Az once odamda iken sanki onumden siyah seyler gecti hemde 2 defa. Ardindan kapinin kenarina sanki biri parmaklarini koymustu insan parmagiydi. Benzer olay 3-4 ay oncede olmustu yine odamda iken telefonla konusuyordum sanki biri kapimin onunden gecti ayak sesi de geldi halbuki kimse evde yoktu. Cok korkuyorum :( ne yapabilirim? Dua okuyun demeyin.
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana öyle gelmiş olabilir ya da serap görmüş olabilirsin serap diyince hemen aklına çöldeki insanlar gelmesin serap her yerde görülebilir eğer çok açsan ya da çok susandıysan serap görürsün ya da ışığın yansımasıylada görmüş olabilirsin korkudanda görülebiliyo yani çok fazla kafana takma korkuyosan ışığı açık bırak ve mutfağa gidip Bir bardak su iç çok fazla kafana takarsan korkarsın kendini sakinleştirmeye çalış evde kimsenin olmadığına kendini inandır tüm odalara bak kimsenin olmadığından emin olup rahatlarsın serap görmenin birçok nedeni vardır gözünde bir sorun olabilir eğer böyle şeyleri sürekli görüyorsan göz doktoruna gitmelisin eğer evde yalnızsın diye korkuyosanda görmüş olabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederim rahatlattin beni
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSure okursan iyi geleceğini bile bile neden kendini kandırıyosun? Niye inat ediyosun? Anneni babani herkesi kandır ama o bahsettiğin şey sana biraz daha yaklaşsa hemen dua etmicek misin sanki? Sana ne zarari var oku işte
03 Yorumla- +1 yıl
Eskiden hep okurdum ama gram inancim kalmadi artik..
Cevap sahibi+1 yılİnancının bitmesine ne neden oldu?
- +1 yıl
Allah'a dua etmiyorum Zira eğer Allah duaları kabul etseydi. Zalimler kahrolmustu. Mazlumlar hükümdar.
Olur Böyle Şeyler Sen Haline Şükür Et Ben Geceleri Daha Tuhaf Şeyler Görüyorum Hemde Yürüyorlar. Sanırım Dua Okumaktan Korkuyorsun Bende Korkuyordum Yendim.. Hayal Gücün Çok Gelişmiş Olabilir Bunu Fiziksel Dünyaya Aktarmışsın istemsizce ya da Yalnızlığın Getirdiği Ufak Tefek Oyunlar 😉
00 Yorumla
+1 yılOlur böyle seyler sonucta evrende sadece biz yokuz :) bende yalnız yaşıyorum tak tuk sesler geliyor diğer odalardan hiç aldırış etmiyorum sende aldırma bişey olmaz.
012 Yorumla- +1 yıl
Ben korkuyorum ama :(
- +1 yıl
Korkarsan daha cok düsünürsün düşündükce daha cok zarar görürsün.. Yalnız kalmamaya çalış bir süre geçer. :)
- +1 yıl
yalnız şu yorumun beni sorudan daha çok korkuttu. evrende yalnız değiliz lafından sonra korkcağı yoksada korkar insan..
- +1 yıl
@corallienss Gerçeklerle yüzleşebilirsen daha iyi baş edebilirsin :) Korkacak bir şey yok sen hepsinden üstün ve güçlüsün. :)
- +1 yıl
o korku anında insan bu mantıkla nasıl hareket edebilir bilmiyorum açıkcası.. :) evde yalnız olduğumda özellikle akşamları bende sürekli bu tarz şeyler hayal ederim. içten içe insan bilir ama o panik anında bunu kendine anlatamıyosun ki :D
- +1 yıl
@corallienss beyin senin sen kontrol edebiliyorsun. ben mesela o derece alıştım ki artık karabasan olayına. bir aralar sürekli kan ter içinde uyanıyordum. halsiz enerjisiz bütün enerjimi alıyordu üstüme birşey çöküp hareket etmemi engelliyordu. yavaş yavaş karşı koymaya başladım abartısız hergün geliyordu son zamanlarda kavgada etmeye basladım dövmeye çalışıyordum yumruk atmaya çalışıyordum. Son zamanlarda artık rüyaları görürken bir anda rüyada etrafımda kimse kalmıyor ileri gidiyorum istemsiz bir şekilde sonradan aklıma dank ediyor karabasan geliyor kaç diye bir bakmışım uyanmışım artık rüyamda bile kontrol etmeyi başarmışım düşünsene. Neden hep yalnızken yaşanır bu tür şeyler? çünkü bilinçaltına işlemiş şeyler bunlar. bu tür şeylerin gerçekleri çok kolay yaşanmaz. Beynin oyunları olduğunu düşünüyorum ve genelde vicdanımız rahatsızken kötü şeyler yaptığımız zaman daha çok hissederiz bunları.
- +1 yıl
woooowwww... karabasan.. insanlar bunun yüzünden tedaviler görüyo ilaçlar alıyo... kendi kendine halletmen müthiş doğrusu... benim en büyük korkumdur. anlatılanlardan okuduklarımdan... ama şu an "demekki çok da olayı yokmuş insanlar abartıyomuş" diye düşünüyorum. öyle bir şey yaşamadığım için sanırım bu tarz korkular. belki de hepsi yersiz...
- +1 yıl
@corallienss Aslında kabus gibi birşey. Hatta kabus ben bu yüzden kaç gece sabahlara kadar uyumadım. Ama herşeyin bir önlemi var. Karabasan dediğimiz olayı gerçekleştiren bir cin tarikatıdır adını hatırlayamadım. Önemli olan bu evrende yalnız olmadığımızı bilmek gerek. Mesela insanlar bu dünyanın toprak boyutundan oluşan varlıklardır cinler ise enerji boyutundan oluşan varlıklardır ve boyuttan boyuta geçmek yasaktır biz henüz o geçişi zaten bulabilmiş değiliz cinlerde ise vardır ve sonu cehennemdir. Onlardada inançlar var. Bilmeden ve yanlışlıkla zarar verdiğimiz zaman musallat olabilirler. Ancak musallat olsalarda fiziksel zarar veremezler. Beyninizle oynayarak size zarar verirler. Olmayan seyleri gördürebilirler falan filan. Bunlardan korunmak içinde bir çok dua var. Bu duaları okuduğunuz sürece sizin yanınıza bile yaklaşamazlar. Ben mesela bir ara dünyanın en ürkütücü şeyinin uyku olduğunu düşünürdüm. Düşünsene uyuyorsun ve çevrende neler olup bitiyor göremiyorsun
- +1 yıl
@corallienss Ama yaşamadıysan sakın merak etme hatta yaşamışsındır da nasıl birşey olduğunu bilmediğin için o olduğunun farkında değilsin çünkü bende öyle sanıyordum ta ki birine anlattığımda olayın karabasan olduğunu söyleyene kadar herkes farklı farklı yasar bu durumu ama etkileri aynıdır.. :)
- +1 yıl
valla eig hakkettin bence :D burdan soruyu sorana bir mesaj gönderiyim dedim :D güzel anlatmışsın yani..
- +1 yıl
@corallienss Çokta önemli değil EİG seçmesi. Verdiğim mesajları alsın yeter :)
- +1 yıl
Corallienss kirmak istemedim seni :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
28Cevap
+1 yılbende eve tek kalınca üs kattaki komşuların sesini bizim evden geliyo sanıyorum sonra pıçaklan evi dolaşıyorum bişeyi başka bişeye benzetmişindir korkma sakin sakin bide bişi sorcam yanlış anlama ev boş muyani boşsa işin zor
01 Yorumla- +1 yıl
Anne baba calistigi icin genelde yalnizim
+1 yılOdanı topla. Daha önce de, hatta bugün söyledim. En ufak dağınıklığa gelirler. Yatağında kırıntı varsa çarşaf değiştir. Eğlenmeye gelirler öyle zamanlarda. Korkutup eğlenirler.
01 Yorumla- +1 yıl
Odam toplu yok kirinti falan da yok
+1 yılAyak sesleri komşulardan gelmiş olabilir bazen beynimiz ufak halisünasyonlar gösterir bize. Bu daha çok ön belleğimizin dolu olduğu ve beynin kendini rahatlatmak için bilinçaltından Görüntüler gösterdiği zamanlarda olur
01 Yorumla- +1 yıl
Bimiyorum ama ben o parmaklari ciddi ciddi gordum
+1 yılBazen bende görüyorum kapının önünden hızla siyah bir şeyler geçiyor ama öyle parmak el vs yok tabisi ben hatta sey diyorum öyle görünce kaçma gel buraya :'(
03 Yorumla- +1 yıl
Uu ben oyle diyemem :D cok korkuyorum ya
- +1 yıl
Korkacak bir şey yok insan o an tuhaf oluyor :D
- +1 yıl
Bende normalde hic korkmam ama gorunce cok kotu oluyorum :D
+1 yılNiye dua oku demeyelim o durumda sana yardımcı olacak bizler değiliz Allahtır
01 Yorumla- +1 yıl
Okumuyorum ben
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yapabileceğin bir şey yok ama bilimsel olarak fiziksel bir temas halinin mümkün olmayacağını bil lütfen :)
00 YorumlaDiğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Böyle şeylere inanmam siz böyle yazinca ister istemez korkuyorum yapmayin :d
03 Yorumla- +1 yıl
Valla bende inanmam ama oluyo iste :D
- +1 yıl
inanmıyorsan neden korkuyosun :D
+1 yılşu an bende korkmaya başladım gerçekten evde tekim çünkü ne biliyim şarkı falan aç veya camları aç ve başka şeyler düşün
01 Yorumla- +1 yıl
Korkum paylasinca azaliyor oh bee :D
bu son çıkan korku filmlerinden sonra herkes kafayı bir şeyler görmekle bozdu zaten
010 Yorumla- +1 yıl
Ben hic korku filmi izlemem ki
- +1 yıl
Valla gordum ya
- +1 yıl
Valla isik falan degildiisik olsa bile ben o parmagi gordum eminim yani
- +1 yıl
Siyah biseydi tam olarak tarif edemiyorum ama o parmagi gordum ben insan parmagiydi
- +1 yıl
rüyaların nasıl oluştuğunu biliyormusun bak bilinç altın çok fazla dolmuş ve bilincin ufak bir olayı hayalgücüne aktarıyor yani kısacası sen aslında evet bir şey gördün ama bunu bilincin öyle bir hayal ediyor ki dürtülerin onun parmak vs olduğuna inandırıyor seni aslın da o gördüğün şey belkide senin gölgen önünden geçen ama hayal gücün çok farklı yorumluyor
- +1 yıl
Bumu bilmiyordum bak peki bunu nasil yok edebilirim cok korkuyorum cunku
Ört battniyeyi üstüne aç bir belgesel patlatbi mısır ya da bir arkadaşını ara gelsin
00 YorumlaSeni bu durumlarda en çok rahatlatan koruyan DUA yı istemeyerek bu durumu hak etmiş son gibime geliyor. Dene bence.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. du oku demiceksek ne diyicez başka çaresi mi var sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlarıda burada anlat hatta herkese anlat olurmu emin ol çok faydası olur
00 Yorumla
+1 yıleuzübesmeli çek 3 gulhü 1 elham oku yat bişey olmaz ALLAH'in izniyle
10 Yorumla
+1 yılSayende ben de korkuyorum teşekkürler :(
01 Yorumla- +1 yıl
Ozur dilerim ama belki korkumu paylasinca azalir diye sey etmistim ben :D
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayal gücün bayağı genişmiş
01 Yorumla- +1 yıl
Valla hayal degil gordum
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sende ona görün (((; şimdi o düşünsün 😱
10 YorumlaArmut dersem çık elma dersem cıkma de :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılKorku filmi seyrettin mi son günlerde?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir hic de izlemem
- +1 yıl
o zaman yalnız olduğun için olabilir prensens.
Işıklar sönse şu an halin duman gibi 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Valla az omce odama girdim annem ustume kapiyi kapadi cigligi bastim bendecok korkuyorum
+1 yıldua oku demeyın? kesın bılmıyosun duaları
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ama okumam
- +1 yıl
sebep
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 nas 3 felak 7 ayetel kürsi
05 Yorumla- +1 yıl
Okumam
Cevap sahibi+1 yılSebep? Müslüman değil misin
- +1 yıl
Ne oldugumu bende bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDin seçmek herkesin hür iradesi elbet ama islam erçwkten huzur verir. Araştır ve kalpten inan. Doğru yolu bulursun inşallah
- +1 yıl
Umarim..
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Şizofreniye bağlama da.
00 Yorumla
+1 yıldua okuyun demeyin derken?
13 Yorumla- +1 yıl
Okumam
- +1 yıl
Sanane l*n beynsz
Göz yanılsamasıdır. Bende korkunca çok sık oluyor.
00 Yorumladua okuma sadece ışıkları aç
00 Yorumladua okumuyacaksan şarkı söyle
00 Yorumla
+1 yılnas felak oku neden dua etmiyosun
02 Yorumla- +1 yıl
Inancim kalmadi artik bana dua et demeniz bile hikaye gibi geliyor..
- +1 yıl
düşünme öyle ya bir ara bende deist takılıyodum gerçekten çok isteyince kabul oluyo dualar :)
+1 yılDinsiz misin sizofren paranoid fake.
01 Yorumla- +1 yıl
Fake?
Diğer konusunda 342 cevap paylaştı. Korkuttun gece gece ya
00 YorumlaNe yapabilirsin, yorgan altına saklanmaktan başka.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece sorun zaten hep böyle soruları.
01 Yorumla- +1 yıl
Korkma ya :D
+1 yılRahat ol kendi kendini korkutma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparmaklar nah yaptımi?
10 Yorumla
+1 yılCin ve nas surelerini oku bacım.
00 YorumlaKedidir kedi.
05 Yorumla- +1 yıl
Evet sana benziyordu tipki
- +1 yıl
Tabii :)
YouTube'dan Kur'anı kerim aç dinle huzur verir
00 Yorumla
+1 yılne diyelim mum yak ayin yap o zaman
23 Yorumla- +1 yıl
Gel berwber yapak
- +1 yıl
elhamdülillah muslumanım ben
- +1 yıl
Bisee olmaaz
Çok film izleme
01 Yorumla- +1 yıl
Hic izlemiyorum ki
ciddimisin
04 Yorumla- +1 yıl
Yoo hikaye yazdim.
- +1 yıl
Hic yapamam korkarim ben
+1 yılDua okuma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelefonla ara birini
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ateist misin?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir
Yallah cinler yallah
00 Yorumlahahahh kıçını kapa
00 Yorumla
+1 yılbağır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama kız
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz