Diğer En sevdiğiniz sarma/dolma hangisidir? déesseauxyeuxverts13 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz sarma/dolma hangisi? Ve etli mi seversiniz zeytinyağlı mı belirtebilirsiniz. Yaprak sarması Lahana sarması Biber dolması Patlıcan dolması Domates dolması Kabak dolması Midye dolma :) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz sarma/dolma hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TaşPrenses Takip Et Master Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Midye hariç hepsini çok seviyorum :)Midye bir kere yedim, yerken insan çığlık atar mı ya :D Arkadaşlarım güldü hep :DEn çok zeytinyağlı yaprak sarması severim <3Geçen de biber dolması yaptım, çok güzeldi :) 1 1 Yorumla déesseauxyeuxverts13 +1 yıl güzelmiş:) Yorumla
SerKan1923 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Titiz Bir Kadının Elinden (G Seçeneği) Hariç Hepsi.. 0 0 Yorumla
kırmızı_rujlu_kız Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 903 cevap paylaştı. Yaprak sarması, biber dolması, patlıcan dolması ve midye dolma :D hepsini seviyorum 0 3 Yorumla anl0037 +1 yıl Ama yapamıyorsun #D Yorumla kırmızı_rujlu_kız +1 yıl @anl0037 lafını geri al 😒 gayet güzel yaparım 😉 Yorumla anl0037 +1 yıl Ben hiç sanmıyorum #D Yorumla
KirmiiziOjemm Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yaprak sarması , yazarken bile ağzım sulandı:D 1 0 Yorumla
KolalıCelibonnn Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 30,8b cevap paylaştı. yaprak sarması ve biber dolması 0 0 Yorumla
forumkralı55 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. yaprak sarması 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar