Şu evden taşınmak istiyorum ama olmuyoo? Evi yakcam son çare?

Mantıklı bir cevap gelmiycek biliyorum mantıklı derken işime yaramıycak ama ben yinede yazıyım şimdi oturdugumuz yer dağın başında bir site ilerisi köy köyü kötülemek amacıyla demiyorum yanlış anlaşılmasın normalde köyler güzel olur insan huzur bulur ama yok malesef neyse oturdugumuz yer dağın başında site en büyük sıkıntı telefon çekmiyo pis dedikoducu kadınlarla dolu hele birde adım çıktı sokağa çıkamıyorum o derece ters ters bakmasınlar diye okullar tatile girdiğinden beri evdeyim tatil hariç. Ev anneannemin ama biz oturuyoruz anneme taşınalım diyorum yok huzur buluyorum ben burada şöyle böyle kirayı ödeyemeyiz felan zaten otobüs parasını toplaasak kiraya denk gelicek ama anlamıyo illa evimi yakıyım akıl verirseniz sevinirim bu durumda nasıl bir akıl olur bilmiyorum ama çaresizim lütfen en azından bir evin var gibi şeyler söylemeyin. Adının çıktıgı bir yerde yaşanması çok çok zor üstelik telefon çekmiyo en yakın market otobüsle yarım saatte felan akıl verin annemi taşınmaya ikna ediyim. Evde annemle ben kalıyoruz sadece 2 kişiyiz.
Şu evden taşınmak istiyorum ama olmuyoo? Evi yakcam son çare?