İlk adet olduğunda kızınız.
Karınız bunu size söylesin mi? bilmek ister misiniz? Yoksa söylememeli mi?
Karınız bunu size söylesin mi? bilmek ister misiniz? Yoksa söylememeli mi?
tabiki 3ümüz ciddi bir şekilde konuşabiliriz. yani ilk düşüncem eşimin gizlice bana söylemesiydi ama genel olarak onun benden saklayabilecegi bişeyi ben ondan saklayamam malum eğitim sistemimizin ergen yaşındaki ögrencilere verilen kitaplarındada böyle şeyler anlatılmıyor
otururuz cinsellikti sağlıktı davranışlardı konuşuruz bence kızım olacak kişi için hayata bakış açısını genişletici bişey
böyle saklaya saklaya babayı öcü gösteriyosunuz sonra kız bir hataya düştüğünde gidip ele soruyor
öğrenmek daha iyi olacaktır
o zamanlarda sanırım agresif sinirli oluyor kız çocukları
baba da ona göre davranmalı çocuğuna
gerekirse kızıma ped bile alırım
bunda utanılacak bir şey yok
söylenmeli bence. baba da ona göre davranmalı kızına. özellikle ibadet noktasında kızın üstüne düşmemesi daraltacak derecede ısrar etmemesi için söylerim. bir de özel dönemlerine yakın hali tavrı değişirse yok üstelememesi için uyarırım.
aynn canım
Soylenmeli tabi ki ama babam gibi ne yapacağını şaşırıp elinde Ped posetiyle " kızım lazımmış galiba annen aradı söyledi diye" de gelinmemeli ilk çocuk olunca böyle mi olunuyor anlamadım
Söylemezdim herhalde.
tabiki bunda ayıp birşey yok
söylenmemeli birşeyleri saklamayı öğrenmeli
söylenmeli
Tabiki bilmek isterim ki ona göre kızıma daha ilgili davranırım o süreçte. Bunlar tıbbi olaylar. Bu kadar kasmaya gerek yok
Söylemeli en azından davranış şeklimi ona göre ayarlarım hassas bir dönem
bilmem fark etmez her kadın görüyor sonuçta önemli değil. hem ergenliğe girdiğini anlarım ben söylemesine gerek kalmaz
söylesin tabi o benim de kızım onunla ilgili her şeyi öğrenmek isterim
Ergenliğe girdiğini bilmek bizim de hakkımız değil mi ama tabiki öğrenmek isterim
Gerek yok anne kız hallederler özel konularını.
olabilir evlat sonuçta
Ben kesinlikle isterim, kızım la o benim
Annesinin bilmesi yeterli
söylemesi gerekli tabi
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar