• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Arkadaş kalır mısınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevgilinizle birlikte oldunuz ama ayrıldınız onla arkadaş kalır mısınız? yoksa hayatınızdan çıkartır mısınız onu?
Arkadaş kalır mısınız?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Erdbeere
    Erdbeere Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Birlikte olunan sevgiliyle nasil arkadas kalir insan cok sacma, birlikte olmadan kalamayanlar var...
    Bir zamanlar elini tutmus, sevmis, öpüp koklamis, tek vücut olmussun sonra o kisiyle arkadas kalmak mi bu cok sacma, bir zamanlar senin olan tek vücut oldugun kisiyi artik bir baskasinin sevecegi düsüncesini nasil atacak insa tuhaf yani... O gerektiginde yokluk durumunda isi düsünce hic yoktan iyidir elimin altinda dursun gibi birseydir bence... Hele erkek istiyorsa bence tamamen amac budur... Arkadas kalinacaksa iletisim sürecekse niye ayrilik oluyor ki? iliskide ki problem sorun neyse o ortadan kaldirilmaya calisilsin o zaman...
    Ben kalmazdim... Hayatimdan cikartirdim.. : D

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bn seviyorum ama hayatımdan cıkartmasından iyidir

Yorumla
    • Erdbeere
      Erdbeere
      +1 yıl

Bende ayrildim sevgilimden cok özledim, cok seviyorum... Oda kendisi iletisimi koparmak istemedi benden kopmak istemedigini arkadas kalmak istedigini söyledi...2 hafta uzak kaldim.. Yapamadim denedim.. § gün dayanabildim... Olmuyor... Birini deli gibi severken ona arkadas gibi yazismak konusmak cok aci her gün ölüp ölüp dirilir gibi seviyorum özlüyorum demek istiyorsun diyemiyorsun... Sonra madem böyle konusacak iletisimde olacaksak niye ayrildik ki biz sevgili olarak devam etseydik, adam olsaydin da seveni sahip cikaydin dedim vee orda kestim iletisimi... Simdi 18 gün oldu.. Birbirimizden uzagiz konusmuyoruz... Hayatimdan cikmasi daha mantikli yarin baska sevglisi olursa insana daha cok aci verir... O zaman öyle cekecegime simdi cekerim daha iyi dedim.. :)) Bencee sende uzaklas seviyorken arkadas kalmak daha can yakici hep umut edersin... Bir gün baskasini sevdigini görünce daha cok canin yanar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet cok haklısın sanırım zaten başkasını seviyor eski sevgilisini galiba gecen sene ayrılmışlardı. Cok konuşuyormuşum ben cok sıktın bunalttın dedi bnaa

Yorumla

En İyi Cevaplar

• juliettaa
    juliettaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Hala severken arkadaş kalınmıyor denedik. Ama iki tarafta hiç bişey hissetmiyorsa artık kalınabilir. Ama saçma olur hiç kalma daha iyi mk

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O hissetmiyor ben seviyorum arkadaşlıktan cıkartmamış belki sonra cıkartcakdır gerci alakası yok facebookla arkadaş kalmanın daha önceden arkadaş kalalım demiştim olur demişti sonra yine buluştuk kavga ettik büyük

Yorumla
    • juliettaa
      juliettaa
      +1 yıl

Evet o yüzden sıkıntı olabiliyor bende yaşadım aynı durumları her arkadaş kalalım dediğimizde illa bir yerden laf sokmalar oluyo ve sonu kavgalar kavgalar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bn bunun yanına gittim arkadaşıyla konuşmuş yakın arkadaşımla buluşcaktı onun yakın arkadaşı oda gelsin demiştim gittim geldi öpecekti öpme dedim sonra içeriye gitti hiç özlemedin mi dedim cekti öptü sarıldı sonrasında işte sorular sordum kavga ettik sevmiyorum dedi seni

Yorumla
    • juliettaa
      juliettaa
      +1 yıl

e niye sarılıp öpmüş ozaman dengesiz mi o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Geliyorlar cok kararsız sanırım birisinide dha seviyor olabilir mi acaba?

Yorumla
    • juliettaa
      juliettaa
      +1 yıl

Başkasını seviyosa seninle işi ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla bn çözemedim gecen günde kapak fotoğrafını güncellemiş teomanın en güzle hikayem şarkısını biliyor musun?

Yorumla
    • juliettaa
      juliettaa
      +1 yıl

Evet biliyorummm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun sözleri olduğu bir kapak fotosunu yapmış eski sevgilisini seviyor olabilr gecen sene ayrılmışlardı insan unutmaz mı ya yoksa bana niye ters davranıyor. Açık giyiiniyormuş eve gec gidiyormuşum erkek kankilerim varmış arkadaşına söylemiş ondan mı acaba bana ters davranıyor soğudu?

Yorumla
    • juliettaa
      juliettaa
      +1 yıl

Belki ondan rahatsızdır. bir konuş öğrenmeye çalış derim. Sanmıyorum eski sevgilisini sevsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konuşamam ki yapıştım sancak beni dinlese anlasa işte olmuyor kavga ettimizde yazmıştım okudu cevap vermedi. Bide ondan önce içmeye gtmiştm arkadaşımla yazdım özledim diye kimlesin dedi arkadaşımlarım dedim güldü bana güvenmiyor musun dedim ne güvenmesi milletin içinde içkili ortamlardasın sen olsan sana güvenir misin :) dedi. Kafa dağıtıyorum senin yüzünden diye cevap yazdım bitince şişede onlar seni dağıtıcak ddi 😭

Yorumla
    • juliettaa
      juliettaa
      +1 yıl

Muhafazakar biraz ozaman. Senin bu tarz yaklaşımların hoşuna gitmiyor :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama birlikte oluyor belkide söyle düşündü bu düzelmez birlikte olayım bırakıp gideyim diye ilk başta kısa giyinme erkek arkadaşlarınla beni tanıştırmadan onla gezemezsin diyordu kankilerimle konuşsam başlıcam şimdi ona diyordu bide telimi karıştırdı demekki hepsi yalanmış

Yorumla
  • oguzdiyebirisi
    oguzdiyebirisi Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

arkadaş kalmamak gerekli.. zaten arkadaş niye kalayımkli ben onla arkadaş kalmak isteseydim sevgili olmazdım sevgili olduysam ve anlaşamadıysam benim için artık eski sevgilidr ve mümkünse fazla temas etmemek karşılaşmamak hayırlıdır her iki taraf ve her iki tarafın karşısına çıkacak yeni insanların gururu ve yeni ilişkilerin selameti için

( kısacası güzel bacım aç kulağını şu söz iyi dinle, senin için artık gereksiz birini hayatından çıkarmazsan birgün gelecekte senin için çok önemli biriyle arana girer)

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmem arkadaşken daha iyiydi sevgili olduk daha kötü oldu 3 senedir tanışıyoruz zaten. Birlikte olduk kötü oldu ilerde sevgilim olursa ona mı söyler diyorsun?

Yorumla
    • oguzdiyebirisi
      oguzdiyebirisi
      +1 yıl

bak şimdi sen bu adamla çıksan ve arkadaş olsan sonra benimle çıksan ben birgün ikinizin önceden çıktığını ögrensem halen arkadaş lafsı altında muhabbet ediyorlar nasıl insna bunlar derim ve benim gözümde senin değerin düşer çünkü hiçbir erkek artık kendi için olanu paylaşmak istemez daha doğrusu tehdiy saydığı adamları etrafta istemez ya sendne böyle bir durumiçind eolduğun için tiksinir ya da dünyayı rezil eder sürekli şüpheci olur. kısacası tatlım kusura bakma ama eski sevgilim yeni arkadaşım kalsın zihniyeti sadece kaşarlara özgü davranıştır. aklı başında birisine yar olacak eş olacak hatunun yiyeceği bir pok değildir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilim olsa zaten çıkartırım herhalde ya şimdilik ben böyle sacma konuşuyorum gececek unutunca ama işte unutamıyorum çıkmıyor aklımdan bide 3 senedir tanıyorum çok eski muhabbetlerimiz var arkadaşken daha iyiydik çünkü

Yorumla
  • farklıbirinsan
    farklıbirinsan Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

çıkartırım hatta öyle bir çıkartırım ki adım mı duysa morali bozulur yüzü asılır benim eski çıktığım kızı öyle bir çıkarmıştım ki hayatmdan öyle bir canını yaktım ki arkadaşımın çalıştığı yere gittiğinde arkadaşımı görünce bile morali bozuldu beni yakanı yakarım intikamımı alırım hiç bir şey durdurumaz kinciyim beni üzeni üzerim çok ergence sözler dimi? ama hayatım boyunca her sevgilim le böyle oldu

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevsen kalıe mıydın yoksa tamamen siler miydin hayatından

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

sevdiğimi arkadaş bıraktım tekrar sevgili olmak için beni daha çok süründürdü bende onu süründürdüm =D hayat bu dostum etme bulma dünyası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keşke öyle olsa geri dönse bnde öyle yapcam da dönmüyor işte inat etti zaten bunalttım onu sıktım

Yorumla
    • farklıbirinsan
      farklıbirinsan
      +1 yıl

kız bana geri döndü baktım süründürüyor ayrıldım başka bir kızla çıkmaya başladım kzıada sövdüm baya ama yüzüne karşı değil yüzüne karşı etkili olmaz arkadaşına dert yanar şekilde yaptım =D 3 kişinin önüde sövmüş gibi oldum baya canını yaktım

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

18

Cevap

• çikiçikidoktoru
    çikiçikidoktoru Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 55%
    +1 yıl

Hayatından çıkartman gerekir eğer ufakta olsa bişeyler yaşadıysan duygusal geçmişin olduysa yoksa sürekli iki taraftan biri beklenti içine girer soğuyamazsın belki tekrar seversin başına bela yani

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kavga ettik de ayrıldık da cıkartmamış beni facebookdan umursamıyordur belki gerci facebookla alakası yok bn ayrılırken arkadaş kalalım demiştim önceden olur demişti sonra yine görüştük bu sefer büyük kavga ettik

Yorumla
    • çikiçikidoktoru
      çikiçikidoktoru
      +1 yıl

Sürekli yaşarsın o kavgaları zararın ortasından dön kar et hayatından bir günü daha düşünceli geçirme, hayat kısa :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

görüşmem zaten onla artık oda görüşmez bilmiyorum belki cok cok ilerde yazar bide cok eskiden tanıyorum 3 senedir filan tanyordum arkadaşken daha iyiydik

Yorumla
    • çikiçikidoktoru
      çikiçikidoktoru
      +1 yıl

Ozaman sıkıntı yok kafana takma kafan rahat olsun :)

Yorumla
  • Tırtılımsı
    Tırtılımsı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Iyide ben onu arkadas gormwk istesem sevgilisi olmam zaten. Ya sevgilim olsun ya da hic biseyim.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama seviyorsun diyelim hayatından cıkartmasından iyi değil mi?

Yorumla
    • Tırtılımsı
      Tırtılımsı
      +1 yıl

Arkadasi olsam yeni sevgilisini anlatcak. Ayrilmissak sevgi saygi ya da guvende bir sarsilma olmustur. Hayatimda olmasina gerek yok

Yorumla
  • oezge
    oezge Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kesinlikle hayir, düsünsene arkadas kalicaksin o sana yeni kiz arkadaslarindan felan anlaticak insanin zoruna gider yahu gururuna yedirebilirmisin

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arkadaş kalalım derken yani ortak arkadaşlarınız var bir araya geldiniz o kadar bn seviyorum ama hayatından cıkartmasından iyidir

Yorumla
    • oezge
      oezge
      +1 yıl

Ama birgün dayanamayacaksin ve tekrar biseyler isteyeceksin, bu seferde ya seni kullanirsa?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Geri dönmücem istiyorum ki sadece pişman olsun olmuyor işte inatcı

Yorumla
  • susgonulsoyleme
    susgonulsoyleme Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Bilmem ki hiç sevgili olmadı ki gerçi olsa ne olacak sevişmek mi sevgili olum beni anlayacak mi bilmem ben

0
    0 Yorumla
  • tanju_
    tanju_ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

benim cikarmama gerek kalmaz o kendi gider zaten, cumlelerime dayanabilen cikmadi daha karsima

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevsen kalır mıydın

Yorumla
    • tanju_
      tanju_
      +1 yıl

sevsem sevgilisi olarak kalirdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama o seni sevmiyor ne yapardın

Yorumla
    • tanju_
      tanju_
      +1 yıl

o beni sevmiyor bende onu , cikar kendi gider zaten ki olmaz da yurumez de imali cumleler naptinlar kimle gittinler alttan alttan merakli sorular falan psikolojik oyunlara her insan gelemez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bnde onu cok bunalttım cok sıktım sanırım her dakika yazıyordum arıyordum soğuyorsun sanırım öyle

Yorumla
    • tanju_
      tanju_
      +1 yıl

aynen oyle az oteye kay sende bazi zamanlarda hatta cogu zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bidaha yazmadım zaten 20 gündür filan oda yazmadı kurtulumuştur bnden

Yorumla
    • tanju_
      tanju_
      +1 yıl

kendini o kadar da kucuk gorme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle kıymetimi bilmiyor herkes uğraşıyor bnim için kendini bişey sanıyor bnde yükselttm onu egosu tavan yaptı ne bileyim bana dedim ki bu zamana kadar temiz sevgim olmadı iyi bir eşim olsun ailem olsun istiyorum dedi

Yorumla
    • tanju_
      tanju_
      +1 yıl

herkes iyisini ister sonra is icraata gelince resmen hava gazi, boyle cumlelerle gaza gelme iste, herkes cennet ister ama olmek istemez bu kadar basit

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet artık ders olsun bir taraflarını kaldırmıcam kıskanmıcam bn yükselttim onu üzülmüceksin kimse için bu hayattya

Yorumla
    • tanju_
      tanju_
      +1 yıl

e yani

Yorumla
  • KüITablası
    KüITablası Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.

Asla arkadaş kalınmamalı. Arkadaştan sevgili olur, sevgiliden arkadaş olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Gerçekten sevilmişse kalınmamalı. Ben kalmıştım ama benim çocukluk aşkımdı cahillik dönemleri yani o yüzden sıkıntı olmadı 😄

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bn sevdim ama o sevmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman kalamazsın. Kalırsanda üzülürsün ister istemez. Bence uzaklaş onu tamamen çıkar hayatından yoksa unutamazsın.

Yorumla
  • Reedandblack
    Reedandblack Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Iyide oyle olmuyor iste ben denedim olmyr sknti yani

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevdiğin için mi olmuyor

Yorumla
    • Reedandblack
      Reedandblack
      +1 yıl

Belli bir sure belli birseyler yasamissin duygusal olarak daha sonra arkadas klark kalamssin gecmis sklanir ama hic gitmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatından cıkartmasından iyidir bence arkadaş kalmak

Yorumla
    • Reedandblack
      Reedandblack
      +1 yıl

Sana karsi duygulari biten birisinden neden arkadaslik bekliyorsun ki? Kapalı dukkana kira odeme derim.

Yorumla
  • RedKİD_
    RedKİD_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

kalırlar ( ben değil ama) canı istedikçede vurur geçerler benden demesi, demedi deme

0
    0 Yorumla
  • Ümit66
    Ümit66 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

yok mümkünse bı daha karşıma cıkmasın

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seversen öyle demezdin sanırım

Yorumla
    • Ümit66
      Ümit66
      +1 yıl

kımleri sevmedik ki... hepsi unutuluyor merak etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen bende manyaklık böyle değildim takmazdım bişeyler oldu sanırım birlikte olduk birlikte uyuduk ondan

Yorumla
    • Ümit66
      Ümit66
      +1 yıl

Gercekten Insan kafasına Takmayınca umursamayınca cok rahat oluyor... ama sizde baya ileri gitmişsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet pişman oldum o coktan unutmuştur birlikte uyuduğumuzu yoksa yazardı erkekler unutuyor genelde

Yorumla
    • Ümit66
      Ümit66
      +1 yıl

kızların yaptığı en büyük hata budur.. bır erkekle evlenmeden bırlıkte olursanız o erkek sizi elde ettiği için artık umursamaz... soğur ve baska bır kıza gider.. onada aynısını yapar.. tabıkıde bu butun erkekler ıcın gecerlı değil... ama geneli böyledır.. o yüzden bır erkeği sevıyorsanız onunla evlenmek ve bir ömür gecırmek için onu sadece sevin... öyle ilişkiye falan girersenız baska bir erkek sizi bu halıyle kabul etmez...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hata yaptım artık ders olsun bna seven erkek yok ki bu zamanda eski sevgilisiylede birlikte olmuştu söz yapmışlar sonra ayrıldılar onu seviyor olabilr. Seviyorum diye salak gibi yaptım yapmasaydım yine ayrılcaktı yaptım da ayrıldı biliyordum böyle olacağını o anki salaklığım işte artık kimseyle sevgili olmucam zaten kimsede evlenmez bnle

Yorumla
    • Ümit66
      Ümit66
      +1 yıl

son pişmanlık fayda etmez... kımse kullanılmış bir mal ıstemez... mal derken mecazı anlamda söyluyorum yanlış anlamayın... yanı herkes temiz birini ıster... bende bu yasıma kadar bır kıza elimi sürmedım.. benımde temiz biri ıstemem en doğal hakkım... Temiz bırını ıstıyorsan bunları yapmayacaksın... Din olarakta , toplumsal olarakta hoş bişey deggıl...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet değil günah kendiside zaten inanmıyor bilmiyorum varlığına inanıyor mu tam olarak çözemedim bide o kadar Düşünen biriyim dini işte cok hata yaptım 😔

Yorumla
    • Ümit66
      Ümit66
      +1 yıl

Allah affetsın ne diyeyim... Tövbe et.. Allah affedicidir.. Şirk koşmak hariç her gunahı affeder...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Amin inşallah böyle hatalar yapmam bidaha en iyisi uzak durayım sevgili olaylarından 😐

Yorumla
  • Mtncan
    Mtncan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bunu önce bayanın istemesi lazım

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet istiyorum böyle olmak daha iyi arkadaşken cok iyiydi ama birlikte olduk

Yorumla
    • Mtncan
      Mtncan
      +1 yıl

Oyle bir durumda istenmeli cünkü bayanlar bu konuda daha hassas

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim düşüncem şu beni hayatından silmesindense arkadaş kalırım daha iyi

Yorumla
    • Mtncan
      Mtncan
      +1 yıl

O denli seviyorum mu diyorsun yoksa arkadaskende onla vaktim iyi gecer mi diyosun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bn bunla 3 seneden beri arkadaşım hep konuşurduk aynı okuldaydık sonra sevgili olduk arkadaşken hep yazardık sonra cıkmaya başlayınca cok sıktıım bunalttım galiba

Yorumla
    • Mtncan
      Mtncan
      +1 yıl

Bazen bazı insanlarla sadece arkadas kalmalı ne ileri gitmeli ne de geride kalmalı..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bn ona söyledim başta sevgili olmayalım üzülürüm diye sonra bişeyler oldu olduk

Yorumla
    • Mtncan
      Mtncan
      +1 yıl

Neler oldugunu aşağı yukarı tahmin ettim fakat sevgililikte sevgiden cok saygı önemli bunu sağlarsan süreklilik olur :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdi dönmez artık 20 gündür konuşmuyoruz

Yorumla
    • Mtncan
      Mtncan
      +1 yıl

Ne yapmayı düsünüyorsun , yeni bir sayfa?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne yapsam bişey gelmiyor ki elimden ya yanlış anlamada çirkin tipsiz bişey bir taraflarını kaldırdım bide salak gibi birlikte oldum şimdi takmıyorum gibi yapıyorum yazmıyor hala takıyorum sanıyor mudur

Yorumla
    • Mtncan
      Mtncan
      +1 yıl

Zamnetmem ama dik ve gururlu dur. Dönüp bakma arkana öyle zannetsede zannetmesede.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet öyle yapıcam inşallah artık umursamam onu

Yorumla
    • Mtncan
      Mtncan
      +1 yıl

Bence yeni sayfalar acmalısın yahut farklı seylerle mesgul olmalısın

Yorumla
  • tülayyy_dönnnn
    tülayyy_dönnnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Aman aman seytan gorsun yuzunu

0
    0 Yorumla
  • ZeBrandon
    ZeBrandon Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Niye ayrıldığımız önemli.

0
    0 Yorumla
  • juliyettttt
    juliyettttt Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Arkadas kalınlığına inanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • GiftFromGod
    GiftFromGod Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Arkadaş kalamam karşılaşırsak sadece selamlaşırız.

0
    0 Yorumla
  • mertizm34
    mertizm34 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Cikarmam lazim olur bosta kalinca

0
    0 Yorumla
  • Sparta_1903
    Sparta_1903 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Kaldığım 1 kişi oldu kararsızım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kalamam Ki Nasıl Dayanirim

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seviyorsun demi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet ama birakti beni :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benimki de öyle sayılır kavga ettik sevmediğini söyledi

Yorumla
  • yaşağaç
    yaşağaç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Kalmam ya zor olur oyle

0
    0 Yorumla
  • nesezcan
    nesezcan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

hayırarkadas kalmam

0
    0 Yorumla
  • Hsndr
    Hsndr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • asdsdsdsds
    asdsdsdsds Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

kalamam

0
    0 Yorumla
  • fevrettin
    fevrettin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

arkadaş kalamam.

0
    0 Yorumla
  • FrEEPoWerFuL
    FrEEPoWerFuL Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

kalmam...

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Arkadaş kalır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Arkadaş kalalım dedi yardımcı olun? 7 cevap verildi
Arkadaşça devam etmek? 7 cevap verildi
Arkadaş kalalım? 3 cevap verildi
Severken arkadaş kalabilir misiniz? 50 cevap verildi
Sadece arkadaş kalabilir misiniz? 39 cevap verildi
Arkadaş kalma olayı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