Eşcinselim ve çok üzülüyorum?

Evet arkadaslar yasim 19 eşcinselim biliyorum çok tuhaf banada öyle geliyor inançlı bir insanimda allahim ben neden böyleyim diye sorup duruyorum neden erkeklerden hoşlaniyorum diye soruyorum kendime düşünüyorum ve çok üzülüyorum ailem bilmiyor ama kızlara karşı hem duygusal hem seksüel olarak ilgim yok ama arkadaşlarim var ve hepsiyle iyi anlaşıyorum ama bu eşcinsel olmam benim psikolojimi bozdu bazen ağlıyorum düşünüp duruyor neden neden diye ve iş dini boyuta girince lut kavmi aklıma geliyor mesela bir erkekten hoşlandığım zaman hemen aklıma lut kavmini getiriyorum ve geri vites yapıyorum bu bir imtihan mı sapkınlı mı bilemiyorum ama ben tercih olarak kesinlikle görmüyorum çünkü biz doğmadan önce şu şartlar altında gelmek istiyorum diye bir istekte bulunamiyoruz bu kadar zor bir tercihi neden yapayim mi kafam çok karışık kendimden bazen nefret ediyorum yazmak istedim içimi dökmek istedim görüşlerinizi esirgemesseniz sevinirim sağlıcakla kalmanız dileğimle allah eşcinsellere sabır versin çok zor bir durum
Eşcinselim ve çok üzülüyorum?