Şu adamların neresi yakışıklı mesela. Tamam çirkin değiller ama öyle aman aman bir yakışıklı değiller sokakta bir sürü insan var onlar gibi
Engin akyürek (bu adamı mısırda bir tv kanalında Çağatay Ulusoydan daha yakışıklı bulmuşlardı yok artık neden çünküm mısırda Engin Akyürekin dizisi oynuyormuş rolden etkilenip böyle görüyorlar)
2. Kaan yıldırım Amma abartıyorlar bunu da ya sokağa çık bin tane var bu kadar sıradan insanları abartmayın
3. Barış Arduç( Tamam bu içlerinde belki de en eli yüzü düzgün olanı ama öyle abartı bir yakışıklılığı yok girin herhangi bir üniye bu adam gibi bulursunuz bir sürü)
Yakışıklı görmek istiyorsan Johnny Depp, Nick Bateman gibi adamlara bakın. Şimdi bunlara da yakışıklı diyorsunuz buna da adil olmuyor :)
daha kadınsı olanı beğenmiş olman hiç ilgincime gitmedi çünkü bende ou beğendim :D:D kadınlarla erkeklerin kadın ve erkeklere ayrı ayrı ilgisi farklı dostum :) kafa yormaya çalışma bence :)
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
daha mı kadınsı erkeği erkek yapan bence kıldan çok kalıptır omuz kol kası karın kasıdır nick bateman da maalesef hepsi var sadece ben değil bütün dünya adamı en yakışıklı olarak konuşuyor
yüz hatları canım :D kılında esmerliğinde değilim nitekim ben kıllıda sevmem esmerde sevem :D erkekde sevmem :D omuz vesayre değil yüz hatları dudaklar gözler onu kadınsı yapan yoksa kıl ondana var :) sonuç olarak bir erkeğin kadın zevki başka bir kadının kadın zevki başka anı şekilde bir kadının erkek sevki başka bir erkeğin erkek zevki başka :)
yoo hayır yabancı yerli ayrımım yok yakışıklı yakışıklıdır ama bu insanların abartılmasını anlamıyorum. yakışıklı/güzel kelimesi bu kadar basit olmamalı bence
Evet adamları hareketleri yakışıklı Yapıyo resmen bunun farkındayım ama hala harika geliyorlar insana. bir diziye başlamadan önce Ne tipsiz bişey dediğim adama diziyi izlerken Dünya'nın en yakışıklısı ilan ettiğim olmuştur
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kesinlikle öyle bir de kadınlar daha masum duygularla dizilerle bağlantı kuruyorlar arasında ve o oyuncuyu gerçek hayatta da öyle sanıyorlar ama normalde alakası yok mesela Kenan imirzalıoğlu ardanın çok büyük hayranı olduğunu onu çok sevdiğini onunla konuşurken sesinin titrediğini söyledi ama gitti adamın eski kız arkadaşıyla çıktı ama oynadığı her rolde mert doğrudan şaşmayan karakterleri oynuyor
Ben bir Erol TAŞ bilirim çok değişik tavuk yiyodu ordan sonra film kopuk bende. Alttaki ikiliyi çıkaramadım tam kim bunlar bibimin (halamın) oğullarına benziyolar ama tam şey yapamadım :/
Kendi milletini kotuleyip yabanci adamlara bakiyorsn. Ayrica o yazdigin isimleri turk olsun yabanci olsn begenmiyorm genelleme de yapma.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yoo ben ırk olarak bakmıyorum dünyanın en yakışıklı erkekleri olarak görülüyorlar. Bizim ülkemizde de çok yakışıklı ekrekler var Tolgahan sayışman falan bunlardan bin kat yakışıklıdır.
ya onlarda yakışıklı ama dediğin gibi çok değil ben aralarında bir barış'ı seviyorum öyle o da rolünden dolayı oldu yoksa nick, johnny felan çook ayrı jkdsl :D
sen de benim gibi yüz güzelliğine önem veriyorsun demek ki ama bunların yüzleri de öyle güzel değil barış arduç hadi neyse de diğerleri oyuncu olmasa şu sitede nasılm diye soru açsa idare eder normal falan derdi herkes benim dediğim fark o
Bir de ünlü olma hikayelerini okusan ne ilginc ozellikle engin akyurek ayrica gercekten cirkin bu adam zaten bir kucuk eylul meselesinde bayaa vurguladilar cirkin oldugunu ☺
ya ben birebirde gördüm adamı duruşunu tavrını biliyorum 4-5 sene önceydi o zaman bu kadar ünlü değildi ya oyuncu olmasın bir ortama girelim iddialıyım bu adama kimse bakmaz
Ayni sey kizlar icinde gecerli bir diziden ornek vericem ama diziyi izliyor musun bilmiyorum ama kirgin ciceklerdeki defnenin yanindaki esmer cirkin kiz onu tvye kim aldi ya tvyi patlatasim geliyo her ciktiginda😂
yok bilmiyordum ama baktım o da çok sıradan bu sitede bin tane o kızdan güzel kız var. Tamam oyunculuk önemli ama bence tvye çıkan insanlar gerçekten çok güzel ve yakışıklı olmalı hele bir de güzel olması gereken bir roldeyse
En İyi Cevaplar