Bence bogularak ölmek. Sizce hangisi daha zordur?
Iyi geceler bu arada :)
Iyi geceler bu arada :)
Yanarak ölmek
Boğularak ölmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendini yakarak öldürmek, genelde bir hükümete ya da bir rejime tepki amaçlı yapılır. Bu süreç birkaç dakikadan birkaç güne kadar uzayabilir, oldukça acı dolu bir yöntemdir. Eğer birey kendini diğer insanların da bulunduğu bir ortamda yakarsa diğerleri ona yardım etmeye çalışırken kendilerini de yakabilir. Boğulmaya, şoka ve yanıklara bağlı olarak ölüm gerçekleşebilir. Bu intihar yönteminde başarısız olan kişi ömür boyunca yanıklarla yaşayabilir.
-----------------------
Sanırım hiçbiri.
Boğulma da fenadır..
ikiside berbat :/
teşekkürler :)
Yanarak ölmek ölümlerin en beteri. Ancak tüm sinirlerin yanıp bitince bir şey hissetmiyorsun oda çok zaman alıyor. Çok acılı.. Boğulmak daha kolay, ilk önce nefesini tutmaya çalışıyorsun sonra dayanamıyorsun ciğerlerine su doluyor acıyor başlarda ama daha sonra rahatsın.
Yanarak ölmek knk D: :D
Tövbeest hahah 😂😂😩😂
Ne alakası var 😛😄😅
@donSUZ :dd
:D:D:D
Cevap
43Cevap
Yanarak ölmek çok daha acı verici. Suyun içinde zaten 1-2 dk dan sonra beyne kan gitmediği için bayılıyorsun ve devamında ölüm.
Ek birşey daha; yanarak ölenlerin çoğunluğu boğularak ölür. Kendi yandığından ateş bulunduğu ortamdaki bütün oksijeni tüketir ve kişi nefes alamaz fakat bu sürece kadar duyduğu acı inanılmazdır. En acılı ölümlerden biri yanarak ölmek.
İki ölümde aynı şekilde sonuçlanır..
Boğulan biri zaten nefes borusu suyla dolduğu için belli bir süre sonra ciğeri patlama suretiyle boğularak ölür
Yanan biri de yandığı yerler zaten sinirleri öldürdüğü için acı çekmiyorlar ölüm sebebine gelinirse sinir ölmesinden hareket edemezlet ve oldukları yerde kaldıkları için dumandan boğularak ölürler ama benim şahsi fikrim boğularak ölmek daha hızlı olduğundan daha az acıyla sonıçlanacağı için tercih sebebim o olabilir
Aslında ikisini yaşanma oranı zordur. Boğulma durumu ise nefessiz kalındığı zamandan sonra vücudun fonksiyonlarını kaybetmesi ile başlıyor. Ve bir süre sonra göç işlemi tamamlanıyor. Bana kalırsa daha çok acı veren yanmak. Saçlar, kaşlar, tüyler ve kıllar puf saniyeler içinde yok. Tüm yüzeyini alevler içinde bulmak çok acı. Hakkımızda hayırlısı.
Yanarak daha bir fena olur, boğularak ölsen ciğerlerin su dolar bir müddet sonra beynine oksijen gitmediği için beyin ölümün gerçekleşir.
Ama yanarak ölürken, her tarafın çıtır çıtır pişer o acıyla kıvranırsın ve uzun bir süre ölmez sadece acı çekersin.
Boğulurken acı çekmezsin. Sadece bir süre sonra tüm suyu içip kurtulma psikolojisi başlar. Ve boğulursun. Ama yanarak ölmek daha acı verir. Yanarken tüm hücrelerin tek tek ölür. Ve acı çekersin. Ama ölmenin sebebi çıkan zehirli gazları soluyup solunumunun durmasıdır. Kısacası yanarak ölmek daha acılı ve zordur.
Hiç yanık insan eti kokusu çekmemişsin içine anlaşılan. Yanarak ölmek kadar acı bişey yok bence. Hem ölen için hemde onu kurtaran ya da yanında olan için
Iki sekilde de olen sehit sayiliyo. ama bogulmayi yasadim cok kotu yanmayi denemedim henuz 😄
Söyle dusun cehennemde ates olduguna gore atesle yanmak dhaa kotu ve aci verici olmali degil mi? burada yola cikarak atesle yanmak daha kotudur.
Bence ikisinde çok kötü gece gece nasıl bir piskolojidesin çabuk o bulunduğun yerden derhal çık😝
yanark ölmek korkutucu görünsede en kolay ölümlerden biridir. sinir hücreleri ilk başta acıyı hisseder çabuk yok oldukları için yanan kişi hiçbişey hissetmez.
Sigara değdigi anda bile insanin canı nasıl acıyo yanarak ölmek kadar acı birşey yok allah kimseye göstermesin.
Biri sana ölümlerden ölüm mü beğen dedi iki ucu da otlu değnek..
Yanarak ölmek kolay derinin hemen altında sinir hücreleri vardır sinir hücrelerin yanınca birşey hissetmezsin
Neyin kafasi bu? Nerden geliyor akliniza bu sorular 😊
Yanarak daha zordur bence çünkü kül olana kadar hissedersin yani ama boğulunca organların patlıyor bir süreden sonra
Yanarken acı hissetmiyorsun 30 saniye bir acı hissediyorsun ondan sonra hücreler öldüğü için acıyo hissetmiyorsun ama her iki şekildede ölene şehitlik mertebesi veriliyor
Rabbim kimseye kötü ölüm vermesin aci çektirerek oldurmesin ne yanalim ne bogulalim ikisini de düşündükçe kötü oluyor insan ikisi de birbirinden aci verici yaşam zamanınız dolunca temiz amellerle Rabbim bizde razı olarak yanına gidelim 😔🙏
Iýyy tuylerim urperdi bunları düşününce 😱😱 Yanarak daha zor :/
İkisi de kötü ki şehit sevabı verilmiş o şekilde ki ölümlere. Eşit bence :)
Bence en kötüsü beyin ölümü ya senin vücut salmış kendini
İkisinde Şehit sevabı alırsın... İntihar edersen Bilemem.. Cehennemde ateş var!!!
Ya daha gecen bogularak öldüm cehenneme gittim ordada yanarak ölüyoruz hişşt kimseye deme simdide ordan yazıyorum.
bogularak olmek bence de cigerlerinin tamami suyla dolduktan sonra ölündügünü biliyorum fazla berbat
ikiside dünyanın en acı veren olaylarından , karşılaştırmamak gerek :)
Her ikiside zor olsa gerek ikisinde de can çekişerek edebiyete uğurlanıyorsun.
Canım yanarcasına ölmek istediğim sadece cephede silah arkadaslarımla şehit olmak
İkisi de kötü ki şehit sevabı verilmiş o şekilde ki ölümlere.
Her ölüm zordur, hem ölen için hemde ardında kalanlar için
En güzeli derisini yavaş yavaş soyacaksın sonra tuz basıp yalayacaksın uyanık kalması için ise adneralin vereceksin ve bunu kameraya alıp hergün güle güle seyredeceksin 🎯
yanarak ölenler acı çekmez nefessizlilkten 2-3 dk içinde bilinçleri gider zaten
alayı yanarak demiş bogularak ölmek en kötüsü adamlar haklı :D
aslinda sonuc ikiside ayni sehit diye geciyosun
Hiç birini denemedim. İkisi de acı veriyor olmalı.
Kesinlikle bogulmak...
İkiside berbat. ALLAH kimseye yaşatmasın.
Yanarak bencede. Rabbim imanla ölmeyi nasip etsin
Allah kolay ölüm nasip etsin.😕
Yanarak ölmek daha zordur.
boğulmak biraz daha iyidir ya. iyi geceler.
Yanarak Daha Uzun Süre Acı Çekersin.
@maksim234 Su ve Yangından Kurtulanları Gördüm Ona Mahsuben Söyledim. Ölüm Anında Çekilen Acıyı Bilmediğimiz İçin Doğru Değil Yaptığımız Yorumlar İddia Etmedim Dikkat Ettiyseniz Görüşümde. :)
@maksim234 İyi Akşamlar.
Allah imanlı ve kolay ölmeyi nasip etsin
Allah ikisinden de korusun.
yanarak ölmek daha zordur
Boğulmayı tercih ederim.
En kolayı boğularak :)
Kan Kartalı idamıyla ölmek daha zordur
Yanarak diye düşünuyorum.
Geçen yanarak öldüm çok zordu
yanarak ölmek daha fazla acı verir
bencede yanarak ölmek
allah seni kahretmesin