Evet gittim. İsviçre'de Lauterbrunnen'de kalmıştım, tam dağın eteklerinde ve çok büyüleyiciydi. Ve ayrıca kalacağın otel ulaşım masraflarını da ödüyordu. İstediğin zaman Lauterbrunnen'de dağların arasında helikopter turu yapabiliyordun 260 Frank civarına, 26bin TL civarı oluyor. Otelin kendi restoranı vardı ve oranın en iyi restoranlarından birisiydi. Yanlış hatırlamıyorsam Silberhorn'du adı. En güzel yemeklerinden biri olan entrecote mit krauterbutter yemiştim ve tadı efsaneydi. Norveç'te ise Oslo'da kalmıştım. Otel, Kongenstage taraflarındaydı K7 Hotel olarak geçiyor adı. İnsanların tavırları falan Norveç'te daha samimiydi. Atıyorum bir restoranta gidiyorsun çalışanlar biraz da olsa Türkçe öğrenmiş böyle Türkçe konuşmaya çalışıyorlar o şeyi çok beğenmiştim. İnsanları yardım sever. Yani İsviçre'de öyle ama Norveç'i daha beğendim ben. Kısaca böyle.
İlk iki sıra kesinlikle İsviçre ve Norveç ama bence Norveç ile İsviçre benzer coğrafyalar ama fiyorklarıyla meşhur Norveç’te deniz çekilirken evler kıyıya sürükleniyor.. Acayip manzarası var Norveç’in.
Norveçli bir Fenerbahçe taraftarı Türk arkadaşım var.. Norveç insanı çok ılımlı davranıyor herkese ben seviyorum Norveçliler ama Danimarkalılar daha iyiler.. Balıkesir Ayvalık’ta Danimarkalı biriyle tanışmıştım çok sohbet canlısı biriydi.
Ulaşırız be bir gün başkent olur Her çağ da bir gökbörü çıkar. Son çağın gökbörü sü Atatürk tü Yeni gökbörü gelecek Türkler bir olacak turan kurulacak az kaldı Biz olmazsak bizden sonraki ler onlarda değil se sonrakiler ama olacak inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aralarından Norveç ve İsviçre'ye gittim. En beğendiğim Norveçti.
Her ikisine de gittin mi? Norvevin isvicreden fazlası nedir mesela?
Evet gittim. İsviçre'de Lauterbrunnen'de kalmıştım, tam dağın eteklerinde ve çok büyüleyiciydi. Ve ayrıca kalacağın otel ulaşım masraflarını da ödüyordu. İstediğin zaman Lauterbrunnen'de dağların arasında helikopter turu yapabiliyordun 260 Frank civarına, 26bin TL civarı oluyor. Otelin kendi restoranı vardı ve oranın en iyi restoranlarından birisiydi. Yanlış hatırlamıyorsam Silberhorn'du adı. En güzel yemeklerinden biri olan entrecote mit krauterbutter yemiştim ve tadı efsaneydi. Norveç'te ise Oslo'da kalmıştım. Otel, Kongenstage taraflarındaydı K7 Hotel olarak geçiyor adı. İnsanların tavırları falan Norveç'te daha samimiydi. Atıyorum bir restoranta gidiyorsun çalışanlar biraz da olsa Türkçe öğrenmiş böyle Türkçe konuşmaya çalışıyorlar o şeyi çok beğenmiştim. İnsanları yardım sever. Yani İsviçre'de öyle ama Norveç'i daha beğendim ben. Kısaca böyle.
Peki doğal güzellik ve kentleşme olarak hangisi iyi sence?
bu konuda sizden daha fazla bilgi alabilir miyim?
İlk iki sıra kesinlikle İsviçre ve Norveç ama bence Norveç ile İsviçre benzer coğrafyalar ama fiyorklarıyla meşhur Norveç’te deniz çekilirken evler kıyıya sürükleniyor.. Acayip manzarası var Norveç’in.
Evler kıyıya sürükleniyor derken?
Toprak kayması bir nevi Fiyorklar var ya toprağı denize kaydırıyor.
Norveçli gördünüz mü?
Norveçli bir Fenerbahçe taraftarı Türk arkadaşım var.. Norveç insanı çok ılımlı davranıyor herkese ben seviyorum Norveçliler ama Danimarkalılar daha iyiler.. Balıkesir Ayvalık’ta Danimarkalı biriyle tanışmıştım çok sohbet canlısı biriydi.
Seçenekler arasından Norveç ve Finlandiya güzel ama benim gözümde Türkiye en güzeli.
Isvıcre pahalı yabancılık hıssetmeyız o yuzden ısvıcre sjsjs
Hiç biri tukriye yok listede
Türkiyenin listede ne işi var
O zmana en güzel birinci ülke yi secemeyiz
Yaw he he
Buradaki tarih guzelllik doğa nerede var
Edinburgda, Atina'da, Bergen'de, Thun'da... Türkiye 'de doğa mi var?
Kralı var neden herkes geliyor buraya
İsviçrem de İsviçrem 🥹🥹
Türkiye hariç hepsi mük
Finlandiya ve İsviçre arasında gidip geliyorum
Ben Izlanda diyorum
Moğolistan
Ötüken ata yurdumuz
Gerçekçi olun, bu ülkelerin segmentine ulaşamayız asla
Ulaşırız be bir gün başkent olur
Her çağ da bir gökbörü çıkar.
Son çağın gökbörü sü Atatürk tü
Yeni gökbörü gelecek Türkler bir olacak turan kurulacak az kaldı