Diğer Başarı nedir? Başarılı oldunuz mu? çikolatacı_- Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce başarı nedir? Sizce nasıl başarılı olunur? Başarılı olmak için ne kadar çabaladınız? Neler yaptınız? Yoksa en küçük zorlukta hayallerinizden vazgeçtiniz mi? Başaramayacağım / Başaramam Başarabilirim , başaracağım Başardım. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Başarı nedir? Başarılı oldunuz mu? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yağızdikmen Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl başarmak istediğin konuyu kafanda netlestır somutlastır. ona ulasıcagına kesın gozulye bak. gerceklgıın olsun. 0 0 Yorumla
ByRafaNadal Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl benim için başarı lisede matematikten 50 almaktır bunuda 1 kere yaşadım 0 1 Yorumla çikolatacı_- +1 yıl Puuu rezilll Yorumla
rubatum Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Pek olamadım. Çünkü zor beğenirim. Kendim de dahil. 0 0 Yorumla
peri-kız Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Başarabilirim , başaracağım 0 1 Yorumla peri-kız +1 yıl EİG için teşekkürler Yorumla
gececi___katil Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Başaramayacağım / Başaramamdedim 0 5 Yorumla çikolatacı_- +1 yıl Başarırsın Yorumla gececi___katil +1 yıl yok ya zor biraz Yorumla çikolatacı_- +1 yıl Zor olsa da yap Yorumla gececi___katil +1 yıl :DD tamam deniycem sağol Yorumla çikolatacı_- +1 yıl :D :D ö. d Yorumla
En İyi Cevaplar