Ah bir zayıf olsam?

İyi geceler herkese. şu an öyle kötü durumdayım ki. Babama benzediğim için aşırı bir kilo problemim var. İş arayışındayım pazartesi başlicam inşallah. Çocukluğumdan beri tombil bişeydim lise zamanlarında çok kolayca kilo alıp veriyodum üniye başlayınca hep bir yan gel yatlık başladı eski sevgilim olcak salakta paranoyak kıskançlığı yüzünden kimse bakmasın diye sürekli ye aşkım sana çok yakışıyo itamlarındaydı hep. Aktivite vs katılamıyorum maddi sıkışıklıklar gibi şeyler yüzünden yürüyüşe çıkıyorum "herkesin "sanki zayıflayabilcek" gibi bakışları yüzünden ondanda vazgeçtim. Diyete başladım ama tüm gün evde yatış. İnternette yok sadece mobil giriş yapıyorum hep. Etrafımda beğendiğim herkes beni bir şekilde buluyo ve "YANIMDAKİ" kişileri bana soruyolar düşünebiliyo musunuz? Ben ne yapıcam :( kimse mi duymuyo bizim gibi insanlara saygı? Bizimde kalbimiz var. Belki herkesin hoşuna gitmeyecek bir görüntüye sahibiz ama bizim çektiğimiz acılar yüzünden insanlara daha çok değer verdiğimiz göz önünde bulundurulsun. Zayıfla gibi yorumlar haricinde ne şekilde mutlu olabilirim onu söyleyin lütfen :( işe girersem zaten azda olsa zayıflicam ama ya o iş olmazsa gene iş arayışında kendime küsücem neden kimse sevmiyo bizi ya :(
Ah bir zayıf olsam?