Twitter ve Facede bir ara AKP lilerce böyle propaganda yapılmıştı. Sonrasını tahmin edersiniz tabi bir sürü zeytin ağacını kestiler. Daha sonrasında ne mi oldu? Zeytin yağı fiyatları tavan yaptı ve zeytin yağını İtalya ve Yunanistandan daha çok ihraç etmeye başladık.. Bunlar sözde Osmanlıcı ve onların bile dokunmadıgı ağacı bunlar nasıl yahudi yapabiliyor anlamış değilim.. Sanki hükümet yunanistan ve italyaya calısıyor..
Yahudilerin kutsal gördükleri ağaç Gargat Ağacı dır. Bununda dayanağı İslam'dan gelir.
Bir hadisi şerifte "Müslümanlarla Yahudiler çarpışmadıkça kıyamet kopmayacaktır. Yahudi taşın, ağacın arkasına saklanacak, bunun üzerine o taş, o ağaç Yahudi’yi kovalayan kimseye, ‘Ey Müslüman! Arkamda bir Yahudi var, gel onu öldür!’ diyecek. Yalnız garkad ağacı bir şey söylemeyecek; çünkü o Yahudilerin ağaçlarındandır."
Terörist israil devletinin eski dışişleri bakanı şimon perez’in bir röportajında, mülakatı yapan muhabirin her yerde gördüğü bu ağacı sorması üzerine şu cevabı vermiştir: “Bu bizim ağacımız, bizi koruyacak ağaçtır. Müslümanlar bizi öldürmek isteyecekler ve biz bu ağaca saklanacağız.”
Allahtan baska kimse bak 'kimse diyorum' geleceği bilemiyorsa peygamber nasıl biliyor? Bana peygamber miraca çıktı vs gibi hadis saçmalıklarını savunma onların hepsi peygamber adına uydurmadır.. Ayrıca ağaçlar birer melaikedir (doğa gücü).. Ağacın kesilmesini peygamber nasıl emredebilir?
Bu konuda suçlayıcı ve aşağılayıcı bir uslubun var. Olmadık şeyleri kafandan uyduruyorsun. Daha Kuran'dan bile haberin yok. Gözlerini kapamış karanlık diyorsun, güneş diye birşey yok diyorsun adeta. Ve karşındaki insan ne anlatırsa karanlık diyeceksin, o yüzden bu konuyu uzatmayacağım, ne zaman gözlerini açarsan o zaman buyur gel ya da şu engin internet deryasında istediğin her türlü bilgiye çok rahat ulaşabilirsin. Neyse konumuzla bir alakası yok, zeytin ve incir ağaçları dinimizce çok değerlidir. Zeytin ağacının yahudiler ile ilişkilendirmek ancak senin gibilerin yapabileceği bir oyundur.
Bir insan kiziyorsa eğer onun onyargisini rahatsız etmissindir ben muslumanim elhamdülillah lakin hadislere inanmam çünkü hepsi peygamber adına 250 sene sonra kaleme alınmıştır peygamber geleceği bilir olayida o zaman uydurulmuştur.. uslubum sert evet senin gerçek diye bildiğin yalanlari ortaya çıkarıyorum kurana bakarsan peygamber için beşer yani insan der peygamber nasıl geleceği bilecek kadar insan ustu olabilir
Adamlar ne ideoloji yaratmış be "din" diye.. Nasıl da güzel kullanılıyor insanlar. Böyle uç örnekler (-ki bu çok eski mevzu) ya da ufak örnekler (camiye bağış gibi) benim için fark etmez. İnsanların beynini köreltip düşünmemeye yöneltmek en güzel idare şekli. Alan memnun satan memnun. Bir tek düşünen memnun değil, o da kimsenin umurunda değil.
İşte biz böyle bir toplumuz... Güdülmeye alışmışız araştırmak yok açıp kaynak bulmak yok, bundan mütevellit kargayla gezenin burnu pislikten çıkmıyor... Bahsedilen zeytin ağacı Kur an da Enam Nur ve birçok ayette geçiyor. Çikolata kağıdının üzerindeki arapça yazıyı görüp 3 kere öpüp başının üzerine koyan nesli unutmak istiyorum artrık...
yahu ağacı kökten var eden yahudiler mi de kesilsin? Allah'ın nimetini de siyasi olaylara alet ediyorlar ya ayıptır günahtır yahu. zeytin berekettir. sırf zeytinyağı konusunda piyasaları zorlamak için yapılan bu saçma harekete destek çıkanların da aklına şaşarım.
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Buna inanan zır salaktır. Yok kertenkele öldüren sevap kazanır yok zeytin ağacı kötüdür. Zeytinin bu kadar faydası var vucuda. Böyle şeylere bir müslüman inanmaz. Ayrıca adamlar işlerini yaptıracakları zaman insanlar karşı gelmesin diye sürekli bişey uyduruyorlar.
ulan siz müslüanlar ne kadar geriizekalı sınız mk ulan o bedei faresinin ümettinden ne beklenir ki zaten ahaha birde beni utanmadan siiktiğimin dininize davet ediyorsunuz ya kusura bakmayın ama dininize saygı göstermiyorum çünkü dinime göre doğa bizim için çok önemlidir siz bizim saygı duyduğumuz doğayı kirletiyorsunuz bende dininiz islamı kurucusu muhammedi siikim mk
Bende seni Doguran anneni sikşm sülalende varolan yaşlı bebekler hariç bütün dişi varlıkları becereyim istersen sanada patlayabilir ya evladı sen kurban ol peygambere yezit
Ben müslümanım ve dini bir çevrede yaşıyorum. Kimse böyle bir uygulama yapmadı. Hadi birileri islamı kötülemek için uydurdu size noluyorda onlara inanıyorsunuz siz = onlar. Söylenecek söz yok sizin gibilere.
Onlara bakma sen bunu salaklar yapar zeytin berekettir kuranda sağlıktır hikmettir (: Allah ın hangi nimeti zararlı ki. beya dünyada yaratılmış hangi cisim canlı varlık bir millete ait olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ya bunun troll bir paylaşım oldugundan bile haberınız yok ne yazık ahahaahah
troll mu? bu haberler interntte gezmeye basladıktan sonra manisa ve balıkesirde ne kadar agac kesildi haberin var mı senin? zeytin yagının kilosunu 9 liraya alırken bir anda 19 liraya fırlamıstı belliki akp senin yemini iyi veriyor
kaç tane zeytin ağacı kesildi ve hangi haber sitesinde çıktı ilk önce bunları bana at! islamda zeytin hakında çok övücü hadisler var bu saçmalığı bana kanıtlamadan sana cevap bile vermicem ayrıca akpli oldugumuda nerden çıkarttın mhpliyiz senin söylediklerini inkar ettim ve kanıt istedim dşye akpli mi oldum hahahaha
zeytin ağaclarının kesildigine dair haber buldum ve yahudilerle alakası olmayan bısey hatta köylüler isyan etmişler ayrıca bu olayda 2014 de gerçekleşmiş cidden şu yukardaki şeye inanıp bide insanları inandırıp ortalık karıştırıyosunuz çok yazık. akşama bekliyorum o haberi eger kanıtlıyamazsan insanlardan özür diliceksin!
Allah söyledi o yazdı dolayısı ile o yazdı elçiydi çünkü.. Ben hadis mantıgını red ederim kabul etmem işte bu çarpıklığı yüzünden çünkü peygamber adına yaz bişeyler saftirikler inansın
En İyi Cevaplar