Ayyy aman aman 😱😱 Gündüzleri bile korkarım, geceleri kesin kalpten giderim ormanda 😅😄 Peki ya siz 😧 Kendinize guveniyor musunuz? Tek başına gidecek kadar cesaretli misiniz? Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 😄🌙🌑🌲🌳
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Anlattığım hikaye gibi gelebilir ama başımdan geçen gerçek bir olay ve psikolojimi etkileyen bir olay.12 yaşlarındaydım sanırım memlekete yaz tatili için gitmiştik ailecek ve ben bir gece dedemle dışarı çıktım biraz yürüdük birden kayboldum ve dedemi bulamadım saatler geçti garip garip sesler duymaya başladım korktum telefonda çekmiyordu saat 2 falan olmuştu ve çıktım bir ağacın başına orda bekledim 1 sat gelen giden olmayınca orda uyumuşum sabah olunca evi bulabildim herkes telaşa kapılmış.
Saol. son 4 gündür eig alamadım :/ :/
😢🙎 🙎😭😣 off neden ki 🙎
Yeri geliyor tuvalete gidemiyorum.. Orman çok ekstrem olur.. Bir ağacın dibinde altıma zıçarım heralde yürek serçe vuruşlu halde..
Kim gece ormana gider yahu.. Tek başına üstelik..
Yorumlar aksaray esnafı ama gerçekler İrlandalı turist.
:))
Mezarliga gderim ama ormana gitmem korkarim oyle de garibim 😐
Giderim, korkarım 😄 😄😂
Eig için teşekkürler 😄😍
Cevap
32Cevap
Sırf bunu anlatmak için hesabımı buldum. Dinleyin şimdi;
Saat 18 falan, hava biraz serin, dedim ki ormana gidelim mangal falan yaparız. 2 motosiklet, 3 kişi sırt çantaları falan yüklendik belgrada doğru gidiyoruz. Ana yoldan sapıp, sadece motosikletin girebileceği açıklıktan ormanın içine daldık. Ormana rahat bi 300 metre falan daldık. Kimse, bir allahın kulu yok. Neyse işte ateş falan yakıldı etler falan derken hava zifiri olmaya başladı. Ağaca ışık bağladım sağlam bi kamp ışığımız ve devasa bi ateşimiz iyi aydınlatıyordu, ama ormanın zifiriliği yine de hiçbişiy gözükmüyordu. Ne hikmetse ilerde bi yerlerde bi ışık yanıp söndü falan. Benim yanımda da kuru sıkı tabanca var hayvan falan gelirse korkuturuz diye emanetsiz gidilmez zaten. Sonra ilerden bi ayak sesi geldi. Üçümüzde şaşkın, insan olsa ışığı olur. Sonra ayak sesi bize doğru iyice yaklaştı, uyardım gelme silahım var diye. Elimde ışık diğerinde silah ormana bakıyorum, ses yaklaşıyo ama görünürde hiçbir şey yok. Ayak sesi dibime kadar girince 2 el havaya sıktım. Direk topuklamasını bekler insan dimi. Yok öyle olmadı, ayak sesi geldiği yönün tersine yavaş yavaş ilerledi. Ulan hayvan olsa ses falan çıkarır silahın sesine direk kaçar. Neydi bu dibimize kadar gelen? Bana sorarsanız bence cin falandı. İnsan olsa sıkma falan der, hayvan olsa direk tüyer. Topladık kampımızı direk tüydük... Bidaha da 5 10 kişi olmadan asla ormana gitmem...
asla. araknafobiası olan bir ben için kesin ölüm demek :D
https://www.youtube.com/watch?v=8-qLYk6otpE dinle dinle de eksik kalma :D
doğadan korkan insanları hiç anlamıyorum. doğa zararsızdır. ben çok gittim ve gitmeye devam da edeceğim geceleri ayrı bir huzur veriyor orman. sen tek gidersin ondan
bunu yanına bir arkadaşını alarak yap. zamanla korkunu yenersin. ismini anmayı sevmediğim domuz adlı hayvan aldı ne masallar uydurmuşlar yok seni yer parçalar , yine ayılar yer seni falan hepsi hikaye. bu dünyada ki en korkunç yaratık insandır. sen ne kadar korkuyorsan onlar senden 100 katı korkuyor. işte herkese huzur verir doğa ama sen '' acaba bişey olur mu?'' korkusundan sıyrılamazsan alamazsın ki o huzuru.
giderim sorun olmaz ama bir pusula olursa yanımda fena olmaz.
Gece vakti mutfağa gitmekden tırsıyorum düşün yani. 😀😀
Aynen kanka hiç sorma karanliği hiç sevmem. 😂😂
Yoh anasının :D Ulan ben apartmana girerken korkuyorum gece 3*4'te :D
Sen buna orman mi diyorsun ve zim memleketteki ormanlara yan gözle bile bakamazsiniz
https://vocaroo.com/i/s0ZVW0C16Q5A yorum çok uzun ya da çok kısa
Hayatta korkmam zaten az once isten geldim İstanbul sokaklari ormandan beter ayrica eve helmek icin mezarliklardan geciyorun
Evet ya neden korkacagim ki sen neden korkuyorsun
Ayiyla ayi manyakla manyak domuzla domuz. Olacaksin. Kanki
Tam zirhli bir araba olacak ustu full far falan hatta kocaman bir spot 😃
Gitmem manyak mıyım :D
Gidersem kesin kalpten giderim.
hayatım ormanda zaten korkmam gezerim ama fener ve bıçağım lazım :D
Cesaretliyim her turlu giderim.
ormandan gündüzleri de korkuyorum ben
Balta bicak falan bisi varsa korkmam
Hayır gidemem. Gidersem bayılır kalırım 😓
tek başıma çok kamp yaptım ormanda pek korkmam :D
niye salakmıyız ormana gidiyoz
geceler garibindri gitmediğimiz yerler değil hani
Giderim, gittim, gidicem.
evet giderim ekşın yaşarım biraz 😀
Korkmam. Öyle bir yerde yaşıyorum zaten.
Yani memleketim Rize. Şu an Rize'deyim ve evim merkezde değil. Biraz yukarıda merkezden ve bizim burada her yer orman biliyorsun. Mesela yolda bazı yerler var ağaçların arasından gidiyorsun ve hiç ışık yok, önünü göremiyorsun ışık olmazsa. Tam korku filmlerinde ki gibi ama alıştık tabi yürüyoruz korkmadan akşamları çok heyecanlı :D
Cok fazla cizgi film izliyorsun
gıtmem nan ne gıdecegım
Evet neden nicin korkacaksin ki bilmiyorum dusunuyorum ama korkacagim bir sey bukamiuorum sen neden korkuyorsun
Ormandan degilde mezarliktan korkarim
Şöyle bi' kafayı uzatır geri giderim :(
Elbette giderim. Ama belimde silahla.
gece vakti ormanda ne işin var?
Giderim ama sinirsiz alkol olmasi gerek.
Korkaklık sezdin hmm sen gece evden bakkala bile giderken korkarken benim alkollu ormana girmem korkaklik. : /
Allahtan bask korkmam ben
Manyakmiyim ormancimi :)
Gitmem. Ayı falan cikar ugrasamam simdi😊
Yoo ölü numarası yaparim ben😂
Cok korkarim ://
Napcaz ki ormanda
Korkmam çok güzel.
Hayatta korkmam
Çok ciddiyim korkmam ki çok yaşadım o tarz şeyler
Olsun canım kadında fazla cesaret iyi değil derler, korkmayız tabi ama durup dururken ormana da gitmeyiz 😉 cok korkak olma yeter.😊
Yenersin merak etme 😊 eskiden karanlıkta yatamazmısım düşün, gerçi küçükken ama baya baya bir farklılık olmuş şaşırıyorum.
Aynen oyle ☺
Giderim
Giderim ben :)
gidemem
Korkarim
çok korkarız
Hayır gidemem😱🙈
gitmişlik yok değil
Gidemem heralde :/
altıma işerim
Gidemem 😒
gerek yok