En havalı bulduğunuz, zengin gösteren soyisim örnekleri nelerdir?

Genelde böyle dizilerde filan zenginlerin soyisimleri hep -oğlu, -ler, -lar, -zade gibi eklerle bitiyor. Ama siz illa ki böyle bir soyisim yazmak zorunda değilsiniz tabii isterseniz yazın sonuçta benim sizden istediğim: Söylediğinde havalı, karizmatik ve zengin gösterecek soyadı bulmanız. Böyle bir soyisim bulursanız ya da çevrenizde varsa yazın lütfen. En havalı soy isimler neler?
Selam,
Hikaye denemeleri yazdığım için isimler ve soyisimler her zaman ilgimi çeken konulardan biri oldu. En havalı soyadlar için sana farklı öneriler verebilirim. Hatta dizilerde geçen zengin soyisimleri için örnekler yazacağım.
Soy isimler, birinin kimliğini yansıtan önemli unsurlar arasında yer alıyor. Kültürel anlamda ve kökenleri yansıtan soyadlarının farklı anlamları bulunabiliyor. Ayrıca her soyadının kendine has ayrı bir havası oluyor. Bazı havalı soyisimler kişilerde farklı bir anlam yaratabiliyor.
Şimdi biraz havalı soyadlar için örnekler vereyim. Özdemir, Aslanbey, Demir, Altıntop, Yılmaz, Korkmaz, Kılıçarslan, Arslan gibi soyadları güçlü ve havalı bir imaja sahip.
En etkili soyisimler için ayrıca şu örnekleri de verebilirim. Şahinbey, Aslansoy, Kayaalp, Yıldız, Yıldırım gibi örneklerde güçlü soyisimleri olabilir. Zaten bu soyisimlerinin bir çoğunu dizilerden duyuyoruz.
Merhabalar
Ben amcalarım ve kuzenlerim ile yaşadığım sorunlar yüzünden aynı soyisim ile anılmak istemiyor ve babamın ismini soy isim olarak kullanmayı düşünüyorum aca düşünceleriniz nelerdir veya önerileriniz varsa bunlar benim için değerlidir şimdiden görüşleriniz için teşekkürederim
İsmim süleyman soyisim ademoğlu düşünüyorum
kendi soyadım :)
anne tarafı baba tarafı ikiside çok uzun olduğu için değiştirmişler.
anne tarafı önce mengücekoğulları sonra sereyli en sonda koraltan.
baba tarafı önce dulkadiroğlu sonra karamahmutoğulları en sonda arat soyadını almışlar.
sonra aile dostlarınıda yazayım sana belki işine yara watpadde
çuhadaroğulları, mütevellioğulları elmacıoğluzade kahvecioğlu, farımazlar, kızıltoprak, hocaoğlu, üsfekesler, katipoğulları,
son olarak sakalar,
hmm unutuyordum babannemin soyadı şahsuvaroğulları
Kahvecioğlu çok iyiymiş👍
Yorumlara dikkat ettim de herkes bisilerin oglu yazmis. Ben de agaoglu yazam bari
Bizim soyadi kimsede yok bizim sulaleden baska. Çağlarsular.
Seninkinden illaki vardır benimkinden bizim aile dışında olduğunu sanmıyorum bizim ilk soy isim çıktığında HERGÜNAÇ mış hemen degistirmişler bir kişide olmuş başka kimsede yok ve değiştirdikleri soy isim HERGÜNTOK ndjfjfjfnfjf ben bunu geçen sene öğrendim ilk okulda benimle HERGÜNAÇ diye dalga geçerlerdi hocalar bile! Travmam olmuştu ama haklılarmış fnncndndnfvrhfjdbrhfjcncjfbnxjx
Cevap
29Cevap
Sonu oğlu ile biten bütün soy isimler zengin gösterir (soy adım oğlu ile bitmiyor :D :D :D )
Ben soyumdan memnunum açıkçası sonuçta yaşanmışlığı var tarihi var
* En havalısı benimkidir heralde kodlaya kodlaya söylüyorum. Çok lüks.
Soyadımdan gayet memnunum ama
Karahanlı ve Ayyıldız da hoşuma giden başlıca soyadlarından
Osmanoğlu
Sadece osmanli hanedanlarinin alabildigi bir soyisimdir
En zenginler hep doğuda, günaydoğuda olurlar. Soyisimleri de bilindik soyisimleridir
Dulkadiroğulları beyliği geldi aklıma ya 😊
hanedanoğlu, her zaman asil bulmuşumdur..
Karamehmet (Türkiyenin En Zengini..)
Karamehmet mi? Abi çok kasmış gibi duruyo özenti gibi olur o. Başka bir şey var mı aklına gelen?
Mehmet Emin KARAMEHMET Gerçek Bir Kişidir. Soyadı İle Zenginlik Olmaz ki :) Bknz: Sabancı Sabancının Kelime Anlamı Nedir?
sarayli dacok havali duryor
Ziyagil
Ağaoğlu
Aras
:d
-oğlu ve -zade zengin gösteriyor herzaman :D
abdulhacibeyogullari soyadini alacam
Zenginoğullarızadeler
Yaa teallam 😂😂😂😂
Beyliceler batti. Kayalar serezler ah medcezir 😂
Paşa o da bizim soy adimiz zaten
SARAL --EKŞİOĞLU -- ULUSOY -- KOSİFLER :)
SABANCI -- KOÇ -- GEMUHLUOĞLU yazmayı unutmuşum ha ECZACIBAŞI :)
Bu senin ne isine yariyacak?
Wattpad hikayemde kullanıcam :)
Ali koç bnce cok karızma ad soyad.)
Fettahoğlu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap