Küçük beyinler kişileri konuşur, orta beyinler olayları, büyük beyinlerse teorileri tartışır...
Siz neyi tartışıyorsunuz ?
Siz neyi tartışıyorsunuz ?
hayatin icinde olanlari. herseyi, genis konu. kolay, kolay bos seyleri degil. anlamli olmali, yoksa vakite yazik. guzelce atrismak hosdur ama kavgasiz. eger ben birseyden eminsen, kesin biliyorsam. ben sonuna kadar savunurum, pes etmem. sadece laf anlamiyanlarla vaktimi bosa harcamam. ilgisizlerde bunu icinde. tartisirim, ister kadin ister erkek. benim icin fark etmez. yeterki konu ilgimi ceksin ve konusmaya degsin.
"Fikirleri" yerine "Teorileri" yazınca daha mı havalı olmus ne
aynı şey hadi senin için fikirleri olsun
Tartışmaya geçmeden önce, yukarıda zikrettiğin sözün orijinalini söyleyeyim müsaadenle: "Büyük insanlar fikirleri, normal insanlar olayları, küçük insanlar şahısları tartışırlar." (Antalya Arkeoloji Müzesi'nde yazmaktadır) :) Ben tabii ki fikirleri tartışıyorum :)
Dııt yanlış cevap fikirleri tartışmıyorsun benim yanlış yazdığım cümleyi tartışmak istiyorsun
:))
Sadece katkıda bulunmak istemiştim :((
polimiğe giremem zaten öylesine dediydim
geçen rakı içerken teori konuşuyoruz dalmışız yine iki tane patlattıp arkadaşlara açınlan karı kız sohbeti :D :D
ha ha ha bebeyim bizi kimse kategoriye sığdıramaz bunlar dar kalıplı şeyler birşeye sığmayız oyyş <3
deneyelim :D paklamazsa güneşe gideriz :D :D
tesekkurlerimi iletiyorum çılgın kız :)
rica ederim nickfukarası
Cevap
17Cevap
Küçük beyinli insanlar nedense bu tür bir başlığın açılmasından bile rahatsız olurlar ve de ayrıca tartışılan ortama da gelip ahenk i bozup giderler biraz önce bir başlık da yaşadım o yüzden o insanlar şunu diyorum çok güzel yoldasınız devam edin ama günde bir kere de olsun dünya da neler olup bitiyor düşünün neden deyin..
bazen orta bazen kısı , ama kendı kendıme soz vermıstım kısıler ahkkında olumsuz elesıtrı yappmıcam dıe , bunuda uyguluyorum , benım beynım buyudumu sımdı ?
beynin değil düşünce kapsamın büyüyecek
bu arada teorıden kastın hayata daır sosyal yasama daır tespıtlerse , o sekılde bı kıtap yazma ugrasındayım , daha dogrusu gunluk gıbı , kısa seyler deneme gbı , olur mu bunlar teorı :D
olur olur söyle bi tanesini
gereksiz eleştirinin asıl kaynağı , kişinin kendınde gordugu eksıklıklerdır .
onu bunu boşverinde :D son araştırmalara göre Türkiyede kişi başına düşen yıllık milli gelir 16000 dolara ulaşmş.Ben kişi mi değilim,yoksa milli mi değilm anlamadm =)
:D bunu bende görmüştüm ya o değil madem durum böyle insanlar neden dileniyo i*ne devlet parayı alıp alıp götüne sokuyo heralde
buda demek oluyorki kadın milleti dedikodu peşinde. beyinleri küççük mü oluyor ?
sanırım evet
ne kadar hümanistçe bir yaklaşımmış bu xjchgxjhgjxdfgdshj
Vay anasını :D aziz nesin reyiz :D ben hepsinden ara sıra tartışırım ya.
at skine konan kelebeklerden sorumlu devlet bakanıyla ilgili teoriler üretiyorum...
seni @ekinoksweet paklar
Doğruları tartışıyorum ben.
Teorilerimi dogrulamaya calisiyorum
teorilerinden bi kaç tanesini paylaşsan olur mu ?
Kadinlardaki efendilik bagi-erkekleri efendileri olarak gormeleri ve bunun zeka ve genel kulturle egitimle dogru orantili olmadigi random oldugu.
Kadin erkek esitliginde onemli sikintilar oldugu halde - erkegin kadina yonelik fiziksel ve psikolojik siddeti - kadinlarin henuz bu konuda yeterince bilincli olmadigi ve nesillerdir devam eden bu donguyu - kadinlar erkekleri yetistiriyor - kirmak icin henuz hazir olmadiklari
gibi sacma seyler
bonzaiii gece gece iyi kafa yapıyo :))
onda plastik var yapma :S gel kovada jamaikam var ;)
bu sabunu bırakmalıyım artık
İşim gücüm teori tartışmak <3
uzay geometrisi uzayda vektörler ve uzay analitiği
hiçbişiui tartışmıyorum gelişine vuruyorum
Sırıksız atlıyan zencilerde kaldık en son:)
zülbiyeler ve kamiller teorileri tartışacak :D
he işimiz gücümüz yok zaten teori tartışcaz.
Beynimi öpüştürüp orgazm olmak peşindeyim.
:D
neyin kafası bu
benim
Pek konuşmam...
En akıllı sen çıktın =)
Herşeyi...
biz hala memedeyiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar