Benim annem, babam, kardeşim ve 2 arkadaşımın fotoğrafı var siz de kimler var? ☺
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılCüzdan taşımak eskide kaldı. Şimdi herkes akıllı telefon kullanıyor. Bu durumda "galerinizde kimin fotoğrafı var" diye sormalı.
Hiç kimsenin fotoğrafını taşımam. Ben hayatta ne annemi ne de babamı hiç özlemedim. Kendilerinden o kadar nefret ettirdiler ki yüzlerini görmek istemedim ben. Uzun süre evden ayrı yaşamak zorunda kaldım. Özel birisi de pek olmadı hayatımda. Kimi sevdiysem kısa sürdü ve hüsranla bitti. Fakat yaşanmış acılar insana tecrübe kazandırır, kalbini acılara karşı nasırlaştırır, duygusuz olursun ve rahat yaşarsın. Ve ben artık korkmuyorum.13 Yorumla- +1 yıl
Cüzdan taşıyanlar olarak eskiyi hâla yaşatıyoruz sanırım.
Acılarla karşılaşmak herkeste farklı etkiler yaratıyor, kalbi nasırlaştırmakta bir bakıma kişinin isteği belkide. Duygusuz olunca rahat olmakta doğru bir tabir değil, sadece öyle olduğunu düşünürsün ama aslında hayatında birçok eksiklik vardır ve sen rahat değilsindir. Belkide korkmadığını düşünüyorsun.
Cevap sahibi+1 yılAferin güzel analiz ettin. Fakat eksik oldu bu analiz. Uzun uzadıya yazıp sorunu kirletmek istemem. Eksiklik olduğu inkar edilemez tabii.
En İyi Cevaplar
Var 2 3 kişi #D
140 Yorumla- +1 yıl
Yil 2015
akilli depoda tsiyoruz biz 😂 - +1 yıl
Ay cok pardon yanlis oldu 😢
+1 yılKendi fotoğrafım hariç herkesi fotoğrafı vardır.
1) Atatürk
2) annem babam kardeşim günümüz fotoğrafları
3) birkaç akrabalarımın ki
4) yakın arkadaşlarımınki
5) anne ve babamın ilkokul fotoğrafları
Ben severim ya fotoğraf toplamayı :) hatıra kalıyor işte46 Yorumla- +1 yıl
:D
Teşekkür ederim - +1 yıl
birde beni koy amg cüzdan mı albüm mü o :D
- +1 yıl
Zengin göstersin, cüzdan kabarik :))
- +1 yıl
Artık albüm yapma vakti geldi galiba :D
+1 yılEn yakın arkadaşlarımdan birinin fotoğrafı var. Normalde cüzdanımda fotoğraf taşımak pek huyum değil ama o vesikalık fotoğraf çektirirken yanındaydım. O da bana bir tanesini vermişti. Öyle kaldı cüzdanımda :))
23 Yorumla- +1 yıl
Kendisinin haberi yok sanırım. Ben bunu ona söyleyeyim :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
296
Cevap
305Cevap
Kendi vesikalık fotoğrafımı taşıyorum, birseye lazim olur diye.
Ailem cuzdanimda yük olmasın diye kalbimde taşıyorum. :)33 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu taşıyorum
Sağdaki eroinden dolayı 3 yıl önce kollarımda ölen çok sevdiğim bir arkadaşım Soldaki ise onun ölümüne daha fazla tahammül edemeyip 2 yıl önce kafasına silah dayayıp intihar eden kız kardeşi
https://i.hizliresim.com/L4GbL0.jpg02 Yorumla
+1 yılevet arkadaslarımın mezuniyet fotografları annemin babamın abim babaannemin kuzenlerimin kuzenlerimin cocuklarının fotografları cüzdanımda :)
11 Yorumla
+1 yılAnnem, Kardeşlerim ve elim bir kazada kaybettiğim kuzenimimin resmi var.
12 Yorumla- +1 yıl
Amin Teşekkürler.
Kendi mezuniyet fotograflarım durur onun dışında sevgilim varken onun ki vardı yırttım sonra onuda.
12 Yorumla- Diğer konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılAnnem, babam, kardeşlerim, kuzenim, en yakın arkadaşımın resimlerini taşıyorum cüzdanimda evet.
11 Yorumla
+1 yılyeğenimin resmi var, profil resmimde olan şeker kız kendisi olur
11 Yorumla
+1 yılBi' Atatürk'ün resmi var..
O da paranın üstünde =//13 Yorumla- +1 yıl
Ay kız, inşallah =/
+1 yılKız kardeşim, küstügüm bir arkadaşım ve kuzenimin var
11 Yorumlavefatina infaz eden arkadaşimin,
yanyana sadece 1 fotoğrafimiz var.11 YorumlaSadece kendiminki, çünki artık telefon var diye orada bir sürü Albüm oluşmuş
110 Yorumla- +1 yıl
Cherie abla sen evlendin mi ya?
- +1 yıl
Tüh, kaçırdık desene güzelim kızı.
- +1 yıl
Abla hani boşanıyordun sen -.-
- +1 yıl
Cherie ablayı tanırım ben eskiden beri. Evlendiğine şaşırdım doğrusu. İsveç polisi bir hatun bulacaktı bana.
- +1 yıl
Canın sağolsun güzel ablam. Bi' ömür boyu mutlu olursun inşallah.
+1 yılKendimi çok sevdiğimden herhalde 2-3 tane var ☺️biri kimlikte biri ehliyet digeri de eğitim kartı 😜
110 Yorumla- +1 yıl
Ben koymuyorum be canim hepsi mecburiyetten 😊
- +1 yıl
Cok cok onceleri yani gencligimde :) ailem ve arkadaslarimin vardi. Artik yok. Seninkini yolla albume eklicem 😊
- +1 yıl
Tamam adresi yazıyorum yerini hazırladım :) sen yollamazsan ben gelip alıcam 😂
- +1 yıl
Merak etme o yeri senden başka kimse dolduramaz 😏
- +1 yıl
😂😂 bana doğrultma şeytan doldurur.😊
Annem babam kardesim ananem 2 tane kuzenim ve sevgilim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannem , babam , ananem , dedim ve Atatürk resmi küçük görme engellilerine destek için aldığım bir şeydi.. haa bir de kendim varım
11 Yorumla
+1 yılannemin var bitek.. sevgilim oldugunda onuda tasıyorum..
22 Yorumla- +1 yıl
teşekkr ederim @gullttkk
+1 yılVardı bir kız, bir ara arkadaşım şeker atmış ot getirmiş, kafası güzel gelmiş yanıma , kız onla bulusmuştu oyüzden kavga ettim uzaklastim kızdan , arkadaşın getirdigi sigarayı sardim iste, kartvizitin var mı dedim , yok nasıl yapacaz dedi çıkarttım kızın fotoğrafını anlicagin şekilde soyleyim , sardigim ot a , izmarit yaptım bittikten sonra da attım denizin içine , o çocuk 2 yıl oldu ben unuttum o hatırlattı geçen gün, okadar kazinmis kafasına demek ki. :)
00 YorumlaDiğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Cüzdanım yok zaten ilk defa duydum sen sorunca google baktım para taşınan çanta gibi bir şey. zaten param yok ihtiyacımda yok :D
11 Yorumla
+1 yılanam babam en yakın arkadaşım kendim bir alakasız arkadaşım bide annemin kuzeninin çocuğunun fotoğrafı ne alaka bende bilmiyorum :D
10 YorumlaYurtdışında yalnız yaşamama rağmen ailemin fotoğrafı yok :'(
Eski sevgilimin fotoğrafı vardı yakın zamana kadar, kardeşimin anneminkiler vardı fakat cüzdan değiştirince sığmadı, onun yerine büyük resimlerini taşıyorum sırt çantamda, okul dosyamda :)01 Yorumlavar eskı kız arkadaslarım annem babam dedem kardesım
12 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bugun baktim eski sevgilimin fotografi hemen yirttim attim. :D
12 YorumlaBabamin resmini tasirdim, vefat edeli cok oluyor. Insanlarin tavrindan skildigim icin artik ondan kalan bir sembol koyuyorum. Var bit iki parca biseyler.
02 Yorumla
+1 yılFotoğraflar artık cüzdan da değil cep telefonunda taşınıyor, o devirleri geçtik be. :)
10 YorumlaAalında bir ara bütün sülalenin vesikalık resimleri vardı desteyle hemde 😅 sonra baktım olcak gibi değil bir annemle eşimin fotosunu bıraktım cüzdanımda, gerisini kaldırdım..
00 YorumlaDiğer konusunda 353 cevap paylaştı. Benimde çok vardı hatta geçen çıkarttım hepsini. Cüzdanda anlamadığım bir şişlik ile geziyordum orda unutmuşum:) sanarsın bir tomar para ile geziom ama şimdi incecik kaldı cüzdan :)
02 Yorumla
+1 yılkendi fotoğrafım var nasıl bir kendini beğenmişlik demeyinde hep lazım oluyo iş başvurularında filan diye koydum :)
02 Yorumla- +1 yıl
kutluyorum bizi :)
- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendi fotoğrafımı taşıyorum hani kimlikte olur ya :)
10 Yorumla Telefonumda taşımayı tercih ederim cuzdan kullanılmıyor artik :)
10 YorumlaKendi resmim abimin resmi ve erkek arkadasimin resmi
12 Yorumla
+1 yılSadece kendi fotoğrafım var. Onlar da kimlik kartlarımın üstündekiler.☺️
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılannem babam ablam vardı şimdi onları da taşımıyorum yalnızcca kendi resimlerim :D bu hayatta insanın kendinden başka kimsesi yok çünkü ;) :D
02 Yorumla- +1 yıl
bu hayatta kimsenin kimsesi yokmuş ben bunu anladım...
+1 yılAilemin yok ancak sevdiğim kadının olmasını çok isterdim ancak o da yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Nasip ya ama şu ara imkansız gibi
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnemin dışında vardı birisi daha. Ama artık yok :(
02 Yorumla- +1 yıl
Olmadı, yapamadık..
Annem babam kardeşim ve 2 arkadaşımın fotoğrafı..:)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir tek ama birtek kişi var asla vazgeçemeyeceğim onu asla kıramayacağım tek bir kişi beilki uğrunda ölebileceğim tek bir kişi oda benim fotom var napim başkalarını sevemiyorum şizofrenlikte var biraz yalnızım ben.
10 Yorumla
+1 yılAnam babam kuzenim ananem dayım diğer kuzenlerimden bir kaçı abim yengem teyzem
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ailemi severun :/
+1 yılkendi fotogrqfim ozellikle :)) annem en yakin arkadasim esim
01 Yorumla
+1 yılİlk yakın olduğum kişinin resmi var şu an bisey hissetmesemde
02 Yorumla- +1 yıl
Ilk yaklastigim sonuçta saklicam diye soz verdim :D şu an baskasina aşığım ve sakliyorum
+1 yılKardeşim. Arada ona çöpçatanlık yapıyorum da lazım oluyor. :D
12 Yorumla- +1 yıl
Haha
+1 yılKimlik kartimin ustundeki fotofrafimdan baska kendimde dahil hic fotograf barindirmam..
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem :D
+1 yılSadece kendi vesikalıklarımdan var. Telefon dolu✔✔✔
10 YorumlaAnnemin birde vefat eden öz kardeşimin..
22 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir kere arkadaşım vesikalık çocukken çekilen fotoğrafını vermişti. Kaldı o öylece :) Ama her baktığımda gülesim geliyor küçük oğuzcuk hehehe. Çok tatlı <3
01 YorumlaEski kız arkadaşımın fotoğrafını çok taşıdım şu an ablam ın ve benim var
00 Yorumla
+1 yılÖlen halamın kızının oğlunun fotoğrafı var. Nerden geldi girdi cüzdanıma anlamadım ki arkadaş..
01 Yorumla- Diğer konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin yani ikimizin bir fotoğrafi var baskada yok
00 Yorumla Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. Sevgilimin vesikalık fotoğrafları var. Annemin var başkada yok :D
00 Yorumlaac gozlu gibi aldim da aldim herkesten ruh sagligim bozuk mahalle boyu vesikalik var bende 😳
00 YorumlaAnnem, babam, ablam, iki kuzenim ve dedemin fotoğrafları var :)
00 Yorumla
+1 yılAnnem, babam, abim, sevgilim ve bir kaç arkadaşımın :)
00 Yorumla
+1 yılBnde de annem babam kardeşim dedem dayım ben arkadaşlarım var.
00 Yorumla
+1 yılAnnem babam sevgilim ve cok yakin arkadasimin fotografi var.
01 Yorumla
+1 yılAnnem, babam, kardesim bir de en yakin arkadasimin fotoğrafı var cüzdanımda.
10 YorumlaKuzenimin kardeşimin 3-4 tane arkadaşımın sevgilimin
10 Yorumla
+1 yılbende sadece kendi fotoğradım var egoistmiyim neyim
10 Yorumla
+1 yılAtatürk, Fatma Aliye, Buhurzade Mustafa Efendi, Cahit Arf, Mimar Kemaleddin, Aydın Sayılı ile dolu :)
02 Yorumla- +1 yıl
biraz mizah, görgüsüz değilim :)
+1 yılbenim annemin ablamın dedemin babannemin bir de arkadaşın 😀
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşimin var, babamın var, annemin var, amcamın ve dayımın var :) Dayım emniyet müdürü de polis falan durdurunca muammele yapıyorum :)
01 Yorumla
+1 yıleskiden daha çok yapardık bunu. hele ki ortakulda lisede sevdiğimiz beğendiğimiz çocuğun fotoğrafını bulurduk bir şekilde saklardık. şimdi facesine bakıyoruz.
00 Yorumlakendim, o da cv ye eklerken fazla getirmiştim cüzdana attım orada duruyor çıkarmaya üüşendim
00 Yorumla- Devamını Gör (541)
Devamını Gör(586)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem