AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
Oyle bir tipse eğer olmam adam akıllı davranması gerek vıcık insan tipini hiç sevmem
fazla samımıyetten oluyor :))
Samiyetsiz olsa daha iyi 😂
yok be :D olunca anlarsın
doğruda dikkat edilmediği taktirde sevgiliye dönüşebilir örnekleri çok ammaan dikkat
kız senin ne işin var burada :)
tanisiyomuyuz?
benim 2 tane kardeşim gibi kız arkadaşım var birbirimize asla sevgili bakmıyoz
kanka ayağı iyi ayak değil sonu hüsranla bitiyo genelde :))
bence doğru. o seni fazla sahiplenmiş demek ki hoşlanıyor olabilir
o kız hoşlanıyo olabilir bnmde erkek kankalarım var ama hepsiyle kız knkalarımla aram nasılsa onlarlada öyle.
Haha 😂 kız arkadaşım daha az galiba 1 tane kardeşim var diğerleri de öyle ama onun yeri ayrı.
Ben biseksüelim şu kafaya göre benim kankamın olmaması lazım 😐
Buda bir başlangıc kızlarla aranı iyi tutarsan iyi bir sevgilinde olur hem.
Var ger i z e kalı komşum. Bu kadar cıvık biri görmedim uzakta duramıyorum baş belası. Bebeğim, kıyamam, bitanem falan diyor iğrenç!
Çok yanlış bir şey kesinlikle tavsiye etmiyorum
Bir o eksik zaten... Karşı cinsten kankam yok (bu arada ''kanka'' da ne oluyorsa...). Olacağını da sanmam.
benim en yakın arkadasım erkek Nerde duracağını bildigin sürece sıkıntı yok 😄artık Kızmış erkeklik fark etmiyor Sınırı her turlu biliceksin
Senin arkadasin cinsmis. Benim 2 tane erkek arkadasim var. Liseden beri cok iyi arkadasiz. Hicbir kotuluklerini gormedim.
Bence sorun karsi cins degil. Art niyet olmadigi zaman hersey oluyor.
Benim var ama çocukluk arkadaşım. 15 yıldır falan beraberiz yani. Kardeş gibi görüyorum o da beni öyle. Sevgilisi var zaten. İyi seçersen sıkıntı yok bence
Ben hoslanmam kankaysa öyle kalır ama karşı taraf karar degistiriyo genelde
Evet bence olunabilir, fesatlik yapmaya gerek yok.
Kendine güvenen insan herkesle kanka olabilir;)
Hayır doğru değildir.
Dinen olmaması gerek. Dini yönü bir yana ateşle barut yan yana durmaz zaten.
Benimde var kızlarla olmadığım kadar onunla eğleniyorum daha rahat hissediyorum
Kanka değilde iyi arkadaş olurum. Farklı şekilde yaklaşanlar oldu ama işte arkadaşlık bitti 😑
Çoğunlukla kanka olarak kalınmıyor tabi ama olanlar da gayet var.
Dogru ama nereye kadar surer muamma. Duygusala donusur bence zamanla
doğru diyorsun
kanlarında kardeşim çocukluğu yoksa olur neden olmasın kardeşim. sevgilileri varken arkadaşça devam edip sonra birbirlerinin sevgilileri oluyolarsa onların taa a. k ben
Yok kanka olabilirsin herkes için geçerli değiş saçmalamayın erkek ile kadın arkadaş olamaz mı amma abarttınız, fakat o şahıs kanka kalmak istemiyordur orası ayrı
ben hiç öyle şeyler yapmam, o da yapmaz. yapanları da yadırgarız. birlikte olduğu kişi yanlış biriyse uyarırız ama seviyorsa kabulleniriz. saçma saçma triplere girmenin anlamı yok.
😂ee benimde en yakın arkadaşım erkek işte yaparız biz arada öyle bence doğru sizinle konuşmak hemcinsimizle konuşmaktan daha kolay bikere yargılamıyosunuz
Olunabilir neden olmasın ama biraz çirkin biriyle kanka olurdum olsaydım onun güzel kankalarını ayarlardı her çirkin kızın güzel bir kız kankası vardı ahahaha :D :D
Kanka ayağına sevgili gibi olan mallar var
Onlara arkadaşlık demiyoz biz.
İsterlerse olabilirler bence
Bence doğru var bir sürü kankam kız arkadaşım olmayınca napıyon kanka diyom allah zı olsun koruyup kolluyolar bişi isteyincede yapılar
kanka olunmaz. kanka ayağına bir şeyler olur. sıkıntı. ama iyidir. öyle başlar bazı şeyler. ama en iyi arkadaşınsa sıkıntı. en iyi arkadaşın karşı cins olmamalı.
Ewt çok güzel olur.
Ama arkadaşlığın ötesine geçiyorsa sıkar adamı
Ya benim liseden cok ama cok yakin oldugum 3erkek arkadaism var arada konulari oralara getirebiliyorlar ama sen mesafeni koru canim yoksa tabiki atesle barut yanyana durmaz
Var kankalarım. Benim icin kankam olan bir erkek isterse dunyanın en yakısıklısı olsun kankamdır.
Yaşına göre bu davranislar normal trip atmak falan aslinda. benim 10 yillik erkek kankalarim var gerci ben onlara hala trip atiyorum bunun yasla alakasi da yok pek o nazlanabildiklerine nazini gecirmekle alakali sanirim 😂
Doğru veya yanlış demek mümkün değil ama dikkatli ol bir şekilde gönlün onu seviyor sonra fırsat kolluyorsun, anı bulunca söylüyorsun veya bir şekilde güzel olsun derken patlıyor gitti bitti sonra..
Önemli kısım aradaki cins farkı değil, sizin davranışlarınız, düşünceleriniz, birbirinize bakış açınız.
Banada kanki kanki diyen kıza en sonunda ben aşık oldum ve acı çektim resmen ama o beni sevmemiş yani kanki olan kıza sevgiliye yapılacak davranışları yapmıyacaksın
hahahah iste bunlar kanka olmayi beceremeyen kendine iyi davranan erkege sanki kocasi sevgilisi gibi muamele yapan kezboslarimiz
kesinlikle olmaz. Eğer Düzgün biriysen yaş kemale erince evlilik diye gelirler kapına %90ı, düzgün değilsen zaten geçmişler olsun çok kötü muhabbetler devranına, alttan alta trip atmalara vs vs hoşbuldun
Doğru değil çünkü belli bir süre sonra duygular değişiyor.
aynen ben de trip atmayanına sahibim yanımda başka erkekleri konuşuyor belki rahatlıktandır ya bazı kızlar çok rahat
karşı cinsle kanka da olunmaz dost ta olunmaz.. ateşle baruttur bir gün bir yerde patlar.. arkadaşlığın sınırı olmalı.. aslında herkesle sınırlı olmalı.. neden diyeceksin.. yeri geliyor en büyük kazığı dost dediğin insandan yiyorsun..
Doğru değil diyen kızlar abazamısınız ya? Hoşlandığınız insanla nasıl iletişim kuracağınızı bilemeyip yanlışlıkla kanka olun sonra niyeti bozun? Ula zaten kafanızda ona karşı o düşünceler varsa nereye kanka oluyon anlamıyorum.
Karşı cinsle kanka oluyoruz. Sonradan nedense içimizde belirsiz, bir duygu beliryor. Yakınlaşma sonucu aşk doğuyor..
karşı cinsten kanka olunmaz hala anlayamadınız
sakin ol :d
5 senelik kankam var kız. Siz yanlış kişilerle kanka olduğunuz için hoşlantıya dönüşüyor olmasın genelleme yapmayın
Kesinlikle haklısın da anlatamıyoruz :))
@buevalentine
kankalıkta trip bence çok saçma. hemcinsim bile trip atsa bir yerden sonra arkadaşlığımı sorguluyorum
Kanka ayağı g. t ayağı. Bırakın bu ayakları seviyorsan konuşun. Hoşlanmıyorsan sadece arkadaş kal çok yakın olma. Sonra üzülürsünüz yok yere
Olabilir sorun ne cinsiyetin ne önemi varki ama evlenen duydum yalan olmasın birbirlerinin herşeyini biliyorlar garip yani
İyidir ya. Vallahi sıfır beklenti. arada hediye de verir. Karşı cins kanka iyidir. Tüm sevgili özelliklerini taşır. Yiyişmek hariç. ;)
Bazen asiri korumaci oluyorlar sevgili gibi ama o da normal kanka :D Yani olunur
Kezbanlarla kanka olursan aşka dönüşmez kardesim
%100 denenmiş onaylanmıştır
at gibi kız kardeşim :D onalradada oluyormuş demekki
:) sıkıntı o zmn :)
Bence olabilir bir şey ama senin kankan senden hoşlanıyor olabilir
O seni bence pek kanka olarak gormuyor anlattıklarından dolayı bunu söylüyorum pek sana karşı boş değil gibi geldi bana
doğru ya da yanlış diye bişey yok ilişkilerin boyutu aşağı yukarı gidip gelir bu kadar takılmamalı bence
Knkalık yatakta biter sonra kavram karmaşasıyla bokk gibi kalırsın. Arkadaş olunulur ama knka olunamaz doğaya aykırı
benimde var benden çok kücük çok iyi anlaşıyoruz günü geliyor dertleşiyoruz günü geliyor gülüyor eğleniyoruz
Kmk ya arkadaş olun ya sevgili kanka olmaz kızdan kanka dediğin mevzuda emaneti alıp gelir dimi 😂😂 fransa daki dedimde dediği gibi kanka ayağı g ööt ayağı 😂😂
Abaza değilsen doğru erkeklerden daha iyi kanka oluyolar
Arkadaş olunur ama kanka olnmaz benim görüşüm. Arada çok şnce bir çizgi var. İşin rengi değişirse bilmiyorum. Ama ben kanka, kardeş dediğinim bir kızla. Cık olmaz.
Pek yakın arkadaşım yoktur karşı cinsten ama olabilir yani
bir zaman sonra iki kişiden biri hoşlanmaya başlıyo bu yüzden biraz sıkıntılı :D