Kızlar sorum size cevaplarınızı bekliyorum
bi kız neden bi erkeğe bağlanmaktan korkar nedenleri ne olabilir
bi kız neden bi erkeğe bağlanmaktan korkar nedenleri ne olabilir
Mesala bu adam tam bi Recep İvedik hayranıdır veya İsmail YK falan dinliyodur :D Olabilir...
Düşünsene "Facebook Facebook! Her gün aradım durdum!" deyip dolaşan bi erkeğe bağlandığını. Kolay mı? Değil tabii.
(Tabi işin şakası bu da... Onlar da lanetlik gerçekten ya. . Recep İvedik izliyorum ama bazen. "O çeki alırım, sana geri vermem.")
Hazır kimse birşey yazmamışken bende sana sorayım,bir erkek neden bir kıza kolay kolay güvenemez ? Hep erkeklerden mi korkulur ?
hep söylerim yine söyleyeyim o halde,siz kızlar erkeğin dengesizini ve kadını üzecek olanını üzerinize çekiyor öylelerini seviyorsunuz,sonra işi tüm erkeklerin üzerine atıyor birde genellemeyle kötülüyorsunuz.Problemde bundan ibaret :)
Ee o zaman genellemeyede kendi gönüllerinden başlamalı o kişiler :) ama şunu da söyliyim bir kızın bir erkeğe güvenmesi için gereken tek şey aranıza koydugunuz mesafe saygı ve zamandır.Senin koydugun mesafeye saygısı varsa zamanla ona inanırsın.işin özü de bu.
Önceden kalp ağrısı varsa bağlanmaktan korkar: ama ilk ilişkilerde tam tersine deli gibi bağlanmak istiyoruz genelde. Güven aradığımızdan olmalı... Hayat aşkın acı çekmek olduğunu öğretmişse bir kere, o acıyı yeniden yaşamaktan korktuğumuz için karşımızdakine tam olarak güvenmeden bağlanmak istemiyoruz.
erkekler hemn vazgeçer çünkü hemen değilsede kolay !
Cevap
3Cevap
onu kaybetmenin vereceği acının çok büyk olduğunu bildiği için bağlanmak istemz. bu durum erkek için de geçerlidir.
bide erkekler acık sözlü olunca eski ilişkileri felan anlatınca kızlarda güvensizlik oluyor.. yaptıgımız en büyük yanlıslardan biri eskiyi anlatmak..
güven ister sevdiği adamda .bunu bulamassada kaybedeceğini bilir ve bağlanmaktan korkar
güven yoksa ortada , kaybetmek vardır
genelleme yapmamak lazım.. bazı kızlar bağlanmak icin bile bağlanırlar ...
kimseyi vaz geçilmez kılmak istemiyoruz belkide...
hayatımızı s.kenler oluyor bazen o yüzden:)
Bağlanma kullan at!
Ben biliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar