Arkadaşlk artık tipe bakıyor.
Allah beni neden?
Arkadaşlk artık tipe bakıyor.
Allah ın seninle bir problemi niye olsun sende onun bir kulusun. Hayat bir sınav herkesin soruları farklı cevapları farklı. Sen Allah a yakın ol duanı esirgeme o seni görür. Gerekirse ben sırtlarım tabutunu GİZLİ KULLANICI hanım
Ama sadece yalnızlık değilki sorunum.
Çok şey var. Başkalarına bakıyorum hiç dertleri yok her şey dört dörtlük. Ama bende bir değil iki değil. Neden peki? Bende masum günahsız bir bebek olarak dünyaya geldim diğerleri gibi ama neden benim kaderim böyle.
Herkes dört dörtlük değil mutlu sandığın insanlar bile içten içe mutsuz olabiliyor. Bende mutsuzum bende kısmen yanlızım ama bu benim problemim Allah a yakarışta bulunmuyorum bu konuda ya da herhangi konuda sadece Allah ım sen yardım et derim.
Benimde maskelrrim var dışarıya mutlu gibi görünüyorm ama içimde fırtınılar kopuyor. Dert etme yananı görür Allah
Dayanamıyorum yemin ederim ki gücüm kalmadı her gün sonumu süşünmekten kabuslar görüyorum
Çok iyisin Allah herzaman güldürsün yüzünü inşAllah
Amin inşallah teşekkrler
öyle insanları öyle kötü şeylerle sınıyor ki haline şükretmen gerek. Burası sınanmamız gereken bir yer çok kötü zamanlar da olabilir dünya hayatı gelip geçici olduğu için her türlü kötü an geride kalır
Yalnızlık gibi kötü bir şey yok. Hayatım berbat ötesi. Stresden bunları düşünmekten saçım dökülüyor. Artık ölmeyi bekliyorum.
Denedim her şeyi. Her gün yeni umutla uyandım ama değişen bir şey olmadı. Kendimi kandırmaktan yoruldum.
Allah kabul etsin.
Diğer taraf için çabalıyorum artık :( öünki ölmek istiyorum.
İntihar etmem ama her günüm bana acı veriyor. Bende dört gözle diğer tarafı bekliyorum.
Sence rabbim bana da konuşma hakkı verir mi?
Yani mesela neden bu dünyada mutlu olmadığımı sorabilirmiyim
Herkese neden eşit davranmadığını
Önemi kalmasada merak ediyorum.
Hak hukuk yok. Beni dinlediğin için teşekkürler Allah senide mutlu etsin.
:)"
Cevap
1Cevap
Sen yalnız olmamak veya birileriyle arkadaş olmak için bir adım attın mı?
evet attım ama kimse o samimiyeti kurmuyor benle. Allah istemiyor.
Her gün ağlamaktan, stresten saç kalmadı. Umudum eskiden vardı ama artık yok. Her gün kabus görüyorum.
Sevgili değil istediğim sadece dost bir tanede yeter.
tanışalımmı bende galıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar