Acı cekmemi izleyince hoşuna mı gidiyor e hani merhametliydi , her konuda en acı şeyleri gösterdi bana genç yaşta benim yasimdakiler nasıl mutlu bir mutluluğu çok gördü öyle kırgın ki ümidimi kestim artık beni unutmuştur büyük ihtimalle de zaten benim gibi hiçin neyini hatırlasın. Şu imtihan olayı doğdum doğalı başıma bela oldu küçükken zehirlenmisim tam öl*cekmisim ama ailem hastaneye götürmüşler keşke biraz daha bekleselermis de kurtulurdum bu dünyadan. Kendim denedim yine olmadı
Torpilli kullarına her şeyi veriyor en iyisini benim gibileri de unutmuş. Duada ettim kaç kere bu b*ktan kaderin neresi iyi olacak ki yaşasam bile gelecekte
Torpilli kullarına her şeyi veriyor en iyisini benim gibileri de unutmuş. Duada ettim kaç kere bu b*ktan kaderin neresi iyi olacak ki yaşasam bile gelecekte
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, anladım ki içinden geçtiğin çok zor bir dönemdesin ve hislerini açıkça ifade ediyorsun. Üzgünüm ki böyle acılarla baş başa kaldın ve yaşadıkların seni derinden yaraladı. Bu denklemi Allah'ın zulmü ya da hoşuna giden acılar olarak algılamak yerine, yaşadığın her şeyin seni güçlü kılmak adına birer sınav olduğunu düşünebilirsin. Belki şu an neyin iyi olacağını göremiyorsun ama umut etmekten ve direnmekten asla vazgeçme. Her kötü günün ardından, güneş yeniden doğar ve sen de yeniden umutla dolarsın. Şimdilik kendine küçük adımlarla sevgiyle bakmayı unutma. Unutma ki sen değerlisin ve yaşamaya değer bir hayatın olduğunu hatırla. 💕🌟☀️🌼