Arkadaşlar disko, gece klüpleri, meyhaneler ve barlar nasıl yerler gidicem ama bilmediğim için gidemiyorum
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Tek gitme yanında bir erkek olsun. Kız kıza giderseniz de beyaz gömlekli tiplerden uzak durun. Nezih yerlere giderseniz sorun olmaz. Her zaman gidilmez zaten ayda bir gidin elit bir yere gidin tam eğlenin. Dj olur ve bazı mekanlarda dansçılar da olur. Aslında kendi çapında eğlenip yanına yaklaşanı sktr etmesini bilirsen hiç sıkıntı olmaz. Ben öyle yapıyorum. Adam hatunla geliyor hatun tuvalate gidiyor pat başka karıya tanışalım mı diyor mesela. Öyle tipler çok var ya da tam tersi o tip hatunlar. Barlar daha sakindir genelde canlı müzik yapılır. Meyhaneye erkekler gider genelde. Onun yerine fasıl yapan bir yere git oraya aileler de gidiyor hem. Rakı balık fasıl yaparsın :)
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :D
En İyi Cevaplar
Ucuz yerler güzelim. Cici kızlara yakışmayacak kadar ucuz yerler. Orada takılan ne kızdan hayır gelir ne erkekten. Ne muhabbetlerinden hayır gelir ne selamlarından. Ucuz yerler tatlım baştan hiç bulaşma bile.
80 Yorumla
+1 yılTekin, Güvenilir, Sağlam yerler değildir. öyle yerlere hiç gitmedim. sorsan yolunu gösteremem. genelde kızları kandırıp bol bol içirip eve atma seansları o gibi yerlerde olur özellikle barda, diskoda çokça başa gelir. tavsiye etmiyorum. uyan kendine iyilik etmiş olur.
Onu bunu geçtim kerhanenin yolunu bile bilmiyorum l*n :D o kadar'da saf insan mı olur demeyin olur işte :D115 Yorumla
Soran+1 yılProfil foton çok değişik ama :D
- +1 yıl
çok diyorlar artık ne ifade ediyorsa bilmiyorum :D
Millet düşünceye değil resimlere bakıyor işte :D
Soran+1 yılÇünkü düşünceye destek bir profil değil :D
- +1 yıl
yapcak bişey yok :D
Soran+1 yılSenin dusuncen. yinede saol :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılSelena gimez hı? Ahahhahahahhahahah
Soran+1 yılNe çarpılması ya :D
- +1 yıl
Elini prize falan sokma diyor yani :D
Soran+1 yıl:D ahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki saattir yorumlara bakıp gülüyorum ya, bunlar hayatında bara, Club a Meyhaneye falan gitmemişler ergen dizilerinde görmüşler onu yazıyorlar ahaha ulan git bir bara kimse seni takmaz bile kimse kimseye bulaşmaz herkes kendi halinde takılır. Ulan hala gülüyorum ya tvden izlemişler dedikleri şeylere bak ahaha
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bunların yorumlarına bakma bunlar hayatında evden çıkmışlar mı bir sorsana, gitmek istiyorsan git yani
Soran+1 yılKaç kere gittin
Cevap sahibi+1 yılÇok kere gittim sen kaç kere kafeye gittiysen ben de o kadar böyle yerlere gittim.
Soran+1 yılNe yaptın sadece eglendin mi erkeklerin çoğu oraya kız tavlamak için giderler diye biliyorum
Cevap sahibi+1 yılGittim arkadaşlarımla muhabbet ettik içtik sonra çıktık bu kadar. Bugüne kadar ne bir kavga eden gördüm ne bir taciz eden , bir kişide rahatsızlık vermedi bana
Soran+1 yılGidenler ucuz yerlere gitmişler demek ki
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
50Cevap
Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. disko gece kulüpleri ve barlar genelde dans edilen yerlerdir herkes sadece içki içilir sanar ama meyve kokteylleride vardır (alkole karşıyım) erkek ve kadın cinsinin kaynaşması için güzel bir ortamdır müzik sesinden birbirinizi zor duyarsınız meyhaneye gitmedim.
