adı yusuf çim. boy 1.88.
23 yaşında ! best model yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil etmiş bir cengaver.
çilek dokusu mu ne öyle bir dizi de oynuyormuş. ben beğendim meslek hayatında başarılar.
siz nasıl buldunuz? :D

bizim ülkemizde en çok yakışıklı erkekler var hani nerde ünlülerden başka yakışıklı adam yok hepsi göbek yapmış beyaz atletli krolar :D
warda onları kapan kapmış :D
asdasda ama çoğunluk göbeklilere gidiyor :/
bu aralar berk atan favorim
www.google.com.tr/search
Yuvarlak kafalı 160 boyunda göbekli ve kıllı biriyle büyük ihtimal yuva kuracak olman ne zor :) iyiymiş :D
Erkek arkadaşın seni almaz :D
İhtimal vermiyorum :)
Sen yine normale yakın bir soru sormuşsun hayırdır? Başını bir yere mi çarptın yoksa? :))
Cevap
20Cevap
baktığın da ilgini çekiyor fakat ben oyunculuğunu bazen beğenmiyorum çok abartıyor fakat yine de başarılı birisi belki ilerleyen senelerde daha iyi bir oyuncu olabilir
Evet yakışıklı bizim ülkemizde herkes tanrı muamelesi yapar ama avrupada dikkat çekmez sıradan birisi olur yani algılar değişik.
Şu bakışlardan tiksiniyorum tez zaman da kırışsın alnınız inşallah
Ben bu adamın 188 oldugunu dusunmuyorum çünkü filimde oynadığı mert ekim daymaz 1i5 boyunda ve bundan hayli uzun ve adamın boyu kanıtlabmış boy yani ve ayrıca 167 kızın yanında asırı bir uzun durmuyo bunun boyu olsa olsa 182 felan.
Sana ek olarak soleyeyim ekin 1.85 degil 1.90 cok rahat var yusuf çimi sorarsan 1.88 alakasi yok boyu tas catlasin 1.83-84 falandir yusuf cimin cagatay ulusoyla best model 2011 de cekilmis fotosu vardi cagataydan daha uzundur 2-3 cm cagatay 1.88 yok medcezirde caglar ertugrulla yan yana geldiklerinde cok rahat 7-8 cm vardi cagatayda 1.82 falan yusuf kisa ama tipte var zaten hepsinin tepesinden bakan furkan palali 1.88
Bu çocuk çok itici geliyor diyeceğim şimdi, taşlayacaksınız. O yüzden susuyorum. =//
Anam vurmayın. ._.
yakışıklı tabi cansı
barış arduç da iyi ama
kiralık aşkta oynuyo
tatlı küçük yalacılardaki toprak ve eren onlarda çok tatlı
Biri de çıkıp" bi' Rem değil :s s. " dememiş, ayıp size =//
Tipi sıradan yakışıklı erkek yoksa oha taş dencek gibi degil daha iyileri var :dd
"Türk kızları çirkin, Türk erkekleri çirkin" Allah aşkına siz kime özeniyorsunuz? Soruna gelince, iyi çocuk.
Turkıye standarlarının uzerınde avrupaya gore vasat.
Yusuf 1.88 degil google a bakmayin ona bakarsan cagatay 1.88 ama yok bende 1.87 ama bu adamlarda bu boy yok kamera acisi farkettiriyor zaten genelde bot giyiyorlar
yusuf iyidir ama ünlü olmayıp mankenlere taş çıkaran arkadaşlarda var yiğidi öldür hakkını yeme
ben bundan daha yakışıklıyımda ünlü değilim diye hakkım yeniliyor ühü ühü
Tip olarak gayet iyi ama dizine çok az bir baktım baya bir beceriksiz oyunculuk konusunda.
Sizde ancak böylelerine salyalarınızı akıtırsınız :) Yine 1.60lık erkeklere kalırsınız :))
Daha yakisiklilari var ornk: 40 ini almjs Kenan imirzalioglu
bir gideri var yani ne diyelim :)
Yakışıklıymış cidden. :)
Ben varımm yeterimm hepinize kızlarrrrr :D
Benim kadar olmsada iyi çocuktur xd
barış arduç daha yakışıklı ya :DD
Adam yakışıklı ama benane :D
bencede temsil etmiş iyi yapmış gayet yakışıklı
Allahın bir lütfu bu adam ya :)
Diğer karakter daha yakışıklı ;)
tabiiki yakışıklı bulduk :D :D
bula bula bu psikopat kılıkklı dalamayı mı buldun