Sevgilinizle birlikte oldunuz ama ayrıldınız onla arkadaş kalır mısınız? yoksa hayatınızdan çıkartır mısınız onu?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Birlikte olunan sevgiliyle nasil arkadas kalir insan cok sacma, birlikte olmadan kalamayanlar var...
Bir zamanlar elini tutmus, sevmis, öpüp koklamis, tek vücut olmussun sonra o kisiyle arkadas kalmak mi bu cok sacma, bir zamanlar senin olan tek vücut oldugun kisiyi artik bir baskasinin sevecegi düsüncesini nasil atacak insa tuhaf yani... O gerektiginde yokluk durumunda isi düsünce hic yoktan iyidir elimin altinda dursun gibi birseydir bence... Hele erkek istiyorsa bence tamamen amac budur... Arkadas kalinacaksa iletisim sürecekse niye ayrilik oluyor ki? iliskide ki problem sorun neyse o ortadan kaldirilmaya calisilsin o zaman...
Ben kalmazdim... Hayatimdan cikartirdim.. : D03 Yorumla
Soran+1 yılBn seviyorum ama hayatımdan cıkartmasından iyidir
- +1 yıl
Bende ayrildim sevgilimden cok özledim, cok seviyorum... Oda kendisi iletisimi koparmak istemedi benden kopmak istemedigini arkadas kalmak istedigini söyledi...2 hafta uzak kaldim.. Yapamadim denedim.. § gün dayanabildim... Olmuyor... Birini deli gibi severken ona arkadas gibi yazismak konusmak cok aci her gün ölüp ölüp dirilir gibi seviyorum özlüyorum demek istiyorsun diyemiyorsun... Sonra madem böyle konusacak iletisimde olacaksak niye ayrildik ki biz sevgili olarak devam etseydik, adam olsaydin da seveni sahip cikaydin dedim vee orda kestim iletisimi... Simdi 18 gün oldu.. Birbirimizden uzagiz konusmuyoruz... Hayatimdan cikmasi daha mantikli yarin baska sevglisi olursa insana daha cok aci verir... O zaman öyle cekecegime simdi cekerim daha iyi dedim.. :)) Bencee sende uzaklas seviyorken arkadas kalmak daha can yakici hep umut edersin... Bir gün baskasini sevdigini görünce daha cok canin yanar...
Soran+1 yılEvet cok haklısın sanırım zaten başkasını seviyor eski sevgilisini galiba gecen sene ayrılmışlardı. Cok konuşuyormuşum ben cok sıktın bunalttın dedi bnaa
En İyi Cevaplar
Hala severken arkadaş kalınmıyor denedik. Ama iki tarafta hiç bişey hissetmiyorsa artık kalınabilir. Ama saçma olur hiç kalma daha iyi mk
013 Yorumla
Soran+1 yılO hissetmiyor ben seviyorum arkadaşlıktan cıkartmamış belki sonra cıkartcakdır gerci alakası yok facebookla arkadaş kalmanın daha önceden arkadaş kalalım demiştim olur demişti sonra yine buluştuk kavga ettik büyük
Soran+1 yılBn bunun yanına gittim arkadaşıyla konuşmuş yakın arkadaşımla buluşcaktı onun yakın arkadaşı oda gelsin demiştim gittim geldi öpecekti öpme dedim sonra içeriye gitti hiç özlemedin mi dedim cekti öptü sarıldı sonrasında işte sorular sordum kavga ettik sevmiyorum dedi seni
Soran+1 yılGeliyorlar cok kararsız sanırım birisinide dha seviyor olabilir mi acaba?
Soran+1 yılValla bn çözemedim gecen günde kapak fotoğrafını güncellemiş teomanın en güzle hikayem şarkısını biliyor musun?
Soran+1 yılOnun sözleri olduğu bir kapak fotosunu yapmış eski sevgilisini seviyor olabilr gecen sene ayrılmışlardı insan unutmaz mı ya yoksa bana niye ters davranıyor. Açık giyiiniyormuş eve gec gidiyormuşum erkek kankilerim varmış arkadaşına söylemiş ondan mı acaba bana ters davranıyor soğudu?
Soran+1 yılKonuşamam ki yapıştım sancak beni dinlese anlasa işte olmuyor kavga ettimizde yazmıştım okudu cevap vermedi. Bide ondan önce içmeye gtmiştm arkadaşımla yazdım özledim diye kimlesin dedi arkadaşımlarım dedim güldü bana güvenmiyor musun dedim ne güvenmesi milletin içinde içkili ortamlardasın sen olsan sana güvenir misin :) dedi. Kafa dağıtıyorum senin yüzünden diye cevap yazdım bitince şişede onlar seni dağıtıcak ddi 😭
Soran+1 yılAma birlikte oluyor belkide söyle düşündü bu düzelmez birlikte olayım bırakıp gideyim diye ilk başta kısa giyinme erkek arkadaşlarınla beni tanıştırmadan onla gezemezsin diyordu kankilerimle konuşsam başlıcam şimdi ona diyordu bide telimi karıştırdı demekki hepsi yalanmış
+1 yılarkadaş kalmamak gerekli.. zaten arkadaş niye kalayımkli ben onla arkadaş kalmak isteseydim sevgili olmazdım sevgili olduysam ve anlaşamadıysam benim için artık eski sevgilidr ve mümkünse fazla temas etmemek karşılaşmamak hayırlıdır her iki taraf ve her iki tarafın karşısına çıkacak yeni insanların gururu ve yeni ilişkilerin selameti için
( kısacası güzel bacım aç kulağını şu söz iyi dinle, senin için artık gereksiz birini hayatından çıkarmazsan birgün gelecekte senin için çok önemli biriyle arana girer)03 Yorumla
Soran+1 yılBilmem arkadaşken daha iyiydi sevgili olduk daha kötü oldu 3 senedir tanışıyoruz zaten. Birlikte olduk kötü oldu ilerde sevgilim olursa ona mı söyler diyorsun?
- +1 yıl
bak şimdi sen bu adamla çıksan ve arkadaş olsan sonra benimle çıksan ben birgün ikinizin önceden çıktığını ögrensem halen arkadaş lafsı altında muhabbet ediyorlar nasıl insna bunlar derim ve benim gözümde senin değerin düşer çünkü hiçbir erkek artık kendi için olanu paylaşmak istemez daha doğrusu tehdiy saydığı adamları etrafta istemez ya sendne böyle bir durumiçind eolduğun için tiksinir ya da dünyayı rezil eder sürekli şüpheci olur. kısacası tatlım kusura bakma ama eski sevgilim yeni arkadaşım kalsın zihniyeti sadece kaşarlara özgü davranıştır. aklı başında birisine yar olacak eş olacak hatunun yiyeceği bir pok değildir.
Soran+1 yılSevgilim olsa zaten çıkartırım herhalde ya şimdilik ben böyle sacma konuşuyorum gececek unutunca ama işte unutamıyorum çıkmıyor aklımdan bide 3 senedir tanıyorum çok eski muhabbetlerimiz var arkadaşken daha iyiydik çünkü
+1 yılçıkartırım hatta öyle bir çıkartırım ki adım mı duysa morali bozulur yüzü asılır benim eski çıktığım kızı öyle bir çıkarmıştım ki hayatmdan öyle bir canını yaktım ki arkadaşımın çalıştığı yere gittiğinde arkadaşımı görünce bile morali bozuldu beni yakanı yakarım intikamımı alırım hiç bir şey durdurumaz kinciyim beni üzeni üzerim çok ergence sözler dimi? ama hayatım boyunca her sevgilim le böyle oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılSevsen kalıe mıydın yoksa tamamen siler miydin hayatından
- +1 yıl
sevdiğimi arkadaş bıraktım tekrar sevgili olmak için beni daha çok süründürdü bende onu süründürdüm =D hayat bu dostum etme bulma dünyası
Soran+1 yılKeşke öyle olsa geri dönse bnde öyle yapcam da dönmüyor işte inat etti zaten bunalttım onu sıktım
- +1 yıl
kız bana geri döndü baktım süründürüyor ayrıldım başka bir kızla çıkmaya başladım kzıada sövdüm baya ama yüzüne karşı değil yüzüne karşı etkili olmaz arkadaşına dert yanar şekilde yaptım =D 3 kişinin önüde sövmüş gibi oldum baya canını yaktım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
+1 yılHayatından çıkartman gerekir eğer ufakta olsa bişeyler yaşadıysan duygusal geçmişin olduysa yoksa sürekli iki taraftan biri beklenti içine girer soğuyamazsın belki tekrar seversin başına bela yani
04 Yorumla
Soran+1 yılKavga ettik de ayrıldık da cıkartmamış beni facebookdan umursamıyordur belki gerci facebookla alakası yok bn ayrılırken arkadaş kalalım demiştim önceden olur demişti sonra yine görüştük bu sefer büyük kavga ettik
- +1 yıl
Sürekli yaşarsın o kavgaları zararın ortasından dön kar et hayatından bir günü daha düşünceli geçirme, hayat kısa :)
Soran+1 yılgörüşmem zaten onla artık oda görüşmez bilmiyorum belki cok cok ilerde yazar bide cok eskiden tanıyorum 3 senedir filan tanyordum arkadaşken daha iyiydik
- +1 yıl
Ozaman sıkıntı yok kafana takma kafan rahat olsun :)
+1 yılIyide ben onu arkadas gormwk istesem sevgilisi olmam zaten. Ya sevgilim olsun ya da hic biseyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorsun diyelim hayatından cıkartmasından iyi değil mi?
- +1 yıl
Arkadasi olsam yeni sevgilisini anlatcak. Ayrilmissak sevgi saygi ya da guvende bir sarsilma olmustur. Hayatimda olmasina gerek yok
Kesinlikle hayir, düsünsene arkadas kalicaksin o sana yeni kiz arkadaslarindan felan anlaticak insanin zoruna gider yahu gururuna yedirebilirmisin
13 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş kalalım derken yani ortak arkadaşlarınız var bir araya geldiniz o kadar bn seviyorum ama hayatından cıkartmasından iyidir
Soran+1 yılGeri dönmücem istiyorum ki sadece pişman olsun olmuyor işte inatcı
+1 yılBilmem ki hiç sevgili olmadı ki gerçi olsa ne olacak sevişmek mi sevgili olum beni anlayacak mi bilmem ben
00 Yorumlabenim cikarmama gerek kalmaz o kendi gider zaten, cumlelerime dayanabilen cikmadi daha karsima
012 Yorumla
Soran+1 yılSevsen kalır mıydın
Soran+1 yılAma o seni sevmiyor ne yapardın
Soran+1 yılBnde onu cok bunalttım cok sıktım sanırım her dakika yazıyordum arıyordum soğuyorsun sanırım öyle
Soran+1 yılBidaha yazmadım zaten 20 gündür filan oda yazmadı kurtulumuştur bnden
Soran+1 yılÖyle kıymetimi bilmiyor herkes uğraşıyor bnim için kendini bişey sanıyor bnde yükselttm onu egosu tavan yaptı ne bileyim bana dedim ki bu zamana kadar temiz sevgim olmadı iyi bir eşim olsun ailem olsun istiyorum dedi
Soran+1 yılEvet artık ders olsun bir taraflarını kaldırmıcam kıskanmıcam bn yükselttim onu üzülmüceksin kimse için bu hayattya
- Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılAsla arkadaş kalınmamalı. Arkadaştan sevgili olur, sevgiliden arkadaş olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sevilmişse kalınmamalı. Ben kalmıştım ama benim çocukluk aşkımdı cahillik dönemleri yani o yüzden sıkıntı olmadı 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılBn sevdim ama o sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman kalamazsın. Kalırsanda üzülürsün ister istemez. Bence uzaklaş onu tamamen çıkar hayatından yoksa unutamazsın.
+1 yılIyide oyle olmuyor iste ben denedim olmyr sknti yani
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin için mi olmuyor
- +1 yıl
Belli bir sure belli birseyler yasamissin duygusal olarak daha sonra arkadas klark kalamssin gecmis sklanir ama hic gitmez
Soran+1 yılHayatından cıkartmasından iyidir bence arkadaş kalmak
- +1 yıl
Sana karsi duygulari biten birisinden neden arkadaslik bekliyorsun ki? Kapalı dukkana kira odeme derim.
kalırlar ( ben değil ama) canı istedikçede vurur geçerler benden demesi, demedi deme
00 Yorumlayok mümkünse bı daha karşıma cıkmasın
011 Yorumla
Soran+1 yılSeversen öyle demezdin sanırım
Soran+1 yılAynen bende manyaklık böyle değildim takmazdım bişeyler oldu sanırım birlikte olduk birlikte uyuduk ondan
Soran+1 yılEvet pişman oldum o coktan unutmuştur birlikte uyuduğumuzu yoksa yazardı erkekler unutuyor genelde
- +1 yıl
kızların yaptığı en büyük hata budur.. bır erkekle evlenmeden bırlıkte olursanız o erkek sizi elde ettiği için artık umursamaz... soğur ve baska bır kıza gider.. onada aynısını yapar.. tabıkıde bu butun erkekler ıcın gecerlı değil... ama geneli böyledır.. o yüzden bır erkeği sevıyorsanız onunla evlenmek ve bir ömür gecırmek için onu sadece sevin... öyle ilişkiye falan girersenız baska bir erkek sizi bu halıyle kabul etmez...
Soran+1 yılHata yaptım artık ders olsun bna seven erkek yok ki bu zamanda eski sevgilisiylede birlikte olmuştu söz yapmışlar sonra ayrıldılar onu seviyor olabilr. Seviyorum diye salak gibi yaptım yapmasaydım yine ayrılcaktı yaptım da ayrıldı biliyordum böyle olacağını o anki salaklığım işte artık kimseyle sevgili olmucam zaten kimsede evlenmez bnle
- +1 yıl
son pişmanlık fayda etmez... kımse kullanılmış bir mal ıstemez... mal derken mecazı anlamda söyluyorum yanlış anlamayın... yanı herkes temiz birini ıster... bende bu yasıma kadar bır kıza elimi sürmedım.. benımde temiz biri ıstemem en doğal hakkım... Temiz bırını ıstıyorsan bunları yapmayacaksın... Din olarakta , toplumsal olarakta hoş bişey deggıl...
Soran+1 yılEvet değil günah kendiside zaten inanmıyor bilmiyorum varlığına inanıyor mu tam olarak çözemedim bide o kadar Düşünen biriyim dini işte cok hata yaptım 😔
Soran+1 yılAmin inşallah böyle hatalar yapmam bidaha en iyisi uzak durayım sevgili olaylarından 😐
Bunu önce bayanın istemesi lazım
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet istiyorum böyle olmak daha iyi arkadaşken cok iyiydi ama birlikte olduk
Soran+1 yılBenim düşüncem şu beni hayatından silmesindense arkadaş kalırım daha iyi
Soran+1 yılBn bunla 3 seneden beri arkadaşım hep konuşurduk aynı okuldaydık sonra sevgili olduk arkadaşken hep yazardık sonra cıkmaya başlayınca cok sıktıım bunalttım galiba
Soran+1 yılBn ona söyledim başta sevgili olmayalım üzülürüm diye sonra bişeyler oldu olduk
Soran+1 yılŞimdi dönmez artık 20 gündür konuşmuyoruz
Soran+1 yılNe yapsam bişey gelmiyor ki elimden ya yanlış anlamada çirkin tipsiz bişey bir taraflarını kaldırdım bide salak gibi birlikte oldum şimdi takmıyorum gibi yapıyorum yazmıyor hala takıyorum sanıyor mudur
Soran+1 yılEvet öyle yapıcam inşallah artık umursamam onu
+1 yılAman aman seytan gorsun yuzunu
00 YorumlaNiye ayrıldığımız önemli.
00 Yorumla
+1 yılArkadas kalınlığına inanmıyorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş kalamam karşılaşırsak sadece selamlaşırız.
00 Yorumla Cikarmam lazim olur bosta kalinca
00 Yorumla
+1 yılKaldığım 1 kişi oldu kararsızım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalamam Ki Nasıl Dayanirim
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsun demi
Cevap sahibi+1 yılEvet ama birakti beni :/
Soran+1 yılBenimki de öyle sayılır kavga ettik sevmediğini söyledi
Kalmam ya zor olur oyle
00 Yorumlahayırarkadas kalmam
00 YorumlaEvet