10 Yorumla
+1 yıldisko, gece kulübü genelde bir dj eşliğinde yüksek sesle müzik çalınan mekanlar. Canlı müzik de olabilir konsepte göre. İçki içmek mecburidir, yani gittiğinde genel ayakta takılırsın garson gelir siparişleri alır ücreti alır içersin sonra gelenler takılırsın öyle. Meyhaneler ise oturarak içeceğin, geneşde mezelerin olduğu canlı müziğin olduğu ama genelde bu müzik meyhane havalarıdır. Garson gelir siparişleri alır, yer içersin gece sonunda hesabı ödeyip kalkarsın
10 Yorumlane sen sor ne ben soyleyım :P en son gııtıgımde onumdekı cıft fena seyler yapıyorlardı :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSarhoşluk dandır :D
Gitmem öyle yerlere. Hem para tuzağı. Hemde günah. Onun yerine akşam serinliğinde arkadaşlarınla ya da arkadaşınla güzel bir cafeye gidip içeceğini yudumlayıp hoş bir sohbet ortamında geçirilen vakiti tercih ederim.
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuraya yorum yapanlar neyin kafasını yaşıyor diye düşünmeden edemedim işin açıkcası. Git eğlen kafa dağıt gül keyfine bak ister alkol ister enerji istersen de sodanı suyunu meyve suyunu iç kimse tip tip bakmaz merak etme :)
Yorum yapanlar nerede yaşıyorlar bu yorumlardan sonra düşünmeye başladım :)00 YorumlaGidecegin mekana göre değişir. Biraz karanlık, renkli ışıklar, bazısı loş, gürültülü, tuzlu, kalabalık.
10 YorumlaNezih olan yerler dışında güzel değil. Aslında en nezih ve en kaliteli yerler cafeler :)
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim meyhanelerdir sonra bar sonra disko sakinlik derecesine göre kendimce sıraladım kimileri icin iyi kimileri icin kötü kalabalığı seviyorsan disko iyi
10 Yorumlabilmediğin yerlere gitme bildiğinden şaşma demiş atalarımız doğru demiş :)
10 Yorumla
+1 yılBasit yerler canım, kesinlikle nezih değil. Orda takılan insanların bir çoğuda öylee..
10 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Po po potur ceyn diye yüksek sesle müzik çalar insanlarda zıplar :/
20 YorumlaGüvendiğin yakın olduğun arkadaşlarınla gitmelisin bence iki günlük tanıdığın insanlarla değil
20 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalabalık arkadaş gurubu ile git. Tecrüben olur zaman içinde. :):
10 Yorumla Hic Tavsiye Etmem Gencleri Bitiriyorlar Uyustucu Alkol Sigara Fuhuş Vs Olan bir Yer sence nasıldır? Dusun Ona Gore Cevapla?
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle islerle ugrasmam
Soran+1 yılTamam diyelim ahaha
Alışkanlığın yok ise barlara pek takılmamanı öneririm. Zira alkol alındıktan sonra ortam değişik oluyor. =))
10 YorumlaKimle gitceğin önemli ikten tek gitme sıkıntı olur bazı kurtlar var orda :)
10 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. güzel yerler demek pek mümkün değil gece alemine düşkün insanların mekanları tek başına gitmeni tavsiye etmem
10 YorumlaHepsi super yerler Ama tek başına gitme derim arkadaslarınla git :)
10 Yorumlasehrine meranına göre değişir meyhane bara gitme diskoya gidebilirsin ama fazlasıyla dikkatli ol
10 Yorumla
+1 yılİçeceksen Kaliteli Yerlere Git. Salaş Yerlere Gidersen...
10 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ortamına göre değişiyor kaliteli yerler var kalitesiz yerler var ama tek gitme ve içki içme alışık değilsen Sabah nerde uyanacağını bilemezsin
Kadınların meze olduğu yerlerden uzak dur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende gitmek istiyorumda sadece meraktan ama nasil karsilancagimi bilemiyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılBeraber gidelim :D
Cevap sahibi+1 yılizmirdemisin :))
Soran+1 yılHayır canım İzmir kizlari güzeldir başımıza iş almayalim istanbuldayim
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım. guzel degilim ya :Dd
Soran+1 yılYok yok guzelsindir :D
Cevap sahibi+1 yılpeki oyle olsun senimi kırcam :))
Soran+1 yılTabi ki :)
genelde karanlık ortam. yanar söner ışık düzeni var. bol gürültü ses sistemi sis ışık robotları vs.
