Tabiki hayır... Mükemmel bir yaş ama onu gençliğinle büyütmekte sıkıntı çekeceksin. Artık yavaş yavaş canının çektiği şeylerden vazgeçmen gerekecek. Ayrıca erken çocuk yapmak ilerde iş hayatın olursa sana kolaylık sağlayacaktır. kariyer yapan insanların en büyük hatasıdır ve kabul etmezler oysa ki 30larını geçtiklerinde çocuk yaparlarsa, onu yetiştirme süresi kariyerlerine zarar verir. Güzel yaş cok farklı bir deneyim... Allah anala babalı büyütsün...
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkürler
En İyi Cevaplar
Neden Erken olsun ki. Aslında zamanı. Daha sonra olmama ihtimaline karşı değerlendirebilirsin. Hayatın sonu değil ya. Ekstra bir sorumluluk alacaksın çocuk için ama hayatını mahvedecek bir seçim değil aksine tamamen değiştirip güzel birşeylere yönlendirecek. Tabi zor olduğuna inanıyoruz ama zorluğuna katlanabilirsin.
00 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir degil ben 23 yasinda iken 2 cocuk Annesi idim.. :) Yasla degil o sorumlulugu üstlenip Anneligin hakkini verebilecegine inanip inanmamada basliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel Allah bağışlasın 😊
+1 yılyaşa göre degil de o sorumlulugu üstlenebilicekmisin bu önemlı
18 Yorumla
Soran+1 yılBen hazır hissediyorum kendimi
- +1 yıl
o zaman hıç bı sıkıntı yok cunku bu sorumlulugu almak zor bazıları için oyuzden tebrık ederım zaten hamıleymişsın , saglıklı hayırlı bı cocuk olur inşallah :)
Soran+1 yılInşallah 2 ay kaldı doğuma az kaldı 😊
- +1 yıl
evet az kalmış bunun heyecanı vardır üzerinizde :) böyle erkenmı gibi soruları aklınıza getirmeyin bile boşverin kim ne düşünürse düşünsün :) allah bizede nasip eder ilerde inşallah
Soran+1 yılHeyecan çok fazla var ama tatlı telaşlar bunlar eşim öyle söylüyor 😊
- +1 yıl
evet doğru söylemış :)
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
teşekkur ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 13b cevap paylaştı. Arkadaşların bekar mı? :)) Yavrum senin için doğru bir zamansa anne olursun. Değilse bir kaç sene daha evliliğinin tadını çıkartırsın. Bu böyle sorulacak bir sorud eğil ki.
11 Yorumla
SoranEvet bekar ÇOĞU
Yaş hiç önemli değil bence sorumluluk alabilen biriysen olur. Sorumluluk almayan biri olup 30 yaşında anne olacağına 23 yaşında sorumlu bir anne ol. Ayrıca çocuğun ile aranda çok yaş farkı olmaz. Çocuk için de en iyisi olur. :D
00 Yorumlasen arkadaşlarına bakma zaten 10 aylık hamilesin ne güzel işte bu yaşta anneliği tat yarın birgün başka sebepler çıkar doğurmaya korkarsın
05 Yorumla
Soran+1 yıl10 aylık evli değil hamileyim
Soran+1 yılPardon yanlış yazmışım tam tersi 10 aylık Evliyim zaten 10 aylık hamile olamam
Soran+1 yıl7 aylık hamileyim zaten aldırma gibi bir niyetim yok
Bence güzel erken yaşta anne olmak 😊
Güzel bir evliliğin varsa yolunda gidiyorsa sen bebisinle mutlu ol canım kimseyi takma04 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğim yolunda gidiyor çok şükür 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 annelik çok başka bir duydu şu son aylar da artık etkisi oluyor herhalde 😊
+1 yılerken kalkan yol alir
erken anne olmanin avantaji var tabiki
bence güzel hamilelik yasini illerletmekde iyi degil herseyin bir zmni var
güzel böyle allah saglikli bir sekilde kucagini allmayi nadip etsin canım00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki değil genç anne olmak en iyisi çocuğunla beraber büyüyeceksin :) şimdiden hayırlı olsun canım bende anne olmak istiyorum hemde çok
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 inşallah Allah anne olmak isteyen herkese nasip eder 😊
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. erken degilde 10 ay evligin icin erken keske bir sene bekleseydiniz eger görücü uzulu ile evlendiseniz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır görücü usulü değil
Soran+1 yılAmin teşekkürler
+1 yılALLAH sağlıklı mutlu ve hayırlı bır evlat olmasını nasip etsin sen napacan 23 de olsa 33 de olsa anne oluyosun bundan daha buyuk seref onur var mı ona bak sen sktr et arkadaşlrının dediğini onlar herfszilkden yoklukdan nededıklrını bılmıyo :)
05 Yorumla- +1 yıl
o değilde enişte hızlıymış benım kafadan yani gerdekde oprerasyonu tamamlamış 10 aylık evlsın :)))))))
Soran+1 yıl3 ay sonra oldu
- +1 yıl
olsun 3 ay tolere edılebılr bır sure yıne gerdek gecesınden sayılabılr bu enıştenın hızlı olmadığı anlamına gelmez helal boyle enıştelere :)
Soran+1 yılBu çiftlerin tercih meselesi 😊
- +1 yıl
ya tabıkı yengede hızlı olmadı anlamına gelmez bu tabıkıde yıne enışte hızlı olmasa yenge ilerki tarhlere öteler dururdu :)
+1 yılKime göre erken ya da geç? Hayat şartları değiştirebilir sen kendine bunu uygun görmüşsün artık çocuk değilsin sonuçta. Ve hamilesin bu saatten sonrada dönüşü yok kafana göre davran... herkesin hayatına kimse karışamaz :)
00 Yorumla
+1 yıleğer evliliğinizde yeteri kadar canım cicim ayı yasadıysanız, ve bir çocuk sahibi olmanın sorumluluğunu alabileceksiniz yaş hiçbir zaman sorun değildir bence.
