o kişi ben oluyorum :D
kızlarla anlaşamayan erlkeklerle takılan kız hakkında ne düşünürsünüz?
kızlarla anlaşamayan erlkeklerle takılan kız hakkında ne düşünürsünüz?
Benim en küçük kız kardeşim o gruba dahil. Sınıftaki yakın bir arkadaşı bizimkine " Delikanlı kız" diye lakap takmış sdjhkjdf Kızlarla pek anlaşamaz kendisi. Erkeklerin dünya ahiret kankasıdır, sevgili gözüyle bakmıyorlar bu garipcaaza (Ki bunden bazen şikayet ediyor) Makyaj yapan, sevimli olma çabalarına giren kızlardan hoşlanmıyor ve bildiğin erkek reyonundan alıyor tişortlerini :D
sana sonsuz katılıyorum kız arkadaslar mesela insanın kuyusunu güzelce arkandan kazabiliyor arkandan tonla laf yiyebiliyorsun sırrını acıp sırtındanda güzel vurup dedikodunu yaparlar. erkek arkadasın olsun kafan rahat olsun cidden. KA-TI-LI-YO-RUM.
Kızlar kızları ya çekemez ya da çekiştirir böyle olunca da gerçek dosluğu zor kurabilirsiniz aranızda erkekler ise kız olan ortamda toparlandığı için bu hoşuma gitmiitir ve öyle bir ortam seçmiş olabilirsin
onu bilmemde takip ediyorum her sorunda daha önce hiç görmediğim duymadıgım şarkıcıların abidik gubidik kliplerini nerden bulduğunu merak ediyorum :D
Cevap
40Cevap
BENDE KIZLARLA ANLAŞAMAM NEDEN BİLMİYORUM AMA ERKEKLERLE ANLAŞIRIM ONLARIN SOHBETLERŞNE AYAK UYDURUM AMA ANNEM HER ZAMAN DER GÜZEL GÜZEL KIZLARLA ARKADAŞLIK YAPIP HER ŞEYİNİ ANLATSANA ERKEKLERE HER ŞEYİNİ ANLATAMAZSIN DER AMA NE FAYDA BEN SÖZ DİNLER MİYİM CIK :D
Bende öyleyim ve bence harikayız , diğerlerine baksana kız kıza Elele tutuşmalar birbirine naz yapmalar falan saçma , biz iyiz :)
benimde gordugum olay. kızlar kızlardan nefret ediyor ayak kaydırma cabası icindeler oda bu yuzden erkeklerle konustugunu soyledi.
Tam tersi olsa daha kötü ya :S
Bu @Tirisi #Birirsi ile çıkıyor... Demedi demeyin ;) :D
Şarkı fena değilmiş teşekkürler ;)
Hayırlısı bakalım ;) :)
Hareketlerine bağlı aklımda birşeyler oluşabilir...
ben de öyleyim erkeklerin arkadaşlıkları daha samimi ve eglenceli kızlar fesat ve kıskanc
%95 senin gibi zaten kizlarin birbiriyle anlasmasi zordur
sen erkek fatmasın zaten :)) gerçi ben senin erkeklerle de anlaşabilceğini düşünmüyorum ama :)))) sen öyle diyosun :)))
tabi tabiii 😝
hiç de bile gayet sevimliyim bak erkeklerle anlaşamıuosun işte :)))
çok mu dokundurdum :D
benim tarzım 3 numara kirli sakal sen kazıtsana komple belki erkeklerle daha iyi anlaşırsın 😂 belki evlenirsin kimbilir 😂😂😂
işten yeni çıktım açım spora gidemedim sinirliyim :(
Babacan kizdir dedikoduya arkadas is cevirmedigi icin bizledir cunku erkekler sap diye suratina soyker herseyi kiz gibi arkadan is cevirmez o yuzden erkekler icinde ideal bir kizsin diyebilirim
Kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünürüm. Hem bayanlarla hem erkeklerle gayet kolay
Bende öyleyim, normal olduğunu düşünüyorum çünkü kızlarla çok anlaşamayanlar için ideal👌😄😄
Kızlar fesat birbirinin kuyusunu kazıyorlar ondan anlaşamıyordur ama illa ki sevdiği kız arkadaşı vardır sonuçta karşı cinsten birisiyle hayatını birleştirecek bu kız omur boyu böyle gitmez...
Erkeklere hak verdiğini düşünürüm, kızları anlamak kolay değil çünkü.
Tek tekerli bisikletin tek tekerinin göbeği gibi bir şey mi bu? 😀😀😀
evlenemeyeceğim hatta asla arkadaş olmayacağım hatta asla yakınından bile geçmeyeceğim salak insandır
sevgililerinizi bile birbirinizden kıskanıp çekiştiriyorsunuz tabi anlaşamazsınız =))
Sen erkek olacakmışsın da son anda kız olmuşsun diye düşünürüm
erkeklerde garanti 4. lazım dıye çagırıyorlardır senı :D
Öyle arkadaşlarım olmuştu. Kötü de birşey düşünmedim. Severek zaman geçirdiğim arkadaşlarımdı
Erkekden kankamı olur :) ateşle barut yanyana durmaz :)
Var futbol muhabbeti yapıyoruz baya futbol fanatiği😕😄😂
O zaman kızlarla anlaşamıyorsa senle nasıl anlaşıyor ajksdas
Kızlarda çekememezlik olduğu için genelde, karşı cinsle arkadaşlığı daha rahat yapabiliyorlar.
Erkek fatma derim ya 😃
Yirim ya 🙊😘
kızlar kıskanç çekemiyorlar ki birbirlerini
Kızlarla anlaşamadıgını erkeklerle takıldıgını
O kişi benim. O. rospu klibi atmasan iyiydi.
Bende erkeklerle anlaşamam normal bir şey bu
Yollu derler yanlış anlama :) bende öyle düşünürüm
Sonu kötü gibi biter sdasd
Haha neden boyle bişey yapıyosun 😊 sıradışısın
Aaa nekdrda kahveci bir kiz derim
sen benden uzakta ol da kimle sevişiyosan seviş
samimi olurlar genelde
bende eskiden öyleydim
Hakkında hayırlısı :D
:)) ne dusunmeliyim neden anladamadigini
Benim gibi olan biri !! Arkadaş olmalıyız derim :D
erkeklerin çoğu arkadaş olarak görmez dikkat et ;)
bir şey düşünmem
Bir şey düşünmem.
oda güzel
halısahaya çağırırım
Çoğu ırıspı
amaçsız insan
bişey düşünmüyorum
adamsin knk
Erkek fatma
Çok ttalısın)
Erkek Fatma 😀
ilginç :)