha hhhhhhııııammmmmmmmıııınnaaaaaaa
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani ozru ictense sikinti yapmamalisin. Gereken cezayi vermissindir
00 Yorumla ayrılma bir tokatlık değilse ilişkiniz bence affet dersini almıştır bence o
00 YorumlaYuhhh 6 ayda tokat atan 6 sene sonra keser bosa deyyusu:)
00 Yorumla
+1 yılBir tokat için ayrılma olmaz sinirli anına denk gelmiştir.
00 Yorumla
+1 yılKocandır severde dovrde ozur dılemış daha ne istiyorsun kızım
07 Yorumla
Soran+1 yılSever ama dovemez
- +1 yıl
Kımbılır ne dedın
Soran+1 yılTokati bile normal karşılıyosunuz sizin gibileri görünce eve donesim geliyo. En azından pişman suçunu kabul ediyo. Beş kuruşluk adam değilsiniz
- +1 yıl
Gerızekalı ben ne dıyorum sabahtsn berı doneceksın zaten. Kedı götunu gormus yarası ssnmış * sankı dunya yıkııldı bı tokat l*n kufrettın deıl mı ya da bı halt yedın boşa yememışşssındır hsk etmıssındır
- +1 yıl
Bıde gelıp ayrılmalımıyım dıye aşağılık bı soru sormuşssun kım bılır ne naneler yıyırsun
Soran+1 yılşu an kocama sukrettim daha beterleride varmış
- +1 yıl
Aferın
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?