Evet arkadaslar yasim 19 eşcinselim biliyorum çok tuhaf banada öyle geliyor inançlı bir insanimda allahim ben neden böyleyim diye sorup duruyorum neden erkeklerden hoşlaniyorum diye soruyorum kendime düşünüyorum ve çok üzülüyorum ailem bilmiyor ama kızlara karşı hem duygusal hem seksüel olarak ilgim yok ama arkadaşlarim var ve hepsiyle iyi anlaşıyorum ama bu eşcinsel olmam benim psikolojimi bozdu bazen ağlıyorum düşünüp duruyor neden neden diye ve iş dini boyuta girince lut kavmi aklıma geliyor mesela bir erkekten hoşlandığım zaman hemen aklıma lut kavmini getiriyorum ve geri vites yapıyorum bu bir imtihan mı sapkınlı mı bilemiyorum ama ben tercih olarak kesinlikle görmüyorum çünkü biz doğmadan önce şu şartlar altında gelmek istiyorum diye bir istekte bulunamiyoruz bu kadar zor bir tercihi neden yapayim mi kafam çok karışık kendimden bazen nefret ediyorum yazmak istedim içimi dökmek istedim görüşlerinizi esirgemesseniz sevinirim sağlıcakla kalmanız dileğimle allah eşcinsellere sabır versin çok zor bir durum
Cevabın nedir?
+1 yılDusundum bu konuyu bayagi. Su var : Cinsellik her insanin dogal bir Hakkidir. Mesela normal yapida dogan bir insanin gun gelip bacaklarini kullanip kosabilmesi gibi, yani kendi bacaklarini kullanmasi dogal bir hak oldugundan cinsellik de bir haktir. Bacaklari ozurlu dogsaydi kosamazdi o baska. Ancak bacaklari çalisan birini zorla tekerlekli sandalyeye oturtup diger kosma haklarini tepe tepe kullananlari zorla izlettirmek, ya da kosma hakkini sadece ters bir sekilde, yani ellerinin uzerinde olursa kullanabilmesi olarak verilmesi son derece bencil, gaddar, ilkel ve yobaz bir davranistir. Sen bir insan olarak sana verilen cinsel Hakkini kullanmak istiyorsun. Ve hiç kimsenin kendi oz Hakki seninkinden ustun degildir. Kaldi ki bu Lut Kavmi olayi. Olayda "siz kadinlari biraktiniz da erkeklere..."diye ozunu ve maksatini açikca belirten geçitler var. Ancak sen hiçbir zaman kadini elinde tutmamissinki birakasin.. Hal boyle olunca Lut Kavmi aslinda Biseksuel yani iki cinsle cinsel iliskiye giren insanlara yoneltilmistir de diyebiliriz.. Adam once kadin ondan sonra erkek, ve ustune tecavuz, darp, iskence vesaire... Bunlar aslinda escinsel dogmus kisiyi kapsamaz. Biseksueli de kapsamaz.. Escinselligin acik ve net olarak yasaklanmis olmasi için, Kuran'da Anayasada oldugu gibi, kadin ve erkek escinselligini kapsayan fikralar, ayetler olurdu. Insanin ve hayatinin sayisiz alanini kapsayan ayetlerde, kisa ve çirkin bir hadisden çok, açik ve net bir sekilde kadin ve erkek escinselligini uzun uzun cumlelerle kelimeleri tam ve açik kullanarak yasaklardi. Lakin oyle birsey de yok. Bu Lut Kavmi hadisi, iskencecinin kadin erkek farketmez tecavuzcu sapiklari anlatan bir Olaydir. Ama gerçek ama degil ancak escinsellikle dogrudan alakasi yoktur. Illa da var demek gerekirse de ancak biseksuel olanlari içerebilir. Ve bu bir yorum gerektirirse, yuce kitabimizin aslinda biseksuellik yapan kisiye Tek Cins ol çift degil, ya kadin ya erkek ve zorla da kimseye sahip olma dedigini diyebiliriz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendinizi suçlamayın derim. Eğer sapıklık kadar ileri düzeyde değilse heleki hiç takmayın. Mesela bende kızlardan hoşlanıyorum. İçimde azda olsa eş cinsellikte var. Bu sıkıntınızı herkesle paylaşamazsınız maalesef. Ama bitanede olsa vardır mutlaka çevrenizde destek alacağınız bir dostunuz. Benim bitane arkadaşım var bu konuda. Bana destek olmak istiyor ama uzakta. Buluştuğumuzda neler yaparız diye konuşuyoruz bazen. Ayrıca şu kınarcasına yorumlayanlarıda kafanıza hiç takmayın. Onlar daima çok akıllıdır. Bizim gibiler hep onlardan düşüktür. Yani onlar bunu böyle görüyorlar. Siz kendinizden sorumlusunuz. Nasıl rahat ediyorsanız öyle yaşamalısınız cinselliğinizi.
00 Yorumla
+1 yılBak kardesim ben altivistim. Surekli lgbt bireyleriyle ic iceyim dostlarimin cogu gay. Seni anliyorum ama nefret edecek kendinden nefret edevek bir durum ortada yok. Senin elinde olan bisey degil utanilacak bisey hele ki hic degil. Tedavisi var diyene salaklar olacak hayir tedavisi de yok bu bir hastalik degil. Askin cinsiyeti yoktur. Bu hayati hakettigin gibi yasa birkere geliyorsun.
Bide lut kavmi demissin daha iyi arastirirsan lut kavminin escinsellikten degil sapkinliktan birbirilerinin eskerine karisina kendi ana ve kiz kardeslerine tecavuz ettiklerini anlarsin. Asil gunah birilerinin cinsel hayatini sormak ve sorgulamaktir. Sana diyecegim tek sey okuman ve olabildigince kendini gelistirmen yoksa baska turlu insanlar sana saygi duymaz ezilirsin. Kardesim dedigim kisiyede bunu soluyorum daha cok kucuk sadece oku diyorum cerahpasada gay olan uzmana kimse sen gaysin dyip hakaret edemez saygi duyarlar..
Alissaniz iyi olur
#LGBTHERYERDE
#ASKINCINSIYETIYOKTUR46 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim hanimefendi dediklerinizi not aldim iyi günler sağlıcakla kalin
- +1 yıl
Rica ederim kardesim sende saglicakla kal
- +1 yıl
Hahahah😂😂😂😂 Ulan ne güldüm ya😂 Kızım sen mal mısın😅 Hastalık değildir aşkın cinsiyeti yoktur yazmış ya😂😂😂😂😂😂😂 Ayyy valla gülmekten ölcem😂😂😂😂 Kızım nohut beyinlim araştırda gör. Doğuştansa bu eğer aile bunu ergenliğe girmeden farkederse hastanede ya psikolojik ya da ilaçla hormon artırıcı tedavişer uygulanıyor. Benim aile dotumun erkek çocuğu kız çocuğu gibi davrandığı için hastaneye götürdüler o zaman 8 yaşondaydı sürekli barbie bebeklerle oynayıp makyaj yapıyordu şu an 10 yaşında erkek adam kelimesini kendisi farketti artık erkek çocukları gibi davranıyor. Düzeldi şükür. Bu bir hastalıktor ya da psikolojik bozukluktur doğuştan gelmiş olsa bile tedavisi var. Bunu o nohut beynine sok. Bilip bilmeden araştırmadan havlama buralarda. Hadii😆
- +1 yıl
Hayatim 3 yildir hastanede geciyor daha ilaci oldgunu bu yoldan doneni gormedim git bir cerahpasaya bak bakalim ordaki doktorlar sana anlatsin madem cok zekisin. ama ne senin gibi bir malla dialoga girerim ne de senin gibi embesille ugrasirim bosuna laf kalabaligi yapma seyimdeki kil kadar aklin yok gelmis burada konusuyorsun bas git
- +1 yıl
l*n gerizekalı b**k kafalı sana diyorumki 8 yaşındaki çocuk tedavi oldu gözümün önünde. Takmış bir cerrahpaşa cerrahpaşa. Ben izmirdeyim gel dokuz eylülde hesaplaşalım. Hadi şimdi yol al
- +1 yıl
@Güzelliğin sen 8 yaşındaki çocuğa o baskıyı yaptıktan sonra çocukcağızdan bir hayır bekleme. Gelecek zamanlarda bastırılmış duygular kendini gösterdiğinde burdaki yorumuna bakar bir de kendine gülersin.
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kendine saygin yok mu hic? Bak canim, escinsel olman "tercih"dir aslinda. Istemesen de kadinlar yerine erkekleri tercih edersin cunku. Bunun icin Allah'a siginmak ve kendine kizmak yerine belki de kendine siginip Allah'a sinirlenmelisin, sonucta sana bu hormonlari veren o.
Cok ozur dilerim ama ben anlayamiyorum. "Allah beni siniyor." nasil bir kacis cumlesi? Madem yarattigi seyden hosnut olmayacak, neden yaratmis? Ha yok, ille de bir sinava tabi tutacak diyorsan neden beni degil de seni? Ya da neden aramizdan 3 5 kisiyi de hepimizi degil?
Once kendine saygi duymayi ogren. Gerisi hallolur.118 Yorumla- +1 yıl
dünyadaki tüm insanlığın zengin oldugunu hayal et.. herkes zengin.. kimsenin artık paraya pula ihtiyacı yok.. hayal et. zor ama yap bunu.. sonra böyle bir dünyada '' zengin '' kelimesi olur mu onu hayal et.. sonra da sınav edilmek ile neden ben değil de o kısmını halledersin kafanda..
- +1 yıl
bir zamanlar evet taniyabilecegin en uc ateistlerden biriydim, su an cok da ateistim demeye dilim varmiyor. Sorguluyorum diyelim sadece. @haydaramk
Demek istedigim bu degil @Sametarsslan. Bu kadar buyuk bir guc buyuk bir kudret tum insanligi sinava tabi tutacak bir cok sey de yapabilir. Neden aradan tek tuk insanlar? Bu secilen insanlar neden sen ben degil de bu arkadas? Ozellikle escinsellik hormonal bir durum, nefsle falan alakasi olan bisey degil. Diyelim ki sinava tabi tutuyor. Herkesi nefsle olcerken niye bu cocugu kendi yarattigi genleriyle dusman etmeye calissin? Bu cocuk daha dogmadan ne yapti da gozune bu kadar batti yani bana onun cevabini ver.
Soran+1 yılBende öyle düşündüm ama inancım gereği söylüyorum bunlari hanımefendi ne yapabilrim
- +1 yıl
@CirkinlerKralicesi'ninki
Soran+1 yılHaklisin :(
- +1 yıl
Valla 21 yasindayim nerden baksan 10 senedir sorguluyorum. Yapimda var bu. Ailem de oyle inancsiz falan degillerdir bu arada, buyukbabam ve babaannem bes vakit namazlarini asla aksatmaz, anneannem ve dedem oructur zekattir asla aksatmaz, annem hatim etti babam camiden cikmaz, biri de cikip bana "Allah seni sinava tabi tutuyor kizim" demedi. Bu yasima kadar carpilmadim, cok batmamisim demek ki gozune. Carpilmam ben merak etme. @haydaramk.
Soran+1 yılBende çok sorguluyorum ama sorgulamak bile dinimizce yalnış
- +1 yıl
Koru korune herseye inanmak da Allah'in sana verdigi o essiz beyne hakaret. Madem kullanmayacaksin, neden tasiyorsun aklini? Simdi Allah'a mi ihanet edelim, yoksa Allah'in bize verdigi nimetlere mi? Hadi bakalim.
- +1 yıl
Tüm bu soruların cevabı var. fakat konunun uzayıpda böyle bir mecrada sonuca ulaşamayacak olması daha kötü sonuçlar dogurur. araltırmanızı tavsiye edebilirim sadece..
- +1 yıl
Bu konuyu kac yuz yildir cozememisler, ben cozmeyi iddia etmiyorum zaten. Sadece herseyi Allah'a baglamak yanlis. Cok farkli pencerelerden bakilarak cok baska seyler tabii ki soylenebilir. Benim kizdigim nokta, Allah'in kurallari diye kendini yirtan insanlarin yine Allah'in en buyuk lutfu olan kendilerine bu kadar hoyratca davranmasi. Nolur kendinize saygi duyun biraz.
Soran+1 yılBen kendime saygi duyuyorum içinde bulunduğum durum beni çok üzüyor gerçekten
- +1 yıl
Kardes sen hayirdir? @haydaramk
- +1 yıl
Son bisey soyluyorum bu mevzu cok uzadi. "Ben boyleyim" diye dusunerek hayati kendine dar etmenin bir anlami yok.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kwndini frenleme dilediğin gibi yaşa. ayrıca inancını korumana şaşırdım biraz. hem öfkelisin ama dışa yansıtöıyor gibisin hemde inancına bağlısın bu derece.
ben oşsam dilediğim gibi yaşardım herkes iatediği gibi yaşasında sen neden elinde olöayan bir şey yüzünden hayatını kısıtlayasın bir daha bu dünyaya gelmek yok dilediğin gibi yaşa.
kuran da dünya hayatına aldanmayın yazar ama okumuş biri olarak diyorum bu hayatı yaşamadıktan sonra bilmediğim uydurma öteki tarafı ne yapayım ben var mı yok mu o bile belli değil. hayatını zehir etme kendini bu kadar geri çekme19 Yorumla
Soran+1 yılYa varsa peki iyi yol varken kötü yolu seçmek çok absürt geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılkim karar versi onun kötü yol olduğuna? valla delircem kusura bakma da toplumun doğru dediğine doğru yanlış dediğine yanlış olarak bakılıyor. herkes kendi doğrusunu kendisi belirler. ama sen iyi kötü diye bahsettiğini topluma göre değil de kendi mantığına (inancına değil mantığına diyorum!) göre şekillendirdiysen soruyorum neden kötü yol neye göre kötü yol?
Cevap sahibi+1 yılayrıca @CirkinlerKralicesi ne katılıyorum.@Sametarsslan ın örneğine çok güzel cevap verilirdi de arkadaş es geçmiş sanırıö
Soran+1 yılİçinde bulunduğum durum beni kötü yola sokuyor inancım gereği bir erkekten hoşlandiğim zaman bile hemen soğumaya çalışıyorum çünkü korkuyorum duyulur aileme gelir diye
Cevap sahibi+1 yıltamam işte bende diyorum ki kim karar verdi bunun kötü yol olduğuna. hep toğlum baskısı bunlar yemin ediyorum gerizekalı sayısı günden güne artıyor.
kusura bakma ama bu kafayla hakediyorsun siyeceğim neredeyse o kadar sinirlendim. ama senin psikolojini düşünerek o çok inanadığın allah sana sabır versin demem gerekiyor sanırım. umarım bir yol bulursun. ama en önemlisi sen bu aoruna cevap alabildin mi yoksa birisi aeninle aynı fikirde olsun da için rahatlasın diye mi aordun acaba.
(bu bir soru değil)
Soran+1 yılSametarslan ne demek istemiş anlayamadim açıklama şansın var mi?
Soran+1 yılYok soru değil açıkça ortada zaten bu içime dökmek ve görüş almak istedim
Cevap sahibi+1 yılzengin mengin diye olaya saçma örnekle girmiş ya onu diyorum
Soran+1 yılTamam iyi günler
Diğer konusunda 307 cevap paylaştı. Güneşi gördüm filmini izlediğimden beri escinsellere karşı birşey düşünmüyorum. Neden rahatsız oluyorsun anlamıyorum ama bunda rahatsızlık olacak birşey düşünmüyorum ben eşcinsel değilim ama eşcinsel insanı da ayrı görmüyorum. Yani insan illa karşı cinsten hoşlanaçak diye birşey yok bence
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama topluma bak bir ne kesinlikle ötekileştirmiyorum cinsel yönelimim sadece bu toplumda özgür olamayacagim ve hic bir zaman evlenemeyecegim ;(
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen daha kendine acırken, kendine saygı duymazken kimseden saygı bekleme. Yazık, bilinçsiz, özgüvensiz ve bilgisizsin. Allah asıl sizin gibilerin bile hakkını korumaya uğraşan bizlere sabır versin.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl''Sizin gibilere'' derken de eşcinsellere demedim, senin gibi konuşup eşcinselleri acınacak, zavallı durumuna getirenlere dedim.
Soran+1 yılAllah seni islah etsin tek dediğim bu
+1 yılBen hiçbir zaman böyle insanları yargılamadım. İster doğuştan olsun ister sonradan psikolojik olsun hiçbir şey demedim. Ama sen 19 yaşındayken bu ortaya çıktıysa doğuştan beri yoksa tedavi olmalısın. Erkeklik hormonunu artırırlar ya da ne biliyim psikolojik sözlü tedavi görebilirsin. Doğuştan değilse çözümü var yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 10 yaşindan beri böyleyim farkına o yaşta yönelimimi anladim
Bu durumdan rahatsızsan psikolojik bir destek alman senin için iyi olur. Bunu dalga geçmek için söylemiyorum. Bu tür şeyler insanın elinde olan tercihine bırakılmış şyler degildir dogal yapısı bu şekildedir senin gibi düşünen insanlar için de çok zor bir durum. Psikiyat
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikayriye giden bir eşcinsel arkadaşım onun fiziksel tacizine maruz kalmış ya biz seksüel bir objemiyiz ben anlayamiyorum sadece insaniz
- +1 yıl
Onun başına gelen şeyler tabiki de yanlış bu gözle bakılması da yanlış ama her psikologun da aynı şekilde davranacağını düşünüp genelleme yalmak da yanlış. Sorununa burada çözüm bulacagını sanmıyorum çogu kişinin yaklaşımını tahmin edebiliyorum. Senin için yararlı olabileceğini düşündügüm tavsiyem bu. Bu yüzden başka yerlere veya kişilere yönlendirerek yanlış bir şey söylemek istemem.
+1 yılKardeşim bunun sebebi Vücuttaki fazla testesteronun östrojene dönüşmesi ya da östrojen miktarının fazla olması... Kesinlikle tedavi edilebilir endokrolojiye git hormon testi yaptır herşeyin tedavisi var
00 Yorumlaneden kendinden nefret ediyorsun dostum xd hayatını yaşa gez toz xd sizde şimdi bol bol kızda vardır xd amacınızdan sapmayın ayoL xd
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah saptırmasin kız ayol
Bu kadar insan sapkın olamaz diye düşünüyorum.
Allah'tan sana şifa diliyorum. İnş derdine deva verir.21 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- Diğer konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılBunun kimlik bunalımından kaynaklandığını düşünüyorum. çevrenin oluşturduğu durumların insan üzerindeki etkisinden olduğunu düşünüyorum. Psikolojik destek almalısın bence Allah şifa versin kardeşim.
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol
inançların doğrultusunda devam et, biraz zor olacak ama sabret eminim ahirette mükafatını fazlasıyla alacaksın alacaksın. Allah yardımcın olsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim abi kesinlikle seksüel manada kendime fren koyuyorum bakalim nereye kadar ;(
Soran+1 yılTamam abi:)
kafana takma her şey sen ne istiyorsan ona göre gelişir sana öncelik sağlık sağlıklı bir yaşam sür , gerisi boş
00 Yorumla
+1 yılbence bu yönünü duygusal olarak beslediğin için böylesin ve bu duygusallıgın hormonlarınıda değiştiriyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygu ile hormanlarin ne alakasi var duygusal olunca kadinlik hormonum mu artiyor çok saçma genede teşekkür ettim
- +1 yıl
duyguları çok hafife alan bir insan daha :)) yıllar önce bir yazıda iki kişinin hafta sonu bir mezbanın buzdolabında kapalı kalarak ölmüş olduklarını okumuıstum işin ilginci mezbaanın buzdolabı ne çalısıyormus (soguk) nede havasızmış ve uzmanlar o iki kişinin korkudan öldüğü kanaatini getirmişlerdi bu örneği vermemin nedeni şudur: eğer irademizi iyi kullanan biri değilsek bizi duygular yönetir bilinç altımıza ket vururlar ve bizi onların istediği noktaya yönlendirirler tabiki burada ana etken mantık ve akılın işlevsel olarak kullanılmamasıdır dünyamıza bakarsan bir suru sorunlu insanlar vardır psikolojik rahatsızlıkların temeli ki buna eşcinsellikde giriyor hepsinin kökeni patolojik olarak ele alınmalı eğer ki istersek mutlu oldugumuzu hayal edip veya zengin oldugumuzu hayal edip vucudumuzdaki mutluluk hormonlarını aktif edebiliriz ya da korktugumuzda/kızdığımızda adrenalin ve kortizon hormonları salgıtabiliriz yani kısacası psikoloji demek iç sıvısal/hormon dengesi demektir
Soran+1 yılTeşekkür ederim aydinlattiğin için bilmiyorum bunlari not edeceğim dostum sagol
- +1 yıl
kardeşim hepimiz düşüncelerden ibaretiz ve ne kadar iyi düşünceler o kadar iyi çalışan bir beden ve zihin diyebiliriz
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. dostum anlıyorum genlerle alakalı nedesem hiç faydası olmaz bılıyorum kızlardan hoşlanmaya çalış.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ;(
+1 yılolum taş gibi hatunlar varken nasıl erkeklerden hoşlanmayı becerebiliyorsunuz ya
11 Yorumla
Soran+1 yılDavulun sesi uzaktan hoş gelir işte sen taş gibi hatunlardan hoşlanırken ben taş gibi erkeklerden hoşlaniyorum :)
+1 yılescınsellık hastalık degıl utanma sev sevıl kardesım asıcaksın zamanla kımseye hesap verme
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
- +1 yıl
en alttakı yoruma bıttım haha ulan kızı gectık sısmanız gayları bıle kaybettık haha
+1 yılheralde önümde soyunsa şey etmem dedikleri bu olsa gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılsen yapıyorsun herhalde
- +1 yıl
dediğimi anlamadıki :( üzdün
Soran+1 yılNe demek istediniz buyurun lütfen?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkça söylemek gerekirse kime vurdurmak istiyorsan vurdur karşim ben karışmam
00 Yorumla
+1 yılhayatın verdiği olumsuzlkar ve mutsuzlkar insanları başka yönlere çekiyo maalsefff
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılyani benden hoşlanmaz mısın şimdi
113 Yorumla- +1 yıl
şansımı deniyim dedim :D
Soran+1 yılSeninle iyi bir dost olacağimizi umuyorum fakat kızlardan hoşlanmadiğimi yazimda belirtmiştim senin sorman da bir tuhaf algılayamadin galiba neyse soruna cevap vereyim hayir :)
- +1 yıl
ama neden belki ben sana aşık olmuşumdur bana bir şans vermeyecek misin :s
- +1 yıl
bende hoşlanmadım. l*n yoksa ben? ...
Soran+1 yılSana bir soru sen neden kızlardan hoşlaniyorsun ya da sen neden heteroseksüelsin
- +1 yıl
ama o beni değil seni istiyordur belki :D @SeynSeynn
- +1 yıl
Hatun hojdir ema benana
- +1 yıl
ahahahh güldürdün :D @SeynSeynn
- +1 yıl
@SeynSeynn sağolun varolun efenim xd
+1 yılkonuşabilir miyiz seninle
00 Yorumla
+1 yılBiz heteroyuzda noluyor mk takmak s. et
11 Yorumla