Diğer Septum piercing? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 4 gün önce septum deldirdim adam sadece bakım için tuzlu su dedi şu an piercingi hareket ettirdikçe acıyor sanırım kabuk falan bağlamış normal birşey mi birde bu kremi kullanmalı mıyım Septum piercing? Cevapla Fal Soruları Piercing Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bolgede olusan kati yeri yumusaticak. Ayni zamanda bu kremin antioksidan destegide var icinde yarayida temixler. Kullan oneririm 1 0 Yorumla
ℓєиαм_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Evet normal bir şey ama, 1 sene de anca iyileşiyor haberin olsun.. 1 0 Yorumla
DüŞ-HeKiMi Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl mutlaka bir uzamana sor iltihap kapmasın 1 0 Yorumla
Tugcee27 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Vazalin sürsem kabuk gider mi ve zararı olur mu deleli 2 gun oldu ve kabuk tuttu 0 0 Yorumla
liejo Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doktora danısıp kullan 1 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. sür gitsin 1 0 Yorumla
Bir_bilene_sor Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl iltihap akıyormu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece kabuk bağlamı gibi Yorumla Bir_bilene_sor +1 yıl o krem iyi gelir Yorumla
En İyi Cevaplar