Yıllardır çalışmadan boş boş oturuyorum. Sıkıldım. Ticaret yapmak istiyorum ama ilginç, değişik ve kazançlı bir şeyler olmasını istiyorum. Fikirleriniz nelerdir? Siz olsanız ne yapardınız?
Not: Sermaye sıkıntısı yok
Not: Sermaye sıkıntısı yok
sermaye sıkıntısı yoksa rent a car işini öneririm...
a101 tarzı mikro parakendecilikte yapabilirsiniz..tek şubeyle başlar iç bükey büyüme yakalayabilirsiniz...
şahsen parakencedilik sektörünü deneminizi tavsiye ederim 400 milyar dolarlık bir ticaret hacmine ulaşmış bir sektör..
tabiki hazır yiyecek sektörünün hızla büyüdüğünüde ekleyebilirim...mesala kendi patentli pizzanı oluşturabilirsin büyük tüzel kişilikli rakiplerin elbettte bu kadar paranın döndüğü sektörde normal..
hazır giyimde bir alternatif..ve devamlı talep oluşturan bir sektör...
ama son zamanlarda tasarruf üzerine satılan cihazlar gayet talep bulduğunu gözlemledim...yakıt tasarruf cihazları gayet kar marjı getiren bir iş...
tabi kafanda birşey yazmamışsın daha ayrıntılı birşeyler yazsan daha ekleyebilirdim..
Kırsal bölgelerde şişme kadın sat hocam. Ben denedim biraz yadırgayıp dövdüler önce. Ama sonra onların da hoşuna gidiyo.
Çiçekçi dükkanı aç her kesin yazdığı notları okursun çok eglenceli benim bir arkadaşın var ondan parasıda güzel
:)) bende senin gibiyim , ama sermaye sıkıntım varr , sermayyeyi sen koy, fikir bendenn ortak iş yapalımmİ ...
ortak iş sakat :)
bende kosgepten kredi alıcamm :)) ama ilerde bu mükkemmel fikrimden dolayı cokk ağlıcan söliimm :))))))
O tür krediler kolay değil :) ileride ağlarsam bi şekilde kıvırır özür falan dilerim napayım :)
benim diplomamm para yapıyorr :) sınıftan kaç arkadasım aldıı , bende karar verdim alıcamm :)))
Cevap
4Cevap
benim hep iş fikri sorduklarında aklıma cafe faln geliyor amaçok hoş bir cafe ticaret diyorsunuz bilmiyorum
bendede bi dünya proje var tr de yapılmayan işler tarzında kosgeb mosgem başvurmadığım yer kalmadı sermaye senden proje benden gel beraber yapalım :)
ortak istemem :)
:))
yok sana iş fikri o zaman git bakkal aç kafe aç sen :))
sermaye sıkıntın yoksa aya drop machine yap . bi tura bi mlyon dolar alırsın
babayunus. blogspot. com arkadaşlar bloğumda yazdığım kolay satış yapma yolları haberime göz atarmısınız
Online drug saler
oyuncak ?
pasta yap sat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar