Diğer 2 ay Prefabrik evler kara dayanıklı mı? Sunun09 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Erzurum gibi bir yerde? Prefabrik evler kara dayanıklı mı? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Adanus0101 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Prefabrik evler normalde C ve U profilden yapılır kar dayanımı azdır. Siz Kutu profil vey I profilden özel imalat , olsun 1 1 Yorumla Sunun09 2 ay Teskürler Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 2 ay kaliteli olursa dayanır 0 1 Yorumla Sunun09 2 ay Teskürler Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 90% 2 ay ona göre yapılması lazım 0 4 Yorumla Sunun09 2 ay Kar altında kalacak büyük bir bise olmaz demi Yorumla JoeGoIdberg 2 ay çatısı önemli. kar tutmamalı. soğuktan da çatlamamalı Yorumla Sunun09 2 ay Teskürler Yorumla JoeGoIdberg 2 ay rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay O ev Erzurum da donar 0 2 Yorumla Sunun09 2 ay Yalıtım iyi olur Yorumla Cevap sahibi 2 ay Cok iyi yalıtım yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Prefabrik evler normalde C ve U profilden yapılır kar dayanımı azdır. Siz Kutu profil vey I profilden özel imalat , olsun
Teskürler
kaliteli olursa dayanır
Teskürler
ona göre yapılması lazım
Kar altında kalacak büyük bir bise olmaz demi
çatısı önemli. kar tutmamalı. soğuktan da çatlamamalı
Teskürler
rica ederim
O ev Erzurum da donar
Yalıtım iyi olur
Cok iyi yalıtım yap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve