AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
309Cevap
Ahmet'in diger babasidir.
Gay cift olamaz mi yani?=)
Dur bir dakika.. yanlis oldu bu. Damadi olacak:D.
Ahmetin oğludur doğru cevap gay çiftten çocuk mu olur benim olum diyor soruda =)
Evlat edinme diye bir sey var.. Karmasik soru ama, sevdim:D.
yani soru şöyle senin babanın adı ahmet senin adında mehmet olsun sen diyorsunki ahmetin oğlu benim oğlumun babasıdır anladın mı akıl küpü =)
Benim amacım 500 puan toplayıp Benim sorularım arasında Gerçek Hayatta Gördüğünüz Farklı Şeyler Var mı sorusunu yayınlamak.Benim Gerçek yaşadığım olayı anlatıyorum o soruda
benim oğlumun babası: benim
ahmetin oğlu: benim
ise o adam ahmetin oğludur
hala neyini anlamadın güncelleyip duruyorsun
söyleyen kişi ahmetin ya gelini yada ogludur sabahta sorulmamısmıydı bu soru ikisinin yerine koy kendini kafan rahatlar :)
link
Oğlu. dicem ama sazan konumuna düşücem. milletin zekasını neden aşalıyorsunuz lan..
:D sazan =)
gıcıkkkkk :D
:P
bildin ama =)
doğru bildiğmi yeni anlamadn dimi :D
ben verdiğin cevabınla ilgilenmedim bile :D milletin zekasını neden aşalıyonuz yazınca sen takılayım dedim :D doğru bildini yeni anlamadım tabiki :D
:P
Benim amacım 500 puan toplayıp Benim sorularım arasında Gerçek Hayatta Gördüğünüz Farklı Şeyler Var mı sorusunu yayınlamak.Benim Gerçek yaşadığım olayı anlatıyorum o soruda link
bu bir bilmecemi ? bence amcasidir, tam cikaramadimda. umarim iyi cevabi soylersin bana.
seçenekler A) Amcası B) dedesi C)oğlu D) Kendisi cevabı bende düşünmedim daha :D bence kendisi =)
ahmetin oğlu doğru cevap =)
Benim amacım 500 puan toplayıp Benim sorularım arasında Gerçek Hayatta Gördüğünüz Farklı Şeyler Var mı sorusunu yayınlamak.Benim Gerçek yaşadığım olayı anlatıyorum o soruda link
Ahmet'in oğludur. Aynı zamanda adam psikolojik rahatsızdır.
neden psikolojik rahatsız ?
Böyle bir soru, normal bir insandan çıkabilir mi sence :)))
bilmem :D
bu ne yaa ama düşünüyorum hala:)))bol miktarda akraba türetmem gerek beynimde:))
ahmetin oğlu doğru cevap =)
Yazdım ya açıklamalı aşağıda bir zahmet oku sende o kadar zahmet çektik kafa yorduk :D
Ahmetin oğluna mehmet diylim. O zaman mehmet benim oğlumun babası olur. Yani ben mehmet oluyorum. Ahmetin oğlu mehmet.. ayrıca gelin de olabilir ama şıklarda yok :D
Gelin olmaz Adam ahmetin neyi dir diye soruyor değil mi?
Tamam soruda oğlu çıkıyor ama eğer şıklarda gelin olsaydı oda doğruydu
Kişi de ona adam demissin yeni gördüm mübarek :D
evet
cevabi soyluyorumm :: once Ahmet'in oğlu cumlesiyle benim oglumun babasi cumlesinin ortasina bir virgul koyalim. Benim oglumun babasi=BEN (yani kendisi) oluyor. simdi cumleyi tekrardan okuyalim. "Ahmetin oglu Benim diyor." Bunu diyen kiside Ahmetin OĞLU oluyoooorr.
Doğru bildim yani :D
çok kolay ahmet senin büyük baban büyük babanın çocuğu sensin senin çocuğun da senin çocuğun işte sende babasısın onun yani kısacası ahmet senin babandır
''benim oğlumun babası'' dediği nokta da bahsettiği kişi kendisi oluyor zaten,o bahsettiği kişide ahmetin oğlu olduğuna göre bu adam ahmetin oğludur :)
ztn ahmetın oglu diyo sorudada ama cvbı karısı buldm o değl dediler :D
karısı olamaz hacı ,diyen ADAM diyor çünkü :)
onu bilmem de bu Ahmet az puşt değil, geçen 50 lira istedi zor zamanımda yardım ettim sonra paramı istedim bana sen şöylesin böylesin dedi... acaba öyle miyim ki ?
link
tıkladım ama orası karışmış ben ankette açtım :)
ozaman kopyalayıp yapıştırıyorum:öncelikle bu soruyu soran kişi benim adım mehmet tamam?babamın adı ahmet .oğlumun adı tolga.ben diyorumki:ahmetin oğlu yani mehmet yani ben.benim oğumun babasıdır yani tolganın babasıdır.evet mehmet tolganın babası yani gene ben
Ahmet kayinbabamdir?
Ahmetin oglu (kocam) oglumun babasidir.
Ama bir adam dedigine göre kadin agziyla sorulmus olmuyo ben ahmedin a q oluyor
ahmetin oglu benim kocamdır diyememiş sadece uzatmış mevzuyu .
soruyu iyi oku lütfen diyen adam kimdir diyo :D
O soru soruldu.Cevapda halası olacak .Hey Allahım :))
halası ne alaka :S
Ciddiye mi aldın ?
Şaka yapıyorum tabiki de.
şakaya bak be :D
Oğludur olacak cevap.Bir yarısmada sorulmustu sanırım.Ks de bayagı soruldu.Sen denk gelmemişsin alasılan.
:S
çok akıllıyada benzemiyon zaten bence bi psikiyatriye git boşver ahmedi :)
Atayizlere yönelik bir soru olducu icin :D ugraşmadım :D
ne alaka ataiste yönelik olması sen ahmetin nesi oluyon :D
kendisidir :) dedenizin oğlu yani siz kendi oğlunuzun babası olursunuz .
Bu Ahmet kimse yazdım bir kenara dünden beri 4. kez soruluyor.
Harbimi. Siliver soruyu ya :D
Geçmiş olsun o zaman:) Başka zaman sorarsın:)
sen ahmetin nesi oluyon ki )( :D
:)
ahmetin ya ogludur ya gelini ikisinin yerine koysana kendini:)
Ahmet'in oğlu soruyorsa bu soruyu kendisidir, aksi halde oğludur yanıtı verilir. :p
şimdi tekrar düşündüm de sanki dedesi :S
Yok o olmaz..Dede-ahmet'in babası-ahmet-oğlu olur sıralama.Dedesiyse bu kişi " ahmet'in oğlu benim oğlumun torunudur. " demeliydi.
Ahmet ahmettir,oğlu oğlum ben benim peki ben kimim :s
eltisinin kaynının görümcesının kaynanasının dedesının amca kızı desem saçmalamş olrm onn için ben polemiğe girmem horoznda dedgı gıbı
link
Güncelleme yavrum, güncelleme kuzum, bak güncelleme...
bence oğludur. (ahmetin oğlu=benim oğlumun babası) benim oğlumun babası=ben ahmetin oğlu=ben
cevabi gordugum halde bir saat dusundum nasil olur diye ama sonra babami ve abimi dusundum ole daha kolay oldu cevabi bulmak :D
dedesi de olabılır.yanı ahmetın babası. cunku ınsan torununada oglum det
dedesi olamaz ahmet çocucuğun babası onun oğlu doğurmus sonra erkek olarak cinsiyet değiştirmiş yani cevap nil erkoçlar :D
iyyenç yaaa...d ama benım dedıgımde cok mantıklı degılmıydı.d.d
suanda beynim koşarak uzaklaştı yorum yapamıycam :D
.d.d.d bu saatte kadarr durursanız aklınız we mantıgınız baska sylre calısır .kalkında namaz kılın.p
bi dakka dedesiyse nasıl oğlu oluyo
tabiri caiz dedesi normall olaraktann torununu oglum dıye cagırmaz mıııı ...bende ordan yola cıktım yanı
cevap oğlu :D
bu ne biçim soru bee çocuğunun çoçuğunun bilmemne büyük büyük dedesi olur anca çokmu aradın bu soruyu kafayı yedirtir adama bu soru valla:))
Guncellemene :
Tamam sorularina rastlarsam cevapliyarak puanini yukseltmeye yardimci olcam ins :)
bak link =) link
ahmet neler actın basımıza nerde nan bu ahmet getirin dövücem
sen ahmetin nesi oluyon bakim ? :D
Benimde adim ahmet ama ben bu soruyu bugün 4 sefer galiba gördüm biktim artik adimdan hos gelmiyom
Hic birsey anlamadim*hayirli ugurlu olsun
Bu soru şuna benzemiş: Üç elmayı iki baba iki oğula eşit olarak nasıl paylastırırsın...? gibi..
Direk versin be oğlum.
ogludur eger oglu olmasaydı ahmet kayınpederide olabilirdi:)
ahmetin oğlu benim oğlumun babası diyen annedir. adam değil.. kadındır.. ahmet'in oğluda kadının eşi olur.. ahmet'de kadının kayın babası
Bunu bir adam söylemiş olamaz. Ancak ahmet in gelini bunu söyler. Eğer ki Ahmet in oğlu diyerek kendinden bahsetmiyorsa
gelini degil
Dedesi
Ahmetin oglu benim oglumun babası olduguna göre
Ahmedin oglu benım babam
Ahmette dedem
kendi kendisinin babası olan ilk insan
ha zktir oglu bea :D
cevabi soyluyorumm :: once Ahmet'in oğlu cumlesiyle benim oglumun babasi cumlesinin ortasina bir virgul koyalim. Benim oglumun babasi=BEN (yani kendisi) oluyor. simdi cumleyi tekrardan okuyalim. "Ahmetin oglu Benim diyor." Bunu diyen kiside Ahmetin OĞLU oluyorr.
ben ahmetin oğlu oluyorum çünkü ahmetin oğlu benim olumun babasıysa o baba benim ahmetin oğlu diyosa ben ahmetin oğlu oluyorum
kendisi oluyo şöyle yapalım soruyu bak ahmet kendine sorsun benim oğlumun babası benim oplumun babasıdır oluyo o da kendi oluyo
Ahmetin oğlu olur, farklı bir düşünüşlede diğer türlü Ahmetin oğlu ile karısı onu boynuzluyorlardır.
yavrum bak niye kötü kızlık yapıyorsun bak ağzıma almıyorum o kelimeyi veresin gelmiş senin bu ne ateş bacak aranda
Ne diyosun kardesim? terbiyesizlesme
laftan anlasaydın bir altımdaki arkadaşın yorumundan anlardın.ne güncelliyorsun ikide bir gereksiz gereksiz ilkokul terk zihniyeti gibi!
kusura bakmayin dedim okadar
a.Ahmet ?
b.Ahmet'in anası?
c.Ahmet'in anasına?
d.Ahmet'in ... ?
A)oğlu B)dedesi C)amcası D) kendisi =)
doğru şıklar bende bir kere :P
soruda adam diyor sen anasını karıştırıyon :D
adamın dibi anası iştee :D
adam diyor kanki adam anası yok soruda :D
ne yani anası adamdan sayılmıyor mu ? kadınlara olan bu ayrımcılk ne yaa :@
anası nasıl adam olsun :D erkek mi anası bu soruda sadece erkelerden söz ediliyor sen anlama özürlüsün bnce =)
sen de beni anlama özürlüsüsn galiba :D
ben seni anladım ama sen beni anlamadın yaş kaç senin ? =)
45 :)
ovv =) ergenlik çağınıda geçeli bir hayli olmuş ama neyse =)
o zaman seni benim sorularım arasında Gerçek hayatta gördüğünüz farklı şeyler var mı sorusunu okumaya devat ediyorum oldun yaşınıza güvenerek =)
sen bana yaşlı mı demek istiyorsun :@
yok olgun zeka olarak =)
küstümm :(
çocuk musun küsüyon :D
neden yaşlanınca senin tabirinle olgunlaşınca küsülemiyr muuu :@
küsülcek bişi yapmadım o yüzden anlayışlı olmaz lazım =)
böyle mi gönül alıyorsun seen
ben seni tanımıyorum ve küsülcek bişi yaptığımı sanmıyorum =)
ammannn
aman boşver =) Ben kitap okumaya gidiyom ))
Benim oğlumun babasıdır diyen bir adam nasıl olabilir ki? Doğaya aykırı.
Oğlu olmalı kavram olarak 2 kişide ahmetin oğlu olarak gösteriliyor.
benim ogulumun babasıdır dıye bısey yokk bee .o zasman oglum demıcekkk.cumlee yanlıs
bende onu diyorum bunu demesi için doğurmuş olması lazım
Şu tür sorulardan artık tiksiniyorum..:) O onun anası bu bunun babası ben sizin anneniz :D
bunu bi adam diyemez kadın diyebilir. ahmetinde ahmetin gelini yani ahmetin oğlunun karısı olur
tabi ki görümcesinin yavuklusu olur arkadaşlar soruyu bildim dağılabilirsiniz :)
Ahmetin kaynanası olur hay o Ahmetin Allah belasını versin ne nan bu yatıyoz ahmet kalkıyoz ahmet
kayınpederi ve kayınbiraderi tarafından tecavüze uğramış baldızıdır
Ahmet'in görümcesi olabilir veya eltisi bilemedim ya.
bu soruyu adam soramaz kadın sorar. o da gelını olur
ama soruda: diyen bir adam yaziyo?
-Bu Ahmet nerden çıkdı anlamadım.KS-de bi yerlerde duruyorda benmi göremiyorum
ne bilim ben =)
oğlu oluyor gülüm ne soruymuş sabahtan beri 10 kere sordular ya
ben nerden bilim bir soru soruyon 15 dakkika sonra göremiyorsun bile sorunu :D
baldızıdır tu allah belasaını versin ne baldız bıraktı ne de görümce
gelinidir.ahmet'in (kayınbaba) oglu (eşi) benim oğlumun babasıdır diyor
adam diyor :)
:D
Bu ne arkadaşım, güncelleye güncelleye iyice karıştırdın :)
kendisi :) Ahmet in kendi babası olduğunu düşün ve sen ahmetin oğlusun senin oğlunda senin oğlun oluyo baya karışık anlattım ama umarım anlarsın :D
D kendisi bence çünkü zaten Ahmet'in oğlu benim oğlumun babası dediğnie göre otomatikmen kendisi olmuyor mu ?
Şuan için en iyi cevaba adaysın.
yanlış.