Sevgilisi olmayan erkeklere tavsiyeler?

kesinlikle yalan soyleyeceksiniz. ben bunu anladim. sakin kotu huylarinizdan bahsetmeyin. isiniz yoksa isssizim demeyin. fakirseniz fakir oldunuzu belli etmeyin. kesinlikle aska inanip bir kiza bagli kalmayin sevgiliniz olsada herzaman birtane yedek bulundurun. kizla yatma sansiniz varsa direk yatin. yatmazsiniz sıkıldiginda rahatlikla sizi terkeder. huyuna gidin. guveniyormus gibi yapin ama asla guvenmeyin. daha bir cok sey daha var ama simdilik bukadar. baziniz kisacak ama son zamanlarda boyle dusunuyorum. dogru soylerseniz kizi kaybedersiniz. cunku kizlar erkekler gibi insan sarrafi degil. mesela kotu bir erkek ve iyi bir erkek var. kizimizda alkola karsi bir kiz olsun. kotu olan erkekle tanisiyor. soruyor alkol kullanionmu pic erkek hemen hayir diyor. oysa hergun bardan pavyondan cikmiyor. esrar bile iciyor. neyse iyi erkekte ayda yilda bir bira icsin. kiz soruyor alkol var mı . iyi erkek arada kullanirim diyor. ozel gunlerde. hoooooop iyi erkek kaybediyor. kotu erkek kazaniyor. bu sadece ornekti. benle alakasi yok. alkol icene karismam. yanlis anlasilmasin kolay anlamaniz icin ornek verdim. alkol icen kotudur falan anlaminda demedim. ayrica alkolden hoslanan kizda vardir. yani sadece alkol kullanmayan bir kiz icin ornek verdim. tamamen uydurma benle ilgisi yoktur
Güncellemeler
+1 yıl
zaten soylediklerimi bir dusunun normal hayatta cokca karsilastiginizi gorecek ve soylediklerimin yuzde yuz dogru oldugunu anlayacaksiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
heee bu arada bu yazdiklarim dinen caiz degildir. vebali agir olabilir. sonra airete gittiginizde. dunyada ks sitesinde biri vardi o boyle tavsoyeler. verdi ondan boyle yaptim. diye sucu bana atmayin. bu dipnotuda vebalden kurtulmak icin yaziyorum.
Sevgilisi olmayan erkeklere tavsiyeler?