2 farklı yerde makinelerde deneyebilirsiniz. Birinde 900 lere pat ulaşır diğerinde 800 lerde gezersiniz. Ayar yapılıyor.
Şöyle bir örnek verebilirim. Lunaparkta vurdum 992, çarşı içinde vardı bide air hockey, masa tenisi bide boxer filan vardı orada vurdum 750 civarı bişey. Bandırmaya gittim orada vurdum 603 çıktı yani iş ayara bakıyor bandırmaya gittiğimde sordum hatta bozuk para aldığım adama niye bu skorlar bu kadar düşük rekor bile 681 dedim. Benim makine hileli değilde ondan dedi sen bakma öyle 900 lerde 1000 lerde vuranlara onlar hileli makinede vuruyor. Milleti gazlayıp kandırıp daha fazla teşvik etmek için dedi benim makinemde ne vurursan o dur dedi adam. 1 kere daha vurdum sonra 599 çıktı tam. Bence bandırmada ki adamın makinesi hileli değil diğerleri ile yapıyor. Aynı gün panayırda vurdum gene 900 lerde çıktı. O 681 rekoruda bir boksöre aitmiş bu arada.
En sevdiğim anılarımdan biri; bir erkekle buluştuk yolda yürürken bu alete rasladık. Kendine de baya güvenen biriydi. Hemen parayı aldı eline döndü dedi ki beni geçersen istediğini yaparım geçemezsen sen benim istediğimi yaparsın. Ben de dedim ki ne isteyeceğine bağlı. Dedi bir öpücük. Dedim tamam. bir vurdu 867 geri çekildi gülüyor tabi ben bir vurdum 892 tabi o şok iptal o aralar istediğim gibi vuramadım tribine girdi. Sonra sordu ki ee ne istiyorsun ben de bir daha karşıma çıkmamanı demiştim✋🏼 anlatmadan duramazdım😂
Ben bir keresinde 914 filan yapmıştım. Hileli değil tabii sormuştum orada ki abiye. Sonra belki inanmıcaksınız ama benim karanlık güçlerim vardır. Yani beynimde diğer beyinlere göre farklı bir yer var. MR da doktorlar tespit etti. Herhangi bir hastalık da değil dediler. Bilinmeyen bir şey dediler. Sonra kendi kendime keşfettim. Güçlü duygularımı o bölgede depolayıp güç olarak kullanabiliyorum. Ve farklı bölgelerime güç yayabiliyorum. Bir gün bunu keşfettiğimde boks makinesine gittim. Bu sefer gücü yaydım. Vurdum ve makine hem sallandı hem bozuldu arkasından duman çıkmaya başladı. Gördüğüme göre 999 yapmıştım. Hemen uzaklaştım ordan. O gün karanlık güçlerimin farkına vardım yani.
walla çok gördüm ama denemedim hiç bir keresinde evde sinirlenince duvara yumruk attım sıvası içine çöktü yumruğumunu izi çıkmıştı boxer'a vursam kaç çıkar acaba :D merakta ediyorum aslında ama normalde yumruk atamam herhalde 500 falan anca çıkar :D sinirlenince gücüm artıyor benim iki ya da üç katına çıkıyor :)
o alet yalan ben eski boksörüm agır siklet olduğum halde 850 kg vurdum kızın teki geldi 990 kg vurdu o alet yalan bir yerde püf noktası var oraya vurunca etki ediyor yoksa zaten 400 500 kg bile vuramayız profsoyenel boksör değilsek dünyanın en agır yumrugu mike tyson ayit onun vurabildiği 1 ton
Boşa yumruk sallamak ziyan ya. o kadar suratına yumruk atılacak dengesizler varki. o yüzden hiç yumruklarını gereksiz yere harcamiyorum müsait suratlara indiriyorum:)
Sene bin dokuz yüz çift sıfır almışım bu boxeri elime ver allahın ver nası vuruyorum ama böyle vurma yok ibreye bir baktım 15 yazıyor oha bu ne l*n dedim abi makine sana kullandığın bakiyeyi gösteriyor diyor git demeye getiriyor dediler (:
La ben düşüncem makine düşünsün o p**evenk elektrikle mazotla gününü gün edecek bende düşünecem yohh anaasının ki banane l*n ben düşünmem donunu düşünen kahraman olamaz (:
o makinaların hepsi farklı hassaslıkta ve o güçten çok hız ölçer ona verdiğim parayla makinayı alırdım bir kaç kere 999 da vurdum 900 den aşada hiç bir makinada inmedim
Bunda güçten ziyade vurduğun yer önemlis ve altten alete deişiyor bu. Ben bir lunaparkta vurdum 1198 çıktı. Bir de Nautilus'ta (alışveriş merkezi) vurdm 8466 çıktı. Farklı yani.
biz 3 erkek 3 kız denk gelmistik ben 75 kiloyum yanımdakiler 90 95 kiloydu aha dedim rezil olucaz heralde bunlar vurdu biri 830 digeri 890 sıra bana geldi döner tekme attım 910 :D
burada bir tanesi vardı millet kafayı yiyecekti rekoru 958 yazıyor ama en öküz adamlar 800 e getiremiyordu. Bende 771 yapmiştim. Birde lunaparitaki vardı o kolaydi ondada 999 yapmiştim
her makinesi farkli bir yerde her vurduugm yavaşta vursam 936 946 sayiyor ama bir avm de sürekli 980 civari sayiyor :D sacma bişey agırlığı ölçen bişey olsa güzel olurdu.. sallamasyon cihaz
En İyi Cevaplar