10 Yorumla
+1 yıltatil yöresinde ise kalite mekanlara takıl. yoksa it kopuk kekoya malzeme olursun
10 YorumlaHic sevmedigim yerler. Kalabalık, gürültü çekilmiyor. Uzun yıllardır gitmiyorum zaten.
10 Yorumla- Diğer konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılKendini bildiğin sürece senin için sadece eğlencedir bu tarz yerler
10 Yorumla Diğer konusunda 980 cevap paylaştı. girersen evin yolunu bulaman...:D adamı remen soyuyorlar...
10 Yorumlammm mekana baglı çok güzel aslında ama varoşlar dolunca tatsız şeyler görüyorsun
10 Yorumlanasıl muzıkler dınlıyorsun söle ona göre suraya git diyelim
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumlardan sonra gitmeyi düşünmüyorum
Soran+1 yılYok ya fahişeleri yerinde isim yok
+1 yılSenin gibiler icin tehlike sarhos ederler sabah bir yatakta ayilirsin
10 Yorumla
+1 yılBu konuda deneyımım oldukca fazla pek merak etme gıdeceksende arkadaş gurubuyla gıt vs vb
10 Yorumla19 yaşında bir kızsın disko, barda işin olmasın derim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumlardan sonra sana da hak veriyorum
Soran+1 yılZaten tek basıma gitmem bana mesaj atar misin ben aticaktim ama olmuyor bir şey sorucam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacma sapan insanlarin oldugu yerler ama konser alanlari ve kapali konser mekanlari iyidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul da bildiğin yer var mi
Cevap sahibi+1 yılBabylon asmali mescit tarafinda ve bomonti tarafinda subeleri var kaliteli isimler cikar bu mekanda hep garaj İstanbul var galatasaray da vs. vs. :D
Soran+1 yılÇok anladım saolasin ahahhah
+1 yılTemiz Yerler Değil.
Aynı İnsanların Kalbi Gibi30 Yorumlagüzel yerler ama hepsi değil
10 Yorumlane işin var orada? sen kütüphanelere git.
10 Yorumla
+1 yılCehenneme kombine bilet satılan yerler
10 Yorumlahiç gitmedim gitmekte istemem açıkçası
10 Yorumlagece klüplerini tavsiye ederim.
10 YorumlaGenelde trolar dolu ama sen bunu anlamazsın bile
10 Yorumla
+1 yıl* gittiği yerlerdir.
10 Yorumla
+1 yılgitme oralara bos ver gelısımıne harca zamanını
10 Yorumla
+1 yılGidilmeuecek yerler bunu bil yeter
10 YorumlaHic bilmiyorum ki😑
10 YorumlaDiğer konusunda 338 cevap paylaştı. Disko pek sevmem de bar iyidir git takıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1-2 kez gittim kötü yerler
10 Yorumlaen gzl yerler bir gitsen hep gidersin
00 Yorumlane merak ediyorsan sorabilirsin.
00 Yorumla
+1 yıliyi yer değiller.
10 Yorumla
+1 yılİçki dans müzik
10 Yorumlagitmek mi istiyorusn?
025 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyordum
Soran+1 yılBu yorumlardan sonra seveceğimi sanmiyorum
Soran+1 yılDuzgunce cevap versene. cocugunmuyumda azarliyorsun. Evet kültürel konulardan konuscam
Soran+1 yılÖzür dilemne gerek yoktu. bir şey istediğimden değil merakımdan dolayı
Soran+1 yılNe gibi sorunlar
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılEvet çok belli ediyorsun :D
Soran+1 yılEvet öyle yap beni bile bunalıma soktun :D
Soran+1 yılBen de aynı senin gibiyim. istersen yardımcı olabilirim
Soran+1 yılFarkında misin profilin gizli olmuyor :D
Soran+1 yılEvet de benim Xper düşük mesaj atamiyorum
Soran+1 yılEvet atabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok hojdur ama benaaa benaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :D
Bilme bilme.