Kadınların topuklu ayakkabı boyuna göre erkek seçmesi ama asıl topuklu ile ilgili bilmedikleri?

Çoğu kadın topuklu ayakkabı giydiği zaman erkeğin kendilerinden uzun olmasını istiyor. 15 cm en yüksek topuklu ayakkabıydı bu yıla kadar. Ama şimdi 18-20 cm topuklu ayakkabılar çıktı. Kadınların çoğu şöyle düşünüyor benim boyum 1.60 ee ben şimdi 20 cm topuklu giyersem 1.80 olurum ee o zamanda yanımdaki erkeğin en az 1.83 olmasını isterim diyor mesela. Başka bir kadın geliyor diyorki benim boyum 1.70 ee 15 cm giyersem boyum 1.85 olur erkeğin 1.88 1.90 ve üstünü isterim altını kabul etmem diyor. Boyları 1.75-1.80+ olan kadınları zaten bilemeyeceğim heralde en az 2 metrelik erkek ararlar onuda ister burada ister avrupada zor bulurlar Kadınların topuklu ayakkabı hakkında bilmediği gerçek ve çoğu kadın bunun farkında değil oda şu: *Ayakkabının topuk boyu kaç cm ise mesela atıyorum 10 cm lik bir topuklu ayakkabı görünce diyorlarki bu ayakkabı benim boyumu tam olarak 10 cm uzatacak diyorlar ama yanlış neden? Çünkü düz bir tabanın üstünde durmuyorlar açı ve ayak duruşu olarak sadece topuk kalkıyor yani uzun lafın kısası kadın topuk boyu kaç ise bundan 3 cm kısası kadar kadının boyu uzuyor. Açıklamasıda burada
Topuklu ayakkabının topuğu 10 cm ise bu ayakkabı o kadını sadece 7 cm uzatıyor yani 10 değil ve hem ayakkabının ucunda platform olmasına rağmen. Yani en uzun topuklu ayakkabı 15 cm daha uzununu giyen yok dünyada çok nadiren. 15 cm topuklu ayakkabı bir kadını en fazla 12 cm uzun gösterebiliyor demek bu. Yani bir kadın 1.70 ise 15 cm topuklu giydiğinde 1.82 olur en fazla. Kadının topuklu ile en fazla 12 cm uzun olabiliyor.
Kadınların topuklu ayakkabı boyuna göre erkek seçmesi ama asıl topuklu ile ilgili bilmedikleri?