Bence gitmemeli haşemayı giysen dahi vücut hatların belli oluyor ve ister istemez o çıplakları görüyorsun sonuçta gözün rahatsız oluyor, erkekler için konuşmuyorum bile, kınamak gibi olmasın ama ne anlamı kalıyor kapalı olmanın dindar olmanın ben kimilerine göre aşırı kapalıyım aslında gerçek kapalıyım bana hacı hoca sofi diyorlar tabi derken şaka yoluu dedikleri için sorun olmuyor ama rahatsız olmuyor da değilim
Cevabın nedir?
Kapaliysa bile denize girmekte birsey yok. Boyle yapilabilir ; denize gidiliyorsa sahillerde havuza falan gidiliyorsa havuz olan yerlerde kabinler bulunuyor ne de olsa. kapali olarak geldigin kiyafetle denize girersin. yanina gelirken aldigin temiz kapali kiyafetleri gidip kabinde giyebilirsin. Herkesin denize girmeye hakki oldugu icin kapali acik fark etmez. Denizler sahiller herkese acik yerler buna kimse birsey diyemez ancak dedigim gibi yapilabilir bence
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kapakigi sen acikca kapakiliginla o unugorsun bayan kapalilik kapaninca devil icinde iman olunca olugor ben giriyorum hasdbayla inan icim godunmuyor yapismigorda hatta ben kimse yok erkek arkadasima dedim utaniyorum ama icim gorunuyormu dedim hayir belli bile degil dsdi osa acik renk diye sormuatum lila aldim var rahatim bonesi diainda herseyi iyi bide su dolmasa ohh ama yuzmeyi bile dolan sularlada yuzef..
06 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarını anlamak için baya çaba sarfettim umarım Türkçeyi öğrenince sorumu cevaplarsın çünkü tam anlayamadım :D
Soran+1 yıl:D :D :D Bende anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBen de kapaliyim sen gercek kapaliyim diyoraun ya gercek kapali oyle yok denize girme auraya gitme ya da hasama giymekle ya da giymemeklenolmuyor kalpte bitiyor hersey bende kapaliyim ferace tarzi giyorum hasamaylada giriyorum yapismiyor daha bugun havuza girdim fotograf atabilirim lila rengi ic gostermiyor bisy olmuyor bazilari var kiyafetle giriyor tamam o yapisiyo ama hasama yapismiyo cikiyon havlugu suruyorsun aninda kayganlasip teninden ayriliyor. bu arada klavuem bozuk anlatamadim kendimi sana tabsiyem millet icin degil allah icin kapanmalisin 😉😘
Soran+1 yılSadece kalp temizliği yetseydi kapanmazdık canım, vücudu belli ediyor canım ve açık saçık insanların arasında dolaşmak ne kadar doğru? Millet için kapandığımı nerden çıkardın anlamadım öyle bir cümlem nerde geçiyor yazar mısın yazamazsın çünkü uyduruyorsun
Cevap sahibi+1 yılGercek kapakiyim diyorsun da ondan ovunuyorsun diherleride kaapali valla hasamanvucud belli egmiyor giyeense kinanmiyor
Tatil & Seyahat konusunda 2,2b cevap paylaştı. bence hiç de belli olmuyor. bizim burada çok var haşemalı. ayrıca denize girmek eğlenceli bişey ve bir çok kişinin istediği bişey kendini kapatabiliyorsa neden mahrum kalsın ki. ayrıca sağlıklı da bişey yüzmek güneşe maruz kalmak. ama bilmiyorum tabi genede dinen bu konuda hüküm var mı.
14 Yorumla
Soran+1 yılGöğüsler belli oluyor alttaki tayt zaten o da vücut hatlarını belli ediyor
- +1 yıl
valla ben gördüğüme göre normal dışarıda göğüs hattı ne derece belli oluyorsa deniz kenarındakilerin ki de öyleydi. onun için ben bir mahsur görmüyorum. saçları da bone gibi lastikli bişeyle kapalıydı. ama bu artık kişilerin tercihlerine kalıyor şimdi sen hiç denize girmemişsin hayatında onun değerinin nasıl bişey olduğunu bilmediğin için böyle konuşuyorsun. benim ömrüm denizde geçti ben deniz olmasa ölürüm yani onun için diğer insanları anlayarak konuşuyorum. ayrıca haşema dediğin tayttan olmaz. bol ve yapışmaz kumaştan oluyorlar.
Soran+1 yılAç bak internetten hepsi vücut hatlarını belli ediyor sanırım dışarıda çok kapalı olan açık gördüğümüz için ayırt edemiyoruz artık
- +1 yıl
www.google.com.tr/search gördüklerim içinde bir tanesininki buna benziyordu yapı olarak. sence bu sakıncalı mı?
- Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenzer bir soru / cevap için üşenmezsen oku;
www.kizlarsoruyor.com/.../q3518895-erkeklere-sorum-sevgiliniz-ya-da-esiniz-hasemayla-denize-girse22 Yorumla
Soran+1 yılOkudum inançsız olmanıza rağmen neyine nerde nasıl olacağını biliyorsunuz keşke inançlı olsaydınız :(
- +1 yıl
Ben keşke inançsız olsaydın demeyeceğim :D
Bende senin yaklaşımını ve düşünceni samimi / doğru buluyorum. İnsanlar düşündükleri ve inandıkları şekilde yaşadıkları sürece güneşe bile tapıyor olsalar zerre rahatsızlık duymuyorum.
İkiyüzlülüğe katlanamıyorum ama malesef.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
33Cevap
+1 yılCanım sen rahatsız oluyosan gitme kimse seni zorla götürmüyor. Gidene karışmak da sana düşmez. Onun Allahla arasındaki problemdir. Bu konuda ayet ya da hadis yok. Kişi bunu uygun görürse gider kimse de karışamaz. Bu şekilde baskılayıp genç kızlarımızı tesettürden soğutmayın. bir çok genç kapanınca kısıtlanacağından korkup kapanmıyor
10 Yorumla
+1 yılNe yapalım şimdi? Tebrik mi etmemiz lazım? Aferin denize gitmiyormuş herkes namussuz sen çok namuslusun. Bu soruyuda sırf seni övmemiz için yazdığını anlamak zor değil veya kendini tatmin etmek için . Kapalılarında denize gitmek hakkı. Herkes senin gibi olmak zorunda değil
43 Yorumla
Soran+1 yılİçimi bilmediğin için bunları yazmanız normal sizi anlayışla karşılıyorum Allah'ım ne kadarda olgunum :D. D :D
- +1 yıl
Yorumunda bile narsisizm akıyor
Soran+1 yılBiliyorum cınım :D
+1 yılsen ne kadar kendini kapatırsan kapat ki çoğu zaman üstüne yapıştığı için o haşemanın bir önemi kalmaz, orda açık saçık erkek/kız var günaha giriyosun. olay sadece kendin değilsin yani. o yüzden açık kapalı farketmez denizler pek uygun yerler değil
16 Yorumla
Soran+1 yılBunu demek istiyorum ama bazıları anlamamak da direniyor
- +1 yıl
sen elinden geldiğince açıkla sorumluluğunu yerine getir gerisi onlara kalmış
Soran+1 yılSanane herkes kendisi bilir soğutmayın insanları deyip duruyorlar kimsenin işine gelmiyor gerçekleri duymak
- +1 yıl
olsun. dediğim gibi sen söyle ister uysunlar ister uymasınlar sen görevini yap. uyar. bunun sonucunda tüm sorumluluk onların sonuçta her koyun kendi bacağından asılır
Soran+1 yılFakat kokusuda etrafa yayılır...
- +1 yıl
yapıcak bişey yok zorlayıncada ters tepki yapıyo
- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalabalık plajlar yerine sakin yerler ve sakin zamanlarda giriyorum. Kimse bu hakkımı elimden alamaz , bakmazsan görmezsin diye bir şeyde var , kimse bizim zorla soyunduramayacağı gibi zorla giydiremeyiz insanları maalesef.
25 Yorumla
Soran+1 yılKapalıların internete fotoğraf koymasıda doğru değil
- +1 yıl
Herkesin kendi doğrusu vardır bunun seni ilgilendiren bir şey olduğunu sanmıyorum.
Soran+1 yılHer müslümanın kendine göre doğrusu olamaz her şey nettir İslamda kendinizi kandırmayın, İslam'ın kuralları var zaten herkesin ayrı kuralları doğruları mı olacak
- +1 yıl
Kur'anda kapalılar internete fotoğraf koyamaz mı yazıyor Allah Allah hiç dikkat etmemişim
Soran+1 yılHer şey ayrıntılı yazmaz canım öğrende gel, anlamazsan anlama, anlamamak için direnenlerle uğraşamam sonuçta her koyun kendi bacağından asılır gerçi etrafa kokusuda yayılır ama
+1 yılkısa bir süre önce tatilden geldim... kapalıların bile benden daha rahat denize girdiklerini gördüm haşema evet vücudu belli etmese de kendilerine özel plajlar olsa da orada girseler keşke dedim etraftaki mayolulardan nasıl rahatsız olmuyorlar ailece gelmelerine rağmen anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılVücudu belli ediyor
- +1 yıl
evet o da var
+1 yılKardeşim ben bir erkek olarak vücudumun görülmesinden nefret ediyorum... Muhakkak yüzücü bayanlar için kıyafetler vardır mesela balıkadam kıyafetinin üzerine ferace gibi birşey giyerseniz bir sıkıntı olmaz gibi geliyor...
00 YorumlaKapalı kadınlar ölsün o zaman ! Ne bu ya. Hiç birşeye izin vermiyorsunuz. Sen bir kadin olarak bir erkekten daha fazla kadınlari korumalısin. Yazik sana yazık..
01 Yorumla
Soran+1 yılKadınları korumak nedir? Denize gitmelerini desteklemek mi? Bu çok mantık dışı İslam'a göre değil ben kendi penceremden bakmıyorum olaya huuuuuu anladın mı bilmem artık
Kapalıların nefsi yok mu?
Bence sen içten içe bizim kadar özgur olup, istedigini giymek icin can atıyorsun ama buraya gelip imamın kızını oynayıp diger kapalılada çamur atıyorsun, kaybol..11 Yorumla
Soran+1 yılAaaaaa kaybolacakmışım, nefsimiz var tabi ama kapalılar bu gibi konularda daha dikkatli olmalı müslümanlar yani tabi müslüman değilseniz bunun dışında tutuyorum sizi
Siz gidin gitmeyin umrumda değil ben bu ülkeden gideceğim yakında. Türk olmaktan soğutuyorsunuz insanı gerçekten bu kadar cahil bir millet miyiz biz 😩
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben çok cahilim çokta iyiyim böyle git sende çokta umrumda
Soran+1 yılÇabuk emrimi yerine getir :D
Soran+1 yılDaha fazla saçmalamana izin vermeyeceğim iyiki engel butonu var ahh KS ah KS :D :D :D
Soran+1 yılÇok korktum anneeeeeeeee nerdesin :D :D :D
+1 yılHaşama ile denize gitmek gunah mı?
(Yanlış anlamayın, bilmedigimden soruyorum)011 Yorumla
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search bunlar vücut hatlarını belli etmez mi sence eeeee demek ki doğru değil
- +1 yıl
Evet, bunlar cok belli ediyor. Ama günah olduģunu bilmiyordum.
Soran+1 yılKapalı bir kadının vücut hatları belli olmamalı bunu biliyoruz öyleyse haşema uygun bir kıyafet değil
- +1 yıl
Tamam, anladım. Kızmayin lütfen.😀
Soran+1 yılYok ne kızması yine anlatmaya çalışayım dedim yanlış anlaşılmayayım diye :)
- +1 yıl
Size çok saygım var bu konu hakkında. Bana ailem fazla öğretmedi dini. Aslinda hiç öğretmedi diyebilirim. Bu yüzden size sordum.☺
Soran+1 yılAilem öğretmedi diye kenara çekilmek olmaz :) sonuçta Kuran var hadisler var bol bol kitap var ama doğru kitapları seçmek önemli
- +1 yıl
Ya anlamiyorum işte. Ben diğerleri gibi haşamada giymiyorum, kapalida değilim. 😳
Kapansam bile nasıl giyineceğimi bilmemki ben.
Soran+1 yılFerace giyebilirsin vücut hatlarını belli etmiyor, içine etek tişört bluz giyebilirsin
Soran+1 yılwww.caddezar.com/ferace-modelleri ferace modelleri ama bunlardan alırken bile uygununu seçmek gerekir kısa olmamalı aşırı dikkat çekici olmamalı renk olarak
- +1 yıl
Beni eklesen, mesajlarda konusabilirmiyiz acaba?☺
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayanlar için olan havuzlara gitmesi daha mantıklı geliyor bana çünkü haşemayla neredeyse vücudun hiçbir yeri ıslanmamış oluyor saçma geliyor
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazdıklarına göre göre gitmemelisin... herkesin avret avret mahalli açık çünkü..
01 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyorum zaten
başörtüsü örtüsü ile denize gidebilir, fakat suya dalamaz :D çünkü başörtüsü ıslanır mecburen çıkartmak zorunda kalır, tabi böyle oluncada allah günah yazar :D olmaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kadın karma bir şekilde denize girmek çılgınlıktır. Haşema veya başka bir şey sonucu değiştirmez. Ki zaten hasema tesettürü yerine getirmiyor. Üstüne yapışıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu demek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlayacaklarını zannetmem kardeşim :/.
Benım ablamda kapalı kadınlar plajına gidiyor. Belli bir olgunluktan sonra utanıyosun gidemiyosun zaten.
00 Yorumla
+1 yılYa kapali deklsiniz kapali olan insanlrida aclmya tesvik ediyosnz onlarda insan b havada gerloyorlar sirf kapali diye niye denize gitmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam gitsin ben mi engelliyorum ne hali varsa görsün demek istediğim kapalı bir insan daha bilinçli daha hassas olmalı anlamak istemeyen yine anlamıyor sizin gibi anlamayanlara bir şey anlatmaklada uğraşmam güle güle
+1 yılNe kadar bol haşema giyersen giy vücuda yapışır. Kadınlara özel plajlar neyse de karışık plajlar doğru değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani sonuçta ıslanıyor değil mi çoğu bayan kendini kandırıyor haşemayla
- +1 yıl
Aynen öyle
Biz mi vereceğiz kimin denize girip giremeyeceğinin kararını.
Sana ne bize ne..10 Yorumla
+1 yılkadınlar plajına gitmeli malum tuzlu suyun deriye faydaları...
00 Yorumla
+1 yıluygun oteller var ya da koca deniz sadece ailesinin ve onun olduğu sakin güzel yerler... çooooookkk:)))
00 Yorumlaİzmirde sadece bayanlara özel plajlar var erkek sinek bile giremiyo oralarda girilebilr
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece o değil sonuçta açık saçık kızları görmek bile midemi bulandırıyor ve hafızayı zayıflatıyor
Soran+1 yılTatil deyince sadece deniz mi geliyor aklınıza?
Tatil & Seyahat konusunda 357 cevap paylaştı. Sonuçta o da insan ve onun da bu dünya güzelliklerini görmesi yaşaması tutması lazım. Ve gitmeli benim bildiğim sadece bayanlara ait olan plajlar ve vagon çok uzak yerlerde oralarda girebilirler.
10 Yorumlakadınlar plajına gıtsın ya da hasemoyla gırsın butun yıl kapalı kalıp 1 haftalıgına heryerını acan sozde muslumandır bence
00 YorumlaBiraz daha tenha bir yerlerde pekala girebilirler. Kısıtlanmaması ve yadırganmaması gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılsadece bayanların gire bildiği plajlar var alternatif.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kızlar çıplak çıplak hiç hoş değil
- +1 yıl
yani oda açıkçası sana yani kişiye kalmış bir durum
+1 yılgitme o zaman sadece bayanların olduğu oteller var oralara bak istersen
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılheee kadın kapalı diye denize gitmesin dışarı çıkmasın gezmeye gitmesin sonra neden bu insanlar kapanmıyo diye düşünsünler
00 Yorumla
+1 yılO kadar cok dusunuyosan antalyadaki tesetturlu otele git
00 YorumlaAçık kadınlar gibi kapalı kadınlarda insan sonuçta onlarda ne isterse onu giyinip gitmeli.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGitmeyin * denizede girmeyin heryeri kapalı denizinde bir adabı var
00 Yorumla Elbette gidebilir. Neden gitmiycekki. kapalı bir eşim olursa inşallah seve seve götürürüm.
00 YorumlaKadınlar plajı var neden denize gidemicek?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kızlar çıplak çıplak, o manzaraları görmek midemi bulandırıyor
+1 yılKimsenin olmadigi yerde girsin o zaman
00 YorumlaBana soracak degil ya keyfi bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılKim eşin mi?
- Tatil & Seyahat konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılE gıybet yapıyosun şu an
01 Yorumla
Soran+1 yılGenel konuştum tek bir kişi hakkında konuşmadım
Bence herkesin kendi bileceği iş.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimsenin olmadığı bir yerde girilebilir.
00 Yorumla deniz ona gelmicene göre
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşıma kadar denize gitmedim bu yaştan sonra da gitmesem ölmem herhalde
her insanın denize gitme hakkı vardır bacım
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten miiiiiiiiiiii
+1 yılMahremiyete uygun yer varsa girebilir
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİslami oteller var neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılEksik kalsınlar ondanda.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen açık mısın?
"aslında gerçek kapalıyım" derken?
05 Yorumla
Soran+1 yılTayt giymiyorum, tunik giymiyorum baş örtümü önden kapatıyorum, vücut hatlarım belli olmuyor yani
Soran+1 yılDemek istediğin ne sor cevaplayayım
Soran+1 yılHayır tabiki sadece öyle değil
Açılmaı öyle gitmeli denizw
00 YorumlaAyrimcilik yok gidebilir tabi
00 Yorumlagitmeli ama erkeklerin olmadıgı yere
00 Yorumlauygun bolgelerde hasemani giyerek girebilirsin
00 Yorumla
+1 yılElmas gibi olmalı bayan güzel ve zor ulasılan.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. gitmemeli
00 YorumlaTabikide gidebilir
00 Yorumla
+1 yılGitmemeli
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarar senin
00 Yorumla Kendi bilir
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 6,7b cevap paylaştı. Gerçek kapali?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar plajı var
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri