+1 yılAhmet’in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen kişi ahmetin nesidir? Sorusu bayağı kafa karıştırıyor gibi ama aslında çok kolay. Biraz soruyu adım adım inceleyince kolayca cevabına ulaşabiliyorsun.
Ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır diyen kişi ahmetin nesidir sorusunda cevaba ulaşmak için bizce oğludur. (ahmetin oğlu=benim oğlumun babası) benim oğlumun babası=ben ahmetin oğlu=ben. Bu yüzden cevap C oluyor.
Kısaca Ahmetin oglu benim oglumun babasidir diyen bir adam ahmetin nesidir diye sorulursa oğludur diyebiliriz.
61 Yorumla- +1 yıl
bingo ;) +1
En İyi Cevaplar
Yaşım 24 ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yaşında. Babam ise bu bahsetmiş olduğum kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da üvey annem olmuş oldu babamla evlendiği için. Eşimin ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum eşimin kızının er kek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve de kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyük babasıyım. Sayın savcı bey sizden ricam beni askerlik görevimden azletmenizdir, siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda baba, oğul ve torun aynı zamanda askerlik yapamazlar. xd
131 Yorumla
şok . şok . şok.
bugün KS de çıkan sorular üzerine iyice şüphelenen Ahmet'in babası yaptırdığı DNA testi sonucunda acı gerçeği öğrendi. Ahmetin kendi çocuğu olmadığını öğrenen acılı baba karısını 76 yerinden bıcakladıktan sonra karakola giderek teslim oldu. ilk sorguda "KS dekiler bana gizli gizli birşeyler anlatmaya çalışıyorlar " dedi.
oldumu arkadaşlar.10 Yorumla
+1 yılYarışmada bu sorunun ahmetin oglu benim oglumun babasıdır diyen bir adam ahmetin nesidir cevabı çok merak edilmişti. Evde de bunu tartışmıştık baya :D
Bu soruyu çok düşünmek bence anlam kargaşası yaşayanlar için geçerli. Önceden de baya internette gezen bir soruydu. Cevap C olur neden mi?
Babasına Ahmet diye hitap eden aslında evli ve çocuklu. Ahmet'in oğlu kendisi. Benim oğlumun babasıdır dediği de kendisi. Bu kişi de oğlu. Dolayısıyla C olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
307Cevap
Magazin konusunda 5,1b cevap paylaştı. Aziz Yıldırım bizde o kadar para harcıyoruz ama neden başarılı olamıyoruz diye Morinho nun yanına gider, Morinho derki ben futbolcularımı fotbol kabiliyeti olarak eğittim kadar mental manada da yetiştiriyorum Nasıl der Aziz Bey...oradan C.ronaldoyu çağırır ve sorar morinho... ''senin ananın babanın oğlu olupta kardeşin olmayan kişi kimdir?'' der. C.ronaldo..benim der. Aziz anladım diyip döner samandıraya. Çağırır volkanı aynısını sorar. Volkan başkanım çok yorgunum antremandan sonra cevaplayım der. O da gider Baroniye sorar. Baronide benim der.Volkan gelir aziz beye cevap verir...Başkanımbuldum Baron, hayır der başkan ''CRonaldo''...asdasdsad. Cevabı bulduk değil mi?...asdasdasd
37 Yorumla- +1 yıl
panpa gereğinden fazla uğraşmamış mısın sence de :D
- +1 yıl
Soru benim olsaydı en iyi cevaptı.
- +1 yıl
sıkı can iyidir.sıkma sen canını :D
- +1 yıl
Anladıysam Ahmet olayim :S
- 03 Yorumla
Magazin konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soruda aldatmaca var...tamamen kendisidir
Şöyle : Burada Ahmet'in oğlu, benim oğlumun babasıdır cümlesinde (bir insanın bir tane babası olacağı için) ben tamamen kendimden bahsetmiş olurum. Ki zaten cevap sorunun içinde gizli; Ahmet benim babam olduğuna göre, ben de Ahmet'in oğlu olurum.
herkese cola ısmarlıyorsun...20 Yorumla- 10 Yorumla
Al dedi git dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyosan dedi al dedi nerde kal dediysem kal dedi bana bende kaynanamda kaldım o yüzden o zaman dedi çekilcek hali yok dedi
https://youtu.be/_iX_-BOtHGc03 YorumlaMagazin konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben ısrarla onu diyen adamın ahmetin oğlu olduğunu söylüyorum. açıklamasını yapalım. soruda ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır diyor. yani ahmetin oğlu ben isem oğlumunda babası olduğuna göre ahmetin oğlu ( yani ben ) benim oğlumun babasıdır. karışık hiçbişey yok
15 Yorumla- +1 yıl
Ben sana şöyle açıklayalyım süper zeka; Ahmetin oğlu ben olayım, soruya entegre edeli ferhatım oğlu benim oğlumun babasıdır olur. Bu durumdada diyen kişi dedesi olur.
- +1 yıl
backred dedesi mi diyorsun yani ? neyse uykum geldi görüsürüz yarın
- +1 yıl
Hayır, senin dediğin şekilde düşünürsek diyen kişi dede çıkar.Kendisidir sonuç.
+1 yılahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır ne yaa.. benim oğlum diyosa onun oğludur benim oğlumun babasıdır ne ya off kafam karıştı neyse bu soruyu daha öncede sormuşlardı bulamadım :/ ben D diyorum : Kendisidir
14 Yorumla- +1 yıl
bize soruyorsun da sen biliyor musun haaa ? :D
- +1 yıl
evet biliyorum ;)
- +1 yıl
hmmm tamam :&
+1 yılhay ahmet kadar ne ahmet miş cevap ahmetin biraderinin kaynının baldızın aynı köydn amca oglunun dayısının eniştesi var ya ha işte onun yengesinin 3.bacının teyzesini torunun baldızının kocası oldumu mutlumusunuz :D
20 Yorumlakendisir :)) tabikide
zaten kişi kendini tanıtıyo ahmedin oğlu
benim oğlumun babası ise ahmed kendisi oluyo.
yani kendi kendine söylüyo. bunu anlatmak da zor şimdi ama
bunu okurken kendiniiz yerine koyun.11 Yorumla- +1 yıl
cevabi soyluyorumm :: once Ahmet'in oğlu cumlesiyle benim oglumun babasi cumlesinin ortasina bir virgul koyalim. Benim oglumun babasi=BEN (yani kendisi) oluyor. simdi cumleyi tekrardan okuyalim. "Ahmetin oglu Benim diyor." Bunu diyen kiside Ahmetin OĞLU oluyorr.
- Magazin konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılPardon ya, o adam Ahmet'in oğludur bence.Ama bari adam değil de kadın deseydi soruda.O zaman Ahmet'in oğlunun karısı demiş olurdu.Ama belki Ahmet'in oğlu eş cinseldir. :D Evlat falan edinmişlerdir :D Bu Ahmet de ne problemli adammış arkedeş :D
10 Yorumla - Magazin konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAhmet ve kardeşlerinin yaşı toplamı 42dir ahmetin yaşının 4 eksiği ortanca kardeşinin yaşını 3 fazlası da büyük kardeşinin yaşını vermektedir
ahmetin annesinin adı nedir? hıaa :D :D bu soru daha güzel ondan :D10 Yorumla
+1 yıllütfen benim cevabımı en iyi seç ben söyledim bak soran kişi bir kadın yani adam terimi kiş anlamında kullanılır erkek değil yani böle düşünürsen. konuşan kişi oğlanın annesi ahmetin oğlu konuşan kişinin kocası. ahmet te konuşan kişinin kayınbabasıdır.
20 Yorumla- Magazin konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu bir uzmanına sormak lazım gibi;
Uzm. Baba/2 Nuri Alço
https://i.ytimg.com/vi/JNf9AXbEDLE/hqdefault.jpg10 Yorumla
+1 yılhem ahmetin oğludur hemde ahmetin gelinidir yani ahmetin oğlu ile gelini aynı kişidir yani çift cinsiyetlidir ve aynı zamanda belkide travestidir.belki de kedidir kedi.yaw ooof ben ne diyom burası neresi ben kimim sen kimsin neolii burda
00 YorumlaMagazin konusunda 1b cevap paylaştı. Oğlu olur tabi :) ha bu arada çok cahilsin insan anket koyardı ahahahahaha
Bak anlatıyorum kulaklarını 4 açççççç :)
Benim oğlumun babası ben olurum anladınnnnnnn
eeee Ahmet'in oğlu da benim oğlumun babası yani ben olurum.20 Yorumla- Magazin konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok eskiden duyduğum bir soruydu. Cevap Ahmet'in oğlu ya da ya da Ahmetin oğlu bir erkekle evli ve evlat edinmişlerse diye uçuk bir fikirle Ahmet'in oğlunun kocası çıkıyodu :)
114 Yorumla- +1 yıl
bu soruda yanlıslık var bence diyen birisi kimdir olcak o zmaan gelini oluyo :D
- +1 yıl
yok yanlışlık ya biz yazarak çalışmıştık buna :D gayet de net bulmuştuk cevabı :)
- +1 yıl
ahmetin kendiside olabilir
- +1 yıl
olamaz ya nasıl olur, mümkün değil :) bu soru çok kafa karıştırıyo bulmuştuk biz bir daha bulandırma kafamı, zaten uykum geldi :)
- +1 yıl
üvey babası olmasın
- +1 yıl
Sen düşünme bunları bak buldun kafayı bir soruyla :)
- +1 yıl
ahmet kim ?
- +1 yıl
Ahmet gelinin kardeşi, yapmış abartılı bir topuz, giymiş bir straplez böyle yandan etler fışkırıyo. Damat seçimini yapmış, ne kafa karıştırıyosun :)
- +1 yıl
bak şimdi ben ahmetim tamammı benim oğlum var onunda oğlu var onun oğlunun babası ahmetin oğludur ama bunu diyen adam o çocuğu doğurmus oluyo mantıken buda saçma o zaman adam dönmüş kadın olmuş
- +1 yıl
benim artık cidden yatmam lazım :) şimdi uyuyayım ben, uyandığımda sen hala cevabı bulamamış olursan ya da şüphelerin varsa ben çizerek anlatacam söz :)
- +1 yıl
uyu bakalım uyuyabilirsen :DD:D:D asaadsdas
- +1 yıl
uyurum ben buldum cevabı işte ama sana kabul ettiremiyorum şuan :) çizecem sana kocaman kocaman uyanınca :D
- +1 yıl
cevap nil erkoçlar yani dönmüş bence :D ama iç güveyside olabilir
Magazin konusunda 3,6b cevap paylaştı. ahmetın oglu benım oglumun babasıysa bu durumda ben ahmetin gelini olmaz mıyım.. :S kendimden dusunerek cıktım yola. ama mantıkta sıcıklık yasamıs olabılırım :D
14 Yorumla- +1 yıl
bende gelini diye düşündüm ama sorduda dam diyo :D beyin depar attı benm
- +1 yıl
oğlu nasıl oluyo açıkarmısnız :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBynflorance olsun oğlanın adı.
X kişisinin oğlu Bynflorancenin babası.
Demek ki Ahmet'in oğlu dediği kişi ile Bynflorance aynı kişi.
Demek ki Ahmet'in Karısıymış bu kezban uğraştırdı gece gece.21 Yorumla- +1 yıl
Ciddi ciddi okudum ya :-D :-D :-D
- Magazin konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılAhmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen adam adidir,şerefsizdir,insan kayırıcı pisliğin tekidir.bir de dedesi oluyor...
22 Yorumla
+1 yılahmetin kendisi oluyor.
Ahmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen bir kişi, Ahmet'in kendisidir. Çünkü bu ifade, Ahmet'in kendisinin söylediği bir ifadedir.
Ahmet'in nesidir sorusu ise, tam olarak neyin sorulduğuna bağlıdır. Eğer Ahmet'in hangi etnik veya kültürel kökenden olduğu soruluyorsa, yanıt bu bilgiyi vermelidir. Ancak sadece "Ahmet'in nesidir?" sorusu sorulduğunda, bu sorunun yanıtı net değildir, çünkü hangi açıdan sorulduğu belirtilmemiştir.00 Yorumla- Magazin konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbunu adam diyemez kadın diyebilir oğlumun babasıdır derse ahmet kayınpederi olur ya da adamın üvey oğlu ahmetin oğlunun öz babası olabilir.yani üvey oğlunun öz dedesi ahmettir.
00 Yorumla herkes bişeyler yazmış haberiniz olsun ahmetle alakam yok benim. neyse ahmetin oğlu yada ahmetin oğuluyla evli gelini olabilir. yada çarpık aileleşme varsa herşey olabilir.
00 YorumlaAhmetin oglu benim oglumun babasidir , diyen bir adam ahmetin nesi oluyor ? Oğlu ! . diye bir yazın sitenin başına da kimse sormasın artık bunu yaaa. bugun Ahmetin adını okumaktan sıkıldıkkk...
00 Yorumlaoofff başlıcam Ahmete de babasına da oğluna da ..ya noluyorrr? niye herkes bu saçma soruyu sorup duruyor? sitede Ahmet diye biri varda ona karşı bir tür eylem filan mı ? nee?
06 Yorumla
+1 yılahmetin öğlu benim oğlumun babasıdır ? senin oğlunun babasıysa nerden senin öğlun oluyor :D benim öğlumun babasıdır diyor :D of anlamadım :(
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ay ben ben o ahmedin :( ahmedi bulun leeen dövecem :S
benim oğlumun babası, yani kendisi , ahmetin oğluymuş işte
21 Yorumla- +1 yıl
cevabi soyluyorumm :: once Ahmet'in oğlu cumlesiyle benim oglumun babasi cumlesinin ortasina bir virgul koyalim. Benim oglumun babasi=BEN (yani kendisi) oluyor. simdi cumleyi tekrardan okuyalim. "Ahmetin oglu Benim diyor." Bunu diyen kiside Ahmetin OĞLU oluyorr.
ahmet oğlunun dedesidir dolayısıyla, kendisi ahmetin oğludur. onu geçtim de cevap verenler iyi kafa yapmış wrgsvxı
00 YorumlaMagazin konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ahmetin oğlu olur..
Çünki ahmetin oğlu benim benim oğlumun Babasıda Ben olduğuma Göre
Ahmetin olmam mı ben?
Just.09 Yorumla- +1 yıl
Noooo kendisidir.
- +1 yıl
cevabi soyluyorumm :: once Ahmet'in oğlu cumlesiyle benim oglumun babasi cumlesinin ortasina bir virgul koyalim. Benim oglumun babasi=BEN (yani kendisi) oluyor. simdi cumleyi tekrardan okuyalim. "Ahmetin oglu Benim diyor." Bunu diyen kiside Ahmetin OĞLU oluyoooorr.
- +1 yıl
Off cevap ahmetin oğlumu 😞
- +1 yıl
benim şu an dusunmeyi biraktim yoksa bildigimdende sasicam 😂
- +1 yıl
En sevmediğim şeydir akraba işleri 😆
Ahmetin oğlu benim oğlumun babasıysa, benim oğlumun babası ben olduğuma göre ben ahmetin oğlu olurum yani... Ahmetin OĞLU olur...
10 Yorumlababasına ahmet diye hitap eden evli ve çocuklu birisidir. ahmet'in oğlu kendisidir. benim oğlumun(çocuğundan bahsediyor) babasıdır dediği de kendisidir. bu kişi de ahmet'in oğludur
00 Yorumla- Magazin konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır diyen bir adam varsa onlar homoseksüeldir, evlat edinmişlerdir. :D Normal bir çiftse karısıdır :D
00 Yorumla Magazin konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doğuran sadece anne olduğu için, oğlumun babası derken söyleyen erkek olamaz. O sebeple annesi.
01 Yorumla- +1 yıl
sorunun içinde "...diyen bir adam..."kısmı var.o yüzden annesi olamaz.
+1 yılOğlumun babası kocam oluyor... Öyleysen Ahmet'in oğlu benim kocam. Demek ki Ahmet benim kayınbabamdır kayınbabam...
20 Yorumla- Magazin konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılAllahimm, yeni bir 21 Aralik vakasi:( Rüyaniza mi giriyor anlamiyorum ki, nerden buluyor herkes bu soruyu :(
02 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaCok basit bukadar dusunmene bile gerek yok ahmetin gelini :)
01 Yorumla- +1 yıl
soruyu güncelledim.))sorunun içinde " diyen bir adamın" kısmı var ona göre cevapla:))))
- Magazin konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGelini.
Cevabım çok kısa değil yahu yeterli uzunlukta halbuki.02 Yorumla- +1 yıl
sorunun içinde "...diyen bir adamın..."kısmı var ama:)))
- +1 yıl
O zaman Ahmet'in oğlu ya da Ahmet'in oğlunun homoseksüel olup mucize eseri bir erkek doğurmuş partneridir.
- Magazin konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim oğlumun babasıdır diyen biri kendisini tarif etmiş olur. Böyle tanımlanan kişi de ahmetin oğlu olduğunu söylüyor zaten. Açıklayacak bir şey yok. Ahmet'in oğlu işte. Bu kadar saçma salak bir kelime oyunu zeka sorusu diye nitelendirilemez.
02 Yorumla- +1 yıl
asagi yorumlara bak bakalim bide cevaplara bak ilk okul sorusu mu?
- +1 yıl
buradaki seviye öyle yapacak bir şey yok
+1 yılAhmetin oğlu benim oğlumun babası
benim oğlumun babası yaniii
ben ahmetin oğlu=ben10 Yorumla- Magazin konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim oğlumun babası ben oluyorum oda Ahmetin oğlu olduğuna göre ben Ahmetin oğlu oluyorum.
10 Yorumla - Magazin konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhmet'in ta kendisidir bence.Ya da eşcinsel çift de olabilir.
10 Yorumla
+1 yılbunu söyleyen adamın ta kendisidir
isme takılmayın
kendi babanınızın adını kullanarak soruyu tekrar et bakalım00 Yorumla- Magazin konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılAhmet'in oğlunun oğlu yani torunu o halde o da dedesi doğru anladıysam :D
15 Yorumla- +1 yıl
sorry kendisi AHMET :D
- +1 yıl
Yalnız soruda bir şey dikkatimi çekti Ahmet'in oğlu benim oğlumun babasıdır dediğinde diğer adam senin oğlun ise Ahmet Dedesidir ama o diğer adam dediğinde kimi kastediyorsun? o var yok o diğer adam dediğin senin kocan ise oda Ahmet'in oğludur :D
- +1 yıl
Soruyu ben hazırlamadım :D
- +1 yıl
:D + 1 :D
- +1 yıl
Bir erkek hoşlandığı bir kıza mektup aracılığıyla çok hoşlandığını ve çıkmak istediğini yazmış kız bu mektuba bir formül yoluyla cevap vermiş :D
[c=ı+]=k (t-ı )+ g=ı(m)
v+a
r=12+4=16
16 = t
t=e
e=s + 16
s= 65
s=65 - s16 =105
e= 1o-k=k(ü11+r)+(e+d=r+i)m=?
Bunu bilemeyen var mı harbiden? Ben oğlumun babasıysam, Ahmetin oğlu da oğlumun babasıysa , ben ahmetin oğlu olmuş oluyorum. Ahmet benim babam ve oğlumun dedesi.
07 Yorumla- +1 yıl
mesela bilemeyen sen 😂😂😂
- +1 yıl
+1 yılOğludur ahmetin oğlu ben oluyum ve diyim ki ahmetin oğlu ( yani ben) benim oğlumun babasıdır.. Yani ben benim oğlumun babası olmuş oluyorum.. Ama ahmetin oğlu babasına saygızlık yapmış :)
00 Yorumla
+1 yılAhmet'i değiştirin bari , tüm küfürler Ahmet'e gidiyo da ..
10 Yorumla
+1 yılİnşallah sen ve yorumlardakiler ironi yapıyorsunuzdur.😐
00 Yorumla
+1 yılKendisidir benim oğlumun babası diyor e benim diyor zaten 😊
01 Yorumla- +1 yıl
- Magazin konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBayansa karısı erkekse kendisi. Çünkü benim oğlumun babasıdır demiş :D
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İyiymiş :D teşekkürler
Magazin konusunda 949 cevap paylaştı. benim oğlumun babası benimdir ahmetin oğlu ben olmuş oluyorum yani.
00 YorumlaMagazin konusunda 3,6b cevap paylaştı. bi adam diyoooooooo pardon gelini değil o zaman bunu dıyen kısı ahmetin oglu olur.
028 Yorumla- +1 yıl
nasıl oğlu ya :D
- +1 yıl
benim oğlumun babası dersem çocuğu ben doğurmus olmuyomuyum nasıl olcak o :D
- +1 yıl
hayır bak şimdi sen erkek ol tamammı sen erkek olsan senin oğlunun babası olurmu babası sen olursun iyi düşün :D
- +1 yıl
yahu be adam git yuzunu yıka kendıne bir gel :D:D " AHMETİN OGLU " benim oglumun babasıdır diyor. yanı bunu dıyen adamın bir cocugu var ve bu cocugun babası AHMET'in oglu. anladın ? yani bu durumda bu lafı ahmetin oglu soylemıs oluyo.. :D eğer orda " adam " kısmı vurgulanmasaydı sorunun 2 cevabı olurdu ya gelini ya da oglu demen gerekirdi. ama adam dendiği için tek seçenek oglu kalıyor :))
- +1 yıl
ahmetin allah belasını versin :D
- +1 yıl
ya bak smdi güzel kardeşim ben ahmetin oğluyum tamammı benim oğlum var benim oğlumun babası olurmu babası ben oluyorum zaten benmi peydahladım bu çocuğu allah benmde belamı verdi sabah sabah :D ölcem gülmekten :D
- +1 yıl
laaaann .:D:D peki şöyle düşünelim o zaman . düşün karı kocayız bir oglumuz var tamammı. sen cocuktan oglum değilde benim hanımın oglu diye mi bahsedersin ? :D:D ahmetin nesi oldugunu ogrenmek sorunun amacı. o yuzden senın oglunun babası yine sen olursun. bu durumda sende ahmetin oglusun :D
- +1 yıl
senin dediğine göre bu lafı senin söylemen gerekiyo ama seninde erkek olman lazım erkek olsan çocuk nasıl doğurcaksın bu durumda cevap üvey babası oluyo :DDDD
- +1 yıl
ahmetin oglu benım oglumun babasıdır. . ulan eger bunu dıyen kısı ahmetın uvey babasıysa nasıl ahmetın oglu onun oglunun babası olsun :D eğer uvey babası olsaydı bu durumda ahmet onun cocugu olurdu ahmetın oglu ahmetın babası olmus olurdu. çok saçma bir cevap. beynimdeki devrelerın yandıgını hıssedıyorum :D oglu lan işte :D:D:D:D
- +1 yıl
lan kadın delirttin beni gece gece kim peydahladıysa bu çocuğu allah onun belasını versin ben ahmetin oğluysam benim oğlum varsa nasıl babası oluyo bu çocuğun gaymıyım ben o zaman ahmetin oğlu doğurduktan sonra cinsiyet değiştirdi baska gayla evli :DDDD
- +1 yıl
bak şimdi cevabı buldum bunu diyen kişi nil erkoçlar :D
- +1 yıl
bu ahmetin oğlu iç güveysimi acaba
- +1 yıl
ahmetin oğlu sensin :D
- +1 yıl
anne annecimm
- +1 yıl
bi dakka yaş farkı 2
- +1 yıl
başka yerdede kendisi yazıyo ama
- +1 yıl
bak bir arkadaşını düşün mesela benim arkadaşım adem onun oğlu benim oğlumun babası olabilirmi?benim oğlumun babası yine benimdir :D soru şaşırtmacalı olduğundan 2 kerede oğlu lafı geçtiğinden bu kendisi olamaz diyorsun ama benim oğlumun babası benimdir yani bunu söyleyen kişi yine benim ;)
oglu olursun benım oglumun babasıysa ben ahmetın oglu olurum basit şeylerle belme beeeeeee
00 YorumlaKendisidir.Zaten böyle sorularda hep kendisi çıkar.
01 Yorumlaahmetgıllerın cinsinden ahmetceden ahmetoglu ametci amaaaaaaaaaaat dır!
01 Yorumla- +1 yıl
o ne la
- Magazin konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılahmet dede olur soruyu soran baba bir de ortada onun oğlu vardır. ahmet dededir yani
02 Yorumla- +1 yıl
erkek kadın ayrımı yapmayabilirsin ama sonuçta ahmet dededir... dimi?
Buradan çıkan sonuç, ahmetin babasının 1.kişinin ailesiyle zamanında fazla samimi olmuş olmasıdır.
01 Yorumla
+1 yılBen ahmetin taa kendisiyim! babamin adi ali, emilerimin adi ramazan,arif ve dedemin adida ahmet ehh soru nerdede sen milletin kafasini karistiyon
00 Yorumladanımarkalı eskıdı be kızım bu .sızın oraya yayın herhalde 3 hafta sonra gıdıyor :DD
00 Yorumlasen bilmiyosan biz nerden bilicez demişsinya ahmetin oğlu diye :)kafamı buluyosun bizimle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyen adamsa Ahmet'in damadıdır. Ahmet'in oğluda gaydir haliyle. Bu iki gay delikanlı ya evlat edinmiş yada taşıyıcı anne yoluyla ebevyn olmuşlardır. Evet.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyide soruyu soran kişi ahmetin oğlu benim demiyor ki, kendisinden üçüncü bir kişi olarak bahsediyor. En mantıklı cevap benim aslında.
Cevap sahibi+1 yılAdam olmasaydı diyen Ahmetin gelini olacaktı cevap.
Cevap sahibi+1 yılSende mantık mı var ki derken?
Cevap sahibi+1 yılBen cevabımı sonuna kadar savunurum sen sadece hangi kısmı idrak edemediğini söyle.
- Devamını Gör (482)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat