Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tek odalı bir eve sahip olmayı mutluluk sayan memur cenneti ülkemde ettiğin laflara bak. İşte boşuna dememişler adam olmak önemli diye. Senin gibiler işte sadece kendilerini düşünür, etrafından bi-haber yaşar. Tabii şaşarsız çünkü hiçbir şey bilmiyorsun. Öğlen sadece simit ve çay alabilen insanlar tanımadın. Asgari ücretle geçinen tanıdıkların yok. Yazık ya.
36 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hahah
Komiksiniz ya , ikiniz de cidden :)
Evet bana yetmiyor , çünkü standartlarım yüksek , memur cenneti demişsiniz:)
memur olduğu için bu ülke krize sürükleniyor , 1 işi yapmak için 5 insan alıyorlar , gtünü devlete dayayıp hiçbir işe yapmayıp para kazanıyorlar , sonra da tek odalı eve talim oluyorlar:)
Zamanında çalıştırsaymış kafasını , ben özel sektördeyim , hırslı bir insanım , kariyer hedefim var:)
Memurları bana referans gösteremezsin :)
Herkes kafasını kullanacak , ben öğlen ortaköyde brunch'a giderken , adamın kafasına dayamıyorlar çay simiti , kafasını kullanmayan insanların yükünü ben çekmek zorunda mıyım?- +1 yıl
O dalga geçtiğin memurlar yapıyor senin tüm yasal ve devletle ilgili işlerini ve hala onlara saygısızlık yapıyorsun. Merak etme birçok kişi isteyerek memur olmuyor. Şu etiğin laflara bak. Meur olduğu için ülke krize sürükleniyor Seni kafan yerinde mi ya? Bu ne demek. Bürokraside her şey kurala bağlıdır. Bir kişi kadrosu olan yere iki kişi bile alamazlar isteseler bile. Daha onu bile bilmioysun sen. İşte senin gibi, bu sömürü düzeninde çarklara girip de bile bile öğütülmeyi tercih eden zihniyetler yüzünden bu sistem dğişmez ve kan emiciler artar. Ben de özel sektördeyim ama senin gibi koyun değili, olan bitenin farkndayım.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni çok iyi anlıyorum bende ayda çok rahat 20 bin harcıyorum para hesabı yapmayı seven biri değilim o yüzden hesapsızca harcarım ve yetmez param biter kredi kartlarından nakit avans çekerim ama takılıyorum gerçekten yaşıyorum o yüzden yetmiyor biz gibiler için en iyi çözüm evlilik olsa gerek.
00 Yorumla
+1 yıl7 bin lira az para değil gerçekten alın terinle çalışıp kazanıyorsun yemek hakkın elbette ama daha fazlası için fazla işte çalışmak başka birisinin işsiz olmasına sebep olabilir. belki bütçe düzenlemesi yaparak paranızın yetmesini sağlayabilirsiniz.
010 Yorumla
Soran+1 yılBütçem düzenli , ama ne biliyim , yetmiyor gayet
Bazen ana paraya da dokunduğum oluyor istemeyerekte olsa- +1 yıl
hmm anladım yine de daha dikkatli olabilirsiniz. kendinize engel olabilirsiniz diye düşünüyorum
Soran+1 yılKış gelince gezmeleri bırakıyorum bu yüzden biraz rahatlıyorum aslında :)
- +1 yıl
kışın biriktirin yazın harcayın o zaman :D
Soran+1 yılhaha karınca mıodeli diyorsun :))
- +1 yıl
yok aslında karıncalar yazın çalışıp kışın dinlenirler :D siz çalışkan ağustos böceği olun :)
Soran+1 yılOlmuyor o da :)
- +1 yıl
ne yapsak ki şimdi bilemedim :)
Soran+1 yılBence bir ek iş yapıyım ben :D
- +1 yıl
siz bilirsiniz lakin söylediklerim kulağınızın bir kenarına asılı dursun.
İnsan 7000 tl ayda yetmiyor demeye utanır.
Ne aileler var azıcık parayla geçiniyorlar senin neyine yetmedi o para?
Git sadaka falan ver anca ozaman çoğalır senin paran. Yoksa istersen ayda 15,000 kazan seni yine kesmez.04 Yorumla
Soran+1 yılVermediğimi kim söyledi dostum , alnımda mı yazıyor?
Soran+1 yılHaikatten sana ne :)
Sadaka verdiğimiz adamlar günde 3 bin lira para çıkıyor üzerinden ,
Mercedesle dolaşıyor
Hükümet versin!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılBu aralatr karanlık işlerde para çok diyorlar.. İstiyorsan birde onu dene
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sevmiyırorum öyle işleri
Napıyon paraları tuvalet kağıdı olarakmı kullanıyon nasıl yetmiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden yetmiyor , evin kredisi , arabanın vergisi sigortası benzini , giyim masrafı , boğazına da düşkün biriyim
Yetmiyor
sana 7000 tl maaş alamazsın demedim diploma da alamazsın demedim..
ne dediğimi herkes anladı.04 Yorumla
Soran+1 yıl:)) arkadaşların arasında anlatıyor musun bunu peki?
Geçen var ya 7000 lira maaş alan mühendise laf soktum :))
Ama aç cebini bak 5 lira parası yok :D hahahaha
Soran+1 yılCanım ne isterse onu yaparım seni mi gerdi?:)
Yetmemesi gayet doğal tabii ödemen gereken borç, kredi varsa. Eğer borcun yoksa da israfa girer kendine çeki düzen ver derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYeme içme konusunda israfım çok hakikatten
Eğitim & Kariyer konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ayda yetmez tabi ki nasaya bir dünya para ödüyorsun dön dünyaya burada yeter 7000 tl
00 Yorumlaarkadaşım sana 15. ooo yetmez yatırama para yatırıp para alıp para satabilirsin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücretle geçinmeye çalışan kalabalık ailesi olan adamlara yetiyoda sana noluyo pardon?
03 Yorumla
Soran+1 yılBana yetmiiyor işte , napalım , ne iş yapsam diye düşünüyorum brişeyler mi satsam acaba?
- +1 yıl
bence tam bir egoistsin
Soran+1 yılTeşekkürler :)) Darısı başına :D
+1 yıl7000 tl yetmiyomu yuh millet 1000 tlyle ev gecindiriyo be
03 Yorumla
Soran+1 yılBen geçindiremiyorum napayım?
- +1 yıl
Az ye o zaman
Soran+1 yılİşte onu deneyeceğim sanırım
+1 yılParasi olan insan zamanin kiymetini bilen insandir burada harcamaya degmez yani fakirsin paranda yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBilgisayar başında kazanıyorum maaşımı , o yüzden merak etme sen :)
Ofis ortamında istediğin gibi takılırsın , alırsın maaşını :) Her dakika tepende değil patronlar :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAy'da geçinemiyorsan birde dünyayı dene! birader dalga mı geçiyorsun? 7.000TL ile geçinememek nedir yahu hergün kahvaltıda havyar yesen yine yeter o para.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılibnelik yap pek zorluk çekmezsin gibi hemde bu maaşından çok daha fazlasını kazanırsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte o meslek dalında sen olduğun için bana sıra gelmez :)
Cevap sahibi+1 yılçoktan sıra mıra bırakmamışsın ki açtığın başlıya bak :)
Açlıktan ağzı kokanların burada gelip 7.000 TL maaş yetmiyor demesi kadar garip Dünya...
06 Yorumla
Soran+1 yılSonra dayıyorum buraya arabanın ruhsatını gt gibi kalıyorsunuz , biraz edep lütfen :)
Soran+1 yılDayamayan o. çocuğu olsun mu?
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/0klDb9.jpg bu diplomalarla trollük mü hahah :D
- Eğitim & Kariyer konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılYetmiyomuşmuş. Tek memur maaşıyla geçinenler napsın? Allahım akıl fikir ver şuna ya!!!
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim standartlarım farklı kusura bakmayınız
- +1 yıl
Tek başına da az geliyosa diyecek lafım yok. Ha tamam İstanbul da yaşamak zor ama yine de o maaşla rahat yaşanır yani.
Soran+1 yılYaşanır da , ben biraz kendiliksiz harcıyorum sanırım :D
- +1 yıl
Kendiliksiz ne ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılReklam mi yapıyorsun hayırdır tek mek yaşayıp 7000 lira harcayıp yetmiyor imajları niyetini yaz kimse aptal değil. Kendini aptal konumuna dusurme
08 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ne reklamı yapacağım ya , benim yüksek mühendis olduğumu herkes bilir dostum , parayla reklam yapılmaz:)
Sadece siz nasıl geçiniyorsunuz merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYüksek mühendis bir tek sensin sanki ;) komik duruma düşme lütfen yetmiyor edalari pek saçma geldi bide yaşın gereği yüksek muhendis olma ihtimalin yok en iyi bunu ben biliyorum doktoradayim cunku ama yaşını farklı yazmisindir bu karaktersizlikle yuksek mühendis olsan ne yazar
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/0klDb9.jpg :)) yaşımın doğru olduğunu nerden çıkardın? :D
Cevap sahibi+1 yılBen yüksek lisans diplomasi goremedim lisans diplomasiyla mi yüksek mühendis olunuyormus hayırdır
Cevap sahibi+1 yılHazır foto mu bekletiyorsun bir başkasının diplomasını mi Çektin önceden ya da şimdi mi cektin fotoyu anlayamadim
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sana 7000 lira verecek bir patron yok 700 lira belki ismini kapatıp diploma numarani neden kapatmiyorsun diplomadan uzak olduğunu bu kadar belli etme isteyen adını soyadını her turlu bulur ;) bu kafayla 700 lira iyi sana ;)
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q3719611-arkadaslar-mayis-ayi-maasimdan-3-000-kusur-kesmisler-13-500lira-maas bak bakalım ne veriyormuş patronum :D
Cevap sahibi+1 yılSimdi de 7000 oldu 13500 lira öyle mi milletin bordrosunu koymaya ya da diplomasını koymaya da utanmiyorsun demi yüksek lisans diploman yok yüksek muhendisim at bakalım yiyen saflar olur elbet sende haklisin
+1 yıltroll diyenlere verdiği linke bak, Allahım sen bu kullarına akıl ihsan eyle
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ne oldu dostum? zoruna mı gitti , akıl eyleymiş
Bendeki akıl keşke az sizde de olsa- +1 yıl
ayda 7bin tl ile geçinemeyen de akıl ve beyin yerine sarımsak ezmesi vardır ki bu sorun troll zaten onun için akıl seviyen daha da küçüldü
Soran+1 yıl
+1 yılAsgari ücretle geçinip 5 çocuğunu okutan babalar var biraz şükret haline
04 Yorumla
SoranBenim standartlarım farklı kusura bakmayınız
Soran+1 yıl@rcnyn :)) hahaha kız yokluğu mu :))
Yoo benim kız arkadaşım da var burada
Neredesin @EtiPufff
+1 yılaylık 2 bin tl bana yolla dostum banka gibi tutarım ben ama sana geri döner mi mechul :D
00 Yorumla
+1 yılBanada 20000 yetmiyor sen 10000 le nasil geciniyormussun anlamadim
00 Yorumla
+1 yılYalnız yaşıyorsun tamam da kendinden başka kimseye harcama yapıyor musun?
00 YorumlaTrollüğü bırak, harcamalarını kıs :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTrol? :) Neden trol olsun ki , bizim şirkette çoğu insan bu maaşları alıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar adam yalnız yasıyor 7.000 tl maaşı var, haydi balıklama atlayın.
00 Yorumla
+1 yılBirikimin varsa müteahhitliğe başla.
08 Yorumla
Soran+1 yılYüksek mühendisim , müteahitlik bana göre değil
- +1 yıl
O zaman yurtdışındaki telefonları getirip sat, en çok ülkede satışı yapılan şey telefon sanırım. Hem daha ucuzadır o ülkelerde tahminimce bir de net üzerinden satış için en uygunu..
Soran+1 yılYok ya pasaporta filan işletmek sorun oluyor o da
- +1 yıl
yüksek mühendis olmuşsun ama sermaye projeleri üretemiyorsun... neyse bol şans..
Soran+1 yılÜretmiyorum :) Yoksa herşey benim elimde :)
- +1 yıl
Senin elindeyse yap bize niye soruyorsun ki.
Soran+1 yılSana ben mütehahit olayım mı dedim? :D
- +1 yıl
Yeryüzündeki en sevmediğim canlıdır müteahhit, tam sen de de öyle bir hava var.. kesin yapabilirsin..
Önce gotune don al. Sonra konusalim 😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Ah canım , götüme don alamıyorum ama 2015 golfüm var :)
Soran+1 yılSana da versin :)
Sorun trol mü? Ona göre sinirlenicem :)
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil , dur resim koyayım :)
Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya lisansı anlarımda lise diploması niye :D
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce çektiğim bir resimdi :)
İnanmayanlara kapak yapıyorum
Soran+1 yılÖğleden sonra maaş bordrosu atacağım
Soran+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıleee ne zaman evleniyozzz :o :DD
010 Yorumla
Soran+1 yılahahah deli :D
Cevap sahibi+1 yılniye öyle diyosun ama kırıldım :/
Soran+1 yılBana yetmiyor bu diyorum ya :D
Cevap sahibi+1 yılama evlenince 15 olucek şekerim ;)
Soran+1 yılSen 8 alıyorsan olmaz bu iş :D
Cevap sahibi+1 yılişleri azaltırım l*n nolcak :/ ayağın ne güzelmiş hahaha
Soran+1 yılEl o el
Cevap sahibi+1 yılaşağıda ayak var
Soran+1 yılyok la yok
Cevap sahibi+1 yıll*n var attığın linkte iyi bak sağ altta
+1 yılSen napıyorsun öyle ya? 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılYüksek mühendisim
- +1 yıl
Hayır yani nasıl yettiremiyorsun?
Soran+1 yılYetmiyor işte , ev kredisi , araba kaskosu sigortası falan filan
+1 yılAhaha siz pis fakirler der gibi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahah haşa asla öyle birşey demem :)
- +1 yıl
Zaten bana diyemezsin :D
Soran+1 yılKimseyle işim yok :D
- Eğitim & Kariyer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen kadar gezmiyoruz :D
00 Yorumla Kardeş dil biliyor musun?
00 Yorumlayorum yapmıcam :)
07 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermiycem
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılHiçbirşey demeyeceğim @foreveres
Soran+1 yıl@foreveres zaten susuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye gizli sormadın amacın kız düşürmek kesınlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılBuradan sevgilim var merak etme :)
+1 yılTamam
00 Yorumla
+1 yılSüper trol
02 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/0klDb9.jpg bu da mı trol? :D
Soran+1 yıl
Troleybüs
00 Yorumla
+1 yılBarlarda stipriz yap
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) o bar kapanır
Eğitim & Kariyer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok artık troll?
01 Yorumla
Soran+1 yılMaaşı resim olarak koyuyorum egolu diyorlar.
Part timw
01 Yorumla
Soran+1 yılPart time doktor mu olsam napsam :D
Hay masalah
00 Yorumla
+1 yılHeee canım yetmez
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılyuh bee
00 Yorumla
+1 yılne yiyip içiyorsun?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım