Sizce kapalılar itici mi? Sizce kapalılar itici mi? Sizce kapalılar itici mi? Ben pek hoş karşılamıyorum nedense.
İtici
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cenab-ı Hakkın emrini yerine getirmek için çaba gösteren bir insan, neden itici olsun? İnsan kendi sahibini ve malikini tanımazsa ve O'nun emir ve yasaklarına göre hareket etmedik'ten sonra yaşamanın bir anlamı varmı?
Birde bu işin bizcesi, sizcesi yok. Müslüman için iki önemli esas vardır;
1-Kur'an
2-Sünnet
Müslüman bir kimse bu esaslar üzerine hayatını devam ettirmek durumundadır...
Mesela Burçin Abdullah on kapalı hali bence açık halinden iyi ve ATV de bir dizi vardı ikiz di bunlar ordada kapalı hali daha iyiydi sadece kapanmayı bilene yakışır saçının Yarısı açık Yarısı kapalı kapanacağına kapanmasın daha iyi
Evet iticiyiz.
Çünkü kıçımızı başımızı açıp dikkat çekmiyoruz!!!
Her yanımızı belli etmiyoruz. Tabii gözünüz bayram edemiyor!!!
Çok şükür kapalıyım. Sizin gibi örümcek beyinlilere karşı gururla bunu söyleyebiliyorum!!!
Helal olsun sakaryalım ☺☺
Biz acigizda kicimizi mi aciyoruz mk?
Ben kıçını başını açanlara ithaf ettim.. Zoruna mı gitti! @SerinSular !!!
@Fundamentalist
Eyvallah.
Evet zoruma gitti! Ben her firsatta kapalilari savunuyorum ama kapalilarin bizler icin yaptigi yoruma bak!
Ben zihniyetinden dolayı müslümanlara saldıranlara saldırıyorum..
Benim örtülü bacılarıma laf , dil uzatmaya çalışanlara kızıyorum!
Madem dediğin gibisin niye zoruna gitti?
Benim demek istediğim Soran gibi örtülü bir bayan gördüğü zaman domuz görmüş gibi olanlaradır!
@SerinSular
he he kapalisim tam
bence değil insanların giyinmelerine saygı duyulması lazım
Cevap
19Cevap
Çok saçma bir soru. Neden itici olsunlar ki bu onların hakkı, hürriyeti. Kimse karışamaz. Tamam Müslümanız, kapanmıyoruz çoğumuz ama saygı göstermeliyiz. Asıl itici olanlar ortalıkta "adamım/kadınım" diye geçinen (adı lazım değil) kişiler (!)
Bu soruyu sorma tenezzülünde bulunan şahıs iticidir. Bu nasıl kırıcı bir üsluptur. Kapalı biri değilim ama onları kırıp, dil uzatanın önce karşısına ben dikilirim..
Zamanında her boku yiyip kapananlara bile saygım var çünkü hak yolunu bulmuştur sesim çıkmaz ama kapalıyken sevgilisiyle herşeyi yapanlar bana itici geliyor. Onun haricinde kapalılarla alıp veremediğim yok tam aksine hoşma gidiyolar.
Itici olan sensin mall allahın emri örtünmek gizliden cıkta engel basalım en azından tarafımızı belli edelim...
Görüntü kirliliği bence. Minare gibi kadayla tüm görüntüyü bozuyorlar. Keşke Fransa gibi olsak
Kapalılık itici olmayı gerektiriyor aslında. bunu başarabiliyorlarsa ne mutlu onlara :/
Alkış...
Başı kapalı gotu açıklardan tiksiniyorum. Füze memeli tesettürlülerden nefret ediyorum..
Itici olsa ne yazar Allah'ın emrininyerine getiriyor
@SerinSular Genelleme ve Ön Yargı Çağımızın Kronik Sorunudur Özellikle Kadınlarda.
Boşver! Herkes Kendi Amelinden Sorumludur.
aynen bir de zoruna mi gitti diyo oh iyi oluyo onlara yapilan muamele
@Sakaryalim Kapalı Olabilirsin Ama Sana Yakıştıramadım Örnek Vermeni!
@SerinSular esas onlar tarafından dışlanan biziz. Ama bütün kapalılar böyle değil. Birçok arkadaşım kapalı ve kızkardeş gibiyiz.. Hiç zoruna gitmesin o yüzden..
@alisvolatprospriss000 aynen öyle. ben kapalilara laf soyletmiyorum cunku benim annem kapali. olabildigince savunmaya calisiyorum ama bunlar oyle bir kinlenmis ki biz kapaliyiz siz aciksiniz sizden ustunuz gibi goruyorlar. fark yok yani sen benden biraz daha kapali giyiniyosun bunda ovunulecek bir sey yok. ayrica bir kisi kendini ustun gordugu zaman en alcak kisi o oluyor. biraz hadisi serif okusun kapalisiniz ya!
@alisvolatpropriss000
hey allahm kizin nickini yazamadim bir türlü :D @alisvolatprospriis000
@alisvolatpropriis000
@SerinSular evet ben de bu konuda çok şey söylemek istiyorum ama neyse. Hele bazıları oluyor ki sırf başörtümüz olmadığı için resmen iğreniyorlarmış gibi davranıyorlar. Ama çok şükür ki arkadaşlarım asla onlar gibi değil.. Allah nasip eder de biz de kapanırsak bu muameleyi hiç kimseye yapmayalım ki onlara da örnek olsun..@SerKan1923 sana da durmadan bildirim gönderiyoruz kusura bakma..
Önemli Değil.
Benim kime ithaf ettiğimi anlamamışsınız! Gelip yorum yapmışsınız. Keşke sadece tek cevabı değil benim en son yorumumu okusaydınız!!! @Serinsular
Alayınızı Toplarım Susun! Sinirlerimi Bozmayın.. :D
tabikide hayır bir kapalı olarak şu saçma ayrımıda yapmayın ya kapalı açık ne insanın kalbi kötü olmasın yeter
Bazı kapalı olmayanların itici olduğu gibi kapalılarda da bazıları itici. Genel olarak değil ama.
Edebi ile kapanıp Allah için bir şeyler yapan insanlar neden itici olsun saçma bir düşünce.. tabi diger kafasını kapatıp götünü açanlar ayrı.
İnsanı itici hale getiren giydiği kıyafetler değil davranışlarıdır.
itici olması lazım çekici olunca bir anlamı kalmıyor kapalı olmasının
Ne kadar kopuk bir insan olsamda, kara çarşaflı birisiyle evlenirim itici değiller
Haddinden fazla.
Bencede.
vay be bir yıl olmuş :D zaman ne çabuk geçiyor :(
hala burdayım 1 yıldır girmemiştim ama bir anda aklıma geldi hesabım girdim, vay be KizlarSoruyor çok değişmiş çok duygulandım :(
haklısın :D
VALeRİe hala burda mısın? nasıl gidiyo hayat
beğen ya da beğenme seni alakada etmez.
İtici ya da çekici değil.
Değil çok sempatikler
Herkes istediği gibi gezebilir
Pek ilgi alanıma girmiyor
Onlar can can :)
İtici buluyorum sohbet bile etmem ben
Evet itici
İtici
Bencede.