Hakkari mi Şırnak mı Tunceli mi Hangi ilde daha çok çatışma çıkıyor?
Hakkari
Şırnak
Tunceli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir gün bu ülkenin başına geçersem, Hakkari ve Şırnak'ta dağlarda nefes alan koyun bile bırakmayacağım. O kadar bomba yağdıracağım ki, oralarda güneş hiç batmayacak.
:D.
Doğunun en hain en o. çocuğu şehri Şırnaktır. En fazla kaç elektrik kullanılan şehride Şırnaktır
hımm
Onu bilmem ama şehitlerimizin hep yoksul ailelerden çıktığı kesin.
orası yüzde yüz zaten
Her yerde varda şu son günlerde gündeme en çok gelen Şırnak
hımm
Cevap
3Cevap
üçü de akp tarafından pkk ya teslim edilmiş illerimiz
neden böyle dedin?
hımmm
Şırnak'ın cizre ilçesinde 7/24 aralıksız çatışma var bizzat kendi gözlerimle gördüm bakmayın medyanın göstermediğine, bizim görmediğimiz çok şey var
valla mı
Aynen kardeşim cizrede normal ekip arabası yok zaten hepsi zırhlı araç, ben trafik polisi bile görmedim
ne zaman askerlik yaptın
Askerlik seneye allahın izniyle.
bunları neden biliyorsun peki.
Kaymakamın evinin güvenliği arttırılıyordu bizde kameralarını takmaya gittik.
sen nerelisin.
Doğma büyüme mersin ama aslen mardinliyim
hakkari ve trunceliden daha mı beter diyosun
Valla kardeşim zırhlı arabaları bile taşla parçalayan bir milleti gördüm ben daha vahşisi olamaz
senin kökenin ne kürtmüsün arap mı
Arabımda niye böyle bir soru sordun?
merak ettim. zaten anladım ya vatansever kürt ya da arap oldugunu kızdınmı bu soruma?
Kızmaktan değilde, insanların kafasında oluşan bir yargı var kürtler beyni yıkanmış cahil savaş yanlısı insanlar olarak görünüyor dışardan bakıldığında. halbuki kürt vatandaşıda kan ağlıyor savaştan dolayı bu olaylardan önce pkk kepenk kapatma zorluyordu sizce bu insanlar ekmek teknesini zorla kapattıranlara nasıl destek verebilir?
peki neden ozaman hdpye hala oy veriyorlar?
şu an hdp yle pkk nın hiçbir bağı kalmadı bdp nin içindeki pkk yöneticileri partide değiller şu an pkk ayrı bdp ayrı bir zihniyet olarak çalışıyor
Ayrıca hdp nin bu kadar yüksek oy almasının sebebi halkın iktidara iyi bir ders vermek istemediydi ve oldu
sen hdplimisin.
Ben mhpliyim kardeşim benim ailem bozkurt burada sharlock holmesçilik oynamanın anlamı yok
şırnak da çatışma daha çok çıkar
Sirnak
Sirnak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar