• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Diğer

Karşı cinsle kanka olmak doğru mu?

__SavioRHero__
__SavioRHero__ Takip Et
Yoda Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Benim var, aşırı trip atıyor kendisi. Bazen de sevgilim gibi davranıyor.
Karşı cinsle kanka olmak doğru mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ReçeLSavarPanter
    ReçeLSavarPanter Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 69%
    +1 yıl

Malesef külliyen yalan bir olay, kankadan kastım aşırı yakın olmak, evinde kalmak, birlikte yaşamak falan. Normal arkadaş olunabilir, birlikte eğlenilebilir, yemek yenilebilir, mekanlarda gezilebilir ama iş ne zaman ki bir çatı altında kalmaya gelirse sıkıntı çıkar, tonlarca örneği mevcut, ben de bir kız arkadaşımın evinde kalmam, eşimin de bir erkek arkadaşının evinde kalmasına razı olmam. Kıskanç bir insan değilim ama ne kadar güvenirseniz güvenin insanoğlu bir anlık alevle neler yapıyor, ne ocaklar yıkıyor, sadık eşler ne olduğunu anlamadan ilişkisini harcıyor. Riske mahal yok, eğlenilir sonrasında evlere dağılınırsa bir sıkıntı olmaz, fazla yakınlığa da dikkat etmek lazım, tehlikeli sular bunlar.

Saygılar

1
    1 Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

İyiki kıskanç değilsin

Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Doğru değil kardeşim şu an öyle bir sürü kanka gibi takılan arkadaşım var :)

Kafeye gittiğimizde hiç bir kızı kesemiyorum, bakamıyorum. Belalar başıma.

Erkek adamın erkek kankası olur soğutmaya çalışıyorum artık kız kankalardan kendimi.

Aksine bir kafeye gittiğimde beğendiğim kızlara yürüyemiyorum ya:)

1
    0 Yorumla
  • The_Queen
    The_Queen Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.

Karşı tarafla kanka olunur olunmasına. Ama hiç bir zaman bunun başka bişeye dönmeyeceğinden emin olamazsın. Ya da karşı tarafın duygularının hiç bir zaman değişmiceğinden. Ve de kankan karşı cinse mensupsa da hep bir sınır olmalıdır ve de kendi cinsine mensup bir kankan gibi olmaz hiç bir zaman. Olur diyen varsa kendini kandırır, hiç bir zaman bunun başka bişeye dönüşmeyeceğinden emin olunur diyen varsa da.

Seninkine gelince. Yukarıda söylediklerimle alakalı bazı şüpheler uyandırıyor insanda senin söylediklerin

2
    2 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

nasıl şüphelermiş o :))

Yorumla
    • The_Queen
      The_Queen
      +1 yıl

Söylediklerimle ilgili şüpheler. Aşırı trip atıyor, sevgilim gibi davranıyor demişsin. Yani bisi olabilir de olmayabilir de

Yorumla
  • gececi___katil
    gececi___katil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

ahhaha karşı cinse kanka muhabbeti hoşlantıya dönüşüyor uzak durmak hayırlısı istemsiz etkilenirsin :DDDD

23
    11 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

sanırsam onada öyle şeyler oldu :D

Yorumla
    • gececi___katil
      gececi___katil
      +1 yıl

olur yanaşırsan yandın valla daha triplere girer ( değer verme=hoşlantı )

Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

3 gündür küs bakıcaz artık :D

Yorumla
    • gececi___katil
      gececi___katil
      +1 yıl

gönlünü al bare ya kırılmasın bide onun için çok değerlisin anlaşılan kaybetme onu :D

Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

:D sen kşarlarla takılıon fılan dedi küstü ama arıyıcam gönlünü alcam akşama

Yorumla
    • gececi___katil
      gececi___katil
      +1 yıl

o fena laf söylemiş
      ara bencede :D

Yorumla
    • gececi___katil
      gececi___katil
      +1 yıl

teşekkürler :D

Yorumla
    • GoodGuy
      GoodGuy
      +1 yıl

5 senelik kankam var kız. Siz yanlış kişilerle kanka olduğunuz için hoşlantıya dönüşüyor olmasın genelleme yapmayın

Yorumla
    • TürkünAskeri
      TürkünAskeri
      +1 yıl

Anasıınfından berı kardesım kadar yakın oldugum erkek muhabbetı bıle yaptıgım kankam var kızla aramızda sadece bıkere hoslantı oldu ondan sonra ıkımızde ne kadar aptalca bısey yaptıgımzn farkına vardık bazen hatırlayıp guluyorz dedıgım gıbı sececegınız ınsana baglı herkesle kardes olnmaz

Yorumla
    • TürkünAskeri
      TürkünAskeri
      +1 yıl

Ve sunu gordum benım hayatta en son evlenebılecegım kız o kız :)

Yorumla
    • GoodGuy
      GoodGuy
      +1 yıl

Kız kardeş/erkek kardeş görmemiş bunlar yav

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

253

Cevap

187

Cevap

• DuyguPi
    DuyguPi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

Benim de erkek arkadşaım var 3 senedir yediğimix içtiğimiz ayrı gitmez. şu an farklı şehirlerdesiz her gün sabahtan akşama kadar mesajlaşırıx falan. ama aramzda hiç sevgili muhabbeti geçmedi. Herkes illaki olur diyo ama bu senin davranışlarına da bağlı. Eğer öyle açık kapı bırakırsan erkek bu sonuçta farkedrr ve girmeye çalışır. ya da tam tersi. Umarım anlatabilmişimdir :D

2
    1 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

anlattın

Yorumla
  • Pretgam
    Pretgam Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 867 cevap paylaştı.

Bana ilginç geldi neden olunmasinli. benim çoğu sırrımı fikirlerimi paylaştığım ve en çok dertlerini dinlediğim beraber etkinlik yaptığım kankilerim bayan. kanki de kardeş de desigim hiçbir bayanla ne sevgili oldum nede birşey hissettim. en önemlisi ilk görüşte hoşlandıgım kadına hep çizdigim yol belli olsun diye hemen açılırım. Bana bayanlar daha dostça geliyor. erkek aekadaşlardan samimiyetine guvenip çok güvendiğim insanlardan çok kazık yedim. ama kanka dost desigim hiç bir bayandan kazık yemedim hep merhamet gördüm... Bayanlara sizin gibi bayan olan anamdan oturu hep saygı duyarım. Annem benim en yakın kankim. neyse lafı çok uzattım sizi seviyorum:)

3
    1 Yorumla
    • cherrym
      cherrym
      +1 yıl

Kanki sende herkezle kanki takılıyon çok derdimi dinledin hiç sapkınlığın olmadı ama senin başını bağlamamız gerekiyo. Bu böyle olmaz. dip not: Adamın dibisin :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim var. Harbi kız vallahi 6 yıldır en iyi arkadaşımdır. Kankamdır. Aramızda şimdiye kadar cinsellik, aşk veya hoslantı gibi en ufak birşey yaşanmadı. Herşeyi konuşur, her konuda görüş alışverişi yaparız. Kardeşim gibi eşim gibi kılıgına kıyafetine aşırıya kaçıyorsa tabiki karışırım. Ona laf attılar diyede kaç tane insanı dövmüşümdür. Burada bazıları demiş yok öyle bir durumda mutlaka etkilenirsin olay aşka, cinselliğe döner diye. Bunlar karakter veya ahlak meselesi biliyonmu kardeş. İnsanın düşüncesiyle beyniyle alakalı. Erkekle kız gayette kanka, arkadaş, kardeş olur çok da güzel guzel olur.

3
    0 Yorumla
  • Yodanınsağtaşşağı
    Yodanınsağtaşşağı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Valla bende üç yıldır falan bir tane var, artık öyle kanka olduk ki ayıp olmaz nasılsa diye birbirimizi ekmekten bir hal olduk ya. :D
    Bir haftadır buluşacağız, sırayla her gün birbirimizi ekiyoruz. Kankalık var gençler, insan ilgi duyduğu cinsiyle sevişmeden de yapabiliyor. İçinizi fesat tutmayın yeter.

3
    1 Yorumla
    • duzgunkiz
      duzgunkiz
      +1 yıl

Bencede

Yorumla
  • micmac
    micmac Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Olunca oluyor. Sevgilinin iki tane yakın kadın arkadaşı var, biri benim de arkadaşım. Geçen hafta darilmislar, kızdan af dilemek için eldiven almış, kız yüzüne bakmadı, sonra ağzına vurdu, tepki vermedi, sonra çekti sarıldı, kız da ona sarıldı. Kiskandim ama arkadaşlıklarını saygı duyduğum için ses etmedim. Yapacak bir şey yok. Benim de arkadaşlarım var, biri bir hafta bende kalacak dün gece geldi. Telefonda konuşuyorduk, arkadaş gelince kapattım, sonra aramış gormemisim, epey tribe girdi, bugün hala surat aşıyor ama bir şey de diyemiyor. Biraz sıkıntı.

0
    0 Yorumla
  • fsucree
    fsucree Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Kanka olmaz dost hic olmaz. bu devirde erkeklerden de dost olmaz. kiz sana yazar sarilir koluna girer eder hadi bunlardan umutlanmam dersen neyse seni kiskanir karisir eder sonra sen acilinca yamulan sen olursun. ama ben sana o gozle bakmiyorum der. tabi senin kizi bilemem ama temkinli ol kendi cizgilerini cek fazla simartma hatta onemseme onu bari hoslansin

2
    0 Yorumla
  • burak355
    burak355 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 550 cevap paylaştı.

Yorumlara baktımda olmaz olmaz olmaz demişler. Valla 10 yıllık bir kardeşim var ilk 1-2 yıl çevreden tepkiler aldık ama onlarda alıştılar. Aynı yataktada yattık herkesi kendileri gibi sanıyorlar. En iyi kankada karşı cinsten oluyor kıskanma yok arkadan kuyu kazma yok kardeş gibi oluyorsun bir süre sonra

2
    4 Yorumla
    • duzgunkiz
      duzgunkiz
      +1 yıl

Ya abicim kardes gibi oluyorsun tamam oyledir ama hic mi kizdan hoslanmadan birde ayni yatakta yatma nedir ya?

Yorumla
    • burak355
      burak355
      +1 yıl

kardeşim diyosun benimsiyorsun kardeşinden bir farkı olmuyor. Zaten normal bir insan kardeşim dediği insandan hoşlanamaz eğer hoşlanırsa amacı başta farklıdır erkekleri sokmuşsunuz bir kalıba @duzgunkiz

Yorumla
    • duzgunkiz
      duzgunkiz
      +1 yıl

@burak355 ben bugun cok yoruldum ama bir yandanda seninle bu konu hakkinda konusmak istiyorum. Xper yetmiyor bana mesaj atarmisin sonra konusuruz. Iyi geceler

Yorumla
    • burak355
      burak355
      +1 yıl

@duzgunkiz tamamdır takip isteğini kabul et

Yorumla
  • hygunes
    hygunes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

kardeşim doğrudur olabilrsin ama ben kanka olamıyorum ya aşık oluyorum hemen kıza 2 trip atsın bide dediğin gibi sevgilim gibi davransın arada aşık oluyorum hemen napıcağımıda bilemiyorum sylesem hayır der hem sevgilim olamaz hem arkadaşlığımız bozulur ama söylemesemde parçalarım kendimi bu sevgiden bide hergün görüyorsun konuşuyorsun ama söyleyemiyorsun o çok kötü

1
    0 Yorumla
  • ayolduresivarbenii
    ayolduresivarbenii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

benim 8 yillik arkadasim var erkek cokta yakiniz yani dostumdur. onu sevebilegimin son raddesinde seviyorum hemde cok ama o sekilde degil. hatta bir ara ben bile kendimden suphe ettim. oturdum dusundum sevgilisi oldugunda kiskanmadim hatta sevindim onun adina baska kizla yakin gordugumde beni ekerse diye korktum bazen ama ekmedigino gorunce gayette o kizida sevdim o zaman anladimko o benim cok ama cok sevdigim bir dostum insallah o da beni bu kadar cok seviyodur ahahahahha 😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • Gayetsakinim
    Gayetsakinim Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

Kizlarda erkeklerde beraber olabilecegini dusundugu kisilerle cevre yapiyolar bence. Yani kanka falan degil o sevgili potansiyelli kisiler olur onlar. O sana o gozle bakamicaksa zaten cevresinde tutmaz seni hani. O nedenle mesafemize dikkat edelim derim

1
    0 Yorumla
  • dilem05
    dilem05 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Karsi cinsten cok iyi dost abi olunabiliyor bence. Herkes bir degil bu konuda.

17
    1 Yorumla
    • KeremAktaş
      KeremAktaş
      +1 yıl

Aferim benim cici kardeşime :)

Yorumla
  • limovari
    limovari Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

allah beni kanka olayım diye yaratmış. öleyim o zaman ben. rahatsız oluyorsan uyar kardeşim. benimde karşı cins kankalarım var. hiçbirisinin yamuk yaptığı yok. bende sırnaşık bir tip değilim. bu seninle ve karşındakiyle alakalı bir durum. mesafeleri koruyun. genelleme yapmak çok saçma.

1
    0 Yorumla
  • BySweet02
    BySweet02 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl
    Diğer konusunda 307 cevap paylaştı.

Bence insanın doğası gereği erkek ve kadın arkadaş olamazlar. sen istediğin kadar iyi niyetli düşün seni yolundan saptırmak isteyen beleşe çalışıp, hiç maaş almayan ve bu işi binlerce yıldır yapan sana nasıl yaklaşması gerektiğini bilen seni senden daha iyi tanıyan ve bu işi sadece kin için yapan "şeytan" var. Ensest ilişkinin varlığından bahsedebiliyorsak en iyi kanıtı budur.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sana özel değildir o trip merak etme. Kızlar her zaman öyle kanka sevgili farketmiyor. Bir kızın otobüste aşkım biraz geç kalıcam kusura bakma dediğini duyabilirsin. Sanırsın ki erkek arkadaşıyla konuşuyor ama yanlış sanıyorsun işte. O kız muhtemelen kız arkadaşlarından biriyle konuşuyor. Kızların en yakın arkadaşları bile sevgili tribi yerler. Benim arkadaşım sırf telefonlarına geç cevap veriyorum diye bana yarım saat trip atar mesela. Ya çekeceksin kızı ya da bitir arkadaşlığı. s

1
    0 Yorumla
  • dudakkremii
    dudakkremii Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

İnsanına bağlı. Çok güzel arkadaşlıklarım oldu ama kimin niyetinin kötü olduğu belli oluyor. Bence kariı cinsten yakın arkadaş harika bişey. Aynı okuldaydık mesela yatılıydık bir sürü öyle arkadaiım vardı. Onlar benim en çok kötü hallerimi bilirdi bem onlarınkini. Birbirimizi kollardık. Rahatça gece dışarı çıkıyoduk mesela grupça. Erkeksiz gidilmeyen yerler oluyo.

0
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 58%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Ateşle barut.. kanka olamaz.. bir noktada her şey değişebilir.. Ateşle barut , adı ustunde.. Birinden biri farklı gözle bakmaya başlar.. erkeklerin annesi bacısı vs hariç her kadın karşı cinstir.. Bu unutulmasın.. dekolte açıkken erkegin gözü kayar oraya vs.. kankı ayağı g.. Ayağı..

0
    0 Yorumla
  • serxx
    serxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

bence kendisini birazcık dene. onun hareketlerini, uygulamalarını gözlemle. çünkü trip atması başka hisler uyandırdıgindan dolayı olabilir. sonuçta kankalık bağı sayesinde birbirinize çok zaman geçiriyorsunuz. bu sazla zaman geçirme çoğu zaman sevgiye/ sevgiliye dönüşebiliyor. eğer sevgili olmasını istemiyorsan tavırlarını revize etmen sana fayda sağlayacaktır

0
    0 Yorumla
  • Sweetangel45
    Sweetangel45 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 355 cevap paylaştı.

Doğru değil. Benimde kankam var karşı cinsten. Bana sürekli bebek diyor. Geçen beni sabah kahvaltı ordan sinema ve çıkışta akşam yemeği yiyelim diyor. Yani durum bu. Kankadan arkadaş olmaz. Bu iki kişi güzelse ve ortak noktaları varsa bundan kanka olmaz başka şeylere gider.

0
    0 Yorumla
  • jaxquel
    jaxquel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

ozaman o senı kanka olarak gormuyodur fazla mı yakınsınız

1
    1 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

yani evet

Yorumla
  • DҽɳizYıldızı
    DҽɳizYıldızı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 693 cevap paylaştı.

Bence hiç doğru değil. Bir süre sonra iki taraftan birinin duyguları değişiyor illaki.

6
    1 Yorumla
    • Kadir34535353
      Kadir34535353
      +1 yıl

Aynen oyle..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olunabilir ve gayet de doğru buluyorum. Bu arkadaş oluğun kişinin özelliklerine de bağlı. Mesela benim bir kankam var. 6 yıldır beraberiz aramızda hoşlantı namına hiçbir şey yok. Bir de 2 yıldır kanka olduğum var. O bu yıl bana karşı açıldı. Değişir yani. Kısıtlama kendini.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

değil kanka arkadaş olmak bile doğru değil karşı cinsle... her iki cins bir empati kursun bakalım... şahsen benim sevgilimin (sevgili edinmem ama, evleneceğim adam dyelim) bir kız arkadaşı olsun hatta öyle samimi olsun bir kızla, asla istemem onu... o kadar!

1
    0 Yorumla
  • arsln_345
    arsln_345 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

o kankalikla sevgili olayini karistirmis bence. Dengeyi kuramamis

9
    1 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • selen2657
    selen2657 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

tabikide olabilir fakat kiz senden hoslaniyo da olabilir

1
    1 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

belkide

Yorumla
  • senkalpben
    senkalpben Takip Et
    +1 yıl

sayfada her önüme geldiğine kaka diye okuyorum. Hayırlısı ya çok da şeetmemek lazım :D

2
    2 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

tamam şee etmıcem :D

Yorumla
    • senkalpben
      senkalpben
      +1 yıl

tamam anlaştık o zaman

Yorumla
  • Büşaskız
    Büşaskız Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bendede var 5 senedir evet sevgili gibi kızıyorum karışıyor ama olmadık hiç 😃😃

1
    2 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

:D bizimd eöle m bişi

Yorumla
    • Büşaskız
      Büşaskız
      +1 yıl

Aman sevgiliden iyi valla sevgilim olsa kafamı koparır zaten o derece 😃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olunabilir.. sahip cikin duygularina kardesim 😂 kanka dediginin cinsiyet ayrimi olmaz kanka benim icin kanka dir erkek de kiz da ayni olur kankam oldugu zaman.. ona hala karis cins gozuyle bakarsan tabi asik olursun kanka dedigin kisinin cinsiyetini dusunmeyi birakican

1
    0 Yorumla
  • İtaatsizlikResitali3
    İtaatsizlikResitali3 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Hayat o kadınlığı ve erkekliği kışkırtan reklamlardan, kavak yelleri tadından ibaret değil. Elbette olunur, yanlış değil.

4
    0 Yorumla
  • -Peace_
    -Peace_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Benim aynı erkek arkadasim gibj asla da o tip davranislarda bulunmuyor herseyimi de rahatça paylasirim 4 5 yillik arkadaşım

1
    1 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

bak o iyimiş

Yorumla
  • BlueEyess34
    BlueEyess34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Benımde var o kız ole bu kız boyle dıyor sankı sevgılım arkadaş (: ama cok seviyorum onu ya herseyde yanımda oluyor gülüyoruz eğleniyoruz kardeşim gıbı (: hıc sevgili gozuyle bakmadım bakmadı (: eve gec gıdınce annem onu arıyor nerde ara bakalım bı dıye (;

1
    0 Yorumla
  • TavşanKanı111
    TavşanKanı111 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Sonu hayırlı bitmiyo onun bir taraf digerine vuruluyo illa digeri biz arkadasiz olmaz triplerine giriyo. ya da ikiside hoslaniyo sevgili oluyolar sonra yürümüyo kankayken oldugu gibi anlasilmiyo

1
    0 Yorumla
  • Tbrh007
    Tbrh007 Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Benim var, aşırı pısırık kendisi. Bazen ablasıymışım gibi davranıyor. 😒

1
    2 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

daha iyi :D

Yorumla
    • Tbrh007
      Tbrh007
      +1 yıl

Ya insan abilik yapar aynı yaştayız ben niye ablalık yapıyorum 😣😣

Yorumla
  • duzgunkiz
    duzgunkiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Erkekten arkadas olunur ama siki bir arkadas iliskisine hayir derim
    erkekler oyle yda boyel etkilenirler, kizlar oyle ya da boyle etkilenirler bak kiz biraz erkek fatmaysa o z aman sikinti yok :d

1
    0 Yorumla
  • theouroboros
    theouroboros Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl

önermem, evlenince kocası senden hazetmezse ki genelde sadece erkek olman bile yeterlidir, çok net seni hayatından çıkarır. başıma geldi 11 senelik kankamla.

1
    0 Yorumla
  • cikolatacann
    cikolatacann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Kanka olmak sevgili olmanin yarisi basta kankasindir sonra bir bakarsin ya o seni sevmistir ya sen onu ve gun gectikce baglanirsin. Basima geldi de 😑

1
    0 Yorumla
  • -Eyll-
    -Eyll- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Kanka olunca da amaç şaşıyor en mantıklısı hiçbir şey olmamak

5
    0 Yorumla
  • Kristass
    Kristass Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Kanka ayağı... anladınız siz benim en yakın arkadaşım bir zamanlar ben onu kardeşim gibi görüyorum kankam benim falan filan derken birlikte yiyişmeden 1 dk bile duramıyolardı. Çok örneğini gördüm ben bunun yani. Kanka demeden önce bir düşünmek lazım bence doğru değil sonra rezil olan kendin oluyosun. Sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın sadece çok gördüm bunları tabi herkes yasıyacak diye birşey yok

1
    0 Yorumla
  • LoyaLiva
    LoyaLiva Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Sizinki arkadaşlıktan çıkmış. Ayrıca, kızların-erkeklerin 'kanka' olayınada inanmıyorum :)

1
    1 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

:D inanmamalısın

Yorumla
  • muştasızolmazz
    muştasızolmazz Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

karşı cinsle kanka kardeş olmaz bir süre sonra gönül kayar

2
    2 Yorumla
    • Adrian-35
      Adrian-35

çoğunlukla böyle oluyor

Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

öyle bişey oldu sanırsam :D

Yorumla
  • Acemifotografci
    Acemifotografci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ilkokuldan beri en yakin arkadasim erkek defalarca sarilip agladik ama hic öyle bisey olmadi ama trip atma hoslanma durumu hic olmadi bence o sizin kalbinizin pisligi

1
    0 Yorumla
  • Elifcek
    Elifcek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Benim var ilkokuldan beri canciger kardesiz; yeni moda arkasaliklar iliskiye donusuyor bence... dunya ahiret kardesim olsun cokta severim kendisini... karakter meselesi

2
    0 Yorumla
  • Wonderxxx
    Wonderxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kanka? Ay ayni benimki gibi konusmussun oda gidip boyle dert yaniyormudur birilerine acaba

1
    3 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

benımkı görmez inşallah :D

Yorumla
    • Wonderxxx
      Wonderxxx
      +1 yıl

Görürse ölürsün biliyorsun dimi😁😁

Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

:D tatlı bakışı filana tarım yırtarım

Yorumla
  • LightOfTheHeaven
    LightOfTheHeaven Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bir erkek hoslanmadığı bir karşı cinsle zaten yakın arkadaşlık edemiyormuş. Bunun bilimsel kanıtını yaptılar. Kisaca erkek erkeğe kanka olur, kız ile ya sevgili olur ya da uzaktan arkadaş. ;) (yoo biz kankayız diyenler eminim kankasınız) kendinizi kandirmayin!

0
    0 Yorumla
  • Umut_Perisi
    Umut_Perisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Ya haksızlık ama ya. Aynı soruyu birkaç hafta önce ben sordum. Sadece çok süper soru seçildi. Şimdi bu soru günün sorusu olmuş. İlk ben sordum ve aynı başlıkla sordun. Nasıl olur ya çok büyük haksızlık. Şikayetçiyim hakim bey!!! 😀

0
    4 Yorumla
    • Umut_Perisi
      Umut_Perisi
      +1 yıl

😀 değil 😁 olacaktı 😁😁😁😁😁😁

Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

karizmama dayanamadılar :D

Yorumla
    • Umut_Perisi
      Umut_Perisi
      +1 yıl

Ya bir suss 😡😡 zaten canım sıkkın

Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

tamam :D

Yorumla
  • ArnoVictorDorian
    ArnoVictorDorian Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

Benim de çok var ve çok da düzgünler. Özellikle 2 si; biri 5, biri 6 yıllık. Hiçbir sorunlarını görmedim.

1
    0 Yorumla
  • gkhnakl
    gkhnakl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

Demekki cok değer veriyor ne mutlu sana ki bir dostun var ya dost gorunumlu çıkarcı bir arkadasın olsa dahamı iyiydi.

1
    0 Yorumla
  • Vazgeçgönül_
    Vazgeçgönül_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 354 cevap paylaştı.

Aradaki sınırı koruduktan sonra doğru neden olmasın kız erkek arkadaşlığı daha güzel ben daha çok seviyorum kızların konusu bir süreden sonra sıkıcı hep dedikodu

1
    0 Yorumla
  • Joesxs
    Joesxs Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

hepsıyle sevgılı olamıcagın ıcın dost arkadas knka olucaksın tabı artık devır knka devrı sevgılıye bıle gerek yok

1
    0 Yorumla
  • turkkizidir
    turkkizidir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Oldukça doğru, en samimi ve en gerekli dostluklar ortaya çıkıyor. Kiz arkadaslarimla kurdugum iliskiden daha iyisini kuruyorum

1
    0 Yorumla
  • GeceSoykır
    GeceSoykır Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Elbette karşı cinsle de arkadaş olabilirsin. Ancak doğru kişileri seç ki, böyle şeyler yapmasın. Trip atıp, sevgilin gibi davrandığına göre senden hoşlanıyor ve ya aşırı derecede arkadaşını kıskanıyor.

1
    0 Yorumla
  • Dusty
    Dusty Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Var öyleleri sen kanka gözüyle bak yakında aşkım dersin zaten

3
    0 Yorumla
  • bastaahmet
    bastaahmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Vallaha benim başıma gelmedi ters bir durum gayet samimi olduğum kız arkadaşlarım var ama oldum olası arkadaşız yani ☺

1
    0 Yorumla
  • Galagalagala
    Galagalagala Takip Et
    +1 yıl

Gerçekten kanka olsalar tamam dogruda, karşı cins kanka yapmayi daha havali buldukları icin karsi cins knk yapıyorlar ben buna uyuz oluyom.

1
    0 Yorumla
  • _ferda_
    _ferda_ Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Hic erkek kankam olmadi. hepsi cikma teklif etti. arkadaslik bile yapamadim kimseyle.

3
    0 Yorumla
  • Ayyüce_
    Ayyüce_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

normal benim de kankam erkek mesela. etek alıcam diyorum bacaklarını kırarım lan diyor bu sevgili gibi davranmak değil koruyup kollamaya çalışıyor

1
    0 Yorumla
  • Papichulo18
    Papichulo18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence doğru mu yanlış mı diye sorgulamak saçma sıradan arkadaşlığı bile cinsiyet ayrımına koyuyorsunuz!

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Asla aslaaaaa biz kankayiz öyle şey olur mu derdim kankamla tatlis bir iliskimiz oldu ;özetle karşı cins aziizim 😄

1
    2 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

haha , D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gerçekler 😄😄

Yorumla
  • Sudevural
    Sudevural Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

Erkekler daha iyi arkadaş oluyor benim de kankam dediğim sonsuz güvendiğim 2 erkek var ve ikisinden de eminim ilerde hoşlantınolmayacağına dair hatta biri 12 yıllık arkadaşım bence sınırları bildikten sonra hemcinslerden daha iyi bile oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • Obiwankenobii
    Obiwankenobii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Olmaz be canım ciğerim. Ama böyle marjinal tipte kızlar çok çekici geliyor bana , böyle bide açık sözlü oluyorlar kasmıyorlar ego yok falan. Öyle bir tiple olmak istemem demem bak.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgilin gibi davranıyorsa ya yalnız hissediyordur ya da seninle ilgileniyordur. Kanka değil o kanka olsa duramazsın

1
    1 Yorumla
    • __SavioRHero__
      __SavioRHero__
      +1 yıl

haha :D

Yorumla
  • Devamını Gör (380)
Devamını Gör(425)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Karşı cinsle kanka olmak doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Karşı cinsle kanka olmak doğru mu? 10 cevap verildi
Karşı cinse sulanmak ayıp bir şey mi? 5 cevap verildi
Karşı cinste sivilce olması itici midir? 17 cevap verildi
Karşı cinsle sadece takılmak için birlikte olmak kötü bir şey mi? 24 cevap verildi
Karşı cinsle bakışmak günah mı değil mi? 12 cevap verildi
Karşı cinsin iltifatı bir tuzak mıdır? 40 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce erkekler göründükleri kadar dürüstler mi?
  • Konustugunuz kisiye ciddi mi yaklasirsiniz gecici heves mi?
  • Bu tarz mini etek çorapsız giyince çok mu açık ve kısa durur?
  • Bebeğim, yavrum, canım diyen erkek?
  • Evden disariya hic cikmamak ne yapar?
  • Empati yapabiliyor musun?
  • Aşkın dili var mı?
  • Görsel Sanatlar okumak gerçekten boş mu, mezun olunca aç mı kalırım?
  • Muayene oluyor musun?
  • Sabahın en erken saatlerinde bol kaşarlı sucuklu tost mutluluk değil de nedir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