İleride arsa alıp prefabrik ev yaptırmayı düşünüyorum uzun zamandır bu evlere ilgim var hem güzel hem büyük villa tarzı hemde normal beton evlere göre daha şık olmasının yanında çok, çok daha ucuza geliyor peki dayanıklılığı, kullanılışlığı nasıldır güzelmidir bu evler ileride yaptırmayı düşünüyorumda büyük bir Prefabrik ev?
Bunlar hafif çelik yapılardır. Prefabrik insaat anlaminda fabrikasyon ürünü demektir. Hafif Çelik ürünleri de kapsar. Ben modül ev sistemlerini öneririm araştırın isterseniz. Fiyat bakımından ve görsellik bakımından ben çok beğeniyorum. Benim araştırdığım firmanın ist. Pendik'te Showroom u var. Orada gezip canlı olarak bütün yapı stillerini ve örneklerini gorebilmeniz mumkun.
çok güzel oldukları kesin, ucuz olduklarını bilmiyordum aksine pahalı sanıyordum bunları. bence dayanıklılık pek sorun olmaz da yalıtım sorun olabilir ısı ve ses açısından. bu evlerde kalan birilerinden bilgi almak gerek direkt olarak.
Yok normal evlere göre kat ve kat daha ucuz bu evler atıyorum çirkin sıradan 150 metre karelik bir evden müteahhit sizden 300.000 TL istiyorsa bu ev 250 Metre karesi 100.000 TL'ye felan geliyor.
Bizim peder de iki aydır tutturdu bir tane alalım diye bir tane sakin bir yerden arsa almış 4 dönüm gidelim bir prefabrik ev alip koyalim diyor biraz araştırdım doğal koşullara elverişli pek bir sorun yok bence gayet mantıklı bir seçim
Çünkü yapı malzemesi fiyat farkı var ama en önemlisi betonarme ev 1 ayda yapılırken bir prefabrik ev 1 günde yapılır malzemeleri ve 6 saatte montaj yapılır en büyük nedeni bu
TTamamı Depreme dayanıklıdır. İleri teknoloji ve üstün kalite anlayışı ile prefabrik yapı üretimi yapan İkon Prefabrik & Çelik Yapı, 1997 yılında üretime başlamıştır. Vizyonu ve kendini yenileyen yapısı ile, kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden ödün vermeden sektörde ilerleyişini sürdürmektedir.
İkon Prefabrik & Çelik Yapı bünyesindeki Teknik Ofis ve Ar-Ge grubu; sürekli olarak yeni ürün tasarımı ve müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik proje çalışmalarına devam etmektedir.
İkon Prefabrik & Çelik Yapı, müşteri taleplerine göre ortaya çıkan farklı kesit ve büyüklükteki projelerin üretiminde kullanılacak olan yapıları kendi bünyesinde tasarlayıp, üretmektedir..
yapım maliyeti duşuk o yuzden ucuz. sağlamlık ve ısı yalıtımı beton arma evlerden daha iyi diyebilirim sana vergi be ruhsatı ucuz yapım suresi kısa 25 yıla kadar dayanma garantisi var
Çok sağol kardeşim yani normal beton evlere göre kat ve kat daha kullanışlı ve iyi seçim diyorsun çok sağol dayanıksız olduklarını duymuştumda ondan çekiniyordum ek bir masrafla yalıtım meselesini halledersem çok rahat huzurla yaşarım sanırım.
Hocam çok iyimiş yemin ederim harika duruyorlar hemde çok ucuzlar en fazla 2 aya sanırım evi inşa edip eve teslim ederler benim merak ettiğim banka ev kredisi olarak bunlarada veriyormudur?
En İyi Cevaplar