En yakın arkadaşım ve kardeşim dediğim insanı sanırım çok üzdüm. Staj için bir aylığına benim şehrime geldi. Bir sürü planımız vardı fakat sevgilise bu şehirde olduğu için en çok onunla vakit geçirdi. Hatta bizde kalacağı halde en çok onda kaldı. Bende çok sinirlendim aynı konu için en az 4-5 kez küstüm ona buradayken. Ona çok ihtiyacım varken yanımda olmamakla suçladım onu. Çünkü çok yalnız hissediyordum kendimi. Yanımda birilerine ihtiyacım vardı.
Bende sen beni hiç takmıyorsun, önemsemiyorsun diye çok trip attım. Saatlerce konuşmamıza rağmen öfkem geçmedi. Gittiği günde gidiyorsun ve biz hiç vakit geçiremedik. Sana bu konuyla ilgili bir haftadır trip atıyorum ama sen yine beni takmadın bir günlük vakit ayırmadın dedim. Hakaret ettim. Adanada sana bende okulda aynısını yapıcam dedim. Ardayla takılıp seni dışlayacam. Çok adi bir insansın falan dedim. Bir haftadır hep böyle yaptım. O her seferinde barışalım dedi. Özür de diledi. Yine de barışmadan gönderdim.
Sizce çok mu abarttım. Ama bir kerecik stajım vardı ve planlarımız vardı. Bu stajı bu yüzden hiç sevmedim. Sizce ne yapmalıyım. Abarttıysam bile ne yapmalıyım, yoksa böyle davranmakta haklı mıyım.
Bende sen beni hiç takmıyorsun, önemsemiyorsun diye çok trip attım. Saatlerce konuşmamıza rağmen öfkem geçmedi. Gittiği günde gidiyorsun ve biz hiç vakit geçiremedik. Sana bu konuyla ilgili bir haftadır trip atıyorum ama sen yine beni takmadın bir günlük vakit ayırmadın dedim. Hakaret ettim. Adanada sana bende okulda aynısını yapıcam dedim. Ardayla takılıp seni dışlayacam. Çok adi bir insansın falan dedim. Bir haftadır hep böyle yaptım. O her seferinde barışalım dedi. Özür de diledi. Yine de barışmadan gönderdim.
Sizce çok mu abarttım. Ama bir kerecik stajım vardı ve planlarımız vardı. Bu stajı bu yüzden hiç sevmedim. Sizce ne yapmalıyım. Abarttıysam bile ne yapmalıyım, yoksa böyle davranmakta haklı mıyım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet maleseff fazla uzmussun
İşte ne yapmalıyım. Yoksa yine uzatacağım. Nerede hatalı düşünüyorum. Onu çok üzdüğümü düşünürsem ben vicdan azabı çekicem.
Fazla üzüldün