AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Bu ne Saçma soru bu nasıl bir düşünce 😡
Allah market bu ticaretin sahibi allah
Bu nasıl bir soru elbette var.
olmaması büyük saçmalık olurdu
Yani düşünsene Allah olmasaymış müslümanlar haksız ateistler haklı olmuş olurdu tövbe Sjsjjs
@Esmagulsahyilmaz ama var
İnandim inanıyorum inanacagim
allaha peygambere ve ahirete inanıyorum
İnanmiyorum
Bence inan tatmin edebilirim seni inanırsan kelimeyi şahadet getir eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enle muhammeden abduhü veresulüh açıklaması var olmak diye bişey yoktur ve hiç bişey kendi kendiligine oluşmadı mesela bazı eşyalar onları yapan birileri vardı elbet bizi yapan biri de var oda Allah
İslamindelilleri. com
Yok bence.
Var hiç bişey kendi kendiligine yaratılmadı telefon mesela onu yapan sanatçılar var ve elbet bizi de yapan biri var oda Allah
Sence yok ama aslında var
inanıyorum fakat sevmiyorum
O Ne demek bu
Bu o kadar basit bir konumu
allah ın var olduğuna inanıyorum fakat sevmiyorum. çok adaletsiz bir ilah
Ama ALLAH seni seviyor.
ne adaletsizliğini gördün?
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :D
@münferit7 sevdiği için cehennem var :D
Sevdigi icin cehennem degil cehennem
Allah kullarini sevdigi halde onu sevmeyen ona inanmayan ibadetlerini yerine getirmeyenler icin var cehennem
Ne ego ama
bu konuda konusmayacagım benim düşündüklerim bunlar. iyi günler :D
Bu yaptıklarımızın karşılığıdır yoksa Allah kullarına asla zulmetmez Allah ona inanmayan kötü ve zalim biriyle 5 vakit namazını kılan orucunu tutan bir insani aynı cennete koysa asıl adaletsizlik olurdu herzaman eşitlik adalet değildir
İnanıyorum..
İnanıyorum.
Evet inanıyorum.
sizce mi? allah ıslah etsin sizi
İnanmıyorum.
* kafiri
la bir git la
Evet
O nasıl soru be Allahın A sını büyük yaz
Zeus'un z'sini küçük yazarsam da uyaracak mısın? :D
Zeustan banane
Seni zeus mu yarattı
Zeus ya da Allah ne farkeder? İkisinin de kanıtı yok.
Anlaşılan ateistsin sen
Kanıt arıyosan KURAN-I KERİMİ OKU!
Ejderhalarla ilgili masal kitapları var ama bu ejderhaları gerçek yapmıyor. Kanıt kelimesi nin sözlük anlamını öğrenin önce bre cahiller.
Masal kitaplarıyla kutsal kitapları eş değer mi tutuyosun
Kutsal kitaplar da birbirinden türemiş masal kitaplarıdır. Onları kutsallaştıran sizsiniz.
Ya bir git milleti günaha sokuyosun 😡
Onları kutsallaştıran bizsek bu gibi şaçma düşünceleri soru sayan zavallılar da sizsiniz
@BynFanatik çocuk gibisin ya
Ben de senin yerinde olsam ki ALLAH korusun başa çıkamayınca ben de öyle derdim :D
@BynFanatik başa çıkamamak değil tatlım bu mantıklı şeyler söyle önce
benim dediklerim gayet de mantıklı sadece sen bunu kabul edemiyosun
bu ne biçim soru böyle tabiki bar
Var de geç sanane sorunun biçiminden
sen inanıyomusun Allaha
Allah yok diyenler aptaldir.
Bana göre de var diyenler aptal, orta yolu nasıl buluruz şimdi?
Etrafina ve kendine bir bak ve bunlari yapanin olmadigini soyle. Ortada cok guzel bir pasta var ve sen bunu kim yapti diyecegine bu nasil olustu diyorsun. Sence bu aptallik degil de nedir
Siz allahın kendi kendine oluştuğuna inanıyorsunuz?
Ihlas suresini oku. Allah orada kendini anlatiyor
Keşke anlatanın allah olmadığını idrak edebilsen :(
Diyelim ki Allah yok bence var da. Ben oldugumde kaybedecek bir seyim yok. Ama Allah varsa siz ne halt edexeksiniz onu dusunuyorum
Ya allah varsa diye inanmak çok samimiyetsizce sanki :)
Bu sozun sahibi Hz Ali dir. O da senin gibi bir kafirle munakasaya giriyor ve bu cevabi veriyor
Dediğim gibi çok samimiyetsizce.
Boyle olursen ebedi cehennemde yanacaksin. Beni dusunecegine kendi haline yan. Bizim imanimizdan suphemiz yok elhamdulillah
Allah kendi kendine oluşmadı o hep vardı o zamandan ve mekandan münezzehtir bir zaman kavramı icerisinde sorulan bir soru zaman kavraminin dışında olan bir zata sorulamaz bir yaratıcı zaman kavramının içerisinde olamaz o ezelidir maddeden de münezzehtir
var da inanmıyorum
Ona nasıl oluyor :(
var olan her şeye inanmak zorunda değilim ki :D
Var olduğunu kabul ediyorsun ama? İnanmak kelimesinin anlamı bu zaten? İman etmiyorum falan dersen mantıklı olur ancak.
iman etmiyorum oldu mu :D
Allahsız bir yaşam hosunami gidiyor sen bu işlerin üstünü istediğin kadar ort ama işin aslına baktığımızda nefsin sana şunu diyor ben ibadet falan edemem beni uğraştırma tesadüf de tabiat de inkar ne ne dersen de ama beni ibadetle mibadetle uğraştırma diyor işin aslı bu
tövbe estag..
İslam inancına göre evet vardır.
Ciddi misin :D
Soru sordun cevapladın ne yazı ana bacı küfür mü ediyim sana
Cevabının son derece saçma olduğunu kabuk etmelisin :)
Allah var mı dedin bende islam inanıcına göre var dedim neresi saçma
İslam inancına göre var olduğunu herkes biliyor zeki şey gerçeklerden bahsediyoruz biz
Arkadaşta zaten şaka yapmadı Allah İslam inancına göre de var İslam inancının disindada var ama sadece kabul etmiyolar
Ben inanıyorum.
bilmiyorum
İslamındelilleri. com
Elhamdurullah
inancım war senin?
Evet var
sence?
sence si bences, yok. var
Hadi ya. Bencesi neden yokmuş, araplar hepinizin beynini yıkadı diye mi?
hayatımda arap tanımadım. Özgürlükçü , çok bilmiş ayakları yapma bana. Hadi şu saçma kalıp cümlelerini ve ön yargılarını alıp , * git
Arap tanımadan arap yapımı tanrıya inanmak
Ben tanrıya inanıyorum. Var olduğunu biliyor ve görüyorum araştırıp incelediğim zaman. Kimsenin etkisiyle kendimi bir varlığın var olduğuna inandırmam. mantığıma oturttuğum için var diyorum
Sonra da niye müslümanlar sert çıkışıyor falan filan diyorsunuz yazdığın şeye e bak saygı duyacaksın herkesin dinine.!
Arap edebiyatının zenginliğini anlayabilen keşke 1400 yıl önce bilimin 0 olduğu dönemlerde bı arabin günümüzde keşfedilen bilimsel gerçekleri ve gelişmeleri bilebilicegini sanmiyorum
Yok diyen kafir olur
Hadi canım
Kafir olmanın da bir önemi yoktur aslında inkarcilar için