00 YorumlaBence çok güzel bir yaş, hem anne kız hem en yakın arkadaş olursunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılOğlum olacak 😊
Herkesin kendi tercihidir standart yas diye birsey olamaz arkadaslariniz da ayrica ayip etmisler hamile kadinin psikolojisini etkilemek iyi degildir
02 Yorumla
SoranErken deyince moralim bozuldu
Erken değil tam yaşı bence erken anne oluyorsun benim annemde genç anne ben 20 yaşındayım annemde 36 herkez anlam saniyor annemi annem mutlu oluyor ilerde anlicaksin cicim:))
00 Yorumla
+1 yılYok değil eğer sen kendini hazır hissediyorsan benide annem 23 yaşında doğurmuş az yaş farkından dolayı arkadaş gibiyiz güzel bir şey :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim annem de beni o yaşlarda doğurmuş abla KARDEŞ gibiyiz 😊
- +1 yıl
aynen öyle biri sorarsa benim en yakın arkadaşım annem derim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten hamilesin şimdi bu da soru mu erken desek gidip aldırcan mı erken anne olmak iyidir bence çocuğunla yaşlanmadan daha çok vakit geçirebilcen senin yaşadığın çağa daha yakın bir nesil olacak zorlanmazsn
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla aldırmam zaten aldırmam 7 aylık
Cevap sahibi+1 yılOzman erkeni geçi boşver git çocuk nasıl yetiştirilir benzeri kitaplar oku
+1 yılKendini buna hazır hissediyorsa yaşın bir önemi yok anne olma konusunda kendini yeterli görüyorsa yaş sorun olmayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılYa boşver arkadaşlarını herşey zaten onlar yüzüne oluyo neymiş elalem ne dermiş ne elalem aarkadaş yaaa adam öldürür bak ne güzel evlisin çocuğun olcak Allah analı babalı büyütsün
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
Çocuk & Ebeveyn konusunda 827 cevap paylaştı. Sen artik evlenmis barklanmissin kimsenin lafina gore hamile kalip kalmiycak degilsin sen kendine guveniyosan ve hazir hissediyosan salla
00 YorumlaAnnem bana daha 19 da hamile kalmis 20 sinde dogurmus evlenenli 3 ay olmus bana hamile kalmis
02 Yorumla
SoranBen de evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım 7 aylık şu an 😊
Ya erkeni geçi hamile olmadan önce düşünmen gerekmez miydi _? hamilelik için bilmiyorum ama düşünmek için geç...
00 Yorumla
+1 yılyaniii 25-26 daha uygun gibi ama böylesi de güzel erken anne olup daha farklı yaşarsın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim annem de erken anne olmuş ben onunla birlikte büyüdüm gibi bir şey 😊
- +1 yıl
tamam işte. ya zaten senin bebeğin her türlü sebersin mutlu olursun başkalarından önce tatdığın için şanslısın bile :) ben 19 yaşında bebek aşığıyım da biraz :D
Soran+1 yılBende çok seviyorum bebekleri 😊 annelik başka bir duygu 😊
- +1 yıl
Eminim öyledir :)
+1 yılYa bu konularda yaş pekte önemli değil.
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun bebiş :)01 Yorumla
SoranTeşekkür ederim inşallah sağlıklı doğar 😊
+1 yılya olan olmuş 10 ay geçmiş
erken olsa ne geç olsa ne00 Yorumla
+1 yılErkeni geçi olurmu güzelim. Sen ne zaman istersen o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılKisiye göre deyisir bu kavram bende 23 de evli olup 25 de anne olmak istiyordum ama carsidaki hesap eve uymadi :)) senim ne düsündün daha önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında benim düşüncem de oydu ama erken evlendim 😊
- +1 yıl
Bendede tersi olu evlenip gec anne olucamcak gec
Erken veya gec ne önemi var artik hamilesin bu durumu kabullen bir önce. Aldirmayi mi düşünüyorsun yoksa :s
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır düşünmüyorum zaten 7 aylık
+1 yılBaşkalarının değil senin ne düşündüğün önemli. Başkaları hep konuşur durur. :)
10 YorumlaErken deseler ne olacak ki artik olan olmus bosver keyfini cikar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 yaşındayım üniversite 2. sınıftayım bana göre çooooook erken ama senin durumunu bilmem
12 Yorumla
SoranBEnim üniversite bitti
Cevap sahibi+1 yılzaten hamilesin 10 ay evlilik için çok erken bence 3-4 yıl sonra çocuk yapılmalı niiye soruyorsunki hamilsin zaten?
Bence çok erken ama artık yapacak birşey yok belliki.
00 Yorumlaerken değil. ne kadar az yaş farkı olursa o kadar iyi derim
00 Yorumla
+1 yılnesı erken 18 yasında evllenıp doguran var gec bıle kalmıssın cocugunla aranda 40 yas olmasınımı ıstyrsun :)
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendini hazır hissediyorsan sorun yok bence erken değil genç anne olmak güzel bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede güzel anne olmak çok ayrı bir duygu zaten 😊
+1 yılYaş değil olgunluk ve kişilik önemli çocuk yapmak kolay kaçırınca oluyor koruyunca olmuyor sen o sorumluluğu alabileceğim diyorsan sıkıntı yok.
00 YorumlaEğitimin falan bitmisse kariyer de istediğin yerdeysen yaş sorun diil bence
00 YorumlaBence çok iyi genç anne olmak. Çocukla arana yaş farkının çok girmemiş olması çok güzel.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 414 cevap paylaştı. 10 aylik mi evlisin? Eğer öyleyse bence tam yaşı ve zamanı
01 Yorumla
SoranEvet 10 aylık Evliyim
+1 yılgayet normal kendini anne olarak tam hissedebiliyorsan sıkıntı yoktur. 30 yaşında olup annelik yapamayan ama 20 yaşında olup ta süper annelik yapanda var. olgunluk meselesi.
00 Yorumla
+1 yılBence erken insan evlendikten 3 sene sonra falan çocuk yapmalı. Çünkü bu sürede birbirini daha iyi tanır hayatı evliliği rahat rahat yaşayabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılErken yani hayatinı yaşasaydın biraz. Dört yıl diyorum ben en az evlendikten sonra.
00 Yorumla
+1 yılEvet erken. Bir çocuk yetiştirecek hayat deneyimine sahip olmazsan çocuğun hayatını mahvedersin.
00 Yorumla
+1 yılhayır gayet normal , sağlık açısındanda en ideal yaş doğum yapmak için
00 Yorumla
+1 yılhayır ne alaka ılerde hatta ıyıkı erken yasta olmusum dıceksın gercı erkende degıl benım annem 40 yasında ben 23 yasındayım düşün abla kardeş gbyz
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında tanıdığım var ikinci çocuğunu doğuracak sen dusun
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 çocuk 18 Yaşında bence çok
- +1 yıl
Senin ilk tam yasin bence düşünme
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durum senin hayat sartlarina gore degisen bir durum.. bence erkende degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir daha guzel hem genc yasta bir anne olmak arkadas gibi olursunuz bende isterdim oyle
03 Yorumla
SoranEvet bende böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBencede boyle dusunmelisin :)
Soran+1 yıl😊😊
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Artık olan olmuş anne olcaksın nasipse erken i geç i yok ama erken değil bence 18 değilsin sonuçtaa
00 Yorumlagayet ideal cunku genc anne olmanın bir çok avantajı var.
00 YorumlaErken... ama kendini anne olmaya hazır hissediyorsan...
00 Yorumlabence değil normal bu yaşta olması düşünsene çocuğun genç olduğunda yaşın ona daha yakın olcak :)
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 303 cevap paylaştı. 18 yaşında hamile olanlar var sen neyin kafasındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken olsa ne yazar 10 aylık ollmuş ve önemli olan senin kendini hazır hissetmen :) Allah analı babalı büyütsün :*
00 Yorumla
+1 yılhayir ben 19 yasindayim evli degilim ve bir bebegim olucak
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,9b cevap paylaştı. Erken anne iyidir ya çocuğuyla arkadaş gibi olabiliyorç.
00 YorumlaBence değil insandan insana değişir ve ideal yaş bence
00 Yorumlabence gayet uygun bir yaş :) Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılbunun yaşla alakası yok sen kendini hazır hissediyorsan problem yok
10 Yorumla Bence erken değil tam zamanı hatta kaç yıllık evlisin
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 aylık Evliyim
+1 yılBence değil kızın buyudugunde genç bir anne olacaksın ben 20 yasimdayim ve 5 aylık bir kızım var
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim oğlum olucak 😊
- +1 yıl
Benim kızım olduğu için öyle yazmışım allah bagislasin
Soran+1 yılAmin hepimizinkini 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 yaşında anne olmak erken değil.
Çocuğu olmayanları düşün bir de.00 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat