En Yakın Arkadaşımı Fazla mı Üzdüm?

En yakın arkadaşım ve kardeşim dediğim insanı sanırım çok üzdüm. Staj için bir aylığına benim şehrime geldi. Bir sürü planımız vardı fakat sevgilise bu şehirde olduğu için en çok onunla vakit geçirdi. Hatta bizde kalacağı halde en çok onda kaldı. Bende çok sinirlendim aynı konu için en az 4-5 kez küstüm ona buradayken. Ona çok ihtiyacım varken yanımda olmamakla suçladım onu. Çünkü çok yalnız hissediyordum kendimi. Yanımda birilerine ihtiyacım vardı.

Bende sen beni hiç takmıyorsun, önemsemiyorsun diye çok trip attım. Saatlerce konuşmamıza rağmen öfkem geçmedi. Gittiği günde gidiyorsun ve biz hiç vakit geçiremedik. Sana bu konuyla ilgili bir haftadır trip atıyorum ama sen yine beni takmadın bir günlük vakit ayırmadın dedim. Hakaret ettim. Adanada sana bende okulda aynısını yapıcam dedim. Ardayla takılıp seni dışlayacam. Çok adi bir insansın falan dedim. Bir haftadır hep böyle yaptım. O her seferinde barışalım dedi. Özür de diledi. Yine de barışmadan gönderdim.

Sizce çok mu abarttım. Ama bir kerecik stajım vardı ve planlarımız vardı. Bu stajı bu yüzden hiç sevmedim. Sizce ne yapmalıyım. Abarttıysam bile ne yapmalıyım, yoksa böyle davranmakta haklı mıyım.
En Yakın Arkadaşımı Fazla mı Üzdüm?