Eskinizden ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak kalabilir misiniz.. Gören olursa sadece arkadaşız.

#emre00 ®
Eskinizden ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak kalabilir misiniz.. Gören olursa sadece arkadaşız.

#emre00 ®
Kadınlarla erkekler arkadaş olamaz. Buna inanmıyorum. Bir sebebi var. Çünkü insanların nefsi vardır. İster istemez düşünür. Birisi sana arkadaşım diyorsa ya onunla önceden yatmıştır ya da yatacaktır. Belkide şimdi yatıyorlar . beni kimse buna ikna edemez. Kadın ile erkek olmaz. belki bana yobaz diyebilirsin buna inanmıyorum.
Bak knka benim çok fazla erkek kuzenim var. Ben onlarla büyüdüm. Biliyorum oyüzden myle diyorum
Hayır bu bir nevi yedekte tutma yöntemi gerçekten bir dönem yoğun duygular paylaştığın biriyle arkadaş kalamazsin duygusal bir boşlukta tetiklenebilir. Yeni birini bulamazsak kenarda duralım birbirimizin hayatında olayı saçmalık ve kandırmaca arkadaş mi yok eski sevgilim arkadaşım olsun.
Kalırım mesela şu anki sevgilim ile ayrılsam bile büyük ihtimal arkadaş kalırım çünkü normalde iyi bir insan kötü biri değil yani zarar gelecek birisi değil
Yok kalamam... eski eskide kalmalı, arkadaş kıtlığı mı var yahuu? Eskiden hiçbir şey olmaz.
Cevap
16Cevap
Kalınabilir kalanlar vardır ama zor ya olmuyor.
arkadaş kalmam tabi ki de.. engellerim hatta her yerden çıkartırım bir daha da konuşmam. yüzünü görmemek için..
Denemiş olarak kalınmıyor zaten arkadaş olan varsa ikisinden birisinin duyguları bitmemiştir yani vardır o arkadaşlıkta duygu onun haricinde olmaz çünkü ikinizde başka birisine aşık olup diğeri kıskanabilir o yüzden tavsiye etmiyorum
Arkadaş kalamam ben. Ya en başından arkadaş olurum ya da en başından severim. Arkadaş gözüyle baktığım birini sevemem ben
Neden kalamayalım ki? Tutku bitti diye nefret etmicez ya 🤷🏻♀️
Eskilerimizi eskiciye verip yerine plastik leğen ya da mandal almıyor muyduk?
Kalmam ben kanka o kadar da değil benden uzak kime istiyorsa ona yakın olsun
Bir zamanlar aşık olduğum kadınla arkadaş kalamam lan klipteki gibi aklım kızda kalır 😃
Eskim ne ya hahah 🤣 arkadaş kalamam ben onunla 😒
Zamanında motorunu kurcalağın arabanın kaputunu açamamak yük olur insana (arabayla bir ilgisi yok)
denendi kalınmıyor düşman olmadan yolları ayırmakta bir seçenek arkadaş olmaktan daha mantıklı
Arkaş kalırsınız da ufacık kıvılcımda ortalığı ateş alır 😅 yangına bile bile gitmemek lazım -net -
Aman başka arkadaş mı kalmadı gereksiz.
Hayallerde hep, gerçeklerde pek nadiren.
Kalmayı denedim ama olmuyor
Yaparım ama kıskanırımda
Hayır kalmam.
Arkadaş kalırım diyen yalan söyler ilk fırsatta tekrar görüşüp buluşmak istiyordur
Eğer karşılıksız sevgi varsa biri seviyor diğeri sevmiyorsa asla arkadaş kalınmaz
hayır. olmuyor o işler.
eski sevgilimle arkadaş kalamam
Evet kalabilirim
Kalamam, kalınmamalı, kalınmaz..
Arkadaş kalmam. Tamamen silerim.
Eski kaşardan tost eski sevgiliniz dost olmaz
Arkadaş kıtlığı mı var ksjsksldjdke
Saçmalık
İstemem görüşmem
Olmaz
Hayır kalmam
Kalamam