Bence kesinlikle İzlanda, Finlandiya ve İsveç çünkü çoğundan çoğu sarı saçlı mavi gözlü! Dünya'nın en çok sarışını olan ülke zaten izlanda ve finlandiya! %80'den fazla sarışın bulunuyor! Türkiye de ise sarışınlar yanlızca %1 ile &19 arasında... :D
Yanılıyorsunuz. İskandinavya bölgesinde güneşin etkisi ve genetik miras nedeniyle sarışın olmak diğer bölgelere göre yaygın olsa da %80 gibi bir rakam söz konusu değil. Hatta saçları siyah olan kadınların saçlarının nasıl bu kadar parlak ve ışıldadığını merak etmiştim. Sarışınların yanında kumral insanların varlığını da göz ardı etmemek gerekir. Ayrıca tıpkı sarışınlar gibi çok çekiciler. Yaşanan göç nedeniyle farklı ırklardan çok sayıda insan var. Örneğin arfikalılar, iran ve ıraklılar, pakistan ve asyalılar diye liste uzuyor.
Türkiyedeki sarışın takıntısı yüzünden kadınların sapsarı saçlar kapkara kaşlarla İstanbulspor forması giymiş gibi gezmeleri de bizi etkiliyor. İnsan bedeniyle barışık olmadığı müddetçe hangi ırktan olursa olsun nafile.
Sadece sarışınlık değil İskandinav halkını güzel kılan. Fit bedenleri, burnu kaf dağına ermiş gibi davranmamaları, giyim kuşamları gibi bir çok etken var.
İsveçte bir süre yaşadığım için orayı iyi biliyorum. Dünya üzerinde yaşanılası bölgelerden birisi. Norveç ile İsveç dünyada insanı mutlu kılana yerlerden ikisi.
İzlandayı istemezdim çünkü ana kıtaya çok uzak. Sosyal yönden zayıf ve küçük bir toplum.
Bir zamanlar evim olarak kabul ettiğim İsveç'e selam olsun...
Siz hep esmer gördügünüz icin sarisinlari guzel özel buluyorsunuz.. ben yurtdisinda yasiyorum hep sarisin goruyorum.. burdakilerde esmer görünce bayiliyor yani.. bunun göz aliskanligila alakasi var ama türk kizlari ve erkekleri bence cok guzel ve yakisiklilar
En İyi Cevaplar