Benim var, aşırı trip atıyor kendisi. Bazen de sevgilim gibi davranıyor.
Cevabın nedir?
+1 yılMalesef külliyen yalan bir olay, kankadan kastım aşırı yakın olmak, evinde kalmak, birlikte yaşamak falan. Normal arkadaş olunabilir, birlikte eğlenilebilir, yemek yenilebilir, mekanlarda gezilebilir ama iş ne zaman ki bir çatı altında kalmaya gelirse sıkıntı çıkar, tonlarca örneği mevcut, ben de bir kız arkadaşımın evinde kalmam, eşimin de bir erkek arkadaşının evinde kalmasına razı olmam. Kıskanç bir insan değilim ama ne kadar güvenirseniz güvenin insanoğlu bir anlık alevle neler yapıyor, ne ocaklar yıkıyor, sadık eşler ne olduğunu anlamadan ilişkisini harcıyor. Riske mahal yok, eğlenilir sonrasında evlere dağılınırsa bir sıkıntı olmaz, fazla yakınlığa da dikkat etmek lazım, tehlikeli sular bunlar.
Saygılar11 Yorumla- +1 yıl
İyiki kıskanç değilsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru değil kardeşim şu an öyle bir sürü kanka gibi takılan arkadaşım var :)
Kafeye gittiğimizde hiç bir kızı kesemiyorum, bakamıyorum. Belalar başıma.
Erkek adamın erkek kankası olur soğutmaya çalışıyorum artık kız kankalardan kendimi.
Aksine bir kafeye gittiğimde beğendiğim kızlara yürüyemiyorum ya:)10 Yorumla
Diğer konusunda 445 cevap paylaştı. Karşı tarafla kanka olunur olunmasına. Ama hiç bir zaman bunun başka bişeye dönmeyeceğinden emin olamazsın. Ya da karşı tarafın duygularının hiç bir zaman değişmiceğinden. Ve de kankan karşı cinse mensupsa da hep bir sınır olmalıdır ve de kendi cinsine mensup bir kankan gibi olmaz hiç bir zaman. Olur diyen varsa kendini kandırır, hiç bir zaman bunun başka bişeye dönüşmeyeceğinden emin olunur diyen varsa da.
Seninkine gelince. Yukarıda söylediklerimle alakalı bazı şüpheler uyandırıyor insanda senin söylediklerin22 Yorumla- +1 yıl
nasıl şüphelermiş o :))
+1 yılahhaha karşı cinse kanka muhabbeti hoşlantıya dönüşüyor uzak durmak hayırlısı istemsiz etkilenirsin :DDDD
2311 Yorumla- +1 yıl
sanırsam onada öyle şeyler oldu :D
- +1 yıl
olur yanaşırsan yandın valla daha triplere girer ( değer verme=hoşlantı )
- +1 yıl
3 gündür küs bakıcaz artık :D
- +1 yıl
gönlünü al bare ya kırılmasın bide onun için çok değerlisin anlaşılan kaybetme onu :D
- +1 yıl
:D sen kşarlarla takılıon fılan dedi küstü ama arıyıcam gönlünü alcam akşama
- +1 yıl
o fena laf söylemiş
ara bencede :D - +1 yıl
teşekkürler :D
- +1 yıl
Anasıınfından berı kardesım kadar yakın oldugum erkek muhabbetı bıle yaptıgım kankam var kızla aramızda sadece bıkere hoslantı oldu ondan sonra ıkımızde ne kadar aptalca bısey yaptıgımzn farkına vardık bazen hatırlayıp guluyorz dedıgım gıbı sececegınız ınsana baglı herkesle kardes olnmaz
- +1 yıl
Ve sunu gordum benım hayatta en son evlenebılecegım kız o kız :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
253
Cevap
187Cevap
Benim de erkek arkadşaım var 3 senedir yediğimix içtiğimiz ayrı gitmez. şu an farklı şehirlerdesiz her gün sabahtan akşama kadar mesajlaşırıx falan. ama aramzda hiç sevgili muhabbeti geçmedi. Herkes illaki olur diyo ama bu senin davranışlarına da bağlı. Eğer öyle açık kapı bırakırsan erkek bu sonuçta farkedrr ve girmeye çalışır. ya da tam tersi. Umarım anlatabilmişimdir :D
21 Yorumla- +1 yıl
anlattın
Diğer konusunda 867 cevap paylaştı. Bana ilginç geldi neden olunmasinli. benim çoğu sırrımı fikirlerimi paylaştığım ve en çok dertlerini dinlediğim beraber etkinlik yaptığım kankilerim bayan. kanki de kardeş de desigim hiçbir bayanla ne sevgili oldum nede birşey hissettim. en önemlisi ilk görüşte hoşlandıgım kadına hep çizdigim yol belli olsun diye hemen açılırım. Bana bayanlar daha dostça geliyor. erkek aekadaşlardan samimiyetine guvenip çok güvendiğim insanlardan çok kazık yedim. ama kanka dost desigim hiç bir bayandan kazık yemedim hep merhamet gördüm... Bayanlara sizin gibi bayan olan anamdan oturu hep saygı duyarım. Annem benim en yakın kankim. neyse lafı çok uzattım sizi seviyorum:)
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim var. Harbi kız vallahi 6 yıldır en iyi arkadaşımdır. Kankamdır. Aramızda şimdiye kadar cinsellik, aşk veya hoslantı gibi en ufak birşey yaşanmadı. Herşeyi konuşur, her konuda görüş alışverişi yaparız. Kardeşim gibi eşim gibi kılıgına kıyafetine aşırıya kaçıyorsa tabiki karışırım. Ona laf attılar diyede kaç tane insanı dövmüşümdür. Burada bazıları demiş yok öyle bir durumda mutlaka etkilenirsin olay aşka, cinselliğe döner diye. Bunlar karakter veya ahlak meselesi biliyonmu kardeş. İnsanın düşüncesiyle beyniyle alakalı. Erkekle kız gayette kanka, arkadaş, kardeş olur çok da güzel guzel olur.
30 Yorumla
+1 yılValla bende üç yıldır falan bir tane var, artık öyle kanka olduk ki ayıp olmaz nasılsa diye birbirimizi ekmekten bir hal olduk ya. :D
Bir haftadır buluşacağız, sırayla her gün birbirimizi ekiyoruz. Kankalık var gençler, insan ilgi duyduğu cinsiyle sevişmeden de yapabiliyor. İçinizi fesat tutmayın yeter.31 YorumlaOlunca oluyor. Sevgilinin iki tane yakın kadın arkadaşı var, biri benim de arkadaşım. Geçen hafta darilmislar, kızdan af dilemek için eldiven almış, kız yüzüne bakmadı, sonra ağzına vurdu, tepki vermedi, sonra çekti sarıldı, kız da ona sarıldı. Kiskandim ama arkadaşlıklarını saygı duyduğum için ses etmedim. Yapacak bir şey yok. Benim de arkadaşlarım var, biri bir hafta bende kalacak dün gece geldi. Telefonda konuşuyorduk, arkadaş gelince kapattım, sonra aramış gormemisim, epey tribe girdi, bugün hala surat aşıyor ama bir şey de diyemiyor. Biraz sıkıntı.
00 YorumlaKanka olmaz dost hic olmaz. bu devirde erkeklerden de dost olmaz. kiz sana yazar sarilir koluna girer eder hadi bunlardan umutlanmam dersen neyse seni kiskanir karisir eder sonra sen acilinca yamulan sen olursun. ama ben sana o gozle bakmiyorum der. tabi senin kizi bilemem ama temkinli ol kendi cizgilerini cek fazla simartma hatta onemseme onu bari hoslansin
20 YorumlaDiğer konusunda 550 cevap paylaştı. Yorumlara baktımda olmaz olmaz olmaz demişler. Valla 10 yıllık bir kardeşim var ilk 1-2 yıl çevreden tepkiler aldık ama onlarda alıştılar. Aynı yataktada yattık herkesi kendileri gibi sanıyorlar. En iyi kankada karşı cinsten oluyor kıskanma yok arkadan kuyu kazma yok kardeş gibi oluyorsun bir süre sonra
24 Yorumlakardeşim doğrudur olabilrsin ama ben kanka olamıyorum ya aşık oluyorum hemen kıza 2 trip atsın bide dediğin gibi sevgilim gibi davransın arada aşık oluyorum hemen napıcağımıda bilemiyorum sylesem hayır der hem sevgilim olamaz hem arkadaşlığımız bozulur ama söylemesemde parçalarım kendimi bu sevgiden bide hergün görüyorsun konuşuyorsun ama söyleyemiyorsun o çok kötü
10 Yorumla
+1 yılbenim 8 yillik arkadasim var erkek cokta yakiniz yani dostumdur. onu sevebilegimin son raddesinde seviyorum hemde cok ama o sekilde degil. hatta bir ara ben bile kendimden suphe ettim. oturdum dusundum sevgilisi oldugunda kiskanmadim hatta sevindim onun adina baska kizla yakin gordugumde beni ekerse diye korktum bazen ama ekmedigino gorunce gayette o kizida sevdim o zaman anladimko o benim cok ama cok sevdigim bir dostum insallah o da beni bu kadar cok seviyodur ahahahahha 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılKizlarda erkeklerde beraber olabilecegini dusundugu kisilerle cevre yapiyolar bence. Yani kanka falan degil o sevgili potansiyelli kisiler olur onlar. O sana o gozle bakamicaksa zaten cevresinde tutmaz seni hani. O nedenle mesafemize dikkat edelim derim
10 YorumlaKarsi cinsten cok iyi dost abi olunabiliyor bence. Herkes bir degil bu konuda.
171 Yorumla- +1 yıl
Aferim benim cici kardeşime :)
allah beni kanka olayım diye yaratmış. öleyim o zaman ben. rahatsız oluyorsan uyar kardeşim. benimde karşı cins kankalarım var. hiçbirisinin yamuk yaptığı yok. bende sırnaşık bir tip değilim. bu seninle ve karşındakiyle alakalı bir durum. mesafeleri koruyun. genelleme yapmak çok saçma.
10 YorumlaDiğer konusunda 307 cevap paylaştı. Bence insanın doğası gereği erkek ve kadın arkadaş olamazlar. sen istediğin kadar iyi niyetli düşün seni yolundan saptırmak isteyen beleşe çalışıp, hiç maaş almayan ve bu işi binlerce yıldır yapan sana nasıl yaklaşması gerektiğini bilen seni senden daha iyi tanıyan ve bu işi sadece kin için yapan "şeytan" var. Ensest ilişkinin varlığından bahsedebiliyorsak en iyi kanıtı budur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana özel değildir o trip merak etme. Kızlar her zaman öyle kanka sevgili farketmiyor. Bir kızın otobüste aşkım biraz geç kalıcam kusura bakma dediğini duyabilirsin. Sanırsın ki erkek arkadaşıyla konuşuyor ama yanlış sanıyorsun işte. O kız muhtemelen kız arkadaşlarından biriyle konuşuyor. Kızların en yakın arkadaşları bile sevgili tribi yerler. Benim arkadaşım sırf telefonlarına geç cevap veriyorum diye bana yarım saat trip atar mesela. Ya çekeceksin kızı ya da bitir arkadaşlığı. s
10 Yorumla
+1 yılİnsanına bağlı. Çok güzel arkadaşlıklarım oldu ama kimin niyetinin kötü olduğu belli oluyor. Bence kariı cinsten yakın arkadaş harika bişey. Aynı okuldaydık mesela yatılıydık bir sürü öyle arkadaiım vardı. Onlar benim en çok kötü hallerimi bilirdi bem onlarınkini. Birbirimizi kollardık. Rahatça gece dışarı çıkıyoduk mesela grupça. Erkeksiz gidilmeyen yerler oluyo.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ateşle barut.. kanka olamaz.. bir noktada her şey değişebilir.. Ateşle barut , adı ustunde.. Birinden biri farklı gözle bakmaya başlar.. erkeklerin annesi bacısı vs hariç her kadın karşı cinstir.. Bu unutulmasın.. dekolte açıkken erkegin gözü kayar oraya vs.. kankı ayağı g.. Ayağı..
00 Yorumlabence kendisini birazcık dene. onun hareketlerini, uygulamalarını gözlemle. çünkü trip atması başka hisler uyandırdıgindan dolayı olabilir. sonuçta kankalık bağı sayesinde birbirinize çok zaman geçiriyorsunuz. bu sazla zaman geçirme çoğu zaman sevgiye/ sevgiliye dönüşebiliyor. eğer sevgili olmasını istemiyorsan tavırlarını revize etmen sana fayda sağlayacaktır
00 Yorumla- Diğer konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil. Benimde kankam var karşı cinsten. Bana sürekli bebek diyor. Geçen beni sabah kahvaltı ordan sinema ve çıkışta akşam yemeği yiyelim diyor. Yani durum bu. Kankadan arkadaş olmaz. Bu iki kişi güzelse ve ortak noktaları varsa bundan kanka olmaz başka şeylere gider.
00 Yorumla ozaman o senı kanka olarak gormuyodur fazla mı yakınsınız
11 Yorumla- +1 yıl
yani evet
- Diğer konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç doğru değil. Bir süre sonra iki taraftan birinin duyguları değişiyor illaki.
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle..
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlunabilir ve gayet de doğru buluyorum. Bu arkadaş oluğun kişinin özelliklerine de bağlı. Mesela benim bir kankam var. 6 yıldır beraberiz aramızda hoşlantı namına hiçbir şey yok. Bir de 2 yıldır kanka olduğum var. O bu yıl bana karşı açıldı. Değişir yani. Kısıtlama kendini.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğil kanka arkadaş olmak bile doğru değil karşı cinsle... her iki cins bir empati kursun bakalım... şahsen benim sevgilimin (sevgili edinmem ama, evleneceğim adam dyelim) bir kız arkadaşı olsun hatta öyle samimi olsun bir kızla, asla istemem onu... o kadar!
10 Yorumlao kankalikla sevgili olayini karistirmis bence. Dengeyi kuramamis
91 Yorumla- +1 yıl
aynen
tabikide olabilir fakat kiz senden hoslaniyo da olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
belkide
+1 yılsayfada her önüme geldiğine kaka diye okuyorum. Hayırlısı ya çok da şeetmemek lazım :D
22 Yorumla- +1 yıl
tamam şee etmıcem :D
- +1 yıl
tamam anlaştık o zaman
Bendede var 5 senedir evet sevgili gibi kızıyorum karışıyor ama olmadık hiç 😃😃
12 Yorumla- +1 yıl
:D bizimd eöle m bişi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlunabilir.. sahip cikin duygularina kardesim 😂 kanka dediginin cinsiyet ayrimi olmaz kanka benim icin kanka dir erkek de kiz da ayni olur kankam oldugu zaman.. ona hala karis cins gozuyle bakarsan tabi asik olursun kanka dedigin kisinin cinsiyetini dusunmeyi birakican
10 Yorumla
+1 yılHayat o kadınlığı ve erkekliği kışkırtan reklamlardan, kavak yelleri tadından ibaret değil. Elbette olunur, yanlış değil.
40 YorumlaBenim aynı erkek arkadasim gibj asla da o tip davranislarda bulunmuyor herseyimi de rahatça paylasirim 4 5 yillik arkadaşım
11 Yorumla- +1 yıl
bak o iyimiş
+1 yılBenımde var o kız ole bu kız boyle dıyor sankı sevgılım arkadaş (: ama cok seviyorum onu ya herseyde yanımda oluyor gülüyoruz eğleniyoruz kardeşim gıbı (: hıc sevgili gozuyle bakmadım bakmadı (: eve gec gıdınce annem onu arıyor nerde ara bakalım bı dıye (;
10 Yorumla
+1 yılSonu hayırlı bitmiyo onun bir taraf digerine vuruluyo illa digeri biz arkadasiz olmaz triplerine giriyo. ya da ikiside hoslaniyo sevgili oluyolar sonra yürümüyo kankayken oldugu gibi anlasilmiyo
10 YorumlaBenim var, aşırı pısırık kendisi. Bazen ablasıymışım gibi davranıyor. 😒
12 Yorumla- +1 yıl
daha iyi :D
Erkekten arkadas olunur ama siki bir arkadas iliskisine hayir derim
erkekler oyle yda boyel etkilenirler, kizlar oyle ya da boyle etkilenirler bak kiz biraz erkek fatmaysa o z aman sikinti yok :d10 Yorumla
+1 yılönermem, evlenince kocası senden hazetmezse ki genelde sadece erkek olman bile yeterlidir, çok net seni hayatından çıkarır. başıma geldi 11 senelik kankamla.
10 Yorumla
+1 yılKanka olmak sevgili olmanin yarisi basta kankasindir sonra bir bakarsin ya o seni sevmistir ya sen onu ve gun gectikce baglanirsin. Basima geldi de 😑
10 YorumlaKanka olunca da amaç şaşıyor en mantıklısı hiçbir şey olmamak
50 YorumlaKanka ayağı... anladınız siz benim en yakın arkadaşım bir zamanlar ben onu kardeşim gibi görüyorum kankam benim falan filan derken birlikte yiyişmeden 1 dk bile duramıyolardı. Çok örneğini gördüm ben bunun yani. Kanka demeden önce bir düşünmek lazım bence doğru değil sonra rezil olan kendin oluyosun. Sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın sadece çok gördüm bunları tabi herkes yasıyacak diye birşey yok
10 YorumlaSizinki arkadaşlıktan çıkmış. Ayrıca, kızların-erkeklerin 'kanka' olayınada inanmıyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
:D inanmamalısın
+1 yılkarşı cinsle kanka kardeş olmaz bir süre sonra gönül kayar
22 Yorumla- +1 yıl
öyle bişey oldu sanırsam :D
+1 yılIlkokuldan beri en yakin arkadasim erkek defalarca sarilip agladik ama hic öyle bisey olmadi ama trip atma hoslanma durumu hic olmadi bence o sizin kalbinizin pisligi
10 YorumlaBenim var ilkokuldan beri canciger kardesiz; yeni moda arkasaliklar iliskiye donusuyor bence... dunya ahiret kardesim olsun cokta severim kendisini... karakter meselesi
20 YorumlaKanka? Ay ayni benimki gibi konusmussun oda gidip boyle dert yaniyormudur birilerine acaba
13 Yorumla- +1 yıl
benımkı görmez inşallah :D
- +1 yıl
:D tatlı bakışı filana tarım yırtarım
+1 yılBir erkek hoslanmadığı bir karşı cinsle zaten yakın arkadaşlık edemiyormuş. Bunun bilimsel kanıtını yaptılar. Kisaca erkek erkeğe kanka olur, kız ile ya sevgili olur ya da uzaktan arkadaş. ;) (yoo biz kankayız diyenler eminim kankasınız) kendinizi kandirmayin!
00 Yorumla
+1 yılYa haksızlık ama ya. Aynı soruyu birkaç hafta önce ben sordum. Sadece çok süper soru seçildi. Şimdi bu soru günün sorusu olmuş. İlk ben sordum ve aynı başlıkla sordun. Nasıl olur ya çok büyük haksızlık. Şikayetçiyim hakim bey!!! 😀
04 Yorumla- +1 yıl
😀 değil 😁 olacaktı 😁😁😁😁😁😁
- +1 yıl
karizmama dayanamadılar :D
- +1 yıl
Ya bir suss 😡😡 zaten canım sıkkın
- +1 yıl
tamam :D
+1 yılBenim de çok var ve çok da düzgünler. Özellikle 2 si; biri 5, biri 6 yıllık. Hiçbir sorunlarını görmedim.
10 YorumlaDemekki cok değer veriyor ne mutlu sana ki bir dostun var ya dost gorunumlu çıkarcı bir arkadasın olsa dahamı iyiydi.
10 Yorumla- Diğer konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılAradaki sınırı koruduktan sonra doğru neden olmasın kız erkek arkadaşlığı daha güzel ben daha çok seviyorum kızların konusu bir süreden sonra sıkıcı hep dedikodu
10 Yorumla hepsıyle sevgılı olamıcagın ıcın dost arkadas knka olucaksın tabı artık devır knka devrı sevgılıye bıle gerek yok
10 Yorumla
+1 yılOldukça doğru, en samimi ve en gerekli dostluklar ortaya çıkıyor. Kiz arkadaslarimla kurdugum iliskiden daha iyisini kuruyorum
10 Yorumla
+1 yılElbette karşı cinsle de arkadaş olabilirsin. Ancak doğru kişileri seç ki, böyle şeyler yapmasın. Trip atıp, sevgilin gibi davrandığına göre senden hoşlanıyor ve ya aşırı derecede arkadaşını kıskanıyor.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Var öyleleri sen kanka gözüyle bak yakında aşkım dersin zaten
30 Yorumla
+1 yılVallaha benim başıma gelmedi ters bir durum gayet samimi olduğum kız arkadaşlarım var ama oldum olası arkadaşız yani ☺
10 Yorumla
+1 yılGerçekten kanka olsalar tamam dogruda, karşı cins kanka yapmayi daha havali buldukları icin karsi cins knk yapıyorlar ben buna uyuz oluyom.
10 YorumlaHic erkek kankam olmadi. hepsi cikma teklif etti. arkadaslik bile yapamadim kimseyle.
30 Yorumlanormal benim de kankam erkek mesela. etek alıcam diyorum bacaklarını kırarım lan diyor bu sevgili gibi davranmak değil koruyup kollamaya çalışıyor
10 Yorumla
+1 yılBence doğru mu yanlış mı diye sorgulamak saçma sıradan arkadaşlığı bile cinsiyet ayrımına koyuyorsunuz!
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla aslaaaaa biz kankayiz öyle şey olur mu derdim kankamla tatlis bir iliskimiz oldu ;özetle karşı cins aziizim 😄
12 Yorumla- +1 yıl
haha , D
Cevap sahibi+1 yılGerçekler 😄😄
Erkekler daha iyi arkadaş oluyor benim de kankam dediğim sonsuz güvendiğim 2 erkek var ve ikisinden de eminim ilerde hoşlantınolmayacağına dair hatta biri 12 yıllık arkadaşım bence sınırları bildikten sonra hemcinslerden daha iyi bile oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılOlmaz be canım ciğerim. Ama böyle marjinal tipte kızlar çok çekici geliyor bana , böyle bide açık sözlü oluyorlar kasmıyorlar ego yok falan. Öyle bir tiple olmak istemem demem bak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin gibi davranıyorsa ya yalnız hissediyordur ya da seninle ilgileniyordur. Kanka değil o kanka olsa duramazsın
11 Yorumla- +1 yıl
haha :D
- Devamını Gör (380)
Devamını Gör(425)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri