septum piercing delmek istiyorum fakat uyuşturmak için hangi kremi ve spreyi kullanabilirim? uygun fiyat olursa benim için iyi olur daha önceden de piercinglerimi uyuşturmadan deldim fakat bu biraz zor gibi geldi.
bir de ben yurtdışında septum için bir paket içinde tüm araç gereçleri olan bişey gördüm, türkiye de ondan bulabilir miyim?
Asla kendin delme.. Delen kişi burnuna iyice dikkatlice bakıp bir nokta işaretliyor ordan deliyor.. Aksi takdirde kendin delersen kör bile kalabilirsin göz sinirleri burundan geçiyor.. dun yaptirdim septumu.. Kanama falan olmadi.. Sisme iltihap ta olmadi.. Sadece cok az agrisi var oda gayet normal vucutta Şu an acik yara o sonucta :) korkma hic zaten once uyusturucu krem sonra uyusturucu sprey sıkıyorlar.. hissetmiyorsun diyebilirim.. 4 yildan beri kronik kurdesenim yani herseye cikabilen sacma sapan bir alerji turum var fakat piercing e cikmadi :) ilk yaptirdiginda piercing in yukari dogru donecektir onu kafaya takma sonucta vucuda yeni bir madde geldi ve vucut onu atmak istiyor diye dusun.. Yaptirdiktan sonra ise piercing in burundan cikarirken yapismamasi acimamasi icin eczanelerden tuzlu su alabilirsin deldirdigim yer onu verdi bana:) cok iyi geliyor acısını da bastırıyor.. 1 hafta ya da 10 gün boyunca uygula onu sana kalmış ne kadar yapmak istedigin gunde 3-5 kez damlat aklina geldikce burnuna.. Tuzlu suyu kullanmayi birakinca yani yaklasik 1 hafta sonra istedigin piercing modeline gecebilirsin.. ilk basta buyuk takilir :) bu sekilde canim umarim yardimci olabilmisimdir
Kendin delme yanlış yerden delersin bak 50 tl ye deliyorlar git deldir. Ama illa evde delecek isen kremsiz buz tut bir süre aniden iğneyi sok ama bence yapma gerçekten yanlış delersin.
En İyi Cevaplar