Ben kapalıyım ancak potansiyel akp li damgası yiyorum. Her kapalıyı akp li sanmayın. Sevmiyorum yaptıklarını da tasvip etmiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılAkp dini sömürüyor bildiğin gibi, akp bayan taraftarlarının %98ini kapalı bayanlar oluşturuyor. Kapalı olup akpden ölümüne nefret edenler var, her başkaldırıda en önde olan kapalı arkadaşlarımız var. Sağolsunlar. Burada 10-15 kişi bu dediğini anlayacak, düşüncesi değişecek belki, ancak tüm türkiyenin görüşünü değiştiremezsin. İnsanlar böyle. Sen her fırsatta akpli olmadığını vurgula, en azından çevrende bu böyle bilinsin. Allah yardımcın olsun
23 Yorumla
Soran+1 yılDini sömürdüklerini keşke herkes fark edebilse. Onlar eğitimsiz ve cahil olan kesimden besleniyorlar. Evet dediğin gibi kapalı gördüler mi hemen akp ile bağdaştırıyorlar. Yaptıkları rezilliklerin cezası bizlere kesiliyor😕
- +1 yıl
Bu günler de geçecek, sabır etmekten başka çaremiz yok
Soran+1 yılİnşallah çabuk geçer
En İyi Cevaplar
+1 yılHarbiden insanlarin kafasinda boyle bisey olmus enteresan
21 Yorumla
Soran+1 yılMalesef 😕
Gündem konusunda 743 cevap paylaştı. potansiyeline bile bu kadar kızıyorsan seni bu duruma düşürenlere kız, kapalı insanların damga yediği yerde çıkıp birinin kapalılara özgürlük verdiği ama sana yaranamadığı bir yerde yaşıyorsun. Merak etme sen cumhurbaşkanına sen de onlar gibi hakaret et kendi safında olduklarını anlarlar mutlu bile olurlar çok takıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmem çünkü akp li değilim. Dikkatet nerde küfreden ağzı bozuk biri varsa akp li. Senle akp kavgasına girmicem ama akp nin kimseye özgürlük verdiği yok.
- +1 yıl
Hyr değl ağzı bozuk olan akpli
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır tabii ki ne alaka? Benim ailemdeki kadınlar da başörtülü ama akp ye oy veren yok.
038 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar başı kapalı gördüler mi hemen akp damgası yapıştırıyorlar. Bu çok sinir bozucu.
Cevap sahibi+1 yılBoşver milleti. Sen işine bak. :/
Soran+1 yılBir tanıdığıma arkasından girerken tecavüzcüler diye bağırdılar nasıl boşverelim 😕
Cevap sahibi+1 yılArkasından girerken mi?
Soran+1 yılEvet 😕
Cevap sahibi+1 yılNe demek yahu bu?
Soran+1 yılBu olay bir kereden bişey olmaz hadisesinden sonra vuku buldu 😁
Cevap sahibi+1 yılArkasından girerken ne demek?
Soran+1 yılGiderken arkasından bağırmışlar demek istedim yaa 😄
Cevap sahibi+1 yılGirerken yazmışsın da tövbe tövbe. .
Soran+1 yılYanlışlıkla olmuş yaa ben yanlış yazmışım sen doğrusunu anla 😄
Cevap sahibi+1 yılAman paşam bir harf nelere kadir güzel Türkçemde. Söz ola kestire başı. Dikkat et ha..
Soran+1 yılAy evet türkçe malesef öyle bişey söylersin istediğin yere çekerler lastik gibi bir dil.
Ay yazdığım şey aklıma geldi tövbe yarabbim yaa ramazan ramazan 😄
Cevap sahibi+1 yılÜlkücü müsün?
Soran+1 yılYa aslında milliyetçiyiz ama şimdiki ülkücülere baksana. Ör:bahçeli. Adam resmen akp nin arka bahçesi gibi çalışıyor 😕
Sende ülkücü tipi var ama 😊
Cevap sahibi+1 yılÜlkücünün tipi nasıl oluyormuş?
Soran+1 yılSenin bıyıklar biraz benziyor
Cevap sahibi+1 yılKıldan ideoloji çıkartma :/
Soran+1 yılBilemedim mi?
Cevap sahibi+1 yılBilmiş olmak mı isterdin?
Soran+1 yılBişeyede bir kere cevap versin?
Cevap sahibi+1 yılKendimi bildim bileli Türk Milliyetçisiyim. :/
Soran+1 yılBilmişim işte Allah allah 😀
Cevap sahibi+1 yılMuhabbeti keselim mi devam mı edelim? :/
Soran+1 yılMuhabbet mi ediyodum?
Soran+1 yılEdiyoduk?
Cevap sahibi+1 yılÜç ayak mı oynuyorduk, muhabbet etmiyorduk da? :/
Soran+1 yılBöyle muhabbet mi olur soru cevap soru cevap...
Cevap sahibi+1 yılMuhabbet nasıl olur peki?
Soran+1 yılİki tarafında birbirleriyle fikir ve düşünce akışıyla meydana gelen sıralı konuşma şeklidir.
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir niyetim olsa?
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılSohbet gibi bir niyetim olsa demek istemiştim..
Soran+1 yılMuhabbet mi ediyorduk soruma geri döndüm 😕
Cevap sahibi+1 yılEtmek istesem demek istiyorum. Sen de gayet anlıyorsun ne demek istediğimi. Tekrarlamayacağım 3. kez. :/ Ben gizli değilim...
Soran+1 yılEtmiyoruz zaten bende onu diyorum. Gizlenmek istersen orda üç nokta var ona tıklayabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılBen de muhabbet etmek istediğimi söylemiştim. Gizlenmeyi ben de biliyorum bu sorun değil. Ben sadece yazmanı, bir selam vermeni umdum o an için demek istedim.
Cevap sahibi+1 yılAnladın mı? :/
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
41Cevap
+1 yılHer kapalıyı akpli sanmalarının sebebi. AKP onlara kızacaksın malesef. Çünkü insanlara sadece müslümanlar akp'ye oy atar. Kafirler oy atamaz bize gibi bir algı yapıyorlar. Ya da başı açık olanlar akp'yi destekleyemez. Başı kapalı olan akplidir. / Ekstra olarak gücüne gitmesin. Malesef sebebi iktidar birazda :)
34 Yorumla
Soran+1 yılAçık olupta savunan çok. Bende buna sinir oluyorum işte. Sanki adam peygamber haşa. Ona oy atan müslüman diğerleri kafir. Algı oluşturuyor ve başarılıda oluyor. Yalnız şunu fark ettim insanlar yavaş yavaş neyin ne olduğunu fark etmeye başladılar.
- +1 yıl
Valla ben kapalıyada saygı duyuyorum açığada kendimden sorumluyum. Medya keşke tarafsız olsa malesef günümüz türkiyesinde ya taraf olucaksanız ya da yok olacaksınız gibi bir sistem var. İnşallah son dedikleriniz gerçekleşiyordur yoksa giden gidecek kalandanda bir halt yapılmayacak türkiyede :(
Soran+1 yılEvet dediğin gibi Ya taraf olursunuz Ya da bertaraf olursunuz algılayışı var. Allah ülkemizin sonunu hayır etsin.
- +1 yıl
Amin. İnşallah düzeliriz. Duadan başka bişe yapamıyoruz.
Oyle bir algi var maalesef... ulke olarak empati yetenegimiz zayif... ayni sey chp dede var... basi kapali biri ataturkcu olunca yadirganiyor... onyargili insanlardan nefret ediyorum... bence insanin yureginxe hissettiklerine onem verilmeli ya da dusunculerine... dis kiyafetine degil...
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılTebrik ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılpkk lı hdp li teröristllerde çok başları kapalı ama hıristiyan vs. ama öyle hatunlar varki başları açık ama kapalılardan daha Müslümanlar. kapalı olmak Müslümanlık anlamında bir kriter değil! Hangi partili neci olursa olsun vicdanlı insan olsun vatanını milletini sevsin.
14 Yorumla
Soran+1 yıl"ama öyle hatunlar varki başları açık ama kapalılardan daha Müslümanlar." demişsin bende sana giyimle müslüman olunmaz dicektim sen demişsin.
Dinde hiç bir siyasi partinin tekelinde olamaz. O partiye oy vermedi diye kimse kafir gözüyle bakılmaz.
Teröristte amacına ulaşmak için her türlü giyinir ama bu onun kapalı olduğu anlamına gelmez!
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen katılıyorum. her kes istediğine inanabilir ve din kimsenin tekelinde insiyatifinde değildir. herkes istediğini inancını özgürce yaşayabilir. hz muhammed kimseyi Müslüman olun diye zorlamadı, diğer önceki peygamberler de insanları zorlamadı sadece uyardı Allahın dinini tavsiye ettiler.
Soran+1 yılEvet Dinde zorlama yoktur zorlama öbür tarafta var ama 😀 insanlarla doğrusunu önce yaşayarak anlatmakla mükellefiz
Cevap sahibi+1 yıldoğru söyledin :)
+1 yılHer kapalıyı tabiki akpli sanmıyorum ön yargımda yok hatta hoşuma bile gider kapalılar açıklarada ön yargım yok onuda belirtim. Akpye açık insan çok oy veriyor diğer konu kapalılık konusu ise parti seçmenlerinden daha çok akp mhp büyük birlik saadet partisi seçmeni kapalı oluyor chp seçmeninde istisnadır mesela insanlarda böyle algı oluşmasıda normal ama ön yargı olmayacak kötülemeyecek şekilde tabiki.
20 Yorumla
+1 yılÇevrendeki insanlar sende böyle bir algı oluşturmuş olabilir ama çoğu insanın böyle bir düşüncesi yok. Her sakallı dede, her kapalı akp li değildir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Potansiyel böyle bakılıyor tesettürlü insanlara ama değilim işte olmayan da çok var.
Genel olarak öyle düşünülüyor millet at gözlüklü atatürkü severse tamam chp li kapalı olursa tamam akpli doğulu olursa tamam hdp li bu kadar mal bir milletten baska ne bekliyon ki? Adama ben ne anlatıyom ne söylüyom diyo akp nin maşalığını yapıyom yazsan anlardık niye bu kadar yoruyon kendini diyo halbuki akp li değilim at gözlüklü hepsi işte bosver salla gitsin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer terörostin müslüman (!) olmaması gibi bir şey bu. Ayırt edemiyor insanlar artık algıdan dolayı. Ön yargı
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir algı oluşturuldu malesef
+1 yılYooo, her kapalı = akpli olmadığı gibi,
müslümanlık = rte değil,12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama öyle bir algı oluşturuldu malesef
- +1 yıl
Boş ver, sen onları. Millet görmek istediğini görüyor. O zatın paralel paralel diye onlarca şirkete neden el koyduğunu aklı selim herkes biliyor. Bir zamanlar: Bilin ki Tayyip zenginleşmişse çalmıştır. dediğini de.
cok sacma halamlar turkiyede ve katolik hiristiyanlar akpye oy atiyor... bir aprtiyi dine veya inanca baglamak komik... tesettur inanc geregi olan bir giyinis tarzi... politik yonu zaten olmamali... politik gorusler cunku sekulerdir...
06 Yorumla
Soran+1 yılHer siyasi parti bir olguyu sömürür ve o kesimi kullanak kendisine taban oluşturmaya çalışır. Chp nin atatürkü, mhp nin milliyetçiliği, hdp nin kürtleri kullandığı gibi akp de dini kullanıyor. Din inanç bu ülkenin olmazsa olmazı. Kendilerine oy vermeyenleri kafirlikle dahi suçlayacak kadar ileri gidilebiliyor. Sen dininin arkasına saklanırsan peşine büyük kesimleri takabilirsin.
Dediğin gibi bu inancın gerekiğidir. Ancak akp inançları sömürdüklerini in insanlarda dinden soğumaya başladı.- +1 yıl
bence cok bos ve bir yonden bakiuorsun.. turkiyede 50 milyon vadeli hesap var bbdkya gore yani faizle para kazaniuor turk insani... bunlar chplimi yoksa? devlet tahvili satis orani 40 milyar dolar cibvari... faizle borc alan bir devlet var... ve 2001 oncesi oecd ye 12 milyar dolardi... akpden once ben kimsede kredi karti nerdeyse gormezken simdi herkesin ogrencinin bile elinde tuketim kredileri belli.. bu parti nasil dindar nasil mutediyyen?
Soran+1 yılİşte bende onu diyorum dindar değiller dinle imanla alakası olması da imkansız. Ama dindar kesimi kullanıyorlar. DindarMIŞ gibi imaj çiziyorlar. Ne kadar faizli hesap var bilmiyorum. Ama senin hesabına göre her yetişkin insanın faizli hesabı olduğunu gösyeriyor. Ancak birden fazlada faizli hesap açılabilir. Herkesin faiz yeidğini göstermez.
Birilerinin seçim zamanlarında mitinglerde elinde kuranı kerim salladığını hatırlatıp sekülerlelmeyi farklı bir yerde kullanmanı öneririm- +1 yıl
zamaninda turk oldugumuz halde mubadelede ulkeden kovulmus hiristiyan turkler olarak bu ulkede akp ile sekulesme olmustur.. ben 10 yil once geldigim zamanla Şu an ki zaman bir degil.. dinle alakasi yok kimsenin din uzerinden oy alacak bir millet yok turkiyede radikalller haric onlarda akp dusmani zaten hatta selefi bir cogu.. akp ile kiliseler acildi... gayri muslimlar daha rahat eskisinden...1950lerde dukkanlari evlerini ataturkun evini selanikte yiktilar yalanşyla hiristiyan kokenli insanlarin ulkeden kovduklari mubadeledeki gibi fasistce saldiranlar yok artik turkiyede... aksine en buyuk doviz girisini yabanci hiristiyan turistler sagliyor artik turkiyeye... hiristiyanlar cok rahat sirket kurup.. gayrimenkul alabiliyor... eski fasist yobaz turkiyebana gore akp ile asildi.. bunun adi sekulerlesmedir iste.. gercek laşk hukuku uygulayan akpdir... tabaninda mutediyyen insanlar barindiyor olmasi onu muslim bir parti anlamina gelmez ben tc vatandasi olsam tek oy vercegim akp olurdu..
Soran+1 yılDönüp dolaşıp benim sözlerimi söylüyosun. Dindar gibi gözüküp dindar insanlara eziyet ediliyor. Benim yaşadığım yerde bir çok gayri müslim var doğduğumdan beri kilisenin sokağında oturuyoruz ve her pazar günü açık insanlar rahatlıkla girip çılabiliyor. Akp den öncede böyleydi. Gayri müslimlere bişey olduğu yok bu ülke de müslüman dindar insanlar her zaman eziyet görüyor. Şuanda da ciddi yobazlık var ülke de. Sen sadece kendi pencerenden bakıyorsun. Türkiye de yaşamadığın için fark edememen normal. Ellerinde kuran sallayarak oy topluyorlar. Baş örtülü bacılarım diye diye oy topluyorlar.
+1 yılAkpli ol ya da olma banane. Siz kapalılar ve onların erkek versiyonları siyasal islamcı ve ılımlı islamcısınız.
Bu demek oluyor ki bu ülkenin kanser hücreleri bu çatı altındakilerdir.37 Yorumla
Soran+1 yılİslamiyetin siyasetle alakası yok. Kanserli hücre dediğin insanların dedeleri savaşmış çanakkalede. Sırf bu ezanlar susmasın diye. Kanserli olan senin düşüncen olmasın sakın?
- +1 yıl
Islamin siyasetle bal gibi alakası var. Her seferde bu olay körükleniyor. Yok imam hatip meselesi yok baş örtüsü meselesi veyahut saçma saçma tartışmalar. Bunların hepsi İslami ortaya sunarak halkın bir bölümünü dışlama ya da dinsiz gösterme siyasetidir.
Ve siz kapalılar istediğiniz kadar akpli olmayın. Hemen hemen hepiniz bu siyasal Islamin oyuncağı oldunuz ve olmaya da devam edeceksiniz. Partiler değişir zamanlar değişir. Ama sonuç aynı.
Siz ne zaman ki inançlarınızı siyasi ve hukuk yaşamına karıştırmaktan vazgeçersiniz belki o zaman bu kanser ortadan kalkar.
Soran+1 yılBen inancımı nasıl oturduğum yerden siyasete karıştırıyorum merak ettim?
- +1 yıl
Söyledim ya. Birileri sizi hep siyaset malzemesi olarak kullandı. Siz de parti gözetmeksizin her seferinde bunu alkışladınız. Bu adamlara oy verdiniz ve iktidar yaptınız.
He gün gelir ama bunların hesabı bir bir sorulur. Kimse sormazsa da tarih sorar hesabını. Umarım herşey o kadar feci duruma gelmez.
Soran+1 yılİşte bende soruyorum ya her kapalıyı akp li mi sanıyorsunuz diye? Adam dine alet etmiş sende inanmışsın işte. Siyaset ayrıştırmayla beslenir.
Kimisi atatürkü kullanır, kimisi milliyetçiliği, kimisi işçileri, kimisi dini kullanır. Bunların hiç birisi kimsenin tekelinde değildir. Ama bunların en aşağılık olanı dini kullananıdır.- +1 yıl
Sadece akpden bahsetmiyorum ki. Onlarca parti bunu kullandı. Mhpsinden bbpsinden saadetinden daha birsürü parti. Siz de hep yediniz. Yemeyecektiniz.
Soran+1 yılKardeşim anlamıyomusun desteklemiyorum yorum üstüne basa basa hala desteliyosunuz diyon 😀 yemiş gibi duran sensin burdan bakınca öyle bir algı oluşturdu ve sonuç ortada.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn sevmediğim şey bende kapalıyım ve herkes akp limisin diye soruyor ve cahil muamelesi yapıyorlar hiç hoş değil
11 Yorumla
Soran+1 yılBen İzmir de yaşıyorum bu muameleye çok maruz kalıyorum. Dini ve dindar insanlara çok zarar verdiler.
Rte yi sevmediğim için bana ateist demişti bir saçma insan, hani yüceltmeyi geçmişler peygamberleştirmişler artık.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖylelerini bırak ya onlar level atlamış artık o durumlar için tıpta çare yok 😀
Soran+1 yılBana da öyle gibi geliyor
Soran+1 yılNapsın onlar da taraf tutmak zorunda değilse Ks ye de kayyım atanır 😀
+1 yılben her kapalı akp lidir demiyorum, kimseyi o şekilde yargılamamak lazım
10 Yorumla
+1 yılÖyle sananlar var ama kesinlikle öyle değil ben cevremde hep goruyorm çünkü.
10 Yorumla
+1 yılher kapalıyı değil ama her iki kişiden birini öyle sanıyorum doğal olarak.
11 Yorumla
Soran+1 yılKapalı destekleyen çok öyle dediğin gibi her kapalı da desteklemiyor
+1 yılBırak sansınlar yani ne olacak?
Başkalarının fikirlerini bu kadar önemsemeyin.01 Yorumla
Soran+1 yılFikir önemsemek değil sadece insanın gücüne gidiyor. Onların yaptıkları her pislikten namuslu temiz insanlarda yargılanıyor.
+1 yılHer açık olan chp li damgasıda var bu ülke böyle ya değişik
20 YorumlaNe alaka la Mhp li de tanıdıklarım var ;))
cCc24 Yorumla
Soran+1 yılBahçeli var orda ya adam resmen akp yandaşı 😕
Soran+1 yılİnşallah. Sırf o adam için oy atmıyordum adam resmen binaliden daha akp yanlısı. Mhp yi barajın altında bırakıp mhp seçmenininde oyunu akp ye kaydırcaktı. Son seçimlerde inadına mhp ye verdim.
- Gündem konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılEvet her kapalıyı akpli sanıyorum ve her kapalıya akpli gibi davranıyorum.
113 Yorumla
Soran+1 yılSen her sakallıyı da deden sanıyosundur 😄
- +1 yıl
Hayır sanmıyorum. Ama kapalıları akpli sandığım için gidip akpye teşekkür edebilir veya sövebilirsin. Bunu onlar yaptı, ayrımcı ve iğrenç politikalarıyla.
Soran+1 yılOnların yaptıklarından bize ne ki. Siz her söyleneni süzgeçten geçirmeden olduğu gibi kabul mu ediyosunuz?
- +1 yıl
Hayır, duyduğum şeyler üzerine düşünürüm. Ama müslümanların günümüzde yaptığı tüm sapkınlıklar ve iğrençlikler, akpnin iğrenç tutumu nefret ettirdi. Bende müslümanlıkla ilgili bişeyler GÖRMEYE dayanamaz oldum. Ha gidip bişey diyo muyum, hayır. Ama tiksiniyo muyum, evet.
Soran+1 yılAkp islamın temsilcisi değil ki. Çok saçma düşünüyosun.
- +1 yıl
Temsilcisi olup olmaması %50 gerçeğini değiştirmiyo. O şekilde düşünen %50 lik bir nüfus bu topraklarda yaşadığı sürece asla bu konudaki fikrim değişmeyecek.
Soran+1 yıl%50 olduğunu kim söylüyor? Ben hayatta %50 oy aldıklarına inanmıyorum. Kesin çalıyolar oyları.
- +1 yıl
Oralara girersek zaten çıkamayız. Ama bütün müslümanlar ortaklaşa dinden tiksindirdiler.
Soran+1 yılSen düzgün müslüman ol o zaman diğerlerine örnek olursun
- +1 yıl
Düzgün bir müslüman zaten dinini yaşadığını göstermez. Düzgün bir müslümana uzaktan bakınca aha kesin müslüman demezsin. İbadetini inancını içinde yaşar. Müslüman olsaydım zaten kimse fark etmezdi bile. Ama islam bana uygun değil.
Soran+1 yılMüslüman, dışardan bakılınca allahı hatırlatan kişidir (hadisi şerif)
İstediğin şeye inanmakta veya inanmamakta serbestsin elbette. Ancak saygı duymak zorundasın. Duyuyorsan da sorun yok zaten.- +1 yıl
Hadislerden islam öğrenilmez. bir dine inanıyosan sana gereken tek şey o dinin kendi kitabıdır. Kafasına esen hadis yazıyo. Al sana hadis, "müslüman dediğin amuda kalkar". Buna inanacak zibilyon tane insan bulurum. Günümüzde namaz kılmak, hacca gitmek, camiye namaza gitmek, oruç tutmak o gösteriş için yapılıyo. Herkes müslümancılık oynuyo. Bu yüzden müslüman kesimi sevmiyorum.
Soran+1 yılHadis yazılmaz zaten günümüze kadar olan hadisler yeter. Dini öğrenmek için kuran ve hadislere bakılır. Sen istediğin şeye bakabilirsin. Dediğim gibi sevmeyebilirsin elbette ama saygı duymak zorundasın. Saygı duyuyorsan da sorun yok 😊
+1 yılEvet öyle zannediyoruz özellikle jiple gezen kapalilar yüzde yüz akp li 😀
19 Yorumla
Soran+1 yılArabamız suv tipi ama akp li değilim hem de hiç değilim 😊
- +1 yıl
Akplisiniz Üzgünüm
Soran+1 yılArabanın markasına göre mi karar verdin 😄
- +1 yıl
muhafazakar devrimcilerden misin yoksa vardı ya "devrim gelecek İnşallah" diyenler :)
Soran+1 yılBen kendi halinde yaşayan biriyim illa ki ideolojik bir düşünceye sahip olmak zorunda değil ki insan.
Ve benim gibi de çok insan var.
Hem bizim arabamız eski model 200 binde değiştiremiyoruz da arabayı ne kadar pahalındı herşey yaa. Resmen iki katına çıktı herşey. Ama enfilasyon nasıl %8 ler de kalıyor nasıl oluyor bilemiyoz artık 😏- +1 yıl
Trafikte aşırı lüks araçlara binen çok fazla kapalı kadın görüyorum. İslam ile çeliştiğini düşünüyorum aşırı lüksün. İnançlı biri değilim. Ama İslam tarihine ve kültürüne vakıfım.
Soran+1 yılBen aşırı lüks araba kullanan açık kadın da çok gördüm. Onlar müslüman değillermiydi şimdi? Saçma düşünüyosun. Trilyonluk adam gidipte 20-30 bin lik arabaya bincek diye kaide yok. Belli bir miktardan sonrası aşırı lükse israfa giriyor ona bişey diyemem. Zaten porsche kullanan kapalıda görmedim 😀
- +1 yıl
Ben gördüm. Açığın dini inancını bilemiyorum ama kapalıyı tahmin edebiliyorum. Fazla bereketi istemeyip mal varlığının bir kısmını almasi icin allaha dua eden peygamberlerin olduğu bir din bu.
Soran+1 yılAllahım malımı al diye dua mı edilirmiş 😀 Allah verdiyse müslüman da olan da ona göre zekatını verir. Anladım ben seni yaa dindar müslüman olan biri sürünsün istiyosun.
+1 yılHayır ama bir kesim her dindari daes militani ve seriatci zannediyor.
00 YorumlaHepsi değil ama %99u öyle genelde %1i de mhp herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yıl%99 çok büyük bir rakam ben çevremdekiler kapalı ama akp li değiller
nankör kapalı çok. altta kot pantolon üstte türban.. bunlar chplidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe hikmetse her kapaliyi akpli mi saniyorsunuz diyenlerimiz de cogaldi
00 Yorumla
+1 yılha kapalı ha acık her insan özür istediğine oy atar millete ne
01 Yorumla
Soran+1 yılO siyasi partinin yaptıklarından dolayı dinini yaşamaya çalışan insanlar zarar görüyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılher siyasi partiden başörtülü görmüşliğim oldu gerçi daha chp li başörtülü görmedim ama
01 Yorumla
Soran+1 yılChp li de var. Bu inancın gereğidir siyasi parti simgesi değil😕
neyse ki CEMAAT ABLALARI var yoksa kapalılara tam ayar olmak üzereydim
00 YorumlaSen önce gizli soru sormaktan vazgeç gerisi kolay
15 Yorumla
Soran+1 yılMesaj kutuma akp lilerden küfür dolsun istemedim. Ne oldu rahatsız mı oldun?
Soran+1 yılSen kimsin ki senle konuşurken çekineyim
Soran+1 yılİyi ne yapayım
+1 yılHayr, açık akplilerde var;)
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hemde çok var ama insanlarda öyle bir algı oluşmuş
+1 yılAkp li olunmaz zaten akp li doğulur 👈✌👌👌
02 Yorumla
Soran+1 yılEvladım sen doğduğunda akp yoktu ne olarak doğdun o zaman?
- +1 yıl
Lafı herkes anlamak istediği yere çeker bunun için bişey demicem
+1 yılHayır görünüşe göre yargılamam
10 Yorumla
+1 yılHayır kapalilara ön yargim yok
10 Yorumla
+1 yılEvet 10 kapalıdan 9'u akp yolcusudur
40 YorumlaYuh yok artık ne alaka ya öyle saçma şey olur mu?
016 Yorumla
Soran+1 yılHer kapalıya akp li gözüyle bakıyolar bundan çok rahatsız oluyorum
Soran+1 yılSanki din onların temelinde onlara tabi olmayan kafir sanki. Tövbe yarabbim. Bakalım sonumuz nasıl olacak. Allah sonumuzu hayır etsin.
Soran+1 yılÜlkeyi savaşa sokmasalar bari diyodum dışarı çıkmaz olduk aslında şu an savaştayız da herkes uyutulmaya çalışıyor.
Soran+1 yılBakmamak daha hayırlı ben tv açmıyorum evde izlemiyorum sinirim bozulmasın diye sinirimi en çokta bozan saf ve her gördüğüne inanan insanlarımız 😕
Soran+1 yılİzleyince ne değişiyor peki? Sinir olup kapatıyorsun tv yi 😕
Soran+1 yılÖyle öyle konuşmaktan dahi insanın içi bunalıyo. Ben izlememeyi tercih ediyorum. Arada telefonumdan haberleri takip ederim o kadar.
Soran+1 yılAynen öyle sinir kat sayıları yükseliyor insanın öyleleriyle konuştukça. Bir tane de burda var. Bir üye akp ülkeyi sekülerleşti diyor yaa yicem kafayı.
Soran+1 yılKesin anlamını biyerden duydu burda kullanmaya çalışıyor 😀
+1 yılEe genelde oyle oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılKapalıyım ama sevmiyorum tasvip etmiyorum ve sürekli eleştiriyorum. Böyle olan da çok aslında.
Sanmıyorum açıkçası hiçbişey sanmıyorum onları
00 YorumlaHaklısın 👍
10 YorumlaHayır, Her kapalıyı akp li sanmıyoruz
10 Yorumla
+1 yılBen gotu acik basi kapaliyi akp li saniyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe ilk okuduğumda anlamadım ne diyo bu dedim 😀
- +1 yıl
Dogrulari soyluyorum 😊
Soran+1 yılİstanbul'da görmüştüm bu dediklerini başı kapalı kollar açık başı kapalı üstüne uzun bişey giymemiş başı kapalı etcek boyu dizde. Var öyleleri.
- +1 yıl
Ben daracik ici gorunen tayt giyip basi armine reklami gibi kapali kizlari her gun goruyorum 😊
Soran+1 yılNe diyelim allah şuurla kapanmayı nasip etsin 😊
- +1 yıl
Amin amin ☺
No ama ben akpliyim 😂
00 Yorumla- Gündem konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kapalı Akp li evet
00 Yorumla
+1 yılTamam bildircem yetkililere
10 Yorumlaben sanmıyorumm
10 Yorumla
+1 yılSen hangi partidensin peki
014 Yorumla
Soran+1 yılHiç birisi. Hepsi aynı b. kun laciverti. Chp ye de oy verdim mhp ye de.
- +1 yıl
Neden oy vermiyon ne istiyon sen
Soran+1 yılOy veriyorum tabikide.
- +1 yıl
Kime veriyon
Soran+1 yılİlk yorumumda söylemiştim
- +1 yıl
Hiçbiri diye bir partimi var oy veriyonmu vermiyonmu anlamadım
Soran+1 yılHiç bir partidenim demiştim. Oy veriyorum tabikide. Vatandaşlık görevim. Chp de mhp ye de vermiştim.
- +1 yıl
Sen bence kafayi yemissin
Soran+1 yılKeşke herkes benim gibi kafayı yese. Neyse anlamazsın sen boşver yorma kafanı.
- +1 yıl
Ben oy vermiyorum çünkü oy vermek şirktir akp yede versen şirk mhp yede versen şirk senin gibi vatandaşlık görevini yerine getirecem diye şirke girmem ben ama insan kafayı yiyince ne yapacağını şaşırıyor
Soran+1 yılAsıl sen kafayı yemişsin. İyice saçmalamışsın yazma yorum artık.
- +1 yıl
O zaman bidaha boyle saçma seyler paylaşma her gördüğün sakallıyı deden sanma
Soran+1 yılPaylaşımım saçma değil senin fikirlerin saçma. Senle uğraşmak zaman kaybı olduğu için yazma dedim. Ve ne kadar gerçekçi bir paylaşım olduğunu merak ediyorsan sorumun yorumlarına bakabilirsin. İstediğim gibi de soru sorma hakkına sahibim. Beğensende beğenmesende. Beğenmediğin sorulara yorum yapma. Ben öyle yapıyorum. Hem soru sahibine hemde kendine zaman kaybı yaşatmazsın.
- +1 yıl
Şimdi ben sana her gördüğün kürtü pkk lı sanıyon desem ne cevap vercen
aynen öyle sanılıyor
10 YorumlaHelaaalll
10 Yorumla
+1 yılChp li sanmadigim kesinde
00 YorumlaHayır kanks
10 YorumlaOnyargilar maleaef.
00 Yorumla
+1 yıl%95'i
014 Yorumla
Soran+1 yılSaydın mı 😀
- +1 yıl
saymadım, görüyorum ve iç içeyim o müptezellerle.
Soran+1 yıl%5 lik kısım çok az ama ya biraz daha fazla olması lazım. Benim etrafımda çok fazla karşıtı olan insan var
- +1 yıl
kapalı olup akp'li olmayanlar da, bahçeli gibi ak-ülkücü oluyor ideolojik duruş diye bir şey bu ülkenin insanlarından. hepsi at gözlüklü.
Soran+1 yılBahçelinin de yapmak istediği buldum zaten. Mhp yi baraj altında bırakıp mhp seçmeninin oyunu akp ye kaydırmak. Sırf ona inat mhp ye verdim son seçimlerde.
- +1 yıl
aynı pohun laciverdi ikisi de. hdp de chp de dahil bu poha.
Soran+1 yılAynen öyle 😄
- +1 yıl
hiç bir siyasi parti benim oyumu göremez bu ülkede, görmedi görmeyecek de.
Soran+1 yılOy kullanmamakta sanki bana vatandaşlık görevini yapmamışsın gibi geliyor. Karşıt düşüncedeki insanları bir adım öne taşımışsın gibi geliyor.
- +1 yıl
vatandaş değilim, özgür düşünceye sahip bir insanım. kimse bana beğenmediğim bir partiyi dayatamaz. kötünün iyisini seçmek zorunda değilim. en iyisi gelene kadar hepsinin canı cehenneme.
Soran+1 yılOo o zaman çok beklersin gelcek gibi durmuyor çünkü
Soran+1 yılKusura bakma seni de tc vatandaşı sandım.
- +1 yıl
vatanımla gurur duyuyorum. o kısmı başka!!! 8 ülke gezdim, bu ülkenin çamurunu hiç bir ülkeye değişmem bile. vatandaş değilimden kasıt, dayatmalara baskılara boyun eğmeyen biriyim manasında.
Soran+1 yılTamam öyleyse. Aynen öyle malesef ama ülkemizin kıymetini bilmiyoruz.
Sen nesin peki
025 Yorumla
Soran+1 yılBen önce insanım, sonra müslümanım, sonra türküm.
Soran+1 yılHiç bir partidenim. İlla ki bir parti tarafdarı olmak zorunda değil insan. Ama seçim zamanı oyumu veriyorum tabikide.
Soran+1 yılEvet öyle. Bunun sebebi siyasetçiler. İnsanları kutuplaştırarak beslendikleri için.
Soran+1 yılBundan sonrasını koruyabiliriz umarım. Kalan topraklarımızı şerefimizi itibarımızı...
Soran+1 yılÇok şükür 😊
Soran+1 yılAkp den önce 😊
Soran+1 yılYaşımı hatırlamıyorum ama lise 1. İn yazında kapandım
Soran+1 yılYok komşu istedi ben de kapandım😄 tabikide ne saçma bir soru bu 😀
Soran+1 yıl29 yaşındayım pek küçük değilim 😀
Soran+1 yılNeden ki 😊
+1 yılyok.
00 Yorumlanelisinnn ki
01 Yorumla
Soran+1 yılKıymalı nasıl bir soru bu söyle 😄
İlla bir siyasi parti üyesi olmak zorunda değil ki insan.
evet
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yok ki. Tesettür Allahın emri akp nin değil.
Soran+1 yılHerkesin giyiniş ve algılayışı kendine. Kimsenin giyimine tesettürüne karışmam. Herkes algıladığı gibi giyinir. Ve artık bırakın kadınların kıyafetleriyle uğraşmaktan siyasete meze yapmaktan.
Soran+1 yılKadınların giyiminden kıyafetinden uğraşılmasından bıktım. Bunun kadar kadını aşağılayan bişey var mı? Akp lilerden nefret etmiyorum sadece kandırılmış insanlar inşallah günün birinde gerçekleri görebilirler. Ve umarım bu yakın zaman da olur
Soran+1 yılAslında hiç birisini desteklemiyorum hepsi aynı b. kun laciverti ama chp ye de mhp ye de oy verdim.
Soran+1 yılİdeoloji olarak bakmıyorum en güçlü muhalefet chp şu an için. Onu destekledim bundan dolayı ama mhp baraj altında bırakılmak istendiği için mhp ye verdim.
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılChpli misin yoksaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir partiyi desteklemiyorum ama chp ye de mhp ye de oy verdiğim oldu. O da mecburiyetten.
Cevap sahibi+1 yılAnladım canimm takma öylelerini de..
%99 evet
00 Yorumla- Gündem konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhayırr
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKafana göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yok. Tesettür Allahın emri akp nin değil. Her kapalı da akp li değil.
Soran+1 yılDin de kimsenin tekelinde değil.
+1 yılben sanmam
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği