Bunların zaten müslüman olmadıgını biliyordum hatta israil köpeği olduklarını şimdi daha emin oldum siz ne diyorsunuz?

Akp ile yahudi ampulunun ilişkisi nedir?
3.bp.blogspot.com/.../ampul2.jpg
Şekil 1'de ampul bağlantı kısmı 9 11'i gösteriyor. Amerikalılar ayı günden önce yazarlar. Yani eylül (9) onbir (11)
11 eylülde ne oldu?
2001 yılı eylül (9) 11'de Amerikada ikiz kulelere saldırıldı.
aldırı sonrası ne oldu?
George Bush Müslümanlara/İslama resmen savaş ilan etti.
AKP ne zaman kuruldu?
2001
İkiz kule saldırısı ne zaman oldu?
2001
3.bp.blogspot.com/.../ampul5.jpg
1.bp.blogspot.com/.../iblis+ve+ampul.JPG
İblisin çeşitli isimleri vardır; baphomet veya yahudiler ona yehova (yehowah) derler.
İblisin bir diğer uluslararası genel ismi Lucifer (Türkçe okunuş lusifer). Lucid (lusid, Türkçe okunuş); parlak/aydın demektir. Lucifer ise aydınlatan / ışık saçan demektir.
Ak partideki ak, yukarıdaki anlamıyla ışık saçan parti midir?
Mekkede şeytanın oturduğu öne sürülen tepeye AKABE denilir. Hatta bazıları AKABE ile AKAPE/AKEPE (AKP)'yi birbirine benzetir.
Acaba bu sembolde iblis ampulun içinde mi oturuyor?
Doğrudan iblisten emir alan şeytani insanlar örgütüne de illuminati denir.
1.bp.blogspot.com/.../BA6.jpg
4.bp.blogspot.com/.../BA5.jpg
Ek: www.facebook.com/.../201310816556755
ahahsfh seni eig sectim.
Hahhaaha.. Eig..
öyle birşey olmucak kendi aranızda eğlenin :D
ak trolln sloth ile imtihani diye not düsüyorum buraya soran panpa, dur ciglik atarak güleyim bir de " zaaaxd " vs falan .
en dobra cevap birilerine! Kim masum kim değil anlasın herkes
ay herkec müslümanlara düsman allah onlarin evlerine atesler salsin (gerci allah müslümanlarin evlerine ates saliyor, müslüman düsmani mi nedir)
neyse amen.
Sembollere takilmiyorum, ne halt olduklarından zaten eminim
evet gün gibi
Cevap
7Cevap
l*n oğlum her duyduğunuza inanmayın, müslümanları rezil ediyorsunuz. O ağacın bahsedilen ağaç olduğunu nereden biliyorsun? Herhangi bir ağacı koymuşlar simgelerine işte.
Herhangi gib mi ya bak işne sende herşeye bukadar basit bakma. zaten ataist bunları hepsi
peki sakal uzatmanın aslında bir yahudi adeti olduğunu biliyor musun? :))
Yahudi adetimi? Alala Dogru dıyorsun Peygamberimiz ve sahabeleride yahudilerden öğrenmiş onu tövbe tövbe
islamiyet yokken yahudilik vardı kardeş. sarık bağlama filan yahudi adetidir. bence bunları araştır öyle hemen bir ağaç fotosu ile dalma :)
biliyorum yahudilk vardı çunkü allah o dini kabul gördü. sonra kitapla oynadılar falan fılan değişti. Sen sanıyormusun yahudilk ilk gün ki gibi aynı. Eğer öyle olsaydı sadece yahudilik olurdu.
e islamiyette aynı değil zaten.
Değişmeyen tek kitap. Kur-an nasıl aynı dersin? Sadece bazı müslümanlar ve insanlar uygulamıyor
ne diyosun kardeşim kuranı okuyan mı var :) arapça şeyler söylenip duruyor. kuranı anlayarak okumak gerek. o yüzden de anladığın dil ile okuyacaksın ki orada ki öğütleri alasın
Sonucta kitap değişti mi değişmedi. anlamak anlamamk onlara kalmıs dediğin çevirilerini okuyabilirler
yahudiler kitaplarnı okumadığı için başka peygamberler geldi.
pekı türkiyenın hemen hemen şirketlerinin %90 abd israilin elinde olduğunu biliyonmu ,?
İşsizlik böyle birşey harcanıyorsun burada.
hehe sen git devlet kur doguda işlisin ya sen
kendi dünyanda mutlu ol
ehehehe çok mutluyum
Hiç dikkatimi çekmemişti.
dinle islam la alakaları yok.
HDP nin Agacının Yapraklarında Pkk Yazıyo Aslında
ermeni hepsi işte
ermeni tohumu yanlış dedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar