Zor zamanlar geçirdim. Okuyun lütfen?

Arkadaşlar ben Şubat Ayından beri tam düzelemedim. Şubat Ayında bana bir şeyler oldu hiç beklenmedik zamanda hiç beklemediğim ve sebepsiz bir olay. Depresyona girdim. Psikoloğa falan gitmedik ama internetten depresyon olduğunu anladım. Aylarca sürdü. Bir türlü mutlu olamadım. Bir yandan saçma sapan aklıma gelen Düşünceler, bir yandan habire üzüntülü halde olmam.. (düşüncelere örnek: keşke ailem ölse gibi ki Allah korusun hayatta öyle bir şey istemezdim. Onlar en değer verdiklerim. Diğer bir düşünce intihar. Diğer bir düşünce aslında hayat diye bir şey yok falandı. Her şey hayal gibi gelmeye başlamıştı.) Beni çok yıprattı. Aylar gecti bu olaylar azalmaya başladı. Eğer baya öyle devam etseydi psikoloğa gitmeyi düşünüyordum. Ama maddi durum da sıkışıktı ailemi zor durumda bırakmak istemiyordum. Şu ana gelirsek aylar geçti, fakat o ayların izleri var hala bende. Eskiler geliyor bir anda aklıma neler çektiğim Şubat Ayında falan. Allah kimseye depresyon göstermesin. Cidden çok kötü bir şey. Şu an ise ya biseksüel isem falan diyorum ki aşırı hoşlandığım bir erkek var. Ve Kızlardan hoşlanmıyorum. Ama geliyor işte aptal düşünce, eski fotoğraflarıma (bir kaç ay önceki, mutsuz zamanlarımda Olduğum) fotolara bakınca bir garip oluyorum. Bunları sizinle paylaşmak istedim çünkü insan derdini paylaşınca rahatlar biraz da olsa. Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın. Anlamaya çalışın biraz beni.
Zor zamanlar geçirdim. Okuyun lütfen?