%48 Trabzon cevapları geldi
Trabzon mu İzmir mi ?
%48 Trabzon cevapları geldi
Trabzonda okudum ktüde kardeş,herkes ktü ilk gittinde ben gıdıyorum ya yatay geçiş felan yapıcam der ama kımse gıdemez ayrılamaz nedeni ise sıkıcı gelır trabzon onlara oysa cennet gibi bölgedir bana göre yurdısına bıton para harcamaya gıdenlere acıyorum o kadar harıka bir bölge karadeniz.. izmirde güzel evet ama karadeniz bir başkadır hele o yaylaları vs trabzondan öteye rize artvin miss gibi yerler al f.makinesi birsürü klüp var dağcılık vs takıl onlara hıc sıkılmazsın artı havalanı hemen altında tavsıyem ktü
dostum trabzonda okuyorum tam anlamda ebem sikilyor. acayip pahalı bi yer öğrenci sırtından geçinen o* çocukları dolu kesinlikle izmire git bende senle aynı durumdaydım şuan kafamı duvarlara vuruyorum. trabzonda ne sosyal ortam nede doğru dürüst insan var. benim gibi hayatını sikme derim
Arkadaşlar selamlar seneye istanbuldan ayrılıyoruz başka şehirler düşünüyoruz yaşamak için aklımıza ilk Trabzon İzmir geldi ne önerirsiniz ne yapmalıyız sizce
trabzon kesinlikle görülmesi yaşanması gereken bir şehir ama okul için bişey diyemem ünisi gayet büyük ama bilmem:)
Arkadaşım İzmir bambaşkadır yaa.. İstanbul'dan sonra en güzel şehirdir.. :)
Cevap
9Cevap
cv'in için hangi üniversite daha iyi olacaksa oraya git.
trabzon memleketimdir. iyidir güzeldir. şahsen izmir'i bi türlü sevemedim ben.
İzmir tabii ki :)
Orada 2 sene okumuş birisi olarak söylebileceğim tek şey bir öğrenci olarak orada aradığın her imkanı bulabilirsin :)
bi anket koysaydın daha iyi olurdu :)
izmir olsun derim tabiki...
kardeşim trabzona gelirsen büyük hata yaparsın. tabiki İZMİR
bağnaz sıkıcı yapacak birşey yok. Asosyal olursun
izmir kız kaynıyor aklını derse vermezsin, iyisi mi trabzonn.
tam öğrenci yeri izmir.
Sorumu bu :) Şık dediğin birbirine denk olacak.
Üniversite için İzmir'i tercih et.
İkisini de yaz gitsin.
sana kaç puan alcağını önceden mi söylediler
trabzon ktü çok kaliteli bir ünviersite
Puanin tutuyorsa şakirtlerin yanina git umreye
trabzon'da para verseler 1 haftadan fazla durmam.
izmirrr güzel ya orda okurdum ben olsam
Trabzon. izmir pahalı yer.
Kesinlikle İzmir.
İzmire geeel
izmir tabiki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar