İlk görüşte aşk gibi ilk görüşte nefrete de inanırım ben bu tamamen enerji alıp alamamakla alakalı.
Siz ilk görüşte nefrete inanır mısınız?

Nefret çok kuvvetli bir duygu. Aşk gibi. İlk görüşte aşk olamayacağı gibi nefret de olmaz. İlk görüşte etkilenme, hoşlanma olur ama aşk olmaz. Aynı şekilde ilk görüşte itici bulmak, kendine yakın hissetmemek ya da gıcık almak mı ne denir, öyle bir durum olur. Nefretin olması için öncesinde çok kuvvetli bir duygu daha olmalı bence. Sevgi gibi.
Ya da çok kuvvetli, seni derinden etkileyecek birşey yapmalı. Öyle körü körüne nefret edilebileceğine inanmıyorum.
Ki bu ne kadar adaletli? Önyargının aşırısı bu oluyor sanırım.
Biri var, herkes tanır eminim. İlk görüşümü hatırlamıyorum ama şimdi her görüşümde nefret ediyorum :)
İlk görüşte aşk da yoktur nefret de. İkisi de çok güçlü atılamayacak kadar kuvvetlidir. İlk görüşte aşk sandığımız şey aslında "hoşlantı, etkilenme" ; ilk görüşte nefret dediğimiz şeyse "gıcık olmak, kıl kapmak" tır. Aşk ve nefrete sonradan dönüşür.
Yani ne kimseye direkt aşık oluruz ne de nefret ederiz. Bunu yapan aradaki ilişkidir, iletişimdir.
Inanmam
Teşekkürler 👯
Cevap
8Cevap
Ilk goruste nefret olusmaz bende askta ama bir kiza nefretlik gozuyle bakmistim ama sonrasinda en iyi arkadas biz olduk. Bazen mesaj bile cekiyor. Yani ogrendim ki herkese oyle bakmamak lazim bazen cok iyi cikabiliyor insanlar.
Bende inanıyorum ona bazen enerjimiz negatif oluyor o yüzden ön yargılı oluyorum genelde haklı çıkıyorum :D
Kimseden nefret etmem ki ben. Neden böyle bir şeye inanayım ki? İlk kez gördüğüm herkese umutla bakarım ben...
Yok o kadar da değil nefret etmem için çok canımı sıkması lazım:D
yok nefret olmaz ancak antipati olur.
Sen nefret edemem @soran.
Haklı olabilirsin ☺
Evet inanırım
Ön yargıya girer o.
İnanmam.
İnanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar