AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
309Cevap
Kayincosudur. Cunku essegin gibinden dolayi
Keşke once bir soruyu bulsaydiniz
sorunun cevabı geliniymiş ama
Ahmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen bir adam Ahmet'in nesidir? diyen adam yazıyo gelin olamaz erkek olması lazım
sorunun orjinalinde adam demiyor çünkü kişi kimdir sorunun orjinali ve cevap açıklanmış internette.
burda da öyleymiş zaten soruya bak.
Ahmet'in kendisidir :)
ismi ahmet olanlar isyana kalkacak artık:)
Yeminle Ahmet isminden bıktım bu sorudan dolayı.
yine başladı bu ahmet muhabbeti
Çok geriden geliyorsun be güzelim :D
Bi' FBI Arkadaşım var ona sorayım
ta kendisi olur o dediğin kişi
Komşusu.
Benim amacım 500 puan toplayıp Benim sorularım arasında Gerçek Hayatta Gördüğünüz Farklı Şeyler Var mı sorusunu yayınlamak.Benim Gerçek yaşadığım olayı anlatıyorum o soruda link
Uyuz oluyom böyle sorulara...
Cevaplama o zaman . . .
evet sen ahmetin bişisi olmuyon sanırım :D
Benim amacım 500 puan toplayıp Benim sorularım arasında Gerçek Hayatta Gördüğünüz Farklı Şeyler Var mı sorusunu yayınlamak.Benim Gerçek yaşadığım olayı anlatıyorum o soruda link
ahmetin ta kendisidir o adam :)
Oğludur ne var ki bunda
tımarhanedeki akrabası
:)))
Ve günün sorusunda ki faydalı içerik !
Bu soru 3 yil önce sorulmus. soran da coktan siteden uçmus.
@CanFeza_34 faydalı ve yenilikçi soru zehirlenmesi.
Ahmetin kendisidir yahu
ahmetin karısı kim olacak
Bence kirvesidir ondan başkası olamaz.
çok kolay değil mi ya gelinidir tabi.
ahmet in oğlunun eşi ahmetinde gelinidir
ahmedin derdi bizi gerdi olur...
dedesi oluyor heralde
wallahi beynim acıdı bu saatte
üvey babası
Ahmet için şöle böle diyorlar:(
Sendemi? :)
Artik Saymayi biraktim
sen demi derken neyi ima ediyorsun ahh bir anlasam =)
:)
Bu soruyu sormana dun 5 kere soruldu bugunde saymadim artik :)
Yani seninde anlaman lazım bir soru soruyorum bu sitede 5 dakika sonra bakmışın 10 sayfa soru senin sorunun üstüne eklenmiş yani ben hiç görmedim bu soruyu sorarken =)
Dogru sende haklisin :)
:))
Benim amacım 500 puan toplayıp Benim sorularım arasında Gerçek Hayatta Gördüğünüz Farklı Şeyler Var mı sorusunu yayınlamak.Benim Gerçek yaşadığım olayı anlatıyorum o soruda
oğluu laaaa oğluuu ..
Bunu soran adam kör oldu :)
Ahmedinejad kovalasın seni...
Ahmet'in oğlu oluyor arkadaşlar.
hiçbişeyi tabi ki sadece soru soan kişidir
Bunlar sülalece Ahmetoğlu ahmet
Beyin kanamasi geciriyorum...
gelinidir tabii ki şıklarda yok hahaha
cevabi soyluyorumm :: once Ahmet'in oğlu cumlesiyle benim oglumun babasi cumlesinin ortasina bir virgul koyalim. Benim oglumun babasi=BEN (yani kendisi) oluyor. simdi cumleyi tekrardan okuyalim. "Ahmetin oglu Benim diyor." Bunu diyen kiside Ahmetin OĞLU oluyorr.
hahah hayır. hiç zeki değilsin. benim oğlumun babası diyen birisi kimdir? bir kadındır. bu mantığı kuramadıysan çok aptalsın :D
aptallik mi? 😂😂 BU SORUU 2 YIL BOYUNCA TUM TURKIYENIN UGRASTIGI VE KIM MILYONERDE CIKMIS CEVABI KANITLANMIS bir SORU!! simdi otur bir dusun kim aptal?
salak hahaha beyin yok sen otur ağla asıl
bunu bir adam diyorsa kötü
ahmetin oğludur ya LAAAAAAAAAAAA :D
ehmet lan (hababam sınıfı)
ne bitmez ahmetmiş la
sokuyum ahmetede,babasinada.yeter la.
boynuzlusudr boynuz yemiştir
ahmet'in oğlu kendisidir
siz kasiniyorsunuz belli
ahahahah :))
niye ki ? :D
lan bu soru yüz kere soruldu
ben görmedim bi soru sor hemen geçip gidiyo zaten soruldu madem neden yorum yazıyon başka sorumu kalmadı sizi kibarca tokatlıyorum lütfen defolunuz =)
tamam abicim :)
Benim amacım 500 puan toplayıp Benim sorularım arasında Gerçek Hayatta Gördüğünüz Farklı Şeyler Var mı sorusunu yayınlamak.Benim Gerçek yaşadığım olayı anlatıyorum o soruda
anladimm
onu diyen adam ahmetin oğludur nokta
arkadaslar bikmadiniz mi hala
bkz.. brave22 cevap
Ahmet trollleri eksikti bi. :/
haklısın valla :D
ben böyle bir cadı görmedim=)) foton harika=))
lan yetiyor ama haaaaa. bu kacinci kez ya
yahu sanki obur sorularida bn sormusum gibi tovbe ya rabbim
yaaa kizim zaten cevabi yaziyor her sorudaaaa
offf iste dogrumu degilmi bilmiyorumm kafam iyice karisti, sinir oldumm neyse ya banane off baslarim boyle soruya
faceden mi aldın :D Kendisi...
:)
dedesi galiba ,pff. devamini okumamisim bile :P
Salla gitsin =)
doğru cevap Ahmetin oğlu soruyu soran kişi =) yani benim babamın ismi ahmet olsun ahmetin oğlu ben oluyorum benim oğlumun babası benim =)
sarisinim iste :D bende diyorum bu babalar nie fazla oluyo die ^_^ bizim burada soyle derler ,reotanlarim cabuk calismaya basliyo ama kablo uzun :P
sizin ora neresi =) çok takıntı yapıyon sarışın olmana alakası yok bence sarışın olmanla =)
annesi mi :D sarisinim ya bilemediysem ondandir :P
şıklar içinde annesi yok birde soruda bunu diyen adam ahmetin nesi olur diyor bayan olamaz yani =)
her sarışında aptal değildir yani =)
Ahmet'in oğludur bro :))
bencede :)
d .
Oğludur tabiki ... Onun oğlu benim oğlumdur :D
onu diyen kişi ahmetin gelinidir
veya onu diyen kişi ahmetin oğludur. babasına ismiyle hitap etmiş eşek sıpası :)
ahmedin ta kendisidir
Ahmetin babaannesi :P
ahmetin oğludur çok basit
o nasıl oluyo?
kafanı temizle ve baştan yerine koyarak düşün
3 yıl olmus ama hala görüşe açık maşallah😂😂😂
Selam ben ahmet bunu diyende benim babam 😁
Annesı olabilir deılse katırdır. 😁
oğludur. ahmet dede oluyor